Halkidiki
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130

richelieu

Asa...la modul generalist (merg la Nea Fokea...si n-am prea auzit pe-aici sa fi mers cineva pe-acolo: Prin Halkidiki se gasesc ATV-uri de inchiriat? Sa stiu daca merita sa-mi car ceva echipament cu mine sau nu....
codruta
QUOTE (richelieu @ Jul 28 2008, 15:03) *
Asa...la modul generalist (merg la Nea Fokea...si n-am prea auzit pe-aici sa fi mers cineva pe-acolo: Prin Halkidiki se gasesc ATV-uri de inchiriat? Sa stiu daca merita sa-mi car ceva echipament cu mine sau nu....

Gasesti cu siguranta. Nu imi amintesc preturile la ATV-uri, dar scuterele se inchiriau cu 15 euro/zi, deci banui ca ATV-ul nu prea trece de un 20 - 25 euro/zi. Nu sunt foarte sigura, dar am impresia ca trebuie sa ai permis de conducere categoria A.

richelieu
Trece sigur...cu ATV-ul e o alta poveste. Si trebuie permis categoria B smile.gif.
codruta
QUOTE (richelieu @ Jul 28 2008, 15:40) *
Trece sigur...cu ATV-ul e o alta poveste. Si trebuie permis categoria B smile.gif.

Scuze, eram cu capul tot la scutere, ca erau asa de multe si dragute tongue.gif
richelieu
laugh.gif...ok...merci de intentie.
panterra_2
Salut!
Am citit cu atentie deoarece si eu voi pleca pe 2 august la acelasi hotel.
Daca ai putea sa/mi spui cum sunt baile (curate, etc) si de asemenea
cum e plaja de langa hotel (apa adanca, arici de mare) pt. ca merg si cu baiatul meu
in varsta de 5 ani.
Am fost anul trecut la un alt hotel, Possidi Paradise din Possidi, hotel care era cotat cu 3 stele
(pe unele site/uri avea 4), dar care ne/a cam dezamagit (piscina f. mica si mancarea insuficienta)
Plaja tip pietris si apa plina de arici de mare. Un plus pt. acest hotel, linistea, balcoanele mari si gradina bine intretinuta.
Multumesc
artemisa24
Hanioti: hotel Calypso este aproape de intrarea in statiune, un fel de pensiune de familie, cochet, cu personal primitor. camerele nici mici, nici mari, curate, in fiecare zi se intra si se schimba prosoapele, iar cam la 3 zile, lenjeria de pat. in apropiere sunt 2 placintarii - DE VIZITAT- plaja este relativ aproape, curata, foarte, foarte rar pietre in apa. statiunea zgomotoasa, plina de viata, plina de sarbi cu copii mici, mici, mici.....2-3 taverne cu fructe de mare facute a la grec, in adevaratul sens al cuvantului. in rest, mancare ca si la noi. hotel Angelo este in partea opusa fata de hotel calypso, destul de mare si frumos, mi s-a parut. mai mult de atat nu pot sa fac comparatie. va stau la dispozitie pt. alte detalii.

yanna
QUOTE (artemisa24 @ Jul 28 2008, 22:31) *
Hanioti: hotel Calypso este aproape de intrarea in statiune, un fel de pensiune de familie, cochet, cu personal primitor. camerele nici mici, nici mari, curate, in fiecare zi se intra si se schimba prosoapele, iar cam la 3 zile, lenjeria de pat. in apropiere sunt 2 placintarii - DE VIZITAT- plaja este relativ aproape, curata, foarte, foarte rar pietre in apa. statiunea zgomotoasa, plina de viata, plina de sarbi cu copii mici, mici, mici.....2-3 taverne cu fructe de mare facute a la grec, in adevaratul sens al cuvantului. in rest, mancare ca si la noi. hotel Angelo este in partea opusa fata de hotel calypso, destul de mare si frumos, mi s-a parut. mai mult de atat nu pot sa fac comparatie. va stau la dispozitie pt. alte detalii.

