Halkidiki
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130

andreeadiana

QUOTE (aditzuuu1556 @ Aug 14 2008, 23:44) *
plecam noi pe 17 seara ... cu autocarul

unde, mai exact va cazati in halkidiki? biggrin.gif drum bun smile.gif
Bodanel
Salutare

as vrea si eu pareri despre Hotel Simeon din Halkidiki daca a fost cineva. Plec in septembrie si am ales hotelul ala.

Multumesc

aditzuuu1556
QUOTE (andreeadiana @ Aug 16 2008, 05:15) *
unde, mai exact va cazati in halkidiki? biggrin.gif drum bun smile.gif

in neos marmaras
hotel sun set
mersi
vicky_v
Salutare

Mergem si noi in septembrie in Peninsula Halkidiki, statiunea Nea Vrasna, vila Philoxenia. Mergem printr-o agentie din Cluj, cu autocarul. A mai fost cineva in zona aceea? Am gasit multe detalii despre statiune de pe net dar nu am gasit aproape nimic pe acest forum... a mai fost cineva pe acolo? La ce sa ma astept? Eu am mai fost in Thassos acum 2 ani si a fost suuuuper, ne-am simtit foarte bine.
La vila o sa ne ocupam noi de curatenie dar macat am acolo un mop sau ceva sau trebuie sa improvizez eu? Cam cat e de mare statiunea, sunt sau nu multi romani pe acolo, cum e plaja, cu nisip sau pietre sau ambele? Ce e interesant de vizitat in zona si cum ajungem acolo. (noi intentionam sa inchiriem o masina, dar daca nu reusim sunt ceva autobuze)??? Va multumesc anticipat pentru raspunsuri si orice detaliu ma ajuta.

wink.gif
dannek
QUOTE (Bodanel @ Aug 15 2008, 20:16) *
Salutare

as vrea si eu pareri despre Hotel Simeon din Halkidiki daca a fost cineva. Plec in septembrie si am ales hotelul ala.

Multumesc

Salut si noi plecam in septembrie o masina cu 2 familii adika pe 3 septembrie tot la hotel Simeon!!

Cred ca nu a mai fost nimeni ca nu am gasit nimic referitor la acest hotel!
Noi suntem din braila!
anami
QUOTE (dragosionut @ Aug 14 2008, 16:57) *
Cum este vremea in Vourvourou in perioada 20 septembrie -27 sept?Se poate face baie? A fost cineva anul trecut in zona halkidiki in aceasta perioada? tnx

Poti face f bine plaja si baie, inclusiv copiii. Doar ca ziua e cam scurta si seara dupa 21, uneori poate e nevoie de o geaca subtire. Pentru liniste si relaxare e super zona si perioada.
portocaLeu
Am fost anul trecut la Anthemus...Ne-am simtit foarte bine,tot ceea ce se scrie aici e adevarat.
Vrem sa plecam pe 5 septembrie din Bucuresti,suntem deja 2 masini,nu ne-am hotarat unde vom sta,avem mai multe variante,ori in bungalow(Nikitti,Vourvourou)ori ocasuta...Vreau sa stau de data aceasta intr-o locatie cu plaja aproape,sa ma scol dimineata si sa plec in camasa de noapte spre plaja...sa intru in marea aia turcoaz...Sa putem pune o masa chiar pe mal,sa clipoceasca apa langa picioarele noastre cand mancam! Ah,de s-ar putea sa nu fie multa lume,nu suport sa "ma calc pe picioare"cu altii...
Sa vedem cum va fi vremea,asteptam pana pe 25 august prognoza.
Ziceti:

QUOTE (Dabator @ Aug 12 2008, 23:10) *
Fiecare doarme asa cum isi asterne. Daca vroiai distractie eventual puteai alege bratul Kassandra (daca vroiai neaparat Halkidiki). Gerakina este un sat in care se afla cateva hoteluri. Gerakina Beach este cel mai semnificativ si cel mai bun hotel din sat (observi ca nici macar nu spun statiune). Poate asta e diferenta dintre Neptun, Eforie Nord si un hotel din Grecia, Egipt sau Turcia. Daca vrei distractie (in sensul de baruri, discoteci, etc) iei masina si te duci intr-o statiune mai mare. Dar aici ai ocazia sa te plimbi intr-o gradina imensa de maslini (si nu numai - portocali, conifere specifice, etc), sa stai pe plaja proprie, etc. In rest te plimbi - am fost pe bratul Sithonia de 2 ori si nu m-am putut opri din admiratie, croaziere (fantastice, mai ales cea in jurul Athos). Cineva anul trecut te sfatuia sa te plimbi si sa te opresti oriunde - parca in orice loc plaja este altfel. Incearca sa te bucuri de atmosfera, de natura. Sau daca nu alege o statiune aglomerata, plina cu discoteci, etc. Daca vrei atmosfera de pe litoralul romanesc atunci Paralia Katerini (desi nu cred ca vrei chiar asta). Daca vrei mai mult - Creta.

Eu am fost anul trecut, si mancarea a fost la alegere dintre zeci de feluri de mancare. Si culmea nu erau aceleasi in fiecare zi. Erau si asezate foarte frumos. Trebuie sa fii foarte pretentios sa nu poti alege nimic.

