Halkidiki
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129

anakin28

Un hotel mai ieftin (pana in 50-60 camera) in zona Sidirokastro sau Serres pentru o noapte de cazare?
crissa70
QUOTE (Maki71 @ Aug 8 2008, 12:22) *
crissa70

Inca o intrebare.Daca sunt albine, viespi, tantari etc.in jurul resortului ? Mergem cu copilul si sa stim cum sa ne pregatim.
Anul trecut am fost in Bodrum, Turcia, si n-am avut astfel de probleme.

Multumim!

Nu exista tantari,albine,etc,ba mai mult in fiecare camera exista aparat de tantari cu rezerva cu lichid.Ptr. inchiriere sezlonguri la plaja de la mare va duceti la barul de la piscina si acolo va rezervati si platiti.Pe plaja o sa vedeti ca fiecare pereche de sezlonguri e numerotata.Le vedeti cum sunt dispuse si va alegeti insa daca te duci pe la 11.00 nu prea ma sunt libere cele de langa apa.Oricum plaja nu e f. mare sunt doar 2 randuri de sezlonguri.Apa e f. mica..pana la genunchi vreo 20 de metri...si pe urma e mai mare insa e cristal...vezi tot prin ea.Sezlongurile de la piscine sunt gratis.
La masa de seara vine lumea si in pantaloni 3/4..cred ca ei cand ziceau de pantaloni lungi se refereau la a nu veni in sort de baie.
Despre camere.Exista 3 corpuri de cladiri cum spuneam.Primul, cu camere de la 101-390, este cel vechi si renovat.Aici camerele sunt mari cu AC,Tv,etc.,insa mie nu mi-a convenit ca nu mergea netu' in camera si dupa 2 zile ne-am mutat in al 2 lea corp cu camere de la 400-500 si ceva unde am avut junior suite.Ca si spatiu e aprox. la fel numai ca aici ai in plus clima , halate de baie si papuci.Tot aici exista piscina care are si jacuzzi.
Apoi vine al 3 lea corp cu camere de la 600-700.
Despre magazine.Exista in Nikiti un LIDL si Maroutis.La LIDL am intrat doar o data si am iesit repede ca nu mi-a convenit nimic,era mizerie si marfa aruncata aiurea.La Maroutis e mai aprovizionat si un pic mai mare.Nu stiu sa-ti spun de mancare ptr. bebelusi, ca nu m-a interesat aspectul insa s-ar putea sa gasesti la Maroutis.
De vizitat?Ce sa zic?Fiecare face ce vrea in concediu,insa fiind scurt de 7 zile,noi nu am fost decat seara in plimbari in Neos Marmaras,Porto Carras, Sarti.Apoi am fost 2 zile consecutiv la shopping in Salonic.
Si in ultimele 2 zile ne-am apucat sa cautam plaje neamenajate...si chiar am gasit...cu peisaje superbe.
Nu stiu ce sa va mai zic asa ca astept intrebari.

Maki71
crissa70

Iti multumim mult, ne-ai ajutat foarte mult.
M-ai linistit ca am facut o alegere buna, facand rezervare la acest hotel.
viorel2008
crissa,

Multumim pentru informatii!
Eu am ales 10 nopti si de aceea te-am intrebat de vizitat, avand ceva zile la dispozitie. O ultima intrebarica (sper biggrin.gif ): la pranz ati mancat la hotel sau sunt alte locuri in jur unde se poate manca? Cineva zicea de un camping in apropiere. Mai sunt si alte restaurante/taverne in zona?
crissa70
QUOTE (viorel2008 @ Aug 11 2008, 09:25) *
crissa,

Multumim pentru informatii!
Eu am ales 10 nopti si de aceea te-am intrebat de vizitat, avand ceva zile la dispozitie. O ultima intrebarica (sper biggrin.gif ): la pranz ati mancat la hotel sau sunt alte locuri in jur unde se poate manca? Cineva zicea de un camping in apropiere. Mai sunt si alte restaurante/taverne in zona?

