QUOTE (Maki71 @ Aug 12 2008, 10:02)

Crissa,
Multumim mult!
Cand ati schimbat camera , a fost vreo problema la receptie?
Ma gandesc ca deja la sosire sa cerem camera in cladirea noua ( adica corpul 2 si 3), sper sa reusim.
Teren de joaca ptr.copii ai vazut pe acolo?Eventual jocuri de biliard, darts, minigolf etc., seara ceva spectacole?
Sezlonguri langa piscina sunt destule, adica daca mergi la o ora rezonabila 8,30 - 9 dimineata mai gasesti libere?
Atunci cand ajungi acolo camera e deja rezervata prin agentie.De obicei cu garden view ptr ca sea view sunt mai putine.Nicio agentie nu cred ca se chinuie sa-ti expuna tie toate camerele si privelistile lor din simplu fapt ca habar n-au si nu-i intereseaza decat sa-si ia un ban.Asa ca dupa ce afli in ce camera o sa fii cazat te duci fara bagaje si vezi despre ce-i vb.Noi habar nu aveam cum arata nici camera nici Anthemus cu atat mai putin complex vechi sau nou.Insa m-am luminat din prima zi si am inceput sa comentez.Tipa de la receptie,cu zambetul pe buze, a zis ca nu e nicio problema a 2 a zi la 12 se elibereaza o camera la etaj si ne-o da pe aia.Sanchi!Am mai lasat-o o zi dupa care am vb direct cu managerul , i-am spus ce nu merge si ce nu-mi convine,i-am mai zis ca platisem cam multi bani ptr camera aia si apoi s-a rezolvat instant cu acel junior suite.
Exista loc de joaca ptr copii si biliard si parca ceva masinute.Seara la piscina au program.Acest program il vezi afisat in fiecare dimineata si la barul de la piscina si la intrarea in restaurant.
Sunt sezlonguri suficiente si la plaja si la piscine.Ti-am zis ca singura problema ar fi daca vrei sezlong langa mare pe plaja.Alea se ocupa cel mai repede,dar vb la barul de la piscina poate poti rezerva de seara.
QUOTE (Carapicho @ Aug 12 2008, 10:12)

Fratilor luati un dictionar grecesc si vedeti ce inseamna TAVERNA in greaca.
Nu inseamna nimic pentru ca acest cuvant vine din engleza si inseamna han sau restaurant rustic (taranesc).
@crissa70
Daca tie iti ajunge micul dejun si cina e problema ta.Poate tu mananci cat o vrabiuta.dar sa stii ca dupa ce faci baie 2,3 ore nu cred ca vei rezista pana la masa de seara.
Sau tu stai pe plaja si nu te misti ca sa nu consumi energie?
Folositi fratilor www.tinypic.com ca are server in europa si se incarca pozele repede.
Imageshack e o procarie
Nu inteleg care e problema ta si cu cine te bagai tu in seama pe aici.Sau te plictisesti si incepi sa dai sfaturi altora.
Fiecare mananca cat vrea,cand vrea si unde vrea.Deci LASA-NE!