aditzuuu1556
4th August 2008, 14:06
ce jegoasa aia de la agentie,nu putea sa-mi zica ca e plaja asa naspa la sunset hotel?
chiar asta i-am cerut sa fie plaja calumea
sa vezi ce scandal o sa-i fac
agentia pan eurotravel
parca vad ca ajung la hotel si la piscina or sa fie 10 sezlonguri la 70 de persoane ,ca inseamna ca la plaja nu o sa stea nimeni daca e asa de mica
Eu am tot cautat pe internet informatii despre acest hotel dar nicaieri nu arata si plaja in poze,am intrebat-o pe tipa de la agentie si mi-a zis ca e super plaja
...sa vezi super galagie ce o sa aiba ea.
Pana la urma asta e la banii astia 200 euro,dar putea sa-mi zica sa aleg altceva
E prima oara cand plec in grecia si am sa plec cu autocaru,dar la anul daca o sa-mi placa acum sigur voi pleca cu masina
razvanstanescu
4th August 2008, 14:23
QUOTE (aditzuuu1556 @ Aug 4 2008, 15:06)

ce jegoasa aia de la agentie,nu putea sa-mi zica ca e plaja asa naspa la sunset hotel?
chiar asta i-am cerut sa fie plaja calumea
sa vezi ce scandal o sa-i fac
agentia pan eurotravel
parca vad ca ajung la hotel si la piscina or sa fie 10 sezlonguri la 70 de persoane ,ca inseamna ca la plaja nu o sa stea nimeni daca e asa de mica
Eu am tot cautat pe internet informatii despre acest hotel dar nicaieri nu arata si plaja in poze,am intrebat-o pe tipa de la agentie si mi-a zis ca e super plaja
...sa vezi super galagie ce o sa aiba ea.
Pana la urma asta e la banii astia 200 euro,dar putea sa-mi zica sa aleg altceva
Am stat acum 3 ani la hotel si am trecut si anul asta prin fata si nu s-a modificat nimic:
Hotelul este bun pentru bani dati, camere mari si curatenie, seslonguri fara bani si suficiente, este suficient sa lasi un prosop si este 'rezervat". Plaja nu este lata dar destul de buna, mergi destul pana se adanceste ( 50-60 m).
Daca ai masina sunt plaje destule unde poti merge.
Un pont ...in capatul statiuni aproape de Porto Caras este un loc bun... si nu rata Kalamitsi...
EmanoilT
4th August 2008, 14:28
VACANTZA HALKIDIKI GRECIA
Agentzia KARUSELL Sibiu
- am platit cazarea la hotel de 5 stele si ni s-au oferit la 4 familii 2 apartamente !?!?...
- instalatzii de climatizare defecte
- plaja ingusta si cu foarte multe pietre
- suc se oferea numai la masa de dimineatza cand nu era necesar si se prezenta in pahare de 50-100ml
- mancare relativ suficienta dar nu foarte diversificata
Concluzia: DEZAMAGIRE
Tanyla
4th August 2008, 16:33
QUOTE (EmanoilT @ Aug 4 2008, 15:28)

