Halkidiki
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130

anna83

Chiar nu este nimeni ca s-a intors de la Athena Pallas?
Plec pe 30 si as vrea sa mai aud niste pareri.
andreeadiana
QUOTE (adrian_t @ Aug 26 2008, 08:59) *
Buna! Noi vom pleca sambata acolo si avem si un bebe mic, de 10 luni cu noi. In esenta, as vrea sa stiu cate ceva:
- daca sunt tantari
- daca mancarea este destul de diversa (de ex. daca exista si legume fierte, daca se dau fructe)...asta ca sa ii pot da si lui bebe cate ceva
- daca au scaun pentru bebe la restaurant rolleyes.gif
Multumesc anticipat pt raspunsuri!
As mai vrea sa intreb daca a traversat careva Bulgaria in intervalul orar 20-04 si daca au fost incidente. Multumesc.

buna! tantari sunt, seara, pe terasa..in camera nu sunt, dar pt orice eventualitate, poti lua aparatul de tantari.. scaun pt bebe gasesti la restaurant.. referitor la drumu prin bulgaria noaptea, nu stiu ce sa zic.. p noi ne'a prin noaptea cand ne'am intors si nu a fost prea placut.. nu ai lumini pe drum, sunt multe camioane si soselele sunt proaste si inguste in unele portiuni unde nu e autostrada..

portocaLeu
QUOTE (adrian_t @ Aug 26 2008, 13:42) *
Si eu multumesc pt rabdarea si amabilitatea de a posta impresiile tale...Pe mine ma intereseaza daca sunt tantari...e cazul sa iau din Ro aparat?

Luati oricum,in valiza si un aparat cu pastile pt tantari...nu se stie niciodata...

QUOTE (Bettina30 @ Aug 26 2008, 13:08) *
noi ne-am intors pe 24 august de la philoxenia bungalows. O sa incerc sa va ofer cat mai multe informatii.

...la sofia ne-am imbarligat la dus de ne-am zapacit....centura e in lucru si ne-a deviat pe la cucuietii din deal...am pierdut mai bine de o ora sa gasim drumul...si cu 2 gps-uri. La intoarcere am intrat in oras si am urmarit indicatorul de varna... Am iesit la fix si nici nu am pierdut timpul de pomana. La dus n-am vazut decat 2 radare ...la intoarcere vreo 20.....din fericire nu ne-a oprit nimeni...Atentie cand ne-am dus am luat vignieta la bulgari din primul chiosc pe dreapta dupa vama...am dat pe ea 50 lei...enorrmmmmmm. la intoarcere am platit 5 euro ( pt o saptamana). Podul la giurgiu la dus a fost 20 si ceva de lei iar la intors 8 euro. Daca mai aveti intrebari...va raspund cu placere

excelenta descriere,utile sfaturi !
Cu GPS-ul te poti incurca foarte tare: in primavara ne-am ratacit vreo ora prin Bremen dupa ce am calatorit "ca vantul si ca gandul" prin Ungaria,Austria si Germania pana la intrarea in oras... Ma nelinisteste gandul ca centura Sofiei e in lucru , inseamna ca e mai bine sa trecem spre Kulata strabatand orasul, daca iesim din Giurgiu pe la 4,30 - 5,00 rezulta ca suntem in Sofia cand orasul e blocat de masini,ah ,mama ei de treaba... !
Ofera cineva cat mai curand sfaturi utile??
geocosma
Sfat: treci prin oras, daca ti-e teama ca de pe centura sunt devieri care pacalesc si GPS-ul. Pentru asta cred ca daca citeai ce era scris mai sus, pe aceasta pagina, gaseai ceva informatii cu privire la strabaterea Sofiei. Sofia oricum este mai lejera decat Bucurestiul, iar parcurgerea ei iti ia vreo 30-40 minute (traseul parcurs de mine anul acesta si anul trecut: http://forum.softpedia.com/index.php?s=&am...t&p=5090485 , postul 686). Si in Sofia nu am vazut ambuteiaje / blocari. Drumul se aglomera mai mult dupa ce se intersecta cu centura, deci cand se prelua si traficul de pe centura.

