Halkidiki
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41

zoomx
Cunoaste cineva hotelul Xenios Zeus din Nikiti? Ce puteti sa-mi spuneti despre el?
Skoica
Eu si sotul meu planuim o plecare in Grecia, impreuna cu alti 2 prieteni. Mergem cu masina, insa ne-am gandit cam tarziu pt cazare si rezervari. Ce pot spune este ca ne dorim sa gasim ceva in Halkidiki...pana acum, am tot ales, insa nu am stabilit nimic. Ultima varianta era Hotel Palladium. A stat cineva acolo?
Este prima oara cand mergem in Grecia, pentru toti patru. In plan mai avem si multe vizite prin zona, dar si "vizite" la magazine. Daca despre zona si ce se poate vizita am aflat cate ceva, acum cautam informatii legate de magazinele Outlet de pe drumul catre Grecia sau Halkidiki, despre care am tot auzit fel si fel de povesti.
Ne puteti ajuta cu ceva detalii concrete? Unde sunt magazinele? Ce putem cumpara? Sunt preturile chiar atat de mici (noi asa am auzit)? Deh, suntem doua fete si cumparaturile sunt si ele importante...
schultz13
Am mai vazut referiri la aceasta locatie (Gerakina ,Halkidiki) dar numai sub forma de intrebari.
Eu plec pe 19.08 cu masina la Hotel Estelle in Gerakina ,Halkidiki .

Chiar nu a fost nimeni acolo? dry.gif

Orice informatie e binevenita chiar si tangentiala worthy.gif

Mersi mult
Raysa
QUOTE(Skoica @ Jul 17 2006, 20:06) *
Eu si sotul meu planuim o plecare in Grecia, impreuna cu alti 2 prieteni. Mergem cu masina, insa ne-am gandit cam tarziu pt cazare si rezervari. Ce pot spune este ca ne dorim sa gasim ceva in Halkidiki...pana acum, am tot ales, insa nu am stabilit nimic. Ultima varianta era Hotel Palladium. A stat cineva acolo?
Este prima oara cand mergem in Grecia, pentru toti patru. In plan mai avem si multe vizite prin zona, dar si "vizite" la magazine. Daca despre zona si ce se poate vizita am aflat cate ceva, acum cautam informatii legate de magazinele Outlet de pe drumul catre Grecia sau Halkidiki, despre care am tot auzit fel si fel de povesti.
Ne puteti ajuta cu ceva detalii concrete? Unde sunt magazinele? Ce putem cumpara? Sunt preturile chiar atat de mici (noi asa am auzit)? Deh, suntem doua fete si cumparaturile sunt si ele importante...

Salut!
Am vazut mesajul tau si ma interesa sa stiu daca ai aflat ceva despre Palladium Hotel. Eu deja am facut rezrevarea la hotel, dar nu strica niste infos ca sa stiu la ce sa ma stept.
Mercic.
Raysa
Salutare!
Am nevoie de ajutorul vostru. Plec pentru prima data in vacanta in Grecia si pentru ca m-am hotarat tarziu la o locatie, am mai gasit camere libere doar la Hotel Palladium din Kiropigi.
Am nevoie de impresii de la cei care au stat la acest hotel, sau au fost in aceasta statiune sau macar au trazitat locul cu pricina.
Vreau sa stiu la ce sa ma astept si orice informatie e binevenita.

multumesc.
Poppy3
Si noi ne-am hotarat pt Halkidiki-Vourvourou.
Intrebare : a fost cineva la vila Psarogiannis sau hotel Thalassokipos?
Orice info ar fi binevenita.
FireEyes
QUOTE(Poppy3 @ Jul 18 2006, 20:45) *
Si noi ne-am hotarat pt Halkidiki-Vourvourou.
Intrebare : a fost cineva la vila Psarogiannis sau hotel Thalassokipos?
Orice info ar fi binevenita.

http://www.halkidiki.com/thalassa/index_g.htm
http://www.travel-library.com/hotels/europ...lassokipos.html
http://www.gto.gr/eng/accomm/hotel/detail.php?id=7390

din ce vad aici acest hotel are 1 stea.

despre vila sper sa nu ma fi inselat dar ar veni cam asa:

http://www.halkidiki.com/english/vourvouro.../psarogap_e.htm
http://www.halkidiki.com/english/vourvouro...psarogap2_e.htm
http://www.gto.gr/eng/accomm/hotel/detail.php?id=6560

QUOTE(Raysa @ Jul 18 2006, 15:10) *
Salutare!
Am nevoie de ajutorul vostru. Plec pentru prima data in vacanta in Grecia si pentru ca m-am hotarat tarziu la o locatie, am mai gasit camere libere doar la Hotel Palladium din Kiropigi.
Am nevoie de impresii de la cei care au stat la acest hotel, sau au fost in aceasta statiune sau macar au trazitat locul cu pricina.
Vreau sa stiu la ce sa ma astept si orice informatie e binevenita.

multumesc.

tarziu ? in halkidiki se poate face plaja lejer pana dupa 20 septembrie.
ziua e calduroasa, noaptea este destul de racoare....acum sa revenim la ceea ce ai cerut si iata ceea ce am gasit pentru tine. ma gandesc ca este posibil ca agentia sa fi inflorit unele chestii sau sa-ti fi ascuns anumite aspetecte.

https://www.lastminute.ie/lmn/holidays/pres...849&step=0a
Poppy3
FireEyes,pe net le-am vazut si eu.Nu stiu de sunt cotate cu o stea (sau categoria D) pt ca mie mi se pare ca arata bine.