VACANTZA HALKIDIKI GRECIA
Agentzia KARUSELL Sibiu
- am platit cazarea la hotel de 5 stele si ni s-au oferit la 4 familii 2 apartamente !?!?...
- instalatzii de climatizare defecte
- plaja ingusta si cu foarte multe pietre
- suc se oferea numai la masa de dimineatza cand nu era necesar si se prezenta in pahare de 50-100ml
- mancare relativ suficienta dar nu foarte diversificata
Concluzia: DEZAMAGIRE
UNDE ?
ileanaxperta
4th August 2008, 17:55
Vacanta in Grecia - Halkidiki - Sithonia, Neos Marmaras
Am mers 4 persoane la bungalow-uri Miramare 3*, fara masa, platit 510 euro, cu agentie de turism.
Locatia frumoasa, pe plaja, apartamentul mare, cu 2 camere renovate anul acesta si mobilier nou, cu chicineta cu tot tacamul...Cu masa ne-am descurcat, mai de acasa, de la super-market-ul aproape la 5 min de hotel, mai pe la taverne, a fost bine. Mancare multa si variata pt. toate gusturile, ca la greci...
Plaja are un MARE MINUS: e cu pietre si in apa la fel si se intra cam brusc. Totusi e bine ca sunt sezlonguri si umbrelute gratis la fiecare hotel, caci altfel...cam colturos. Plaja este si f. ingusta. Statiunea este f. animata, incepand cu orele serii si au niste prajituri de-mi lasa gura apa si acum cand scriu.
Am inchiriat pt. o zi masina si am facut turul bratului. Sunt plaje superbe cu nisip si in mare, de ex. la Sykia, la Sarti si Vourvourou este super frumos.(parerea noastra).
Vacante reusite in continuare.
PS Totusi nu se compara cu Thassos, unde pot spune oricand ca este un colt de rai unic... Acolo m-as intoarce si acum, daca as putea...of!!!!!!!!!!
dannek
4th August 2008, 18:06
Eu am fost de 2 ori in Halkidiki si am primit ce am platit
1. Hotel Paladium in Kriopigi un hotel super
2. Hotel Ellea Village Nikiti un de a fost bine
Citeste pe "amfostacolo.ro" si o sa te convingi
aditzuuu1556
4th August 2008, 18:07
[quote name='ileanaxperta' date='Aug 5 2008, 03:55' post='5003757']
Am mers 4 persoane la bungalow-uri Miramare 3*, fara masa, platit 510 euro, cu agentie de turism.
...
Am inchiriat pt. o zi masina si am facut turul bratului.
cat a costat masina(inchirierea)
vrem si noi sa inchiriem cand ne ducem acolo?
ce conditii pun la inchiriere,ca habar nu am nu am inchiriat niciodata masina
mersi
viorel2008
5th August 2008, 09:22
Salut,
A mai fost cineva recent la Anthemus Sea Hotel? Voi pleca in Septembrie cu familia (2 copii, 4 ani, respectiv 10 luni) si as vrea pareri despre hotel, plaja, locatie, facilitati pentru copii...
Pana acuma, pe net am gasit numai pareri pozitive, dar cu cat mai multe pareri cu atat mai bine
Multam' anticipat.
bela
5th August 2008, 11:57
QUOTE (Carapicho @ Aug 4 2008, 12:22)

Spre dezamagirea tuturor nu am citit pe forum inainte.am mers pe mana lui Cardinal Travel care mia recomadat aceasta statiune de tot rahatul.cel mai sanatos este sa iti iei bani la tine si sa mergi pe cont propriu si sa lasi agentiiile sa moara de foame .
Imi pare rau pentru tine dar important este sa nu mai repeti greseala de a nu te interesa inainte. Poti sa rezervi pe internet si stai linistit. Important este sa eviti agentiile asa cum ai concluzionat si tu.
Maki71
5th August 2008, 12:24
QUOTE (viorel2008 @ Aug 5 2008, 10:22)

Salut,
A mai fost cineva recent la Anthemus Sea Hotel? Voi pleca in Septembrie cu familia (2 copii, 4 ani, respectiv 10 luni) si as vrea pareri despre hotel, plaja, locatie, facilitati pentru copii...
Pana acuma, pe net am gasit numai pareri pozitive, dar cu cat mai multe pareri cu atat mai bine
Multam' anticipat.
Acolo merg si eu cu intrare din 29 august.Pana acum numai pareri bune ( cu mici exceptii), atat pe tripadvisor cat si pe celelate forumuri.
Despre hotel si facilitati poti citi pe siteul hotelului si pe tripadvisor.
Totusi ar fi binevenite impresii si pareri si pe acest forum, dar nu prea sunt.Poate e mai scump sau nu stiu de ce.
Vacanta placuta.
ileanaxperta
5th August 2008, 16:12
pt. aditzuuu1556
cat a costat masina(inchirierea)
vrem si noi sa inchiriem cand ne ducem acolo?
ce conditii pun la inchiriere,ca habar nu am nu am inchiriat niciodata masina
mersi
[/quote]
Noi am inchiriat masina prin ghidul agentiei partenere din Grecia. Masina costa 50 euro/zi. Ti-o da cu plinul facut si o dai la fel. Faci un contract cu pers. care-ti inchiriaza masina. Bine e sa aibe asigurare full CASCO. Merita pt. ca ai ce vedea si te plimbi unde vrei, nu stai doar la "nemaipomenita"plaja Paradisso. Nu stiu de ce i-a spus asa, dar in fine... sunt locatii mult mai bune, vei vedea. Nici aici nu e chiar rau, doar plaja e ingusta, cu pietre si in apa la fel, in rest e frumos. Vacanta reusita si ia partea buna a lucrurilor.
viorel2008
5th August 2008, 16:39
QUOTE (Maki71 @ Aug 5 2008, 13:24)

