Halkidiki
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130

edgrimex

QUOTE (mike1923 @ Aug 12 2008, 18:13) *
Am inteles...multumesc mult...inca o chestie daca ma poti ajuta...ea daca incearca sa sune la mine,in tara, cum zice? ca e telefonu inchis...daca te pricepi...ms mult...

Nu poate forma decat numarul de urgenta. La alte numere nu-i da acces reteaua.
mike1923
QUOTE (edgrimex @ Aug 12 2008, 18:16) *
Nu poate forma decat numarul de urgenta. La alte numere nu-i da acces reteaua.

Ok...exista doua posibiltati...prima e ca neactivarea roamingului(sau ma rog...activarea din bulgaria sau grecia,dar nu are nici o importanta ca tot nu merge) si a doua...nu vreau sa o pronunt...nu ma gandesc la rau...sad.gif dar ea de akolo poate cumpara o cartela cu care sa apeleze in tara???? hai ca te am obosit omule wink.gif) mai rar oameni ca tine...ms

andc
QUOTE (mike1923 @ Aug 12 2008, 16:50) *
Salutare...sunt din Bucuresti...si va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns...daca cunoasteti...prietena mea a plecat duminica in Grecia,in insula Halkidiki cu familia sa...si nu pot sa iau legatura telefonica cu ea..eu sunt pe vodafone...ea pe orange...amandoi avem roamingu activat...dar sun intruna si zice ca telefonu este inchis...nu are cum sa fie asa..nu are semnal...am sunat si cu prefix si fara..NIMIC !!:( STITI CV,ESTE LIPSA DE SEMNAL TELEFONIC PE ACEASTA INSULA???Am sunat si la relatii internationale nu m a lamurit nimeni..si la relatii cu clientii vodafone&orange.. Ajutati-ma va rog mult de tot..orice parere conteaza...sunt disperat si imi fak griji:(sad.gif...Este lipsa de semnal telefonic pe aceea insula?? Va multumesc...astept un raspuns..

... si uite cu acest subiect s-a umplut o pagina despre "insula" Halkidiki ... Halal topic despre vacante in strainatate ! biggrin.gif iar pentru mike: lasa frate ca peste 9 luni vei afla sigur daca si-a activat sau nu rouming-ul biggrin.gif
Maki71
QUOTE (mike1923 @ Aug 12 2008, 18:26) *
Ok...exista doua posibiltati...prima e ca neactivarea roamingului(sau ma rog...activarea din bulgaria sau grecia,dar nu are nici o importanta ca tot nu merge) si a doua...nu vreau sa o pronunt...nu ma gandesc la rau...sad.gif dar ea de akolo poate cumpara o cartela cu care sa apeleze in tara???? hai ca te am obosit omule wink.gif) mai rar oameni ca tine...ms

Nu vreau sa va supar, dar cred ca prea ati deviat de la subiectul acestui topic.
Poate ar trebui sa deschideti una in care sa discutati astfel de probleme.
Sper ca prietena ta sa fie Ok si sa-ti dea de veste cat mai curand.
edgrimex
QUOTE (mike1923 @ Aug 12 2008, 18:26) *

Nu m-ai obosit insa, nu este locul in acest topic pentru discutii despre telefoane mobile. Poate sa-si cumpere ce cartela vrea de la operatori care functioneaza si in RO, exceptand Zapp si RDS. Grecia nu este o jungla si prietena ta sper ca este suficient de matura sa stie sa raspunda sentimentelor tale de ingrijorare.
aditzuuu1556
pai cum frate ea e la mare si tu....
da-i o fuga la mamaia cu baietii,ca tot nu poate sa dea de tine!!!
mike1923
QUOTE (andc @ Aug 12 2008, 18:55) *
... si uite cu acest subiect s-a umplut o pagina despre "insula" Halkidiki ... Halal topic despre vacante in strainatate ! biggrin.gif iar pentru mike: lasa frate ca peste 9 luni vei afla sigur daca si-a activat sau nu rouming-ul biggrin.gif

Mah esti un mic prost...glume de copil ratat...poate ca asa esti tu cu fumeia ta..da eu in a mea am toata increderea si drept fapt mi-a rasplatit-o acum o ora cand m-a sunat dupa un tel public;) pt ca nu ii merge telu nici al ei,nici al parintilor ei.. asa ca...scuze daca v-am deranjat dar doar era o problema....ca vad ca unii de pe aici zici reactioneaza ca si cum le-am luam painea de la gura..mdea romani si ei...merci mult edgrimex,singurul care m-a ajutat si si-a dat cu parerea...toate cele bune!