Eu intrebam daca a fost cineva pe acolo si poate sa-mi dea niste referinte de la fata locului.
caliniclodean
QUOTE(crissa @ Jul 11 2006, 19:22) *
Buna,
Nu am stat la h.MARABU dar am trecut pe langa el , iar in statiune ( ca e destul de mare) am fost de 3 ori.
Hotelul e pe faleza , arata bine destul de central .Treci strada si esti pe plaja (nu f. lata dar fff.aproape de hotel cam 10 metri).
Daca iti place vacanta activa , agitatie multa , restaurante , magazine, discoteci una langa alta ....ai nimerit bine .Daca vrei liniste si relaxare....nu prea .
Statiunea e plina de viata si ai ce face acolo mai ales seara .
La taverne se mananca f. bine (am mancat de 3 ori si am fost multumiti) .
Tot in Pefkohori este si un mic port de unde se pleaca in croaziera in Golful Toroneos (recomand croaziera).
Merita vazut si Hanioti care e la 3-4 KM de Pefkohori , noi am stat aici si am fost fffff.incantati , dar ne-a placut si Pefkohori.
Am trecut pe langa Kassandra Mare , multi trec deoarece e la sosea .E galagie de la soseaua ce leaga statiuniile din Peninsula Kassandra ,trec f. multe masini si e cam in pustietate , adevarat se vede marea de la el .Nu stiu daca e incadrat la o statiune anume , e cam intre statiuni .Innauntru nu stiu cum arata ,dar sincer nu mi-ar fi placut sa stau acolo .E cam departe de tot , dar poate ma insel .Succes!

[b][color=#FF0000] Multumesc pentru informatii. Initial voiam Philoxenia dar la inceputul lui iunie nu am mai gasit locuri decat dupa 20 septembrie. Asa ca dupa multe sapaturi am ales Kasandra Mare - era cea mai convenabila ca pret 7 nopti cazare cu demipensiune 206 Euro asta din 3 sept. Noi suntem din Cluj Napoca si mergem cu masina. Am ales traseul pe la Calafat - Vidin, poate sa ne de-a cineva detalii? Orarul de trecere al bacului, tarife, daca incap pe bac toate masinile care sunt la coada....
crissa
QUOTE(caliniclodean @ Jul 20 2006, 09:07) *
[b][color=#FF0000] Multumesc pentru informatii. Initial voiam Philoxenia dar la inceputul lui iunie nu am mai gasit locuri decat dupa 20 septembrie. Asa ca dupa multe sapaturi am ales Kasandra Mare - era cea mai convenabila ca pret 7 nopti cazare cu demipensiune 206 Euro asta din 3 sept. Noi suntem din Cluj Napoca si mergem cu masina. Am ales traseul pe la Calafat - Vidin, poate sa ne de-a cineva detalii? Orarul de trecere al bacului, tarife, daca incap pe bac toate masinile care sunt la coada....

Noi am plecat din Deva pe acelasi traseu cu masina .Am platit cate 30 ron /pers
taxa oras Clafat , 70 ron bacul pt. masina(desi la intoarcere a fost mai ieftin de la bulgari!) si cate 10 ron/pers .
Cel mai bine e sa fiti in vama pela ora 6,00 atunci sigur trece bac ,oricum trece daca sunt multe masini si mai repede , dar daca nu sunt suficiente asteapta pana se strang (asa am patit noi , desi ajunsesem la ora6).
La imbarcare au prioritate masinile mici indiferent de cate tiruri sunt in vama .
caliniclodean
QUOTE(crissa @ Jul 20 2006, 12:22) *
Noi am plecat din Deva pe acelasi traseu cu masina .Am platit cate 30 ron /pers
taxa oras Clafat , 70 ron bacul pt. masina(desi la intoarcere a fost mai ieftin de la bulgari!) si cate 10 ron/pers .
Cel mai bine e sa fiti in vama pela ora 6,00 atunci sigur trece bac ,oricum trece daca sunt multe masini si mai repede , dar daca nu sunt suficiente asteapta pana se strang (asa am patit noi , desi ajunsesem la ora6).
La imbarcare au prioritate masinile mici indiferent de cate tiruri sunt in vama .

Multumesc mult pentru informatii. Nu ai fost cumva si la hotel KASSANDRA MARE?
Raysa
QUOTE(FireEyes @ Jul 18 2006, 21:46) *
http://www.halkidiki.com/thalassa/index_g.htm
http://www.travel-library.com/hotels/europ...lassokipos.html
http://www.gto.gr/eng/accomm/hotel/detail.php?id=7390

din ce vad aici acest hotel are 1 stea.
despre vila sper sa nu ma fi inselat dar ar veni cam asa:

http://www.halkidiki.com/english/vourvouro.../psarogap_e.htm
http://www.halkidiki.com/english/vourvouro...psarogap2_e.htm
http://www.gto.gr/eng/accomm/hotel/detail.php?id=6560
tarziu ? in halkidiki se poate face plaja lejer pana dupa 20 septembrie.
ziua e calduroasa, noaptea este destul de racoare....acum sa revenim la ceea ce ai cerut si iata ceea ce am gasit pentru tine. ma gandesc ca este posibil ca agentia sa fi inflorit unele chestii sau sa-ti fi ascuns anumite aspetecte.

https://www.lastminute.ie/lmn/holidays/pres...849&step=0a

merci pentru link, dar astea deja le stiam.
Ma intereseaza daca cineva a fost acolo fizic, si imi poate spune la cesa ma astept.
Din poze sunt super incantata ... sper sa fiu asa si cand o sa ajung acolo.

thank a lot!

QUOTE(gabhip @ Jul 16 2006, 23:14) *
Buna seara tuturor,

Si noi plecam in Halkidiki si tot cu masina.
E al doilea an si cred ca nu ne vom satura atat de repede.Bineinteles ca am avut noroc sa mai gasim bilete dupa 20 august.Vom sta la Hotel Alia Palace in Pefkohori.
Nu prea avem informatii despre hotel.
Daca a fost cineva anul acesta, am fi recunoscatori pentru informatii.