Statiunea este mare ? Cat este de mers de la hotel Calypso pana in centrul statiunii ? Crezi k vom gasi cazare ( nu neaparat la Calypso, la studiouri, hoteluri de 2*, etc. ) fara rezervare, in Hanioti ( plecam pe 5 aug.) ? Ai fost si in Kalithea ? Dak da, ti s-a parut mai frumoasa decat Hanioti ? Multumesc .
artemisa24
QUOTE (yanna @ Jul 28 2008, 23:12) *
Statiunea este mare ? Cat este de mers de la hotel Calypso pana in centrul statiunii ? Crezi k vom gasi cazare ( nu neaparat la Calypso, la studiouri, hoteluri de 2*, etc. ) fara rezervare, in Hanioti ( plecam pe 5 aug.) ? Ai fost si in Kalithea ? Dak da, ti s-a parut mai frumoasa decat Hanioti ? Multumesc .

da, se poate spune ca statiunea este mare. cum iesi de la calypso, esti in statiune...imediat incepe forfota si nici nu stii cand te trezesti acolo in piata centrala...o sa vezi ca am dreptate. in schimb de la hotel Angelo ai putin de mers. de cazare nu stiu ce sa-ti spun. eu am fost de pe 3 august iar statiunea era aglomerata seara de nici nu stiai incotro sa apuci. da am fost si in kalithea. sunt frumoase amandoua in felul lor dar eu, sincera sa fiu. tot in Hanioti m-as duce... thumbup.gif
crissa70

QUOTE (geocosma @ Jul 24 2008, 19:16) *
Imi cer scuze ca nu am putut raspunde la solicitarile tale, dar la data cand ai postat eram in Halkidiki, la Hotel Lagomandra, la cca.6km inainte de Neos Marmaras si nu aveam internet. Daca pentru tine informatiile ar putea fi tardive, sper sa-i pot raspunde lui anakin28 cu privire la traseu si altele legate de zona.
Recomand in continuare drumul spre Serres-Salonic-Nikiti-Neos Marmaras. Autostrada incepe din apropierea Salonicului (se vede si pe Google Earth) si tine pana la intrarea in Nea Moudania (inainte de Nea Moudania se iese de pe "autostrada" la dreapta si imediat, la primul semafor, faci viraj dreapta pe bretea, pana in semafor si apoi tot inainte - virajul are in total 270 de grade, este echivalentul unui viraj la stanga).
Este mai bine de mers pe Salonic pentru ca pe autostrada se poate merge constant cu viteze mai mari decat pe alte rute. Chiar daca sunt limite de viteza de 80 sau 110 km/h, grecii merg mult mai repede. In apropiere de Nea Moudania, pe sectorul de drum gen autostrada, pe banda 1 mergea o masina de politie cu 80km/h (limita din acea zona) si era depasita de toti ceilalti cu 110km/h.
Dupa intrarea pe drumul spre Sitonia, se trece prin cateva localitati, dar se merge fluent. Sunt si doua semafoare, unul la intersectia cu drumul spre Poligiros (capitala provinciei Halkidiki) si unul in Nikiti. Dupa Nikiti: viraj la dreapta in prima intersectie si mai sunt cca.20km pana in Neos Marmaras.
Observ ca drumul ales de GPS este prin Poligiros-Neos Marmaras, adica trece prin acea intersectie semaforizata. Am fost anul trecut prin Poligiros si mi s-a parut extrem de incurcat, negasind indicatoare de iesire din localitate spre... Sitonia.
Pe langa aceasta, combustibilul cel mai ieftin este in apropierea Salonicului (Aegean, la cca. 20km dupa iesirea de pe soseaua de centura a Salonicului, benzina fara plumb CO95, la 1,184 pe 12 iulie, 1,194 pe 15 iulie si 1,175 pe 19 iulie). Pe Sitonia nu gasesti preturi sub 1,2 euro (sau nu le-am observat eu). Cel mai ieftin lant de benzinarii din grecia este Aegean. Mie mi-a ajuns benzina din Romania (Bucuresti - Petrom Jilava) pana la Aegean-ul de langa Salonic, fara a intra pe "rezerva".
Sambata dimineata este aglomerat drumul dinspre Salonic spre Sitonia (se duc si grecii la mare...), duminica seara este aglomerat in sens invers.
Concediu placut si daca mai sunt intrebari, nu ezitati. Sper sa pot raspunde in timp util (inca mai sunt in concediu si este posibil sa mai plec de acasa...)

