zoomx
17th July 2006, 11:02
Cunoaste cineva hotelul Xenios Zeus din Nikiti? Ce puteti sa-mi spuneti despre el?
Raysa
18th July 2006, 14:10
Salutare!
Am nevoie de ajutorul vostru. Plec pentru prima data in vacanta in Grecia si pentru ca m-am hotarat tarziu la o locatie, am mai gasit camere libere doar la Hotel Palladium din Kiropigi.
Am nevoie de impresii de la cei care au stat la acest hotel, sau au fost in aceasta statiune sau macar au trazitat locul cu pricina.
Vreau sa stiu la ce sa ma astept si orice informatie e binevenita.
multumesc.
Poppy3
18th July 2006, 19:45
Si noi ne-am hotarat pt Halkidiki-Vourvourou.
Intrebare : a fost cineva la vila Psarogiannis sau hotel Thalassokipos?
Orice info ar fi binevenita.
Poppy3
18th July 2006, 23:58
FireEyes,pe net le-am vazut si eu.Nu stiu de sunt cotate cu o stea (sau categoria D) pt ca mie mi se pare ca arata bine.
Eu intrebam daca a fost cineva pe acolo si poate sa-mi dea niste referinte de la fata locului.
the_limit
21st July 2006, 14:17
hai sa va spun eu cate ceva despre Gerakini, ca vad ca intreaba multa lume... am fost intre 8 si 15 iulie la hotel Olympion Beach (cu rezervare facuta direct pe net)... ce sa zic, satuc mic, banuiesc ca seamana mult cu Psakoudia unde nu am ajuns sa vedem cum e dar mi-am dat seama citind ce s-a scris mai sus... venind dupa o saptamana in neos marmaras (1-15 iulie) mi s-a parut foaaarte linistit... pentru noi insa a fost ideal (2 familii cu 3 copii pana in 7 ani), hotelul la care am stat era chiar pe plaja... Hotelul Estelle era chiar vis-a-vis, asa din afara arata bine, cochet, se vede ca este nou... Din hotel traversezi strada, mai mergi pe o alee cam 20-30m si gata esti pe plaja... din nisip, si foarte important fara pietricele prin apa... Ce mi se pare ciudat esta masa la Gerakina Beach hotel, care nu este departe dar nici chiar la indemana (5-10 minute de mers)... hai, seara mai merge sa faci o plimbarica, dar la micul dejun e cam ciudat sa te plimbi pana acolo... plus ca din ce am vazut eu, este un complex destul de mare, un hotel cu 4-5 etaje cam ca la noi la neptun sa zic plus multe bungalouri imprastiate... plaja aici este un pic cam aglomerata, multe sezlonguri (nu stiu daca sunt ale hotelului sau trebuie sa platesti, sau macar sa consumi ceva), multe distractii gen barcute, hidrobiciclete, banane,... dar in apa sunt pietre... nu bolovani mari sa iti rupi picioarele pe ei, dar cam de dimensiunea pumnului sa zic... banuiesc ca sunt destul de neplacute la calcat, multa lume avea cipicei, luati de la supermarket (cam unicul din ce am vazut dar destul de mare si foarte bine aprovizionat)cu 5,50 euro
dupa parerea (si experienta - sa ma dau mare acu') mea, nu merita platita si masa, chiar daca este demipensiune... se mananca atat de bine si variat si nu foarte scump la taverne, incat e pacat sa pierzi vremea intr-un restaurant de hotel... cine ajunge in Gerakini recomand cu incredere taverna Oasis este chiar vis-a-vis de supermarketul amintit mai sus, dar mesele sunt puse spre plaja, super vedere, au si cateva leagane si loc pt copiii care nu au rabdare sa stea pe la mese... noi ne-am imprietenit si cu chelnerul, e un tip foarte pitoresc...
nici nu stiu ce sa mai povestesc, mai intrebati daca vreti si mai multe amanunte...
vacanta placuta la toata lumea!!!
anuena
26th July 2006, 10:35
As dori si eu informatii despre hotelul Lilly Anne Beach. Am inteles ca este in Nikiti. Plec cu autocarul pe 18 august cu agentia Cardinal Travel. As aprecia orice informatie. Multumesc.
adita555
26th July 2006, 21:07
Am si eu o rugaminte.A fost cineva in Halkidiki -Gerakini la Hotel Mare Blu?Cum este acolo?Se merita?Ceva fotografii pot sa gasesc si eu?