Despre mancat la pranz iar nu va pot ajuta f.mult ptr ca noua ne-a fost suficient ce mancam dimineata.Este bufet suedez f. variat,bine gatit si proaspat.Exista taverna langa piscina si aici la hotel dar nu am mancat niciodata.Campingul de langa se numeste Mitari parca si nu am vazut vreo taverna.Acest camping e in dreapta cum iesi de la hotel pe drumul care nu e asfaltat.Pe acest drum in jos ajungeti si la Lagomandra unde e o plaja mai mare si e si o taverna.De restaurant nu se poate vb. in acea zona.In Neos Marmaras sunt insa o gramada de taverne deschise pana dupa 12.00 noaptea si care erau cam pline insa nu am mancat la niciuna deci nu pot sa va recomand niciun fel de mancare.In continuare va raspund cu placere la intrebari.
Despre hotel,ca alegere, inca o data spun ca e unul dintre cele mai bune din acea zona.
Tot la Lagomandra beach poti inchiria barca sau jet.Ideal e sa iei barca e 75euro/zi de la 09-19 si te plimbi pe langa toata coasta.
Din Neos Marmaras din port te poti duce in excursie la Muntele Athos.
Despre manastiri ce sa zic sunt departe de aceasta zona si nu cred ca ar fi suficient o zi ca sa le vezi.Ma refer aici la Meteore.
leelloo
QUOTE (crissa70 @ Aug 11 2008, 09:25) *
Despre mancat la pranz iar nu va pot ajuta f.mult ptr ca noua ne-a fost suficient ce mancam dimineata.Este bufet suedez f. variat,bine gatit si proaspat.Exista taverna langa piscina si aici la hotel dar nu am mancat niciodata.Campingul de langa se numeste Mitari parca si nu am vazut vreo taverna.Acest camping e in dreapta cum iesi de la hotel pe drumul care nu e asfaltat.Pe acest drum in jos ajungeti si la Lagomandra unde e o plaja mai mare si e si o taverna.De restaurant nu se poate vb. in acea zona.In Neos Marmaras sunt insa o gramada de taverne deschise pana dupa 12.00 noaptea si care erau cam pline insa nu am mancat la niciuna deci nu pot sa va recomand niciun fel de mancare.In continuare va raspund cu placere la intrebari.
Despre hotel,ca alegere, inca o data spun ca e unul dintre cele mai bune din acea zona.
Tot la Lagomandra beach poti inchiria barca sau jet.Ideal e sa iei barca e 75euro/zi de la 09-19 si te plimbi pe langa toata coasta.
Din Neos Marmaras din port te poti duce in excursie la Muntele Athos.
Despre manastiri ce sa zic sunt departe de aceasta zona si nu cred ca ar fi suficient o zi ca sa le vezi.Ma refer aici la Meteore.

unde este Lagomandra beach mai exact, langa ce statiune?
ma intereseaza mai multe despre inchiriat barca, daca poti sa-mi spui?..este cu motor banuiesc.Cate persoane intra in ea?
bogdan s
Eu de pe 25 August o sa fiu tot la Calypso Hotel.
Am rezervat si achitat tot.

Plec tot cu masina (eu si sotia).