Dabator
QUOTE (Carapicho @ Aug 4 2008, 12:22) *
Spre dezamagirea tuturor nu am citit pe forum inainte.am mers pe mana lui Cardinal Travel care mia recomadat aceasta statiune de tot rahatul.cel mai sanatos este sa iti iei bani la tine si sa mergi pe cont propriu si sa lasi agentiiile sa moara de foame .

Fiecare doarme asa cum isi asterne. Daca vroiai distractie eventual puteai alege bratul Kassandra (daca vroiai neaparat Halkidiki). Gerakina este un sat in care se afla cateva hoteluri. Gerakina Beach este cel mai semnificativ si cel mai bun hotel din sat (observi ca nici macar nu spun statiune). Poate asta e diferenta dintre Neptun, Eforie Nord si un hotel din Grecia, Egipt sau Turcia. Daca vrei distractie (in sensul de baruri, discoteci, etc) iei masina si te duci intr-o statiune mai mare. Dar aici ai ocazia sa te plimbi intr-o gradina imensa de maslini (si nu numai - portocali, conifere specifice, etc), sa stai pe plaja proprie, etc. In rest te plimbi - am fost pe bratul Sithonia de 2 ori si nu m-am putut opri din admiratie, croaziere (fantastice, mai ales cea in jurul Athos). Cineva anul trecut te sfatuia sa te plimbi si sa te opresti oriunde - parca in orice loc plaja este altfel. Incearca sa te bucuri de atmosfera, de natura. Sau daca nu alege o statiune aglomerata, plina cu discoteci, etc. Daca vrei atmosfera de pe litoralul romanesc atunci Paralia Katerini (desi nu cred ca vrei chiar asta). Daca vrei mai mult - Creta.

QUOTE (Carapicho @ Aug 4 2008, 12:22) *
Da sa stii ca daca halkidiki e mai linistita asta nu inseamna ca gerakina sa aiba mancare ca pentru porci pentru ca sa dat la masa a fost o porcarie de mancare -ca sa nu iti mai zic ca a fost acelasi meniu timp de 7 zile.

Eu am fost anul trecut, si mancarea a fost la alegere dintre zeci de feluri de mancare. Si culmea nu erau aceleasi in fiecare zi. Erau si asezate foarte frumos. Trebuie sa fii foarte pretentios sa nu poti alege nimic.

Am stat 9 nopti incepand cu 20 august si ne-a costat (2 adulti + 1 copil) 667 EUR = hotel de 3 stele, tv, frigider, demipensiune (tip bufet suedez - o sumedenie de mancaruri), plaja particulara (a hotelului), o gradina imensa plina de vegetatie, piscina foarte frumoasa (pe care nu am folosit-o niciodata -marea era fantastica) cu bar langa, chiar si un supermarket propriu la care surprinzator nu toate preturile erau mai mari ca in afara complexului hotelier. Si chiar un teren de minigolf gratuit - chiar daca nu in cea mai buna stare. Dar daca vrei sa te distrezi este de ajuns.

Totusi e adevarat, pentru un cuplu foarte tanar care cauta baruri si discoteci este moarte (de plictiseala) curata. De asemenea daca vii fara masina si nu faci multe excursii optionale esti terminat - de plictiseala. Asta daca nu iti place sa lancezesti.

Altfel recomand calduros familiilor cu copii (dar nu de 16-20 de ani smile.gif ) si care vin cu masina. Este chiar un mic paradis.

Concluzia e simpla - informeaza-te inainte, acelasi loc pentru unii e rai iar pentru altii iad.
Antonov
HOTEL SONIA VILLAGE *3 MARE TEAPA

Bine v-am regasit,
M-am intors acu ceva vreme (inceputul lunii august) din Grecia din "Gerakini HALKIDIKI" am fost cazat la hotel Sonia Village situat intre bratele Sitonia si Casandra.