Merci si vacanta placuta tuturor

salut!
Mai exact cand plecati in halkidiki?
Noi plecam pe 20 spre 21 august, noaptea. suntem 4 pers intr-o masina.
Poate ne lipim sa tranzitam bulgaria impreuna (am auzit tot felul de povesti ... )

o zi buna!
gabhip
QUOTE(Raysa @ Jul 21 2006, 10:28) *
merci pentru link, dar astea deja le stiam.
Ma intereseaza daca cineva a fost acolo fizic, si imi poate spune la cesa ma astept.
Din poze sunt super incantata ... sper sa fiu asa si cand o sa ajung acolo.

thank a lot!
salut!
Mai exact cand plecati in halkidiki?
Noi plecam pe 20 spre 21 august, noaptea. suntem 4 pers intr-o masina.
Poate ne lipim sa tranzitam bulgaria impreuna (am auzit tot felul de povesti ... )

o zi buna!

Noi suntem 2 masini si plecam la 4 dimineata din Bucuresti.
In ceea ce priveste Bulgaria, noi am fost singuri in masina anul trecut si nu ni s-a intamplat nimic.Cred ca ce ai auzit sunt povesti.
E posibil sa mergem impreuna, dar depinde de ce masina aveti, in sensul ca noi vom merge cu viteza, cel putin pana la 9 dimineata cand incep radarele la bulgari.

Vacanta placuta si astept raspuns
Raysa
QUOTE(gabhip @ Jul 21 2006, 12:16) *
Noi suntem 2 masini si plecam la 4 dimineata din Bucuresti.
In ceea ce priveste Bulgaria, noi am fost singuri in masina anul trecut si nu ni s-a intamplat nimic.Cred ca ce ai auzit sunt povesti.
E posibil sa mergem impreuna, dar depinde de ce masina aveti, in sensul ca noi vom merge cu viteza, cel putin pana la 9 dimineata cand incep radarele la bulgari.

Noi mergem cu o skoda octavia sau un renault. Nu cred ca va fi o problema sa mergem cu viteza smile.gif.
Numai ca noi vroiam sa plecam mai devreme de 4 dimineata, adica pe la 2, maxim 3.
lasa-mi adresa de email sau un nr. de tel ca sa putem tine legatura.
adresa mea de email este roxana_rem@yahoo.com.
Mi-ar placea sa mergem impreuna, mai ales ca ati mai fost si stiti drumul ...

Vacanta placuta si ... astept vesti
the_limit
hai sa va spun eu cate ceva despre Gerakini, ca vad ca intreaba multa lume... am fost intre 8 si 15 iulie la hotel Olympion Beach (cu rezervare facuta direct pe net)... ce sa zic, satuc mic, banuiesc ca seamana mult cu Psakoudia unde nu am ajuns sa vedem cum e dar mi-am dat seama citind ce s-a scris mai sus... venind dupa o saptamana in neos marmaras (1-15 iulie) mi s-a parut foaaarte linistit... pentru noi insa a fost ideal (2 familii cu 3 copii pana in 7 ani), hotelul la care am stat era chiar pe plaja... Hotelul Estelle era chiar vis-a-vis, asa din afara arata bine, cochet, se vede ca este nou... Din hotel traversezi strada, mai mergi pe o alee cam 20-30m si gata esti pe plaja... din nisip, si foarte important fara pietricele prin apa... Ce mi se pare ciudat esta masa la Gerakina Beach hotel, care nu este departe dar nici chiar la indemana (5-10 minute de mers)... hai, seara mai merge sa faci o plimbarica, dar la micul dejun e cam ciudat sa te plimbi pana acolo... plus ca din ce am vazut eu, este un complex destul de mare, un hotel cu 4-5 etaje cam ca la noi la neptun sa zic plus multe bungalouri imprastiate... plaja aici este un pic cam aglomerata, multe sezlonguri (nu stiu daca sunt ale hotelului sau trebuie sa platesti, sau macar sa consumi ceva), multe distractii gen barcute, hidrobiciclete, banane,... dar in apa sunt pietre... nu bolovani mari sa iti rupi picioarele pe ei, dar cam de dimensiunea pumnului sa zic... banuiesc ca sunt destul de neplacute la calcat, multa lume avea cipicei, luati de la supermarket (cam unicul din ce am vazut dar destul de mare si foarte bine aprovizionat)cu 5,50 euro
dupa parerea (si experienta - sa ma dau mare acu') mea, nu merita platita si masa, chiar daca este demipensiune... se mananca atat de bine si variat si nu foarte scump la taverne, incat e pacat sa pierzi vremea intr-un restaurant de hotel... cine ajunge in Gerakini recomand cu incredere taverna Oasis este chiar vis-a-vis de supermarketul amintit mai sus, dar mesele sunt puse spre plaja, super vedere, au si cateva leagane si loc pt copiii care nu au rabdare sa stea pe la mese... noi ne-am imprietenit si cu chelnerul, e un tip foarte pitoresc...
nici nu stiu ce sa mai povestesc, mai intrebati daca vreti si mai multe amanunte...