Si inca ceva: vigneta la bulgari am luat-o de la o "cocioaba" aflata tot in incinta vamei, dupa cele cu verificarea actelor, cu 5 euro pentru o saptamana (vigneta + chitanta), atat la Ruse cat si la Kulata (la intoarcere). Taxa de pod la Giurgiu este 31 lei pentru autoturisme, iar la bulgari, platita la intoarcere, este 8 euro.
yesyesyesyo
QUOTE (portocaLeu @ Aug 27 2008, 08:40) *
Luati oricum,in valiza si un aparat cu pastile pt tantari...nu se stie niciodata...

Cu GPS-ul te poti incurca foarte tare: in primavara ne-am ratacit vreo ora prin Bremen dupa ce am calatorit "ca vantul si ca gandul" prin Ungaria,Austria si Germania pana la intrarea in oras... Ma nelinisteste gandul ca centura Sofiei e in lucru , inseamna ca e mai bine sa trecem spre Kulata strabatand orasul, daca iesim din Giurgiu pe la 4,30 - 5,00 rezulta ca suntem in Sofia cand orasul e blocat de masini,ah ,mama ei de treaba... !

Eu plec pe 1 dimineata pe la 2 a.m. din Bucuresti. Vezi traseul lui Geocosma direct prin Sofia, eu am studiat si centura si cred ca direct prin oras e cea mai buna varianta (gandeste-te ca e gen varianta Ploiesti sau centura wink.gif
Bettina30
QUOTE (portocaLeu @ Aug 27 2008, 09:40) *

si noi am trecut vama pe la 4 dimineata......nu stiu cat de blocat era orasul de masini......chiar la intrare era un politist care devia circulatia pe la cucuietii din deal (la primele semafoare stanga pe un deal).......la un moment dat ne-am luat dupa un tir si o masina cu nr. de franta si am ajuns intr-o parcare pavata cu dale...de unde se vedea clar ca nu poti merge mai departe.....ceva obiectiv turistic se pare.....ne-am intors si am ajuns intr-un cartier de vile unde m-am dat jos si am intrebat direct pe unu' ce avea pistol la sold....niste mafioti cred.......dar ne-a explicat de am reusit sa iesim din balamucul ala.....dupa vreo 2 ore de bajbaiala............la intoarcere super lejer in oras.....am iesit urgent.......am ajuns pe la 3-4 dupamasa.....dar probabil fiind sambata nu era mare aglomeratie.... cat despre vama la greci nici nu au vrut sa se uite pe buletine...ne-au zambit ne-au urat drum bun ...si gata

La dus am facut 22 ore din Alba Iulia pana in Kavala ( blocaje pe Valea Oltului.....plus Sofia si inca vreo 2 opriri de cate juma de ora) iar la intors...(de la Philoxenia, prin Salonic - Kulata - Sofia - Giurgiu - Bucuresti - Valea Oltului - Alba Iulia) - 17 ore.
Poate dupamasa reusesc sa pun si niste poze...sa va faceti o idee despre Philoxenia Bungalows, plaje, etc
portocaLeu

Merci geocosma si yesyesyesyo pentru incurajari,in cazul in care vremea va fi buna si nimic altceva nu ne va abate planul de a pleca sambata 6 sept pe la 3,30 din Buc inseamna ca la orele de varf ale diminetii nu va fi mare circulatie in Sofia,nu?! Mai, detest bajbaiala printr-un oras mare ca asta in care traiesc si de care macar acum vreau sa ma stiu cat mai departe,ca de aia plec in raiul din Sithonia si orice minut care ma tine pe loc ma umple de obida si nervi.

Bettina esti o povestitoare cu haz,vad deja mafiotii si balamucu'... huh.gif
Pune pozele cat mai curand... !

QUOTE (yesyesyesyo @ Aug 27 2008, 10:23) *
Eu plec pe 1 dimineata pe la 2 a.m. din Bucuresti. Vezi traseul lui Geocosma direct prin Sofia, eu am studiat si centura si cred ca direct prin oras e cea mai buna varianta (gandeste-te ca e gen varianta Ploiesti sau centura wink.gif

Daca ai posibilitatea trimite aici cand ajungi vesti despre drumul pana in Sithonia,sa ne ghidam dupa ultimele informatii ! Multam!

yesyesyesyo
QUOTE (portocaLeu @ Aug 27 2008, 15:22) *
Merci geocosma si yesyesyesyo pentru incurajari,in cazul in care vremea va fi buna si nimic altceva nu ne va abate planul de a pleca sambata 6 sept pe la 3,30 din Buc inseamna ca la orele de varf ale diminetii nu va fi mare circulatie in Sofia,nu?! Mai, detest bajbaiala printr-un oras mare ca asta in care traiesc si de care macar acum vreau sa ma stiu cat mai departe,ca de aia plec in raiul din Sithonia si orice minut care ma tine pe loc ma umple de obida si nervi.