Drumul: Pentru cei care merg cu masina catre grecia, fratilor!, fara grija duceti-va, din 10masini 8sunt romani, nu va trebuie nici harta, cu siguranta nimeriti unde trebuie. In Bulgaria iti trebuie detector de radar, daca nu, mergi regulamentar 100%, foarte multe portiuni cu 40 - 50 - 60 km/h de te plictisesti. In Grecia aveti grija nu mergeti cu vre-un aparat ca va amendeaza, in satele lor limita este de 90km/h deci destul.
Ca idee am inchiriat masina si am prins "trafic greu" era sf de saptamana si lumea mergea catre statiuni (ca la noi), dar "traficul greu" mergea cu 80km/h. biggrin.gif

Hotelul: *3 Am cautat peste tot si nu este afisat ca hotelul ar fi de 3*. Piscina alta teapa, are suprafata cat 3 mese de "ping pong", adancimea maxima 1,70m. orarul 7dimineata 7seara. Si chiar vin sa te dea afara de la mini-piscina.
Locatie: se poate trage o paralela cu Eforie Sud/nord. Printre livezi de maslini, dealuri, case in constructii.
Statiunea: Gerakini: ii mai trebuie vre-o 10ani sa ajunga la nivelul unei statiuni.
De la hotelul SONIA pana la primul restaurant, traverna, magazine cu suveniruri se face cam 15min.

Pentru cei care merg cu Autocarul/Avionul: fara frica inchiriati masina, pe mai multe zile scade pretul ~30E 2zile.... pt mai multe mai scade, mai aveti si ceva limita km daca luati pt 1-2zile... pt mai multe nu cred ca mai e limita... iar benzina unleed era 1,180E depinde de la ce benzinarie.

Pe casandra mi-a placut Kalithea
Pe sitonia Neo Marmara si portul Carass ( unde puteti inchiria barci de la 70..150E/zi + benzin 1,5E/L = m-am plimbat cu barca de 150e cam 7ore cu baie cu tot si am consumat 26L. Barca o conduceti singuri)

Cam atat,
mai revin.
leelloo

Antonov, cate persoane intra in barca aia?..din Porto Carras ai inchiriat-o? adik de unde mai exact,dupa ce treci de bariera de la intrare, intri direct in zona de resorturi..
crissa70
QUOTE (Maki71 @ Aug 12 2008, 10:02) *
Crissa,

Multumim mult!
Cand ati schimbat camera , a fost vreo problema la receptie?
Ma gandesc ca deja la sosire sa cerem camera in cladirea noua ( adica corpul 2 si 3), sper sa reusim.
Teren de joaca ptr.copii ai vazut pe acolo?Eventual jocuri de biliard, darts, minigolf etc., seara ceva spectacole?
Sezlonguri langa piscina sunt destule, adica daca mergi la o ora rezonabila 8,30 - 9 dimineata mai gasesti libere?

Atunci cand ajungi acolo camera e deja rezervata prin agentie.De obicei cu garden view ptr ca sea view sunt mai putine.Nicio agentie nu cred ca se chinuie sa-ti expuna tie toate camerele si privelistile lor din simplu fapt ca habar n-au si nu-i intereseaza decat sa-si ia un ban.Asa ca dupa ce afli in ce camera o sa fii cazat te duci fara bagaje si vezi despre ce-i vb.Noi habar nu aveam cum arata nici camera nici Anthemus cu atat mai putin complex vechi sau nou.Insa m-am luminat din prima zi si am inceput sa comentez.Tipa de la receptie,cu zambetul pe buze, a zis ca nu e nicio problema a 2 a zi la 12 se elibereaza o camera la etaj si ne-o da pe aia.Sanchi!Am mai lasat-o o zi dupa care am vb direct cu managerul , i-am spus ce nu merge si ce nu-mi convine,i-am mai zis ca platisem cam multi bani ptr camera aia si apoi s-a rezolvat instant cu acel junior suite.
Exista loc de joaca ptr copii si biliard si parca ceva masinute.Seara la piscina au program.Acest program il vezi afisat in fiecare dimineata si la barul de la piscina si la intrarea in restaurant.
Sunt sezlonguri suficiente si la plaja si la piscine.Ti-am zis ca singura problema ar fi daca vrei sezlong langa mare pe plaja.Alea se ocupa cel mai repede,dar vb la barul de la piscina poate poti rezerva de seara.