Am stat 9 nopti incepand cu 20 august si ne-a costat (2 adulti + 1 copil) 667 EUR = hotel de 3 stele, tv, frigider, demipensiune (tip bufet suedez - o sumedenie de mancaruri), plaja particulara (a hotelului), o gradina imensa plina de vegetatie, piscina foarte frumoasa (pe care nu am folosit-o niciodata -marea era fantastica) cu bar langa, chiar si un supermarket propriu la care surprinzator nu toate preturile erau mai mari ca in afara complexului hotelier. Si chiar un teren de minigolf gratuit - chiar daca nu in cea mai buna stare. Dar daca vrei sa te distrezi este de ajuns.

Totusi e adevarat, pentru un cuplu foarte tanar care cauta baruri si discoteci este moarte (de plictiseala) curata. De asemenea daca vii fara masina si nu faci multe excursii optionale esti terminat - de plictiseala. Asta daca nu iti place sa lancezesti.

Altfel recomand calduros familiilor cu copii (dar nu de 16-20 de ani smile.gif ) si care vin cu masina. Este chiar un mic paradis.

Concluzia e simpla - informeaza-te inainte, acelasi loc pentru unii e rai iar pentru altii iad.

Cum ati locuit in Gerakina Beach in camera,studio,apartamant? Aveti si alte fotografii?

Sioux-2
Click pentru a vizualiza atașamentul
QUOTE (dannek @ Aug 16 2008, 19:38) *
Salut si noi plecam in septembrie o masina cu 2 familii adika pe 3 septembrie tot la hotel Simeon!!

Noi suntem din braila!

Cred ca au fost destui pe-acolo, dar vei vedea la intoarcere ca dezamagirea de a pleca de-acolo si de a veni acasa va fi atat de mare incat iti va fi lehamite sa mai scrii ceva; cel mult vei scrie un post in care vei spune ca ai fost acolo si ca vei raspunde la intrebari doritorilor. Cel putin asa am facut eu...
Dabator
QUOTE (portocaLeu @ Aug 16 2008, 23:43) *
Cum ati locuit in Gerakina Beach in camera,studio,apartamant? Aveti si alte fotografii?

Este un ansamblu compus din hotel, si un numar de bungalow-uri. Noi am stat in hotel si am avut vedere spre mare. Iar vederea era impresionanta, Gerakina fiind chiar la mijloc intre ce 2 brate noptea era o priveliste minunata.
Camerele erau OK. Exista si televizor (se putea prinde si TVR International - o adevarata porcarie - pacat), frigider si aer conditionat (atentie - o parte din hotelurile din Grecia - chiar de 3 stele - au aer de conditionat dar se plateste daca se doreste utilizarea).
La bungalow-uri parca se platea ceva mai mult.
Noua ne-a placut foarte mult.
In ansamblu in afara de hotel si bungalow-uri exista teren de minigolf (gratuit), de tenis, restaurantul unde se manca (este situat chiar pe plaja, exista locuri si afara spre mare dar si inanuntru, un mini-market, alte 2 restaurante - unul pe plaja si altul langa piscina (unde este si un bar), o minidiscoteca precum si un loc pentru copii - un fel de minigradinita (nu stiu daca este OK, noi am fost mai mult plecati.
Si intre toate acestea vegetatie, gradini, intr-un cuvant extrem de placut.
portocaLeu

[quote name='Dabator'

Multumesc,arata super!
Sithonia e superba, e greu sa te hotarasti unde sa stai!
Sa vedem cum reusim sa gasim locuri libere(as prefera la bungalow,e mai intim...).
adita_68
QUOTE (dannek @ Aug 16 2008, 19:38) *

Noi suntem din braila!

Vezi pe forum "totul despre Grecia" pe la pag 54-55.
Am scris acolo si am pus si ceva poze. Noi am fost de Paste si ne-am simtit bine.

Concediu Placut
Bodanel
Eu plec la sf lunii. Distractie placuta.
dannek
QUOTE (adita_68 @ Aug 18 2008, 10:06) *
Vezi pe forum "totul despre Grecia" pe la pag 54-55.
Am scris acolo si am pus si ceva poze. Noi am fost de Paste si ne-am simtit bine.

Concediu Placut

Da pare dragut si coket, la tv cred ca numai posturi de ale lor se prin de internet cred ca nu este vorba, multumesc de informatii!!

QUOTE (Bodanel @ Aug 18 2008, 10:57) *

Inseamna ca ne vom gasii acolo noi tocmai pe 4 sept trebuie sa fim acolo!
andamada
QUOTE (Bodanel @ Aug 18 2008, 10:57) *

Cand anume pleci? Noi plecam pe 31 si cautam tovarasi de drum ( in Halkidiki)
Bodanel
QUOTE (andamada @ Aug 19 2008, 13:43) *
Cand anume pleci? Noi plecam pe 31 si cautam tovarasi de drum ( in Halkidiki)

Plec pe 21. Sorry.