Acolo merg si eu cu intrare din 29 august.Pana acum numai pareri bune ( cu mici exceptii), atat pe tripadvisor cat si pe celelate forumuri.
Despre hotel si facilitati poti citi pe siteul hotelului si pe tripadvisor.
Totusi ar fi binevenite impresii si pareri si pe acest forum, dar nu prea sunt.Poate e mai scump sau nu stiu de ce.
Vacanta placuta.
Intradevar, pe mai toate forumurile "externe" este bine cotat. Din pacate (pentru mine, ignorantul...) majoritatea review-urilor sunt in germana si olandeza (hotelul Anthemus e clar inclus in lanturi germanice).
Si aici pe softpedia multi ziceau ca merg acolo, dar nu mai dau nici un semn dupa ce se intorc (sper ca-s toti bine-sanatosi
)...
Daca nu vom primi nici un feedback recent, vom vedea la fata locului
Vacanta placuta si tie.
pdanut2000
7th August 2008, 20:19
Salutare. Prima oara pe forum.
Pe 25 august (dimineata de tot) plec spre Halkidiki, Kassandra, Hanioti, Hotel Calypso. Maine platesc avansul, deci inca nu am rezervarea 100% confirmata. Inteleg de pe forum ca hotelul e ok. Se poate insa mai multe detalii, de la cineva care a fost acolo? Ce camere sunt mai bune, cele cu vedere la mare , sau cu vedere la piscina? Mi-e teama ca pentru camerele cu "vedere la mare", de fapt vederea e spre alte cladiri (hotelul nu e pe plaja).
anakin28
7th August 2008, 21:22
QUOTE (ileanaxperta @ Aug 4 2008, 18:55)

Locatia frumoasa, pe plaja, apartamentul mare, cu 2 camere renovate anul acesta si mobilier nou, cu chicineta cu tot tacamul...Cu masa ne-am descurcat, mai de acasa, de la super-market-ul aproape la 5 min de hotel, mai pe la taverne, a fost bine. Mancare multa si variata pt. toate gusturile, ca la greci...
Plaja are un MARE MINUS: e cu pietre si in apa la fel si se intra cam brusc. Totusi e bine ca sunt sezlonguri si umbrelute gratis la fiecare hotel, caci altfel...cam colturos. Plaja este si f. ingusta. Statiunea este f. animata, incepand cu orele serii si au niste prajituri de-mi lasa gura apa si acum cand scriu.
Am inchiriat pt. o zi masina si am facut turul bratului. Sunt plaje superbe cu nisip si in mare, de ex. la Sykia, la Sarti si Vourvourou este super frumos.(parerea noastra).
Vacante reusite in continuare.
PS Totusi nu se compara cu Thassos, unde pot spune oricand ca este un colt de rai unic... Acolo m-as intoarce si acum, daca as putea...of!!!!!!!!!!
Plec si eu in aceiasi locatie pe 5 septembrie. Poti sa-mi spui daca ati facut ceva excursii. De exemplu cu vaporul la muntele Athos. Ce alte plaje recomanzi si in ce locatii. Ce alte atractii ai mai gasit in zona. Atv-uri? Scufundari? Multumesc!
crissa70
7th August 2008, 21:36
QUOTE (viorel2008 @ Aug 5 2008, 17:39)