Poti te rog sa ne spui si pretul la motorina?
geocosma
QUOTE (crissa70 @ Jul 29 2008, 14:48) *
Poti te rog sa ne spui si pretul la motorina?

Sa fiu sincer, nu am fost prea atent la preturile de la motorina. La plecarea din grecia am facut o poza la preturile din locul unde am facut ultima alimentare, penultimul Aegean de pe traseu (ultimul este chiar in vama si am impresia ca aveau aceleasi preturi). O sa atasez mai jos poza si, daca nu se vede prea bine, precizez: unleaded 95-1,239; super ???-1,249 (cumva GPL?); unleaded 100-1,343; diesel-1,375. Deci diferenta intre benzina fara plumb de 95 si motorina era de 0,136. Astea erau preturile de la Aegean, preturi care mi s-au parut cele mai mici din zona. Ca o impresie generala, pretul la motorina era peste 1,3euro dar nu retin limita maxima.

Click pentru a vizualiza atașamentul
crissa70
QUOTE (geocosma @ Jul 30 2008, 09:49) *
Sa fiu sincer, nu am fost prea atent la preturile de la motorina. La plecarea din grecia am facut o poza la preturile din locul unde am facut ultima alimentare, penultimul Aegean de pe traseu (ultimul este chiar in vama si am impresia ca aveau aceleasi preturi). O sa atasez mai jos poza si, daca nu se vede prea bine, precizez: unleaded 95-1,239; super ???-1,249 (cumva GPL?); unleaded 100-1,343; diesel-1,375. Deci diferenta intre benzina fara plumb de 95 si motorina era de 0,136. Astea erau preturile de la Aegean, preturi care mi s-au parut cele mai mici din zona. Ca o impresie generala, pretul la motorina era peste 1,3euro dar nu retin limita maxima.

Click pentru a vizualiza atașamentul

Multumesc frumos.Si foarte tare poza..esti foarte documentat.
chummy

La Studios-Alexandros in Sarti a fost cineva sau stie ceva detalii?
Am facut rezervare pt inceputul lui septembrie si nu gasesc review-uri pe net.
aditzuuu1556
salutare
cum e in neos marmaras?
preturi la mancare,bauturi?
plaja e cu pietre sau nisip?
e o statiune mare ,adica sunt multe magazine,terase discoteci,poate s-a mai vorbit despre asta pe acest topic dar e asa lung ca mi-ar lua mult timp sa citesc tot! biggrin.gif
multumesc mult pt eventualele info

plecam pe 17 august in halkidiki,neos marmaras,hotel SUN SET cu autocarul
Tanyla
QUOTE (aditzuuu1556 @ Jul 31 2008, 01:30) *
salutare
cum e in neos marmaras?
preturi la mancare,bauturi?
plaja e cu pietre sau nisip?
e o statiune mare ,adica sunt multe magazine,terase discoteci,poate s-a mai vorbit despre asta pe acest topic dar e asa lung ca mi-ar lua mult timp sa citesc tot! biggrin.gif
multumesc mult pt eventualele info