Voi cati mergeti in grup pdanut2000??
O sa ne vedem acolo biggrin.gif

andreeadiana
hello hello.. biggrin.gif am si eu cateva intrebari legate de philoxenia bungalow din sithonia.. in caz ca a fost cineva pe acolo, il rog sa imi dea si mie cateva detalii referitoare la hotel, mancare, etc.. noi plecam sambata, 16 august, (devreme de tot) cu masina intr-acolo si inca mai avem ceva reticente privitoare la grecia, dar fie.. anul trecut am fost in kusadasi, turcia si a fost mult prea bine.. suntem curiosi daca si anu asta vom nimeri la fel de ok biggrin.gif daca mai e cineva care pleaca tot sambata in aceeasi parte ca si noi il asteptam cu un raspuns..
Mulumiri anticipate!
skippy2008
QUOTE (andreeadiana @ Aug 11 2008, 17:38) *
hello hello.. biggrin.gif am si eu cateva intrebari legate de philoxenia bungalow din sithonia.. in caz ca a fost cineva pe acolo, il rog sa imi dea si mie cateva detalii referitoare la hotel, mancare, etc.. noi plecam sambata, 16 august, (devreme de tot) cu masina intr-acolo si inca mai avem ceva reticente privitoare la grecia, dar fie.. anul trecut am fost in kusadasi, turcia si a fost mult prea bine.. suntem curiosi daca si anu asta vom nimeri la fel de ok biggrin.gif daca mai e cineva care pleaca tot sambata in aceeasi parte ca si noi il asteptam cu un raspuns..
Mulumiri anticipate!

Am fost in iunie,vezi ca am scris undeva pe topicul asta,pe la pg.58/59.Ca-n Turcia nu cred ca va fi ,eu am venit oarecum dezamagita,dar cum spuneam,raportul calitate/pret a fost ok si nu ma asteptam sa primesc mai mult decat am platit,doar ca la acelasi pret am stat mult mai bine la Sonia Village.Gradina f. frumoasa,piscina curata,camere curate dar cam de 2*,mancare cu aspect de cantina,dar gasesti cate ceva de gustarit,bauturile seara se platesc.
crissa70

QUOTE (leelloo @ Aug 11 2008, 14:27) *
unde este Lagomandra beach mai exact, langa ce statiune?
ma intereseaza mai multe despre inchiriat barca, daca poti sa-mi spui?..este cu motor banuiesc.Cate persoane intra in ea?

Lagomandra beach este intre Nikiti si Neos Marmaras.Din drumul principal este indicator si de Lagomandra si de inchiriat barci.Barca e cu motor insa e de 15cp , de 2 pers eventual si 2 copii si cu o copertina mica alba.Nu am vazut din alea mai mari acolo .Poate nu avea decat vreo 2 si erau deja date.Sfatul meu e sa te duci la 9.00 acolo ptr ca e avantajos de inchiriat pe toata ziua.De ex ptr 2 ore costa 65euro.Daca motorul e mai mare si pretul cred ca e mai mare.Oricum sa te duci de dimineata ptr ca daca de ex bate vantul din nu stiu ce directie atunci s-ar putea sa nu-ti inchirieze nimic.Am patit-o intr-o zi.
crissa70
Uitasem sa pun si cateva poze.

Maki71
QUOTE (crissa70 @ Aug 12 2008, 09:23) *
Uitasem sa pun si cateva poze.

Crissa,

Multumim mult!
Cand ati schimbat camera , a fost vreo problema la receptie?
Ma gandesc ca deja la sosire sa cerem camera in cladirea noua ( adica corpul 2 si 3), sper sa reusim.
Teren de joaca ptr.copii ai vazut pe acolo?Eventual jocuri de biliard, darts, minigolf etc., seara ceva spectacole?
Sezlonguri langa piscina sunt destule, adica daca mergi la o ora rezonabila 8,30 - 9 dimineata mai gasesti libere?
Carapicho
Fratilor luati un dictionar grecesc si vedeti ce inseamna TAVERNA in greaca.

Nu inseamna nimic pentru ca acest cuvant vine din engleza si inseamna han sau restaurant rustic (taranesc).

@crissa70

Daca tie iti ajunge micul dejun si cina e problema ta.Poate tu mananci cat o vrabiuta.dar sa stii ca dupa ce faci baie 2,3 ore nu cred ca vei rezista pana la masa de seara.

Sau tu stai pe plaja si nu te misti ca sa nu consumi energie? biggrin.gif

Folositi fratilor www.tinypic.com ca are server in europa si se incarca pozele repede.