Bettina esti o povestitoare cu haz,vad deja mafiotii si balamucu'... huh.gif
Pune pozele cat mai curand... !

Daca ai posibilitatea trimite aici cand ajungi vesti despre drumul pana in Sithonia,sa ne ghidam dupa ultimele informatii ! Multam!

O sa trimit cand ma intorc, acolo nu vreau sa aud de calculatoare biggrin.gif
schumiholic
Spuneti-mi si mie, va rog, daca stau in Gerakina si vreau sa fac croaziera la muntele Athos pe cont propriu (bilet cumparat din port), cand trebuie sa imi cumpar biletul, in ziua plecarii sau cu o zi inainte? De unde il cumpar si cat costa, aveti idee?
andreeadiana

QUOTE (schumiholic @ Aug 27 2008, 23:57) *
Spuneti-mi si mie, va rog, daca stau in Gerakina si vreau sa fac croaziera la muntele Athos pe cont propriu (bilet cumparat din port), cand trebuie sa imi cumpar biletul, in ziua plecarii sau cu o zi inainte? De unde il cumpar si cat costa, aveti idee?

de preferat ar fi cu o zi inainte.. am vazut ca e o agentie de turism exact acolo in port, in Ormos Panaghia.. biletul ar trebui sa coste 30 euro de pers.. cel putin atat am dat noi acum o saptamana..
Sioux-2
QUOTE (portocaLeu @ Aug 27 2008, 09:40) *

Subscriu si eu la ceea ce a spus geocosma. La dus, pe 05.07 am mers pe centura conform indicatiilor de pe forum, celebrei harti si a gps-ului. Totul a fost ok, fara incidente dar foarte aglomerat tinand cont ca era sambata. Am mers bara la bara vreo 10 km sau chiar mai mult - erau lucrari. La intoarcere, pe 18.07, intr-o zi de vineri, am incercat sa urmam acelasi traseu numai ca o parte din centura era blocata iar un politist dirija circulatia spre oras. Am urmat semnele lui, gps-ul si-a reconfigurat traseul si am strabatut orasul. Nu retin mare lucru decat ca spre iesire am trecut pe langa aeroport dar m-a mirat faptul ca circulatia arata ca in weekend la Bucuresti - nu cred ca mi-a luat mai mult de 15 minute sa traversez Sofia in conditiile in care am prins aproape toate semafoarele pe rosu. Mi s-a parut o ciudatenie ca la un semafor unde trebuia sa fac dreapta, era semafor verde pentru cei ce mergeau inainte si rosu pentru la dreapta. La noi, intotdeauna la dreapta este verde ca si pentru inainte sau tot timpul intermitent pe galben. Am luat-o ca atare si am adaugat-o celorlaltor ciudatenii de norme rutiere cum ar fi linia continua pe o sosea dreapta cu vizibilitate de cca. 2 km.
In concluzie orasul Sofia nu are nimic de speriat ca si trafic asa cum de multe ori a sustinut geocosma pe topicurile despre Grecia.
skippy2008
QUOTE (schumiholic @ Aug 27 2008, 23:57) *

Trebuie sa fii pe la 8.45am in port;sunt vreo doua agentii de unde poti procura bilete sau le iei chiar de pe vas.Excursiile se fac zilnic,mai putin joia.Ar fi indicat sa te interesezi cam ce grupuri sunt in ziua in care preconizezi ca vei merge,sa nu patesti ca noi:am nimerit grup de nemti,rusi si croati si ghizi au fost doar in limbile respsctive,asa ca mai mult am dedus ce povesteau respectivii;o combinatie mai proasta nu cred ca puteam nimeri.
Biletele au fost 30EUR pt adulti,gratis pt copii.
BlackS0ull
Salutare,

Datorita faptului ca ne-am hotarat cam tarziu sa mergem in Halikidiki, Grecia si este din scurt (o sa plecam pe 10 sept.), am gasit la o agentie o oferta oarecum ok la urmatorul hotel

Alexandros Palace
http://www.alexandros-hotel.gr/

demipensiune / double superior / 2400 RON 6 nopti / 2 persoane

Poate cineva sa ma ajute cu niste pareri despre zona / hotel / etc.