plecam pe 17 august in halkidiki,neos marmaras,hotel SUN SET cu autocarul

Daca este vorba despre hotelul SUN SET de pe plaja Paradissos te dezamagesc si-ti spun ca nu ai plaja adevarata.Vezi ca la una din paginile anterioare pe acest topic sau pe Totul despre Grecia , nu mai retin , am atasat o fotografie a celebrei plaje Paradisos.Pentru a ajunge in Neos Marmaras de la hotelul Sun Set se trece un deal pe linga Camping .Neos Marmaras este frumos,aglomerat , o gramada de taverne si magazine.Preturile la mincare si bautura nu le retin stiu doar ca in 4 persoane plateam o masa in jur de 60-70 eur , si fiecare minca cite un fel de mincare,garnitura,salata , bere pentru baieti( 2.5E amstel) apa plata(1.5E ) un litru si jumatate si cite un suc pentru fete.Pe nota de plata se adauga si plata tacamului.
aditzuuu1556
uite hotelu
sunsethotel-chalkidiki.com(nu stiu dc am voie)
tocmai d-asta l-am ales k e pe plaja confusedsmiley.png
da cica ar fi pe plaja Paradissos

mersi
Tanyla
QUOTE (aditzuuu1556 @ Jul 31 2008, 10:20) *
uite hotelu
sunsethotel-chalkidiki.com(nu stiu dc am voie)
tocmai d-asta l-am ales k e pe plaja confusedsmiley.png
da cica ar fi pe plaja Paradissos

mersi

El este....Plaja este foarte ingusta,nu prea este nisip si sunt pietroaie in apa...Nu stiu de ce se cheama Paradissos Beach ...Sincer a fost cea mai urita plaja pe care am vazut-o in Grecia...sau am mai vazut una mai urita pe drumul de la Paradissos catre Neos Marmaras cred ca era cea a hotelului Marmaras unde se coborau niste scari pentrua ajunge la niste pietroaie pe care sa stai la soare...Cei care au mai fost pina acum in zona Paradissos nu au spus nimic negativ despre plaja , si am crezut ca este ok si acest aspect...dar asta este mai sunt si tepe....La anul Sartri care chiar are o super plaja...Am fos nevoiti sa mergem la plaja in alte statiuni si cu ocazia asta am vazut Sithonia si minunatele plaje
En-ki
QUOTE (Tanyla @ Jul 31 2008, 10:33) *
El este....Plaja este foarte ingusta,nu prea este nisip si sunt pietroaie in apa...Nu stiu de ce se cheama Paradissos Beach ...Sincer a fost cea mai urita plaja pe care am vazut-o in Grecia...

Frateee.... Si proprietarul apartamentelor unde mergem noi ne-o recomanda, ca cica e numai buna pentru copii! Si ca are nu stiu ce steag, ca e conform normelor europene si altele. sleep.gif Alte plaje ok pentru copii mici, nu neaparat in Neos Marmaras - pot sa fie si in apropiere, care ar fi? Sa nu fie pietre, si intrarea in apa sa fie lina...
Si niste nume de restaurante si taverne unde e mancare buna?
Tanyla
QUOTE (En-ki @ Jul 31 2008, 18:58) *
Frateee.... Si proprietarul apartamentelor unde mergem noi ne-o recomanda, ca cica e numai buna pentru copii! Si ca are nu stiu ce steag, ca e conform normelor europene si altele. sleep.gif Alte plaje ok pentru copii mici, nu neaparat in Neos Marmaras - pot sa fie si in apropiere, care ar fi? Sa nu fie pietre, si intrarea in apa sa fie lina...
Si niste nume de restaurante si taverne unde e mancare buna?

