Salut la toata lumea
Am revenit azi din grecia-Halkidiki-gerakina beach unde am sta la bungalouri
am fost 3 familii cu 2 masini
si vreau sa va zic ca nu mi-a placut nimic la cest complex "de pensionari " greci.
in primul rand cei de la receptie nu prea stiu engleza bine pentru ca noi am luat bilele cu camerele "next to each other" si tampita de la receptie ne-a dat camere "in the same area" adica in 3 bungalouri diferite.Dupa ce am facut putin scandal si le-am spus ce agentie a facut booking-ul au gasit camere una langa alta si chiar mai frumoase decat primele.
dar am uitat sa va zic un lucru:cand am ajuns acolo,cei de la receptie sau purta foarte bine pana in momentul cand am completat in formularele acelea datele si cand au vazut ca suntem din romania sa schimbat buna servire.
In al doilea rand este un loc fara pic de vlaga,fara muzica,fara tineret,prea liniste,discoteca incepe la 23:00 si se termina la 02:00 si inafara de rihanna nu au auzit de alta muzica.
Daca intri noapte la 12 sau 1 noapte in camera si ti-a cazut bricheta pe jos te suna imediat de receptie sa-ti spuna ca a facut vecinul de jos reclamatie ca e galagie.
mancare este de cacao si este aceiasi in fiecare zi
in plus nu ai ce faci acolo seara
terasele la 12 sunt goale
muzica in surdina
discoteca BLA BLA de vis-a-vis de hotel e deschisa vineri sambata si duminica si e cam goala
piscina se inchide lka ora 18 -exact ca la sanatoriu
preturi super mari-nu ma plang ca am fost cu multi bani la mine si nu m-am zgarcit la nimic -dar cand mi-a zis ala la bar ca o bere la halba e 3.6 euro imi venea sa il injur
plaja zici ca e facuta din nisip artificial si apa nu duce lipsa de pietre in care iti poti rupe degetele
nu degeaba ii spune si sithonia VILLIGE
deci daca vreunul dintre vrea liniste maxima si multi nervi mergeti acolo
eu m-am umplut de nervi cu acest loc in care nu se intampla nimic
in schimb in kassandra am gasit un hotel dragutel la care cred ca voi merge
are o super plaja cu nisip ca la noi si apa super curata