Ideea este cam asa:

am citit ca bratul ATHOS este oarecum inferior ... fata de celelalte brate ( Kassandra / Sithonia ) ... o sa imi para rau ca merg aici ?

Oricum am citit ca distantele nu sunt mari si pot ajunge relativ repede pe bratul Sithonia daca vreau sa il vizitez smile.gif

Multumesc frumos
geocosma
QUOTE (Sioux-2 @ Aug 28 2008, 07:27) *
... In concluzie orasul Sofia nu are nimic de speriat ca si trafic asa cum de multe ori a sustinut geocosma pe topicurile despre Grecia.

Nu am facut decat sa povestesc din propria experienta si ma bucur daca am fost de ajutor.
Croaziera la Athos eu am facut-o anul trecut intr-o zi de joi (23.08.2007), iar biletul l-am luat cu o zi inainte, pe la pranz. Atunci costa doar 20 euro de adult, iar copilul de 12 ani impliniti a mers gratis. Tot acolo am aflat ca miercuri fusese un grup mare de romani, dar si joi am avut ghid in limba romana. Vasul se numeste Menia Maria 3 si se vede si pe firma agentiei de unde am luat biletul (poza am facut-o la intoarcerea din croaziera, dupa debarcarea de pe vapor):
Click pentru a vizualiza atașamentul

In poza de mai jos este o vedere asupra zonei, unde se vede si sediul agentiei de unde am luat biletul. Drumul principal este spre stanga iar portul spre dreapta, la vreo 50m:

Mai jos aveti un detaliu, in partea dreapta observandu-se in cadrul usii persoana de la care am luat biletul:

Intr-adevar se vindeau bilete si dimineata la urcarea pe vapor dar, tinand cont de detaliul referitor la ghidul in limba romana, e preferabil sa-l luati cu o zi inainte. Si in ziua plecarii, sa va propuneti sa ajungeti cu vreo jumatate de ora inainte de plecarea vaporului, pentru ca eu am gasit foarte greu loc de parcare si, cu toate ca ajunsesem cu vreo 20 minute inainte de plecare, am ajuns la vapor cu vreo 5 minute inainte de plecare.
portocaLeu
[quote name='BlackS0ull' date='Aug 28 2008, 09:49' post='5126445']
Salutare,

am citit ca bratul ATHOS este oarecum inferior ... fata de celelalte brate ( Kassandra / Sithonia ) ... o sa imi para rau ca merg aici ?

Oricum am citit ca distantele nu sunt mari si pot ajunge relativ repede pe bratul Sithonia daca vreau sa il vizitez smile.gif

Nu e nicio problema daca stai pe bratul Athos,peninsulele sunt apropiate si vei putea face vizite cu mare usurinta pe ele. De ex. Sithonia are vreo 20 km de mers(cu masina)pe tarmul marii.Frumusetea locurilor este atat de mare incat imi amintesc ca noi am inceput vizitarea penisulei pe la orele 9 dimineata si ne-am tot oprit prin diverse localitati,statiuni,golfulete,am facut fotografii,am urcat,am coborat,am intrat in apa unde am gasit plaje cu nisip fin,ne-am oprit sa mancam,toate astea pana seara si emotiile ne-au coplesit intr-atat incat n-am mai simtit cateva zile nevoia sa mai vizitam Kassandra si Athos.

danielush
QUOTE (BlackS0ull @ Aug 28 2008, 09:49) *
Salutare,

Datorita faptului ca ne-am hotarat cam tarziu sa mergem in Halikidiki, Grecia si este din scurt (o sa plecam pe 10 sept.), am gasit la o agentie o oferta oarecum ok la urmatorul hotel

Alexandros Palace
http://www.alexandros-hotel.gr/

demipensiune / double superior / 2400 RON 6 nopti / 2 persoane

Poate cineva sa ma ajute cu niste pareri despre zona / hotel / etc.