O plaja unde am vazut multi oameni cu copii mici este in Gerakini , dar sunt mai mult de 20 km din Neos Marmaras pina acolo.Mai aproape ar fi Lagomandra Beach , are si intrarea lina in apa , si plaja din Neos Marmaras este cu nisip (aduc in luna mai nisisp pentru ca altfel e pietroasa), dar este apa mai adinca la mal.Sartri are o plaja frumoasa dar la fel cum intri in apa iti ajunge pina la git,Vourvourou are apa mica...
/acum sunt la servici si nu am la indemina decit foto ale plajelor din Gerakini ( am fost acum 3 ani) si Paradissos unde am fost anul acesta in iulie.Prima Gerakini ,a doua Paradissos.Apa marii are aceeasi calitate pe care o stiam.
carmyna
A fost cineva la Hotel Elea Village din Neos Marmaras ( Elia Beach ) cu firma Eurolines? daca poate cineva sa-mi dea amanunte despre hotel sau despre agentie i-as fi recunoscatoare. Deasemenea m-ar interesa sa fac o croaziera la muntele Athos pe cont propriu, dar nu stiu cum sa fac sa prind totusi un ghid raman pe vapor.
Carapicho
Salut la toata lumea

Am revenit azi din grecia-Halkidiki-gerakina beach unde am sta la bungalouri

am fost 3 familii cu 2 masini

si vreau sa va zic ca nu mi-a placut nimic la cest complex "de pensionari " greci.

in primul rand cei de la receptie nu prea stiu engleza bine pentru ca noi am luat bilele cu camerele "next to each other" si tampita de la receptie ne-a dat camere "in the same area" adica in 3 bungalouri diferite.Dupa ce am facut putin scandal si le-am spus ce agentie a facut booking-ul au gasit camere una langa alta si chiar mai frumoase decat primele.

dar am uitat sa va zic un lucru:cand am ajuns acolo,cei de la receptie sau purta foarte bine pana in momentul cand am completat in formularele acelea datele si cand au vazut ca suntem din romania sa schimbat buna servire.

In al doilea rand este un loc fara pic de vlaga,fara muzica,fara tineret,prea liniste,discoteca incepe la 23:00 si se termina la 02:00 si inafara de rihanna nu au auzit de alta muzica.

Daca intri noapte la 12 sau 1 noapte in camera si ti-a cazut bricheta pe jos te suna imediat de receptie sa-ti spuna ca a facut vecinul de jos reclamatie ca e galagie.

mancare este de cacao si este aceiasi in fiecare zi

in plus nu ai ce faci acolo seara

terasele la 12 sunt goale

muzica in surdina

discoteca BLA BLA de vis-a-vis de hotel e deschisa vineri sambata si duminica si e cam goala

piscina se inchide lka ora 18 -exact ca la sanatoriu

preturi super mari-nu ma plang ca am fost cu multi bani la mine si nu m-am zgarcit la nimic -dar cand mi-a zis ala la bar ca o bere la halba e 3.6 euro imi venea sa il injur thumbdown.gif

plaja zici ca e facuta din nisip artificial si apa nu duce lipsa de pietre in care iti poti rupe degetele

nu degeaba ii spune si sithonia VILLIGE

deci daca vreunul dintre vrea liniste maxima si multi nervi mergeti acolo
eu m-am umplut de nervi cu acest loc in care nu se intampla nimic

in schimb in kassandra am gasit un hotel dragutel la care cred ca voi merge

are o super plaja cu nisip ca la noi si apa super curata
marasuca15
buna....si eu merg la acelasi hotel cu tine ... numai ca ajung pe 23.08.2008!!! poate daca ajungi inaintea mea tinem legatura sa stiu la ce ma astept:))
dannek
QUOTE (Carapicho @ Aug 3 2008, 01:41) *
Salut la toata lumea

si vreau sa va zic ca nu mi-a placut nimic la cest complex "de pensionari " greci.

in primul rand cei de la receptie nu prea stiu engleza bine pentru ca noi am luat bilele cu camerele "next to each other" si tampita de la receptie ne-a dat camere "in the same area" adica in 3 bungalouri diferite.Dupa ce am facut putin scandal si le-am spus ce agentie a facut booking-ul au gasit camere una langa alta si chiar mai frumoase decat primele.

dar am uitat sa va zic un lucru:cand am ajuns acolo,cei de la receptie sau purta foarte bine pana in momentul cand am completat in formularele acelea datele si cand au vazut ca suntem din romania sa schimbat buna servire.

