Halkidiki
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130

geocosma

Am fost la hotelul Lagomandra de 4 stele, pe Sitonia, langa Neos Marmaras / Nikiti, iar pe site-ul lor scria ca au internet in camera. Priza de retea era, dar internet ioc! Aveau doar langa receptie doua calculatoare conectate la net si mi-au confirmat ca nu este internet in camera. Nu stiu daca aveau si net wirelles, era un tanar cu un laptop in holul receptiei, dar nu cred ca receptiona de la hotel. In zona era semnal 3G, deci e posibil ca el sa fi avut internet prin 3G.
Iar canalele tv erau in total vreo 10: unul rusesc, doua germane, CNN, si restul grecesti (in special locale, din Halkidiki).
yanna
QUOTE (flo_mir @ Aug 21 2008, 08:35) *
Mai pleaca cineva pe data de 1.09.2008, in jurul orei 4-5 dimineata din vama Giurgiu, spre Grecia? Ar fi bine sa traversam Bulgaria in grup, asta din cauza a ceea ce se tot aude
privitor la aceasta tara.

Buna !

Noi( eu si prietenul meu) ne-am intors de curand din Halkidiki si pot sa-ti spun , asa cum au mai spus-o si altii , ca nu este niciun pericol la traversarea Bulgariei . Nici mie nu mi-a venit sa cred, mai ales ca am mai tranzitat-o mai demult ( cand erau probleme cu raketii ), dar acum este super ok . Am fost doar noi doi cu masina( am plecat pe laa 2.30 AM din Ploiesti) , am respectat limitele de viteza ( cand mai prindeam cate un bulgar ma tineam dupa el ) , nu am luat nicio amenda ,unde mai pui ca ne-am intors mai devreme din Grecia si am facut o escala la Sunny Beach deci, am facut ceva drum pe la ei si pe timp de noapte (apropo, drumurile la ei sunt super; ne-au luat-o si aici inainte ) . Deci, fara nicio grija si drum bun !

P.S. Nu am vazut niciun politist noaptea la bulgari .

yesyesyesyo
QUOTE (flo_mir @ Aug 21 2008, 08:39) *
Mai pleaca cineva pe data de 1.09.2008, in jurul orei 4-5 dimineata din vama Giurgiu, spre Grecia? Ar fi bine sa traversam Bulgaria in grup, asta din cauza a ceea ce se tot aude
privitor la aceasta tara.
Exista pareri despre Hotel Alexandros/Athos?

Pe 1.09, in jur de 3 dimineata as vrea sa fim la vama.
schumiholic
Ati putea sa imi spuneti, din tot ce ati vazut voi in Halkidiki, ce nu ar trebui sa ratez? Vom inchiria o masina si am vrea sa facem turul Sithoniei si Kassandrei si sa vedem cele mai frumoase peisaje si plaje. Astept pareri! rolleyes.gif
ramona_022
QUOTE (sorin_mester @ Aug 14 2008, 11:49) *
salve popor! cine merge spre salonic pe 22 august seara?

noi trebuie sa ajungem pe 23 august pe bratul kassandra...knd anume te referi pe 22 august?poate mergem impreuna.astept msg pe pm.
dragosionut
Cati km sunt de la Craiova la Corfu? In cat timp se parcurge?Dintr-o "bucata " se poate parcurge?
helpme
ajutati-ma va rog frumos!
plec la inceputul lui sept 2008 in halkidiki ....la hotel Mykonos Paradise & Spa' si as vrea sa stiu daca imi p[uteti da ceva detalii legat de acest loc...am gasit comentarii pe forum...dar totusi....vreau sa aflu alte pareri smile.gif

portocaLeu
QUOTE (schumiholic @ Aug 21 2008, 18:36) *
Ati putea sa imi spuneti, din tot ce ati vazut voi in Halkidiki, ce nu ar trebui sa ratez? Vom inchiria o masina si am vrea sa facem turul Sithoniei si Kassandrei si sa vedem cele mai frumoase peisaje si plaje. Astept pareri! rolleyes.gif