Ideea este cam asa:

Multumesc frumos

Salut
Super hotel.Am fost noi acum 2 ani. Pentru familisti este ok. Totul este la superlativ. Nu ai gresit deloc facand aceasta alegere. Concediu placut. Eu plec maine seara in insorita ELADA
geocosma
QUOTE (portocaLeu @ Aug 28 2008, 11:25) *
Nu e nicio problema daca stai pe bratul Athos,peninsulele sunt apropiate si vei putea face vizite cu mare usurinta pe ele. De ex. Sithonia are vreo 20 km de mers(cu masina)pe tarmul marii.Frumusetea locurilor este atat de mare incat imi amintesc ca noi am inceput vizitarea penisulei pe la orele 9 dimineata si ne-am tot oprit prin diverse localitati,statiuni,golfulete,am facut fotografii,am urcat,am coborat,am intrat in apa unde am gasit plaje cu nisip fin,ne-am oprit sa mancam,toate astea pana seara si emotiile ne-au coplesit intr-atat incat n-am mai simtit cateva zile nevoia sa mai vizitam Kassandra si Athos.

Haideti sa fim realisti. Intr-adevar peninsulele sunt apropiate dar drumurile spre Athos nu ofera, conform hartii, acces rapid spre Sitonia si Kassandra. Sitonia are un "perimetru" de vreo 110 km, iar acea sosea nu trece foarte aproape de nici o plaja. Pentru accesul la plaje este nevoie de iesirea de pe sosea, asta presupunand parcurgerea altor distante, relativ reduse. Distanta de la Tripiti (orasul de langa Ouranoplois unde este hotelul Alexandros) la Ormos Panagias (cel mai apropiat oras de Sitonia, in raport cu peninsula Athos) este de minimum 50km iar un tur de peninsula Sitonia din Ouranopolois presupune un drum de minimum 250km. Eu nu am reusit in 2006 sa fac intregul tur al Sitoniei, efectuand intre orele 11-19 doar vizitarea laturei vestice a penisulei (Neos Marmaras, Porto Carras, Toroni etc), restul parcurgandu-l pe sosea, fara oprire. Anul acesta am continuat turul, efectuand latura estica a peninsulei. Eu unul nu-l cred pe acela care va afirma ca a reusit sa vada si sa faca baie pe toate plajele renumite ale Sitoniei intr-o singura zi. Turul Kassandrei facut anul trecut m-a impresionat mai putin, poate pentru ca l-am facut pe fuga, plecand totusi din zona Gerakini, situata intre Kassandra si Sitonia, deci aproape de Kassandra.

schumiholic
Mersi mult pentru raspunsuri! Maine plecam si noi. O sa va povestesc cum a fost.
Mai am totusi o intrebare, fara legatura cu Halkidiki, dar ca fapt divers. Stie cineva un magazin filatelic in Salonic sau prin Halkidiki?
BlackS0ull
multumesc frumos de informatii ...

@geocosma

nu a zis nimeni ca vreau sa fac intr-o zi turul Sithoniei, poate nici nu o sa stau sa il fac pe tot. Ideea era ca daca nu imi place zona de plaja sau zona in sine unde este hotelul unde merg, sa stiu cam la ce distante ma situez fata de o alta plaja mult mai frumoasa.. poate o sa o gasesc chiar pe bratul unde stau.... dar nu, atunci ma gandeam sa fac o excursie pe Sithonia

Oricum multumesc frumos pentru indicatii smile.gif
metalactual
Citeste aici cu atentie, sunt si mici harti cu fiecare brat in parte si o sa vezi de ce bratul Athos "este oarecum inferior" - majoritatea lui nu poate fi vizitat decat cu permis bisericesc de la Salonic. Gasesti detalii despre fiecare brat, cu locuri de vizitat, plaje, cazare, etc.

Apasa aici - Halkidiki !