Imageshack e o procarie
pdanut2000
QUOTE (bogdan s @ Aug 11 2008, 14:46) *
Eu de pe 25 August o sa fiu tot la Calypso Hotel.
Am rezervat si achitat tot.

Plec tot cu masina (eu si sotia).

Voi cati mergeti in grup pdanut2000??
O sa ne vedem acolo biggrin.gif

Haha, ce coincidenta. Noi vom fi 2, eu si prietena. Cum v-ati rezervat, agentie din Ro sau direct la hotel? Plecati din Buc? La ce ora vreti sa plecati? Mai bine vb pe ym, mai multe, daca vrei.
mike1923
Salutare...sunt din Bucuresti...si va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns...daca cunoasteti...prietena mea a plecat duminica in Grecia,in insula Halkidiki cu familia sa...si nu pot sa iau legatura telefonica cu ea..eu sunt pe vodafone...ea pe orange...amandoi avem roamingu activat...dar sun intruna si zice ca telefonu este inchis...nu are cum sa fie asa..nu are semnal...am sunat si cu prefix si fara..NIMIC !!:( STITI CV,ESTE LIPSA DE SEMNAL TELEFONIC PE ACEASTA INSULA???Am sunat si la relatii internationale nu m a lamurit nimeni..si la relatii cu clientii vodafone&orange.. Ajutati-ma va rog mult de tot..orice parere conteaza...sunt disperat si imi fak griji:(sad.gif...Este lipsa de semnal telefonic pe aceea insula?? Va multumesc...astept un raspuns..
yesyesyesyo
QUOTE (mike1923 @ Aug 12 2008, 16:50) *
Salutare...sunt din Bucuresti...si va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns...daca cunoasteti...prietena mea a plecat duminica in Grecia,in insula Halkidiki cu familia sa...si nu pot sa iau legatura telefonica cu ea..eu sunt pe vodafone...ea pe orange...amandoi avem roamingu activat...dar sun intruna si zice ca telefonu este inchis...nu are cum sa fie asa..nu are semnal...am sunat si cu prefix si fara..NIMIC !!:( STITI CV,ESTE LIPSA DE SEMNAL TELEFONIC PE ACEASTA INSULA???Am sunat si la relatii internationale nu m a lamurit nimeni..si la relatii cu clientii vodafone&orange.. Ajutati-ma va rog mult de tot..orice parere conteaza...sunt disperat si imi fak griji:(sad.gif...Este lipsa de semnal telefonic pe aceea insula?? Va multumesc...astept un raspuns..

Esti sigur ca a plecat cu parintii? thumbup.gif
mike1923
QUOTE (yesyesyesyo @ Aug 12 2008, 17:07) *
Esti sigur ca a plecat cu parintii? thumbup.gif

Da mah...ce drq..am vb cu ea..m a sunat cand era in bulgaria...si pe urma s-a intrerupt si am sunat si intruna inchis...normal ca a plecat cu ai ei..ii cunosc parinti;)..stii cv este lipsa de semnal telefonic in halkidiki? sau nu stiu alta parere care sa ma ajute...plz...ms
edgrimex
QUOTE (mike1923 @ Aug 12 2008, 16:50) *

Este semnal de la ambii operatori. Cateodata, pe plaja, in zona a 2-3 m de la apa reverbereaza sunetul. Poate chiar are telefonul inchis sau descarcat. Nu trebuie sa suni cu alt prefix pentru a obtine legatura, formezi numarul in mod normal, ca si cand ar fi in tara. Halkidiki nu este o insula si este o zona cu o suprafata considerabila care cuprinde platforma continentala si 3 peninsule.
mike1923
QUOTE (edgrimex @ Aug 12 2008, 17:16) *
Este semnal de la ambii operatori. Cateodata, pe plaja, in zona a 2-3 m de la apa reverbereaza sunetul. Poate chiar are telefonul inchis sau descarcat. Nu trebuie sa suni cu alt prefix pentru a obtine legatura, formezi numarul in mod normal, ca si cand ar fi in tara. Halkidiki nu este o insula si este o zona cu o suprafata considerabila care cuprinde platforma continentala si 3 peninsule.