Faceti turul Sithoniei si -daca sunteti adevarati iubitori de natura - o sa ramaneti fermecati pentru totdeauna...Mergeti dinspre Nikitti si pastrati-va pentru inaltimile de la Kalamitsi (la extremitatea peninsulei)...sa-mi scrii si mie daca nu vi s-a oprit respiratia de atata frumusete...mai stati catva timp acolo, sus, la "bomba"unde puteti consuma ceva (mai mult ca pretext),vedeti ca e mare curent de aer rece - anul trecut acolo era un pictor ce incerca sa prinda pe panza minunea haului din fata stancilor (parea ca omul e vrajit pentru totdeauna sa nu ispraveasca pictura)...In stanga,pe stanci, urcau caprele,in fata ,vazduhul se incetosa spre muntele Athos ...muntele sfant,cu varful ascuns de coroana de nori albiciosi se proptea de cer oglindit in marea azurie...
Vedi Kalamitsi, e poi,mori...
bogu17
QUOTE (yanna @ Aug 21 2008, 16:18) *
Buna !

Noi( eu si prietenul meu) ne-am intors de curand din Halkidiki si pot sa-ti spun , asa cum au mai spus-o si altii , ca nu este niciun pericol la traversarea Bulgariei . Nici mie nu mi-a venit sa cred, mai ales ca am mai tranzitat-o mai demult ( cand erau probleme cu raketii ), dar acum este super ok . Am fost doar noi doi cu masina( am plecat pe laa 2.30 AM din Ploiesti) , am respectat limitele de viteza ( cand mai prindeam cate un bulgar ma tineam dupa el ) , nu am luat nicio amenda ,unde mai pui ca ne-am intors mai devreme din Grecia si am facut o escala la Sunny Beach deci, am facut ceva drum pe la ei si pe timp de noapte (apropo, drumurile la ei sunt super; ne-au luat-o si aici inainte ) . Deci, fara nicio grija si drum bun !

P.S. Nu am vazut niciun politist noaptea la bulgari .

Sustin intr-u totul!!!
Noi am fost in granita la 12 noaptea si pe tot drumul am vazut doar 2 echipaje de politie, dar nici nu ne-au bagat in seama.
vandalul

Sa traiasca tot poporul migrator si sa traiesc si eu pe langa ei:)
Stiu ca ma puteti ajuta cu un mic raspuns. Plec in Halkidiki Sithonia Philoxenia Bungalows......si ma interesa si pe mine dak a mai fost cineva dupa 12 septembrie acolo, sa imi spuna cum e vremea. Eu m-am uitat cam peste tot si am vazut o medie de 30 grade. A fost careva in perioada asta sa imi spuna dak e adevarat.....e cald, apa e calda, se poate face plaja.....?
"me love u all" smile.gif
anami
QUOTE (vandalul @ Aug 22 2008, 09:30) *
Sa traiasca tot poporul migrator si sa traiesc si eu pe langa ei:)
Stiu ca ma puteti ajuta cu un mic raspuns. Plec in Halkidiki Sithonia Philoxenia Bungalows......si ma interesa si pe mine dak a mai fost cineva dupa 12 septembrie acolo, sa imi spuna cum e vremea. Eu m-am uitat cam peste tot si am vazut o medie de 30 grade. A fost careva in perioada asta sa imi spuna dak e adevarat.....e cald, apa e calda, se poate face plaja.....?
"me love u all" smile.gif

Du-te linistit! Am fost de mai multe ori in septembrie in Halkidiki si a fost super; cred ca e cea mai placuta perioada.
yesyesyesyo
Poate cineva, cu experienta in aceasta privinta, sa imi explice cum e cu ocolirea Sofiei? Am cautat pe alte forumuri, unii spun dreapta pe centura, altii spun stanga.. am urmarit efectiv drumul pe wikimapia, am gasit intersectia, am facut stanga si m-am tot uitat dupa intersectia cu tramvai si piatra cubica sa fac iar stanga dar n-am gasit-o...