vacanta placuta la toata lumea!!!
investman
QUOTE(the_limit @ Jul 21 2006, 14:17) *
hai sa va spun eu cate ceva despre Gerakini, ca vad ca intreaba multa lume... am fost intre 8 si 15 iulie la hotel Olympion Beach (cu rezervare facuta direct pe net)... ce sa zic, satuc mic, banuiesc ca seamana mult cu Psakoudia unde nu am ajuns sa vedem cum e dar mi-am dat seama citind ce s-a scris mai sus... venind dupa o saptamana in neos marmaras (1-15 iulie) mi s-a parut foaaarte linistit... pentru noi insa a fost ideal (2 familii cu 3 copii pana in 7 ani), hotelul la care am stat era chiar pe plaja... Hotelul Estelle era chiar vis-a-vis, asa din afara arata bine, cochet, se vede ca este nou... Din hotel traversezi strada, mai mergi pe o alee cam 20-30m si gata esti pe plaja... din nisip, si foarte important fara pietricele prin apa... Ce mi se pare ciudat esta masa la Gerakina Beach hotel, care nu este departe dar nici chiar la indemana (5-10 minute de mers)... hai, seara mai merge sa faci o plimbarica, dar la micul dejun e cam ciudat sa te plimbi pana acolo... plus ca din ce am vazut eu, este un complex destul de mare, un hotel cu 4-5 etaje cam ca la noi la neptun sa zic plus multe bungalouri imprastiate... plaja aici este un pic cam aglomerata, multe sezlonguri (nu stiu daca sunt ale hotelului sau trebuie sa platesti, sau macar sa consumi ceva), multe distractii gen barcute, hidrobiciclete, banane,... dar in apa sunt pietre... nu bolovani mari sa iti rupi picioarele pe ei, dar cam de dimensiunea pumnului sa zic... banuiesc ca sunt destul de neplacute la calcat, multa lume avea cipicei, luati de la supermarket (cam unicul din ce am vazut dar destul de mare si foarte bine aprovizionat)cu 5,50 euro
dupa parerea (si experienta - sa ma dau mare acu') mea, nu merita platita si masa, chiar daca este demipensiune... se mananca atat de bine si variat si nu foarte scump la taverne, incat e pacat sa pierzi vremea intr-un restaurant de hotel... cine ajunge in Gerakini recomand cu incredere taverna Oasis este chiar vis-a-vis de supermarketul amintit mai sus, dar mesele sunt puse spre plaja, super vedere, au si cateva leagane si loc pt copiii care nu au rabdare sa stea pe la mese... noi ne-am imprietenit si cu chelnerul, e un tip foarte pitoresc...
nici nu stiu ce sa mai povestesc, mai intrebati daca vreti si mai multe amanunte...

vacanta placuta la toata lumea!!!

ma intereseaza amanunte despre rezervarea pe net. ai platit vreun avans sau nu?
dorelpica
Intentionam sa mergem si noi (eu si sotia) incepind cu 1 sept. (10 zile - 9 nopti) in Grecia la Halkidiki , sotia a ales hotelul Anthemussea din Nikiti. Poate sa i-mi spuna cineva daca alegerea este OK? A mai fost cineva pe-acolo , cum e zona? Pe de alta parte vrem sa mergem cu masina proprie si plecam din Brasov. Din cite am mai citit, inclusiv pe acest forum, in Bulgaria e util sa circuli intr-un grup de 2-3 masini. Este cineva amator?
Multumesc worthy.gif
crissa
QUOTE(caliniclodean @ Jul 20 2006, 22:37) *
Multumesc mult pentru informatii. Nu ai fost cumva si la hotel KASSANDRA MARE?

Nu am fost la hotel dar am trecut pe langa el .E destul de aproape de soseaua ce leaga statiunile din Kassandra .E orientat spre mare (sau sosea cum ai noroc) .E amplasat intre statiuni , nu stiu de care tine , in jurul lui nu prea e mare lucru .Dar daca vreti odihna cred ca e bun .
gabhip
[quote name='Raysa' date='Jul 21 2006, 13:29' post='1702626']
Noi mergem cu o skoda octavia sau un renault. Nu cred ca va fi o problema sa mergem cu viteza smile.gif.
Numai ca noi vroiam sa plecam mai devreme de 4 dimineata, adica pe la 2, maxim 3.
lasa-mi adresa de email sau un nr. de tel ca sa putem tine legatura.
adresa mea de email este roxana_rem@yahoo.com.
Mi-ar placea sa mergem impreuna, mai ales ca ati mai fost si stiti drumul ...

Vacanta placuta si ... astept vesti
[/quote

Buna sera, Roxana

Noi plecam pe data de 20 august din Bucuresti.
Suntem 6 persoane in 2 masini.Nu cred ca e necesar sa plecam la 2 dimineata, pentru ca drumul nu e usor deloc.In Bulgaria drumurile sunt mai proaste decat la noi si au regiuni de astfalt decopertat.Acum drept sa-ti spun nu prea ne-am gandit sa plecam asa de dimineata.In plus cazarea se face oricum dupa ora 14, iar pe la 13 cred ca vom ajunge la destinatie.

Ne mai gandim si noi, ne punem cu totii de acord 9 grupul nostru ) si te informam daca plecam mai dimineata.
Oricum sa stii ca in vama te vei gasi cu foarte multi romani, care pleaca in Grecia pe acelasi drum ca si noi.
referitor la faptul ca stim drumul, cred ca poti merge de mai multe ori catre Grecia prin bulgaria si tot nu stii pe unde sa o iei spre Kulata inainte de Sofia.Veti vedea, e o tragedie.la fel si radarele.

adresa mea de mail e gabhip@yahoo.com
Apropo, voi pana unde mergeti?
O seara buna
the_limit
QUOTE(investman @ Jul 21 2006, 16:46) *
ma intereseaza amanunte despre rezervarea pe net. ai platit vreun avans sau nu?

pai am facut asa: am ales cam pe unde ne-ar placea sa stam (o saptamana la neos marmaras, o saptamana la gerakini), am dat mail respectiv am completat un "booking form" in care am spus perioada, cati suntem, tipul de camera, oamenii au fost foarte prompti si ne-au raspuns, am schimbat cateva mesaje cu intrebari,... si da... trebuie platit un avans... cam 30% din suma totala... initial ambii mi-au dat un cont la o banca, am incercat transfer bancar dar este o intreaga aventura, comisioane mari, aberante (la 200 euro cat vroiam eu sa trimit pt 2 camere iesea plus 80 euro din taxe, comisioane,... asa ca am ales western union (comision 15 euro), oamenii au fost de acord si asta a fost...