Distractie placuta oricum.
schumiholic
QUOTE (Dabator @ Aug 17 2008, 12:08) *
Este un ansamblu compus din hotel, si un numar de bungalow-uri. Noi am stat in hotel si am avut vedere spre mare. Iar vederea era impresionanta, Gerakina fiind chiar la mijloc intre ce 2 brate noptea era o priveliste minunata.
Camerele erau OK. Exista si televizor (se putea prinde si TVR International - o adevarata porcarie - pacat), frigider si aer conditionat (atentie - o parte din hotelurile din Grecia - chiar de 3 stele - au aer de conditionat dar se plateste daca se doreste utilizarea).
La bungalow-uri parca se platea ceva mai mult.
Noua ne-a placut foarte mult.
In ansamblu in afara de hotel si bungalow-uri exista teren de minigolf (gratuit), de tenis, restaurantul unde se manca (este situat chiar pe plaja, exista locuri si afara spre mare dar si inanuntru, un mini-market, alte 2 restaurante - unul pe plaja si altul langa piscina (unde este si un bar), o minidiscoteca precum si un loc pentru copii - un fel de minigradinita (nu stiu daca este OK, noi am fost mai mult plecati.
Si intre toate acestea vegetatie, gradini, intr-un cuvant extrem de placut.

In sfarsit gasesc pe cineva care a fost cazat in hotel, si nu in bungalowuri. Noi plecam pe 29 si am facut rezervare pentru o camera la hotel, dar as fi curioasa totusi, daca exista diferenta intre camerele de la hotel si cele de la bungalowuri (diferente de dotari, de zgomot etc.) Plaja e departe de hotel? La ce etaj ai stat tu? Si aerul conditionat l-ati platit? Cat?
marius_cristian
imi poate spune cineva o vila in sithonia la care sa nu imi trebuiasca rezervare? vreau sa stau vreo 4 zile. multumesc.
adrian_t
Salut.
Pleaca cineva in Halkidiki pe 30 august via Bulgaria?
Poate traversam Bulgaria impreuna. Desi multi spun ca acum este mult mai sigur in Bulgaria, cred ca este mai bine sa conduci ziua si in grup.
Dabator
QUOTE (schumiholic @ Aug 19 2008, 17:51) *
In sfarsit gasesc pe cineva care a fost cazat in hotel, si nu in bungalowuri. Noi plecam pe 29 si am facut rezervare pentru o camera la hotel, dar as fi curioasa totusi, daca exista diferenta intre camerele de la hotel si cele de la bungalowuri (diferente de dotari, de zgomot etc.) Plaja e departe de hotel? La ce etaj ai stat tu? Si aerul conditionat l-ati platit? Cat?

Am stat la etajul 3 si a fost superb. Am avut avut vedere la mare (dar era inclus de la inceput in bilet). Privelistea fantastica. Curat, civilizat, nu era galagie.
Nu stiu care sunt diferentele de dotari fata de bungalow, dar pot spune ca exista aer conditionat (este inclus in pret), frigider, TV.
Plaja este in curtea hotelului la cateva zeci de metri.
schumiholic
QUOTE (Dabator @ Aug 20 2008, 14:50) *
Am stat la etajul 3 si a fost superb. Am avut avut vedere la mare (dar era inclus de la inceput in bilet). Privelistea fantastica. Curat, civilizat, nu era galagie.
Nu stiu care sunt diferentele de dotari fata de bungalow, dar pot spune ca exista aer conditionat (este inclus in pret), frigider, TV.
Plaja este in curtea hotelului la cateva zeci de metri.

Mersi mult de tot pentru raspuns! Sper sa am si eu norocul asta! Cu vederea la mare zic. La agentia de la care am luat biletele nu era nimic precizat de genul asta...
hipath78
QUOTE (adrian_t @ Aug 19 2008, 22:11) *
Salut.
Pleaca cineva in Halkidiki pe 30 august via Bulgaria?
Poate traversam Bulgaria impreuna. Desi multi spun ca acum este mult mai sigur in Bulgaria, cred ca este mai bine sa conduci ziua si in grup.

plec eu insa nu ziua ci dimineata pe la 3 din bucuresti.
flo_mir
Mai pleaca cineva pe data de 1.09.2008, in jurul orei 4-5 dimineata din vama Giurgiu, spre Grecia? Ar fi bine sa traversam Bulgaria in grup, asta din cauza a ceea ce se tot aude
privitor la aceasta tara.
flo_mir
Mai pleaca cineva pe data de 1.09.2008, in jurul orei 4-5 dimineata din vama Giurgiu, spre Grecia? Ar fi bine sa traversam Bulgaria in grup, asta din cauza a ceea ce se tot aude
privitor la aceasta tara.
Exista pareri despre Hotel Alexandros/Athos?
flo_mir
Pleaca cineva pe 1 septembrie dimineata, din vama Giurgiu, spre Grecia?
adita_68
[quote name='dannek' date='Aug 19 2008, 10:01' post='5077241']
Da pare dragut si coket, la tv cred ca numai posturi de ale lor se prin de internet cred ca nu este vorba, multumesc de informatii!!

Se prindea si TVR International, si cred ca aveau priza de internet in camera, nu sunt sigur 100%.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.