Deci va rog, detalii, cat mai multe detalii.. console.gif
Multumesc! coolspeak.gif
JustMe2007
QUOTE (portocaLeu @ Aug 21 2008, 23:03) *
Faceti turul Sithoniei si -daca sunteti adevarati iubitori de natura - o sa ramaneti fermecati pentru totdeauna...Mergeti dinspre Nikitti si pastrati-va pentru inaltimile de la Kalamitsi (la extremitatea peninsulei)...sa-mi scrii si mie daca nu vi s-a oprit respiratia de atata frumusete...mai stati catva timp acolo, sus, la "bomba"unde puteti consuma ceva (mai mult ca pretext),vedeti ca e mare curent de aer rece - anul trecut acolo era un pictor ce incerca sa prinda pe panza minunea haului din fata stancilor (parea ca omul e vrajit pentru totdeauna sa nu ispraveasca pictura)...In stanga,pe stanci, urcau caprele,in fata ,vazduhul se incetosa spre muntele Athos ...muntele sfant,cu varful ascuns de coroana de nori albiciosi se proptea de cer oglindit in marea azurie...
Vedi Kalamitsi, e poi,mori...

In Kalamitsi e fain peisajul, dar si plaja e superba. Cu nisip (pe plaja si in apa), destule taverne si beach-bar, se inchiriaza barci, e linistita...
vandalul
QUOTE (anami @ Aug 22 2008, 11:26) *
Du-te linistit! Am fost de mai multe ori in septembrie in Halkidiki si a fost super; cred ca e cea mai placuta perioada.

danke....sa ''traiesti bine'' si mult, sa ajungi prin toate colturile lumii si sa ma iei si pe mine cu tine biggrin.gif
spaduretu
QUOTE (yesyesyesyo @ Aug 22 2008, 12:14) *
Poate cineva, cu experienta in aceasta privinta, sa imi explice cum e cu ocolirea Sofiei? Am cautat pe alte forumuri, unii spun dreapta pe centura, altii spun stanga.. am urmarit efectiv drumul pe wikimapia, am gasit intersectia, am facut stanga si m-am tot uitat dupa intersectia cu tramvai si piatra cubica sa fac iar stanga dar n-am gasit-o...

Multumesc! coolspeak.gif

Nu te mai obosi sa tot cauti despre centura sofiei, e simplu asa cum arata si schema arhicunoscuta pe care a folosit-o toata lume si nu a ratat nimeni...........asadar o mai postez o data pt. cei care nu au timp sa caute in forum........
geocosma
QUOTE (yesyesyesyo @ Aug 22 2008, 12:14) *

Multumesc! coolspeak.gif

Daca vrei sa mergi pe centura, iti urez sa ai multa rabdare. Dupa intersectia cu centura, pe care spaduretu a pus-o in postul anterior (schita luata de pe alt forum...) mergi vreo 18-19 km pana la o alta intersectie, unde pe stanga este o benzinarie, Eko (vezi schita colegului de forum). Acolo o iei la stanga. Daca ai gresit-o, iti dai seama la parcurgerea strazii cu linia de tramvai si piatra cubica (este singura strada cu piatra cubica cu care te intersectezi). Astea erau conditile din 2006.
Daca vrei sa mergi prin Sofia, pe care eu am parcurs-o in 2007 si 2008 in cca. 30-40 minute (pe centura unii au facut si o ora si jumatate), poti sa te informezi de aici:
http://forum.softpedia.com/index.php?s=&am...t&p=5090485
andc
Toroni...

Am gasit pe net un editorial depre Grecia care mi s-a parut ca ar caracteriza foarte bine aceasta tara si care incepe asa
>> Apele care înconjoară Grecia sunt albastre, limpezi și curate, ca gândul cel bun. Răsfrânt în ele, ca într-o oglindă care sfidează eternitatea, pământul acesta își deapănă molcom legendele, într-o cascadă de lumini și umbre, diafane plutiri de sirtaki și miasme ispititoare de Orient și Occident la un loc. În fața sublimului, uiți pentru o clipă că ești creștin, musulman, mozaic sau hindus, iar sufletul îți șoptește cu înfrigurare că ai ajuns acasă. Acasă la Dumnezeu! <<
... frumos, nu?
marceliny_ro
[In sfarsit ceva despre Toroni? Draga "ANDC" si noi plecam spre Toroni pe 2 septembrie noaptea si vroiam sa stiu cum ti s-a parut Hotel BASIL si cum a fost in Toroni???