ce sa zic, unii au zis ca suntem nebuni mergem cu copii dupa noi asa dar pana la urma s-a dovedit perfect, nu e nici o diferenta fata de pozele de pe net, ba chiar pot sa spun ca pozele nu surprind tot...

noi am stat prima saptamana aici si a doua saptamana aici
the_limit
QUOTE(gabhip @ Jul 21 2006, 12:16) *

noi am "luat" primul radar pe la 5 jumate, imediat dupa ruse... cursing.gif la asta a mers cu 5 euro, i-am zis ca nu dam mai mult, ca e primul si daca o tinem pana la kulata tot asa nu mai avem bani de concediu... biggrin.gif
investman
QUOTE(the_limit @ Jul 24 2006, 09:12) *
pai am facut asa: am ales cam pe unde ne-ar placea sa stam (o saptamana la neos marmaras, o saptamana la gerakini), am dat mail respectiv am completat un "booking form" in care am spus perioada, cati suntem, tipul de camera, oamenii au fost foarte prompti si ne-au raspuns, am schimbat cateva mesaje cu intrebari,... si da... trebuie platit un avans... cam 30% din suma totala... initial ambii mi-au dat un cont la o banca, am incercat transfer bancar dar este o intreaga aventura, comisioane mari, aberante (la 200 euro cat vroiam eu sa trimit pt 2 camere iesea plus 80 euro din taxe, comisioane,... asa ca am ales western union (comision 15 euro), oamenii au fost de acord si asta a fost...

ce sa zic, unii au zis ca suntem nebuni mergem cu copii dupa noi asa dar pana la urma s-a dovedit perfect, nu e nici o diferenta fata de pozele de pe net, ba chiar pot sa spun ca pozele nu surprind tot...

noi am stat prima saptamana aici si a doua saptamana aici

frumoase locatii!
in ceea ce priveste modul de rezervare mi se pare absolut logic, evident acceptand ideea de incredere deplina.
problema este ca mie nu mi s-a cerut niciun avans, desi am rugat sa mi se precizeze amanunte legate de acest aspect; doar mi s-a confirmat rezervarea si... atat. sa fie o idiotzenie din partea mea sa ma bazez pe asa ceva?
locul se numeste Lagomandra.
din cate am vazut nu a mai fost nimeni pe acolo.
caliniclodean
QUOTE(crissa @ Jul 23 2006, 13:35) *
Nu am fost la hotel dar am trecut pe langa el .E destul de aproape de soseaua ce leaga statiunile din Kassandra .E orientat spre mare (sau sosea cum ai noroc) .E amplasat intre statiuni , nu stiu de care tine , in jurul lui nu prea e mare lucru .Dar daca vreti odihna cred ca e bun .

Multumesc, orice informatie este binevenita, mai ales ca pe net am gasit foarte putine detalii despre Kassandra Mare, chiar si cei de la agentia Mareea prin care am cumparat locurile la hotel mi-au trimis aceleasi poze care le-am gasit si pe net. Initial am dorit Philoxenia, dar acum o luna nu am mai gasit locuri acolo decat dupa data de 17 septembrie.
Totusi, un tarif de 30Euro de persoana pe zi pentru cazare la un hotel de 3-4 stele - pe unele site-uri apare de 3 stele, pe altele de 4 stele - cu demipensiune in regim de bufet pare rezonabil. E drept ca aproximativ aceleasi conditii la Philoxenia ar fi costat pana in 25 Euro, dar anul acesta multa lume a fugit acolo.
Daca are cineva poze "reale" din zona va rog sa puneti un link. Si apropo, noi plecam in 2 septembrie dimineata din Cluj 4 persoane prin Calafat-Vidin, intentionam sa dormin o noapte undeva aproape de granita, deci daca mai sunt amatori care pleaca pe acelasi traseu ii rog sa scrie poate ne grupam impreuna pentru a tranzita Bulgaria.
anuena
As dori si eu informatii despre hotelul Lilly Anne Beach. Am inteles ca este in Nikiti. Plec cu autocarul pe 18 august cu agentia Cardinal Travel. As aprecia orice informatie. Multumesc.
adita555
Am si eu o rugaminte.A fost cineva in Halkidiki -Gerakini la Hotel Mare Blu?Cum este acolo?Se merita?Ceva fotografii pot sa gasesc si eu?
morpho
QUOTE(the_limit @ Jul 21 2006, 15:17) *
Ce mi se pare ciudat esta masa la Gerakina Beach hotel, care nu este departe dar nici chiar la indemana (5-10 minute de mers)... hai, seara mai merge sa faci o plimbarica, dar la micul dejun e cam ciudat sa te plimbi pana acolo... plus ca din ce am vazut eu, este un complex destul de mare, un hotel cu 4-5 etaje cam ca la noi la neptun sa zic plus multe bungalouri imprastiate... plaja aici este un pic cam aglomerata, multe sezlonguri (nu stiu daca sunt ale hotelului sau trebuie sa platesti, sau macar sa consumi ceva), multe distractii gen barcute, hidrobiciclete, banane,... dar in apa sunt pietre... nu bolovani mari sa iti rupi picioarele pe ei, dar cam de dimensiunea pumnului sa zic... banuiesc ca sunt destul de neplacute la calcat, multa lume avea cipicei, luati de la supermarket (cam unicul din ce am vazut dar destul de mare si foarte bine aprovizionat)cu 5,50 euro
dupa parerea (si experienta - sa ma dau mare acu') mea, nu merita platita si masa, chiar daca este

eu o sa ajung in septembrie, demipensiune la Gerakina Beach; cum era masa acolo? ai mai multe amanunte despre hotel?