Intradevar, pe mai toate forumurile "externe" este bine cotat. Din pacate (pentru mine, ignorantul...) majoritatea review-urilor sunt in germana si olandeza (hotelul Anthemus e clar inclus in lanturi germanice).
Si aici pe softpedia multi ziceau ca merg acolo, dar nu mai dau nici un semn dupa ce se intorc (sper ca-s toti bine-sanatosi

)...
Daca nu vom primi nici un feedback recent, vom vedea la fata locului
Vacanta placuta si tie.
Uite ca dau eu un semn chiar de aici de la anthemus de la piscina.Adica asta inseamna ca aveti si net wifi si lan in camera.
Locatia in care e hotelul e superba.Hotelul e de fapt un complex din 3 cladiri mari cu 2 piscine din care una cu jacuzzi si cu plaja la 5 pasi de o piscina.Totul e foarte curat,personalul atent si mancarea f. buna.Sezlongurile costa 4.5 euro/zi.La masa seara tot ce vreti sa beti trebuie sa platiti...apa plata 1.5l=2euro,berea 330ml=4euro.Din pacate sejurul nostru se termina sambata...din pacate...dar in mod clar o sa revenim...ah si era sa uit este chiar de 4 stele.Cam atat...vacante placute tuturor.
artemisa24
7th August 2008, 22:05
QUOTE (pdanut2000 @ Aug 7 2008, 21:19)

Salutare. Prima oara pe forum.
Pe 25 august (dimineata de tot) plec spre Halkidiki, Kassandra, Hanioti, Hotel Calypso. Maine platesc avansul, deci inca nu am rezervarea 100% confirmata. Inteleg de pe forum ca hotelul e ok. Se poate insa mai multe detalii, de la cineva care a fost acolo? Ce camere sunt mai bune, cele cu vedere la mare , sau cu vedere la piscina? Mi-e teama ca pentru camerele cu "vedere la mare", de fapt vederea e spre alte cladiri (hotelul nu e pe plaja).
eu am fost acolo si te sfatuiesc sa dai avansul..camerele cu vedere la piscina sunt mai galagioase, celelalte, nu. nu sunt cam cu vedere la mare. hotelul este cochet, dragut...toate sunt bune. chiar si cele cu fata spre zid, o sa le observi cand ajungi...statiunea o sa-ti placa, daca iti place harmalaia...eu plec maine la turci asa ca mai vorbim cand ma intorc
pdanut2000
7th August 2008, 23:33
artemisa24, thx pentru sfaturi. Sunt mai circumspect pt ca in grecia am mai fost doar in creta, iar hotelul a fost cam horror, (mic dejun fff prost, apa calda lipsa etc.). Nu se compara cu tk (unde am fost de 2 ori, marmaris si bodrum) si a fost super. Oricum, m-am decis, maine dau avansul. Culmea, pentru 10 zile, pe 1 camera dau cu 42 euro mai mult decat daca as fi luat de la agentie din Ro. Insa la ce povesti am citit legat de agentiile din Ro (si avand in vedere si experienta Creta)...prefer asa.
Maki71
8th August 2008, 07:34
QUOTE (crissa70 @ Aug 7 2008, 22:36)

Uite ca dau eu un semn chiar de aici de la anthemus de la piscina.Adica asta inseamna ca aveti si net wifi si lan in camera.
Locatia in care e hotelul e superba.Hotelul e de fapt un complex din 3 cladiri mari cu 2 piscine din care una cu jacuzzi si cu plaja la 5 pasi de o piscina.Totul e foarte curat,personalul atent si mancarea f. buna.Sezlongurile costa 4.5 euro/zi.La masa seara tot ce vreti sa beti trebuie sa platiti...apa plata 1.5l=2euro,berea 330ml=4euro.Din pacate sejurul nostru se termina sambata...din pacate...dar in mod clar o sa revenim...ah si era sa uit este chiar de 4 stele.Cam atat...vacante placute tuturor.
Multumim mult!
E vreo diferenta intre cladirea veche renovata si cladirea noua?Cineva pe un alt forum a sugerat sa cerem camera in cladirea noua.E adevarat ca seara la cina barbatii au voie numai cu pantalon lung?Langa piscina sunt sezlonguri destule ( adica sa nu te trezesti la 5 dimineata ca sa faci rezervare)?
Vacanta placuta in continuare !
viorel2008
8th August 2008, 07:51