QUOTE (Carapicho @ Aug 12 2008, 10:12) *
Fratilor luati un dictionar grecesc si vedeti ce inseamna TAVERNA in greaca.

Nu inseamna nimic pentru ca acest cuvant vine din engleza si inseamna han sau restaurant rustic (taranesc).

@crissa70

Daca tie iti ajunge micul dejun si cina e problema ta.Poate tu mananci cat o vrabiuta.dar sa stii ca dupa ce faci baie 2,3 ore nu cred ca vei rezista pana la masa de seara.

Sau tu stai pe plaja si nu te misti ca sa nu consumi energie? biggrin.gif

Folositi fratilor www.tinypic.com ca are server in europa si se incarca pozele repede.

Imageshack e o procarie

Nu inteleg care e problema ta si cu cine te bagai tu in seama pe aici.Sau te plictisesti si incepi sa dai sfaturi altora.
Fiecare mananca cat vrea,cand vrea si unde vrea.Deci LASA-NE!
Antonov
QUOTE (leelloo @ Aug 13 2008, 11:40) *
Antonov, cate persoane intra in barca aia?..din Porto Carras ai inchiriat-o? adik de unde mai exact,dupa ce treci de bariera de la intrare, intri direct in zona de resorturi..

Am fost 4 persoane adulte.
Pe barca scria 5 persoane maxim.
Barca avea si panza de protejare de soare, veste de salvare, cutie frigorifica, harta biggrin.gif
De inchiriat: la Diving center. (cand ajung acasa am sa postez si site-ul lor ca am luat carte de vizita) tongue.gif
Hint: cand intrati in portul Caras le ziceti la intrare ca mergeti la diving center si aveti programare.... ca altfel platiti 3E/persoana.
Ca sa parcati aproape masina, la prima bifurcatie imediat dupa ce treceti de Helipod, o luati in stanga, catre diving center.

Revin,
andreeadiana
QUOTE (skippy2008 @ Aug 11 2008, 21:17) *
Am fost in iunie,vezi ca am scris undeva pe topicul asta,pe la pg.58/59.Ca-n Turcia nu cred ca va fi ,eu am venit oarecum dezamagita,dar cum spuneam,raportul calitate/pret a fost ok si nu ma asteptam sa primesc mai mult decat am platit,doar ca la acelasi pret am stat mult mai bine la Sonia Village.Gradina f. frumoasa,piscina curata,camere curate dar cam de 2*,mancare cu aspect de cantina,dar gasesti cate ceva de gustarit,bauturile seara se platesc.

mersi mult biggrin.gif
mihapavel
Buna! Vom pleca la Vourvourou pe 10 septembrie. Ce vama recomandati avand in vedere ca plecam din Tulcea? Ocolim pe la Ruse sau direct pe coasta?
sorin_mester
salve popor! cine merge spre salonic pe 22 august seara?
Ari
QUOTE (crissa70 @ Aug 7 2008, 22:36) *
Uite ca dau eu un semn chiar de aici de la anthemus de la piscina.Adica asta inseamna ca aveti si net wifi si lan in camera.
Locatia in care e hotelul e superba.Hotelul e de fapt un complex din 3 cladiri mari cu 2 piscine din care una cu jacuzzi si cu plaja la 5 pasi de o piscina.Totul e foarte curat,personalul atent si mancarea f. buna.Sezlongurile costa 4.5 euro/zi.La masa seara tot ce vreti sa beti trebuie sa platiti...apa plata 1.5l=2euro,berea 330ml=4euro.Din pacate sejurul nostru se termina sambata...din pacate...dar in mod clar o sa revenim...ah si era sa uit este chiar de 4 stele.Cam atat...vacante placute tuturor.

Subscriu si eu , e ok la Anthemus Sea. Mai ales masa e ok, se mananca foarte bine la greci . Nimeni nu pleaca flamand de acolo . Este mancare pentru toate gusturile . bauturile sunt cam scumpe dar e ok .
Cat despre piscina si internet in camera cam subtire . Dar e ok , merita banii .
Eu am fost la sf lui iunie si as avea o singura nemultumire. Foarte, foarte multi tantari si muste .