multumiri..anticipate...o gramada worthy.gif
adinapascu
Hello,

Eu am sa plec in Halkidiki - Sithonia - Psakudia - Philoxenia pe 23 sept - aveti cea info despre acest loc? Din pliante si alte poze pe net, arata tare fain...dar am emotii.
Stiti daca exista magazine prin zona, sau baruri, cafenele etc?
Multumesc frumos!
alexandraich
buna ?
sunt prima data pe acest forum
eu am sa plec in grecia in KAllithea in spetembrie pe 5 si as dori sa stiu daca a fost cineva in aceasta statiune la Studiourile Alkyonis? Sunt apartamente pt 3, 4, 5 persoane

merci
mirceagun
QUOTE(adinapascu @ Jul 27 2006, 10:52) *
Hello,

Eu am sa plec in Halkidiki - Sithonia - Psakudia - Philoxenia pe 23 sept - aveti cea info despre acest loc? Din pliante si alte poze pe net, arata tare fain...dar am emotii.
Multumesc frumos!

In paginile anterioare gasesti multe despre Psahoudia.
Este liniste,un mic sat cu o mare placuta.Rustic,traditional,cateva taverne 4-5,cateva magazine de suveniruri .Este mai ieftin la aceleasi servicii datorita acestui fapt -esti intr-un mic sat in care te poti plictisi daca nu ai masina si esti amator de plimbari . Cel mai apropiat oras Nea Moudania este la cca 17 km,sunt linii autobuze KTEL.Foloseste ocazia sa cunosti si statiuni mai mari pentru eventuale vacante urmatoare.
Sunt insa ,tot in Sithonia,locuri mult mai izolate dar de un cadru natural desavarsit si salbatic spre Neos Marmaras ,incepand cu Elea.
the_limit
@morpho: sorry, nu stiu amanunte despre hotel, nu am stat, nu am mancat acolo... doar ce am vazut din plimbare...
adita555
QUOTE(the_limit @ Jul 27 2006, 16:00) *
@morpho: sorry, nu stiu amanunte despre hotel, nu am stat, nu am mancat acolo... doar ce am vazut din plimbare...

si cum e Gerakini?Zona
cutestbaby2003
A auzit cineva de agentia de turism HelenTravel?A mers cineva cu ei ?Daca da, astept pareri si opinii despre aceasta agentie de turism.
Daca a fost cineva in Kalithea si imi poate recomanda un hotel dragut, nu foarte scump.
morpho
QUOTE(the_limit @ Jul 27 2006, 16:00) *

newblush.gif
nu-i bai...ne descurcam noi; în cel mai rau caz vedem la fata locului.
ANDOX
QUOTE(adinapascu @ Jul 27 2006, 11:52) *
Hello,

Multumesc frumos!

Eu o sa merg pe 27 aug , si cand ma intorc o sa dau detalii. Adevarul ca, e bine sa mergi cu masina sa ai libertate de miscare , si eu am renuntat la autocar si merg cu auto propriu. Oricum din ce am citit eu pe acest forum si pe altele, impresile sunt favorabile , adica hotelul e fain ,mancarea O.K.(desi nemtii se plangeau cam 70%, ca la micul dejun trebuiau sa plateasca ouale roll2.gif ) ,plaja cu nisip, intrare lina in apa,doar ca localitatea este mai mica .
MorningGlory
dupa indelungi cautari am reusit sa mai gasesc locuri in Hanioti doar la hotel Paradise Bay, pe 18 august ... culmea ironiei este ca despre toate celelalte hoteluri din Hanioti detineam informatii din review-uri, despre Paradise Bay insa nu stiu mai nimic... adica tot ce am gasit este un site in care sunt cateva poze si cateva cuvinte, din care am aflat ca hotelul a fost renovat in 2005-2006....asa cred ca se explica si lipsa de review-uri... nici de la agentie nu am reusit sa aflu nimic in plus... detine cineva mai multe amanunte cu privire la acest hotel? cum sunt camerele, daca exista aer conditionat si daca da daca este inclus in pret sau trebuie platit, cum este mancarea si orice amanunt ce vi se pare relevant... multumesc mult si sper sa aveti vesti bune, caci abia am mai gasit locurile si cred ca m-ar apuca disperarea sa aflu ca a fost o alegere proasta (de fapt nici nu a fost o alegere, ci aici s-ar aplica mai bine "am ales pana am cules" confusedsmiley.png ) ... daca nu stie nimeni nimic, o sa va povestesc eu cum a fost cand o sa ma intorc wink.gif ... si vacanta minunata tuturor celor care urmeaza sa plece in concediu ...
the_limit
QUOTE(adita555 @ Jul 27 2006, 16:39) *
si cum e Gerakini?Zona

pai am zis ceva mai sus... citeste ce s-a scris despre Psakoudia... cred ca e absolut similar... foarte micutz, linistit, un supermarket, cateva taverne, magazine de suveniruri... absolut perfect pentru familii cu copii care doresc liniste si relaxare... daca vrei distractii, agitatie, tambalau, mai cauta...

edit: gerakina beach hotel este dupa golfuletul care se vede in poze, acolo plaja este mult mai aglomerata si "dotata" cu sezlonguri si posibilitati de agrement (barcute, banana, ski nautic, ...)
adita555
QUOTE(the_limit @ Jul 28 2006, 13:20) *
pai am zis ceva mai sus... citeste ce s-a scris despre Psakoudia... cred ca e absolut similar... foarte micutz, linistit, un supermarket, cateva taverne, magazine de suveniruri... absolut perfect pentru familii cu copii care doresc liniste si relaxare... daca vrei distractii, agitatie, tambalau, mai cauta...

edit: gerakina beach hotel este dupa golfuletul care se vede in poze, acolo plaja este mult mai aglomerata si "dotata" cu sezlonguri si posibilitati de agrement (barcute, banana, ski nautic, ...)