In al doilea rand este un loc fara pic de vlaga,fara muzica,fara tineret,prea liniste,discoteca incepe la 23:00 si se termina la 02:00 si inafara de rihanna nu au auzit de alta muzica.

Daca intri noapte la 12 sau 1 noapte in camera si ti-a cazut bricheta pe jos te suna imediat de receptie sa-ti spuna ca a facut vecinul de jos reclamatie ca e galagie.

muzica in surdina

discoteca BLA BLA de vis-a-vis de hotel e deschisa vineri sambata si duminica si e cam goala

preturi super mari-nu ma plang ca am fost cu multi bani la mine si nu m-am zgarcit la nimic -dar cand mi-a zis ala la bar ca o bere la halba e 3.6 euro imi venea sa il injur thumbdown.gif

plaja zici ca e facuta din nisip artificial si apa nu duce lipsa de pietre in care iti poti rupe degetele

Eu cred ca ai citit pe forum despre Hakidiki ca este linistit, daca vroiai galagie si zarva trebuia sa alegi Paralia, si daca ai avut bani la tine dece nu ai ales un hotel mai bun de la inceput dry.gif
Carapicho
QUOTE (dannek @ Aug 4 2008, 10:12) *
Eu cred ca ai citit pe forum despre Hakidiki ca este linistit, daca vroiai galagie si zarva trebuia sa alegi Paralia, si daca ai avut bani la tine dece nu ai ales un hotel mai bun de la inceput dry.gif

Spre dezamagirea tuturor nu am citit pe forum inainte.am mers pe mana lui Cardinal Travel care mia recomadat aceasta statiune de tot rahatul.cel mai sanatos este sa iti iei bani la tine si sa mergi pe cont propriu si sa lasi agentiiile sa moara de foame .

probabil mai aveai niste bilete nevandute si ma gasit pe mine cre vroiam 6 bucati si ma pacalit .asta este .

vreau sa iti spun ca in halkidiki nu sunt numai locuri asa de linistite ca pensiunea gerakina.Pe kassandra sunt cateva locuri unde exista si viata de noapte calumea si chiar si la 6 km de gerakina -spre nikiti- exista un loc unde muzica canta pana in zori.Dar am amflat de ele in penultima zi de vacanta.

Da sa stii ca daca halkidiki e mai linistita asta nu inseamna ca gerakina sa aiba mancare ca pentru porci pentru ca sa dat la masa a fost o porcarie de mancare -ca sa nu iti mai zic ca a fost acelasi meniu timp de 7 zile.
vandalul
QUOTE (Carapicho @ Aug 3 2008, 01:41) *
Salut la toata lumea

muzica in surdina

nu inteleg dc te vaiti.....ai dat 150 euro si vroiai sa stai ca un rege?....si ma rog ce te-a oprit sa nu te duci la alta plaja.....in fiecare zi stateai intr-o statiune, ca doar erai cu masina si ai avut mancare doar dimineata sau dimineata si seara.Aveai timp berechet.Daca ai fi citit topicul vedeai ca Sithonia e linistita, nu te-am inteles dc te-ai aruncat sa cumperi bilet fara sa stii ce te asteapta macar in proportie de 50%. Internetul e mama stiintei, nu ai aflat pana acum?
Si un sfat pt toti care pleaca fara sa aiba macar habar de ce ii asteapta si isi cumpara bilet aiurea......In grecia cat platesti, atat primesti si uneori chiar mai putin
Nu am vrut sa iti fac o critica dura, dar prea te-ai vaitat de parca te asteptai sa stai la hotel de 5* si sa fie o statiune activa, cu multe cluburi terase si berea la halba sa o gasesti la 2.5 lei
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.