Daca mergeti fara masina va trebui sa inchiriati una ca sa vedeti imprejurimile.
Hotelul este cumva izolat.
Carapicho
Salutare...sunt din Bucuresti...si va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns...daca cunoasteti...prietena mea a plecat duminica in Grecia,in insula Halkidiki cu familia sa...si nu pot sa iau legatura telefonica cu ea..eu sunt pe vodafone...ea pe orange...amandoi avem roamingu activat...dar sun intruna si zice ca telefonu este inchis...nu are cum sa fie asa..nu are semnal...am sunat si cu prefix si fara..NIMIC !!:( STITI CV,ESTE LIPSA DE SEMNAL TELEFONIC PE ACEASTA INSULA???Am sunat si la relatii internationale nu m a lamurit nimeni..si la relatii cu clientii vodafone&orange.. Ajutati-ma va rog mult de tot..orice parere conteaza...sunt disperat si imi fak griji:(sad.gif...Este lipsa de semnal telefonic pe aceea insula?? Va multumesc...astept un raspuns..

insula aia halkidiki e de fapt -daca se paote spune asa-3 peninsule :kassandra shytonia si aia unde e este muntele athos.Semnalul e foarte bun in orice locatie.probabil nu are incarcatorul la ea si nu mai are baterie.Sau poate nu a reusit activarea romingului.

Da date mai exacte unde este?

hotel statiune

poate te ajut cu un numar de la receptie ceva.

PS:mare curaj ai avut sa o lasi sa plece singura man.(pentru cei care interpreteaza acesta fraza asa si asa va rog sa va aptineti).
andreeadiana
pleaca cineva spre halkidiki p 16 august dimineata? biggrin.gif astept eventuale raspunsuri!
lavvy555
DORESTE CINEVA SA MEARGA IN HALKIDIKI( METAMORFOSI-VILA CHRISTINA) PE DATA DE 29 AUGUST? AM 2 LOCURI IN CAMERA DUBLA. TELEFONUL PENTRU DETALII ESTE: 0721 23 94 22
dragosionut
Cum este vremea in Vourvourou in perioada 20 septembrie -27 sept?Se poate face baie? A fost cineva anul trecut in zona halkidiki in aceasta perioada? tnx
hipath78
Salutare ,

Are cineva vreo informatie despre hotelul STRATOS 3*** din Afitos?? Daca cineva a fost in grecia si a stat in el...........as multumi ptr o opinie.
aditzuuu1556
QUOTE (andreeadiana @ Aug 15 2008, 02:13) *
pleaca cineva spre halkidiki p 16 august dimineata? biggrin.gif astept eventuale raspunsuri!

plecam noi pe 17 seara ... cu autocarul
Antonov
Pt cei care merg pe bratul Sitonia Halkidiki si vor sa faca scufundari si sa inchirieze barca
In incinta portului Carras in zona Divin center puteti inchiria barci si echipamente de scufundat
La intrarea in complex, la bariera le ziceti la greci ca aveti programare la Diving Center, ca altfel 3E/persoana dry.gif
Site-ul celor de la diving center

Site Diving Center

Barca este echipata cu veste de salvare, cutie frigorifica (dar mai bine veniti cu a voastra, parca intra mai multe beri asa biggrin.gif ), va da o harta si va explica ce si ce sa nu faceti.
Barca de 150E/zi are 2 rezervoare de 25L, e bine ca ve-ti sti cand ajungeti la jumatea combustibilului.
Pe langa banii pe barca mai platiti combustibilul consumat, 1,5E/L, la intoarcere.

Bafta!
hipath78
QUOTE (aditzuuu1556 @ Aug 14 2008, 21:44) *
plecam noi pe 17 seara ... cu autocarul

pai drum bun si astept cand te intorci sa-mi zici ceva despre el
redsor
Salutare...sunt din Bucuresti...si va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns...daca cunoasteti...prietena mea a plecat duminica in Grecia,in insula Halkidiki cu familia sa...si nu pot sa iau legatura telefonica cu ea.....

Avand in vedere ca a devenit subiect important prietena ta pe acest forum, te rugam pune si o poza cu ea ca sa ne dam si noi seama de ce esti atat de disperat si daca merita.Daca da o sa vb Cu dan Diaconescu sa inceapa un nou serial.elodia a cam obosit
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.