Dar ceva de hotelul Mare Blu din Gerakini ati auzit?
are site dar slabut(de fapt ca tot turismul din grecia la prezentare pe net)
www.mareblu.gr
caliniclodean
QUOTE(dorelpica @ Jul 22 2006, 22:30) *
Intentionam sa mergem si noi (eu si sotia) incepind cu 1 sept. (10 zile - 9 nopti) in Grecia la Halkidiki , sotia a ales hotelul Anthemussea din Nikiti. Poate sa i-mi spuna cineva daca alegerea este OK? A mai fost cineva pe-acolo , cum e zona? Pe de alta parte vrem sa mergem cu masina proprie si plecam din Brasov. Din cite am mai citit, inclusiv pe acest forum, in Bulgaria e util sa circuli intr-un grup de 2-3 masini. Este cineva amator?
Multumesc worthy.gif

Nu mai stiu ce sa inteleg: unii imi spun ca tranzitarea bulgariei nu implica nimic deosebit, ca radarele sunt exact ca si la noi si daca depasesti viteza oricum te opresc, ca nu are rost sa te grupezi mai multe masini ptr ca oricum zilnic trec zeci de masini romanesti spre grecia si pe drum se formeaza coloane de masini fara sa se cunoasca intre ele, ca in vama romanii ca si bulgarii sunt cel putin indiferenti cand iti vine randul sa treci si daca ai norocul sa d-ai peste un vames plictisit si e lume multa nici macar nu te pune sa iti deschizi portbagajul...
Din contra, altii spun ca vamesii te pun sa scoti tot ce ai in portbagaj si iti rascolesc printre lucruri, ca iti fac sicane pana le d-ai un 5-10 Euro, iar dupa ce ai reusit sa treci de vama te opresc radarele din 10 in 10 km. Cineva imi spunea ca a mers in afara localitatii cu 70km / ora si a fost oprit de politie ptr ca merge prea incet si incurca circulatia... credeti asa ceva? Si toate acestea sunt confirmate de persoane care au fost in vacanta in grecia. Cu un singur aspect sunt toti de comun acord ca in grecia pe sosele nu sunt probleme: nici de viteza, nici de oprire...
crissa
QUOTE(caliniclodean @ Jul 29 2006, 07:01) *
Nu mai stiu ce sa inteleg: unii imi spun ca tranzitarea bulgariei nu implica nimic deosebit, ca radarele sunt exact ca si la noi si daca depasesti viteza oricum te opresc, ca nu are rost sa te grupezi mai multe masini ptr ca oricum zilnic trec zeci de masini romanesti spre grecia si pe drum se formeaza coloane de masini fara sa se cunoasca intre ele, ca in vama romanii ca si bulgarii sunt cel putin indiferenti cand iti vine randul sa treci si daca ai norocul sa d-ai peste un vames plictisit si e lume multa nici macar nu te pune sa iti deschizi portbagajul...
Din contra, altii spun ca vamesii te pun sa scoti tot ce ai in portbagaj si iti rascolesc printre lucruri, ca iti fac sicane pana le d-ai un 5-10 Euro, iar dupa ce ai reusit sa treci de vama te opresc radarele din 10 in 10 km. Cineva imi spunea ca a mers in afara localitatii cu 70km / ora si a fost oprit de politie ptr ca merge prea incet si incurca circulatia... credeti asa ceva? Si toate acestea sunt confirmate de persoane care au fost in vacanta in grecia. Cu un singur aspect sunt toti de comun acord ca in grecia pe sosele nu sunt probleme: nici de viteza, nici de oprire...

Cred ca fiecare cum are noroc !
In cazul nostru nu ne-a oprit nici un echipaj de politie nici la dus nici la intors (nu am mers nici f. tare) iar radarele din Bulgaria desi sunt multe ,sunt f. bine semnalizate de masinile di trafic cu farurile (inclusiv de tiruri) .In vami nimeni nu s-a uitat in masina , in porbagaj , nici actele nu le-au cerut pe toate (si ne facusem o gamada de procuri si legalizari nefiind proprietarii masinii) .Cat despre triunghi reflectorizant, veste fosforescente , trusa medicala nici vorba sa fi intrebat careva . Singurul incident a fost la intoarcere la bulgari cand subtil ne-au spus ca "ar bea o cafea" ....adica 5 euro .Atat ! Noua ni s-au parut toti destul de civilizati , au dat chitante chiar si rest (1 euro in vama bulgareasca la dus!!!) Am trecut pe la Calafat-Vidin.
Mihai I.
Vreau sa merg in Hanioti prin august.Am gasit ceva oferta la HOTEL AMPELIA STUDIOS 2 SUP,astept raspuns de la agentie, dar as fi curios daca a fost cineva sa-mi spuna pe viu cate ceva.Ma intereseaza plaja, mai exact nisipul, posibilitatile de distractie, magazine, poate chiar preturi...orientativ!!!De fapt orice informatie imi prinde bine!!!Multumesc!!!!
raluca2005
QUOTE(Mihai I. @ Jul 29 2006, 13:11) *
Vreau sa merg in Hanioti prin august.Am gasit ceva oferta la HOTEL AMPELIA STUDIOS 2 SUP,astept raspuns de la agentie, dar as fi curios daca a fost cineva sa-mi spuna pe viu cate ceva.Ma intereseaza plaja, mai exact nisipul, posibilitatile de distractie, magazine, poate chiar preturi...orientativ!!!De fapt orice informatie imi prinde bine!!!Multumesc!!!!