3aa
Buna a fost cineva in Ormos Panagia? ce imi puteti spune despre Pitsolis Studios ?
portocaLeu
QUOTE (andc @ Aug 22 2008, 18:00) *
Toroni..., iar sufletul îți șoptește cu înfrigurare că ai ajuns acasă. Acasă la Dumnezeu! <<
... frumos, nu?

Asa am simtit si eu...nu-mi permit acum dar tare m-as muta acolo...definitiv...
andc
QUOTE (portocaLeu @ Aug 23 2008, 09:41) *
Asa am simtit si eu...nu-mi permit acum dar tare m-as muta acolo...definitiv...

Da... ce ziceti de asta? Si ca aceasta oferta se gasesc multe altele. Eu am vazut cateva asemenea apartamente, nu sunt in stare foarte buna, dar renovate se pot transforma intr-un loc de vis...
marceliny_ro
QUOTE (andc @ Aug 22 2008, 18:00) *
Toroni...

Am gasit pe net un editorial depre Grecia care mi s-a parut ca ar caracteriza foarte bine aceasta tara si care incepe asa
>> Apele care înconjoară Grecia sunt albastre, limpezi și curate, ca gândul cel bun. Răsfrânt în ele, ca într-o oglindă care sfidează eternitatea, pământul acesta își deapănă molcom legendele, într-o cascadă de lumini și umbre, diafane plutiri de sirtaki și miasme ispititoare de Orient și Occident la un loc. În fața sublimului, uiți pentru o clipă că ești creștin, musulman, mozaic sau hindus, iar sufletul îți șoptește cu înfrigurare că ai ajuns acasă. Acasă la Dumnezeu! <<
... frumos, nu?

ANDC poti sa dai mai multe detalii despre Toroni? Noi vom sta la Basil.
portocaLeu
QUOTE (andc @ Aug 23 2008, 13:51) *
Da... ce ziceti de asta? Si ca aceasta oferta se gasesc multe altele. Eu am vazut cateva asemenea apartamente, nu sunt in stare foarte buna, dar renovate se pot transforma intr-un loc de vis...

Bine ca mi-ai aratat poza cu balconul apartamentului! Plec peste cateva saptamani in Sithonia si o sa ma interesez mai bine cum e cu casele pe-acolo,va trebui sa discut serios cu familia mea...Nu glumesc cand spun ca m-as retrage acolo pentru totdeauna !
andc
QUOTE (portocaLeu @ Aug 23 2008, 18:35) *
Bine ca mi-ai aratat poza cu balconul apartamentului! Plec peste cateva saptamani in Sithonia si o sa ma interesez mai bine cum e cu casele pe-acolo,va trebui sa discut serios cu familia mea...Nu glumesc cand spun ca m-as retrage acolo pentru totdeauna !

biggrin.gif si eu plec pe 12 septembrie biggrin.gif si pe mine ma bate gandul serios ! oricum eu ma duc acolo de cateva ori pe an, asa ca nu ar strica sa am unde sa ma duc...

ptr marceliny_ro am trecut pe langa hotel Basil, nu stiu cum e acolo... Toroni e o plaja excelenta si atat... seara nu prea ai ce sa faci acolo dar la vreo 10km spre nord e Neos Marmaris unde ai mai multe posibilitati de distractie. Oricum orice locatie de pe Sithonia e mai scumpa decat locatiile de pe Kassandra.
andreeadiana
daca este cineva interesat de hotelul philoxenia bungalow din psakoudia, sithonia, halkidiki, sa nu ezite sa ma intrebe pt ca abia m'am intors de acolo si va pot da cateva informatii...noi am fost si la meteora, unde este de'a dreptul superb, am facut croaziera la muntele athos si am inconjurat bratele kassandra si sithonia cu masina.. de asemenea am fost si la cumparaturi in salonic..deci, pt informatii, dati un replay biggrin.gif drum bun celor care pleaca intr-acolo..
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.