Merci mult omule...pana acum ma gandeam ca nu este semnal...nu ma gandeam la mai rau:( mie sa nu fi patit cv rau...nu vleau sa ma gandesc la mai rau sad.gifsad.gifsad.gif...dar akum s a mai schimbat situatia...sad.gif nu stiu ce sa fak...sincer...
edgrimex
QUOTE (mike1923 @ Aug 12 2008, 17:26) *
Merci mult omule...pana acum ma gandeam ca nu este semnal...nu ma gandeam la mai rau:( mie sa nu fi patit cv rau...nu vleau sa ma gandesc la mai rau sad.gifsad.gifsad.gif...dar akum s a mai schimbat situatia...sad.gif nu stiu ce sa fak...sincer...

Suna unul din parinti, poate reusesti sa afli ceva.
mike1923
QUOTE (edgrimex @ Aug 12 2008, 17:30) *
Suna unul din parinti, poate reusesti sa afli ceva.

Nu am niciun nr de telefon al parintilor...si m-am tinut sa i le cer...sad.gif pot doar sa astept...sad.gif nu mai inteleg nimic acum...doar sper sa sune telefonu odata...dar stii daca..roamingu merge doar daca e activat din tara,din romania?...mie sa nu-l fi activat in bulgaria...sau in grecia..si daia sa nu mearga..ea este pe abonament orange...eu cartela vodafone...nu stiu zic si eu...sad.gif u ce zici? ms inca o data..
Tanyla
QUOTE (mike1923 @ Aug 12 2008, 17:38) *
Nu am niciun nr de telefon al parintilor...si m-am tinut sa i le cer...sad.gif pot doar sa astept...sad.gif nu mai inteleg nimic acum...doar sper sa sune telefonu odata...dar stii daca..roamingu merge doar daca e activat din tara,din romania?...mie sa nu-l fi activat in bulgaria...sau in grecia..si daia sa nu mearga..ea este pe abonament orange...eu cartela vodafone...nu stiu zic si eu...sad.gif u ce zici? ms inca o data..

De ce nu incerci sa suni la Hotelul la care afost cazata , sau la agentia partenera a agentiei din Romania acolo .Am fost acolo ani la rind si nu am avut probleme cu telefonul.Si-a activat roaming-ul...Stii ca daca suni din Bulgaria sau din orice alta tara din apropierea granitei se poate asocia telefonul la o antena din tara...Bafta
mike1923
QUOTE (Tanyla @ Aug 12 2008, 17:47) *
De ce nu incerci sa suni la Hotelul la care afost cazata , sau la agentia partenera a agentiei din Romania acolo .Am fost acolo ani la rind si nu am avut probleme cu telefonul.Si-a activat roaming-ul...Stii ca daca suni din Bulgaria sau din orice alta tara din apropierea granitei se poate asocia telefonul la o antena din tara...Bafta

Poi si daca si-a activat roamingu-ul in Bulgaria sau in Grecia nu se mai poate lua legatura?...trebe activat inainte sa pleci din tara,din Romania???
edgrimex
QUOTE (mike1923 @ Aug 12 2008, 17:38) *

Roaming-ul se activeaza din RO. Daca te-a sunat din Ruse, sunt zone unde te "vad" antenele romanesti.
mike1923
QUOTE (edgrimex @ Aug 12 2008, 18:04) *
Roaming-ul se activeaza din RO. Daca te-a sunat din Ruse, sunt zone unde te "vad" antenele romanesti.

Am inteles...multumesc mult...inca o chestie daca ma poti ajuta...ea daca incearca sa sune la mine,in tara, cum zice? ca e telefonu inchis...daca te pricepi...ms mult...
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.