Hanioti arata de nu se poate. Foarte cosmopolit. Eu am am fost anul trecut si am avut cazarea in Kalithea, insa Hanioti e de departe mult mai frumos si mai plin de perspective de distractie. Plaja este foarte frumoasa. Mie mi-a taiat rasuflarea in anumite locuri. E plin de portocali si de palmieri pe aleile care duc pana acolo. Nu am stat in statiune deci nu stiu amanunte. Insa, este destul de ingusta si de aglomerata. Ajunsese lumea cu sezlongurile in apa, ceea ce mi s-a parut chiar amuzant. Again, poate fiindca nu stateam acolo. Una peste alta, este nisip cu pietricele, insa foarte mici, dar asa este Grecia in general, cu exceptii, evident. Statiunea este plina de viata si de englezi, ai taverne si terase una langa alta si full de magazine de suveniruri. Este extrem de animata seara. Preturi, ce sa iti spun... Noi de pranz mancam acolo, la o taverna care ne-a placut mult, nu mai stiu cum se numea. Ajungeam cam la 30 de euro 2 persoane, mai mult sau mai putin. De regula nu ne aruncam, mancam un peste si garnitura si eventual tzatziki plus apa plata sau bere. Preturile la taverne nu sunt extrem de mici. Te omoara bautura, in sensul ca 1. se aduna maruntisurile de nu se poate si 2. e foarte cald deci nu ai ce sa faci, trebuie sa cumperi mereu. Apa plata e destul de scumpa, pleaca cam de la 2-2,50 euro, berea ajunge cam la 5-6 euro. Asta la terase sau la hotel. Te sfatuiesc sa incerci sa iei de la supermarket, te scoti mult mai bine.

Transportul intre statiunile de pe Kassandra nu e foarte scump. Cam 1,50 euro un drum de persoana si e un autobuz care travereseaza tot bratul. Salonic e cam 7 euro si e cel mai scump dar merita daca nu l-ai vazut. E splendid orasul. Incearca sa ajungi si in partea veche. Ai niste privelisti de vis.

Ideal este insa sa inchiriezi o masina, nu e scump, si sa traversezi tot bratul si, mai ales sa ajungi in Sithonia. Este absolut paradisul pe pamant. Ai plaje salbatice, ai Porto Cristo unde trebuie neaparat sa ajungi, fiindca este de vis, ce sa mai, nu rata Sithonia, mai ales ca toata peninsula este relativ mica, deci o zi pentru fiecare brat e ok.

Cam atat imi vine acum in minte. Daca mai vrei sa stii ceva, intreaba-ma, eventual pe privat.

Distractie placuta!
gabi_c
Plec in grecia in august si imi activz roaming-ul.
Stie cineva cum trebuie sa formeze nr meu de tel verisoara mea care e cetatean grec? Adica, trebuie sa puna ceva inaintea numarului? Mersi
raluca2005
PS. Porto Carras nu Porto Cristo smile.gif
dianhana
A fost cineva la Lily Ann Beach, in Nikiti? Sau macar poate da relatii despre Nikiti?
Avem bilete din 9 septembrie; mergem cu copil de 1 an si ulterior am aflat ca este renumit pentru apicultura; ne temem de albine, evident.
Va multumesc!
raluca2005
QUOTE(dianhana @ Jul 30 2006, 01:27) *
A fost cineva la Lily Ann Beach, in Nikiti? Sau macar poate da relatii despre Nikiti?
Avem bilete din 9 septembrie; mergem cu copil de 1 an si ulterior am aflat ca este renumit pentru apicultura; ne temem de albine, evident.
Va multumesc!

Nu stiu de albine, dar viespile sunt o problema, cel putin in Kassandra in Khalithea. Sunt peste tot pe plaja. Nikiti parca e i Sithonia.
Mihai I.
QUOTE(raluca2005 @ Jul 29 2006, 23:46) *
PS. Porto Carras nu Porto Cristo smile.gif

Mersi de raspuns Raluca
dianhana
QUOTE(raluca2005 @ Jul 30 2006, 09:05) *
Nu stiu de albine, dar viespile sunt o problema, cel putin in Kassandra in Khalithea. Sunt peste tot pe plaja. Nikiti parca e i Sithonia.

Multumesc fain pentru raspuns. dar la Lily Ann a fost careva? Sau in Nikiti?
brandy78
a fost cineva la pescuit la greci? ce se poate prinde, ce scule si momeli ati folosit?
pescuitul cu harpon e legal la ei?
vreau si eu niste informatii pls sa nu mor de plictiseala la plaja worthy.gif worthy.gif worthy.gif
grigoret
QUOTE(gabi_c @ Jul 29 2006, 14:31) *
Plec in grecia in august si imi activz roaming-ul.
Stie cineva cum trebuie sa formeze nr meu de tel verisoara mea care e cetatean grec? Adica, trebuie sa puna ceva inaintea numarului? Mersi

Sigur, ca si cum ai suna din romania adik +(prefixGR ex: +357 ?!?!?)(prefix provincie) (numar)

Pentru familisti : Cum ati incalzit laptele celui mic daca in apartamentul respectiv nu exista chicineta?

Mersic,smile.gif
dianhana
QUOTE(anuena @ Jul 26 2006, 11:35) *
As dori si eu informatii despre hotelul Lilly Anne Beach. Am inteles ca este in Nikiti. Plec cu autocarul pe 18 august cu agentia Cardinal Travel. As aprecia orice informatie. Multumesc.

Am o mare rugaminte: cand te intorci, imi poti impartasi impresiile?
Multam tare! Eu plec cu sotul si fetita de 1 an la acelasi hotel, din data de 9 septembrie (cu avionul) si m-ar ajuta mult aceste informatii.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.