Multumim crissa si sejour cat mai placut in continuare!
Pe langa intrebarile care deja ti s-au pus, mai vin si eu cu cateva:
- ce se poate vizita in apropiere (sa zicem pe o raza de max. 100km)?
- inclusiv sezlongurile de la piscina sunt cu plata?
- exista vre-un magazin in apropiere (mers cu masina) la care sa te aprovizionezi cu una alta (ma intereseaza in special mancare de bebe la borcanase fiindca o sa vin cu bebelica mea de 10 luni)?
Maki71
8th August 2008, 11:22

Uite ca dau eu un semn chiar de aici de la anthemus de la piscina...
crissa70
Inca o intrebare.Daca sunt albine, viespi, tantari etc.in jurul resortului ? Mergem cu copilul si sa stim cum sa ne pregatim.
Anul trecut am fost in Bodrum, Turcia, si n-am avut astfel de probleme.
Multumim!
andamada
8th August 2008, 12:56
Salutare,
Cersesc si eu ceva informatii de cca 1 luna ( cu indulgenta, sigur e mai mult de atunci, nu mai conteaza), cu speranta ca a fost cineva la Athos Palace , Halkidiki. Poate se indura careva...
Multumiri anticipate!!!
pdanut2000
8th August 2008, 13:58
QUOTE (andamada @ Aug 8 2008, 13:56)

Salutare,
Cersesc si eu ceva informatii de cca 1 luna ( cu indulgenta, sigur e mai mult de atunci, nu mai conteaza), cu speranta ca a fost cineva la Athos Palace , Halkidiki. Poate se indura careva...
Multumiri anticipate!!!
Uite un link mai jos cu ceva descriere si review-uri, poate te ajuta. Din ce scrie pe acolo, "serviciile" (ce s-o intelege prin asta) par a fi cam proaste.
http://www.booking.com/hotel/gr/athos-pala...kout=2008-09-04
Oricum, pt mine e stabilit: pe 25 August, 10 nopti, Kassandra, Hanioti, hotel Calypso; cu masina personala.
ATB
andamada
8th August 2008, 15:10
QUOTE (pdanut2000 @ Aug 8 2008, 14:58)

Uite un link mai jos cu ceva descriere si review-uri, poate te ajuta. Din ce scrie pe acolo, "serviciile" (ce s-o intelege prin asta) par a fi cam proaste.
http://www.booking.com/hotel/gr/athos-pala...kout=2008-09-04Oricum, pt mine e stabilit: pe 25 August, 10 nopti, Kassandra, Hanioti, hotel Calypso; cu masina personala.
ATB
Merci mult! Asteptam ceva impresii de la cei care au trait pe viu experienta....Cu informatii de-astea ne-am pus la curent inainte de a contracta biletul, iti dai seama! Oricum, intentia conteaza, 10hx!
pdanut2000
8th August 2008, 15:31
QUOTE (andamada @ Aug 8 2008, 16:10)

Merci mult! Asteptam ceva impresii de la cei care au trait pe viu experienta....
Pai vezi ca ai acolo si review-uri, de la oameni care au fost, si care impartasesc experianta. De exemplu, unul zice ca mancarea e proasta etc.
crissa70
8th August 2008, 23:07
QUOTE (Maki71 @ Aug 8 2008, 08:34)

Multumim mult!
E vreo diferenta intre cladirea veche renovata si cladirea noua?Cineva pe un alt forum a sugerat sa cerem camera in cladirea noua.E adevarat ca seara la cina barbatii au voie numai cu pantalon lung?Langa piscina sunt sezlonguri destule ( adica sa nu te trezesti la 5 dimineata ca sa faci rezervare)?
Vacanta placuta in continuare !
Imi pare rau ca nu va pot scrie acum ca fac bagaje...naspa...insa promit sa va scriu mult de luni incolo...nu uit nici intrebarile puse deja.Pana atunci mai e putin asa ca putintica rabdare.
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.