Bratul Sithonia este cel mai frumos, mai putin aglomerat si mai salbatic. Nu poate fi parcurs intr-o singura zi, daca se doreste plaja, vizitat, etc. Aprox. 3 zile intregi este un minim necesar.
andamada
Buna tuturor! Daca imi poate raspunde si mie cineva cat mai urgent, pe ultima suta de metri: 31 aug e prima zi de sejur, daca iesim pe la Giurgiu dimineata pe la 5-5.30, cam in cat timp se poate ajunge la Halkidiki in conditii de drum normale ( adica nici gonit dar nici cu 40 chiar peste tot, doar atunci cand n-avem incotro laugh.gif )? Si inca o intrebare: vrem sa jucam tenis de camp, banuiesc ca se inchiriaza echipamentul sau sa-mi iau de acasa rachetele?
Multumesc pentru raspunsuri anticipat!
andc
QUOTE (andamada @ Aug 29 2008, 19:37) *
Buna tuturor! Daca imi poate raspunde si mie cineva cat mai urgent, pe ultima suta de metri: 31 aug e prima zi de sejur, daca iesim pe la Giurgiu dimineata pe la 5-5.30, cam in cat timp se poate ajunge la Halkidiki in conditii de drum normale ( adica nici gonit dar nici cu 40 chiar peste tot, doar atunci cand n-avem incotro laugh.gif )? Si inca o intrebare: vrem sa jucam tenis de camp, banuiesc ca se inchiriaza echipamentul sau sa-mi iau de acasa rachetele?
Multumesc pentru raspunsuri anticipat!

de la 5.30 daca nu trageti tare cu opririle de rigoare ... o sa faceti cam 10-12 ore pana pe oricare brat din halkidiki. nu stiu de tenis nu sunt amator...

QUOTE (metalactual @ Aug 29 2008, 08:58) *
Citeste aici cu atentie, sunt si mici harti cu fiecare brat in parte si o sa vezi de ce bratul Athos "este oarecum inferior" - majoritatea lui nu poate fi vizitat decat cu permis bisericesc de la Salonic. Gasesti detalii despre fiecare brat, cu locuri de vizitat, plaje, cazare, etc.

Apasa aici - Halkidiki !

Bratul Sithonia este cel mai frumos, mai putin aglomerat si mai salbatic. Nu poate fi parcurs intr-o singura zi, daca se doreste plaja, vizitat, etc. Aprox. 3 zile intregi este un minim necesar.

Cam 2 zile sunt suficente pentru plaja pe Sithonia prima zi va recomand plaja dimineata la Toroni iar dupa masa la Kalamitsi acestea pe partea vestica, iar pentru a doua zi la Vourvorou si la |Sarti pe partea estica. Seara se pot face plimbari prin Neos Marmaras.
O harta buna pentru cine doreste -
yvonna
O intrebare pentru halkidikistii inraiti: pentru oleaca de shopping e bun Mediteraneean Cosmos Mall, sau trebuie ca in anii trecuti sa bat Egnatia si Tsimiski in lung si-n lat?
andc
QUOTE (yvonna @ Aug 30 2008, 15:55) *
O intrebare pentru halkidikistii inraiti: pentru oleaca de shopping e bun Mediteraneean Cosmos Mall, sau trebuie ca in anii trecuti sa bat Egnatia si Tsimiski in lung si-n lat?

E scump Mediteranean Cosmo !!! Pentru cumparaturi curente , eventual promotii este Lidl pe Kassandra la intrarea in Kalithea, pe Sithonia in Nikiti si cel mai mare si mai convenabil la Poligiros, iar pentru suveniruri, articole de casa, plaja si in special haine si jucarii pentru copii este JUMBO, foarte ieftin la iesirea din Salonic inainte de Mediteranean Cosmo, chiar vis-a-vis de Praktiker.
dragosionut
QUOTE (andc @ Aug 30 2008, 16:24) *
E scump Mediteranean Cosmo !!! Pentru cumparaturi curente , eventual promotii este Lidl pe Kassandra la intrarea in Kalithea, pe Sithonia in Nikiti si cel mai mare si mai convenabil la Poligiros, iar pentru suveniruri, articole de casa, plaja si in special haine si jucarii pentru copii este JUMBO, foarte ieftin la iesirea din Salonic inainte de Mediteranean Cosmo, chiar vis-a-vis de Praktiker.

La Lidl nu este si nici nu gasesti atatea firme ca in Mediteranean Cosmos Mall!
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.