Halkidiki
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130

nehotarata

Mergem la Agios Nikolaos, Evangelia's Family House. A mai fost cineva acolo? Puteti sa ma ajutati cu ceva informatii despre aceasta locatie? Data plecarii, 12 august (cam pe la 3 in Giurgiu), daca mai sunt dornici sa ne insoteasca ar fi super! Noi nu cunoastem drumul si de aceea cautam tovarasi de drum. O zi linistita!
mihail1986
MagicTouch post Today, 15:22

de pe 28 pana pe 3 am cazarea la vourvourou sithonia, apoi vreau sa stau 2 sau 3 zile in thassos. tot in sithonia am mai fost si anul trecut daca am voie o sa pun poze chiar aici daca reusesc. mie mi-a placut f mult acolo, pt liniste, curatenie, plaje f multe la alegere salbatice si nu numai. etc...etc..

niste poze de anul trecut sithonia diferite locatii. vourvourou , in drum spre sarti. este. acea plajacu apa aia super curata numai stiu cum se cheama..in orice caz este o plaja prin padure o iei si ajungi. la vreo 25 - 30 km de vourvourou ..undeva pe dreapta din ce-mi amintesc

MagicTouch
@Mihail1986, multumesc pentru promtitudinea raspunsului si pentru fotografii. Peisajele din zona Halkidiki sunt in general frumoase. Am umplut un CD cu poze plus 2 casete video. Prea multe de facut si vizitat in doar o saptamana. Se pare ca si anul tot spre zona Halkidiki o sa ne indreptam la final. Am inteles ca in Thassos e jale cu ganganiile (viespi si tantari la greu) dar in rest e foarte frumos si acolo. Inca nu ne-am hotarat ce si cum dar om vedea. O vacanta cat mai placuta
schumiholic
Offtopic: MagicTouch ai un avatar bestial!!! w00t.gif
scubica
Plecam si noi pe 1 august in Gerakini,la hotelul Sonia Village.Am rasfoit ceva pagini din acest topic si n-am gasit mai nimic referitor la aceasta statiune.Poate ma ajuta si pe mine cineva care a ajuns pe acolo cu detalii despre hotel,plaja,apa,arici de mare,taverne,etcCam tot ce ar tb sa stim ca sa nu avem surprize prea mari.Chiar si poze daca aveti din hotel si statiune.
bijubuju
QUOTE (scubica @ Jul 17 2008, 22:52) *
Plecam si noi pe 1 august in Gerakini,la hotelul Sonia Village.Am rasfoit ceva pagini din acest topic si n-am gasit mai nimic referitor la aceasta statiune.Poate ma ajuta si pe mine cineva care a ajuns pe acolo cu detalii despre hotel,plaja,apa,arici de mare,taverne,etcCam tot ce ar tb sa stim ca sa nu avem surprize prea mari.Chiar si poze daca aveti din hotel si statiune.

Imagini de la seara greceasca care se organizeaza chiar la Sonia Village
skiritelu

Camera este mare , baia este mai micuta (are cada), are minifrigider ,deci poti sa-ti cumperi orice si sa tii la rece .
Are si televizor cu TVR international
Noi am stat la parter si m-am simtit ca la curte (eu stau la bloc) - aveam masa si scaune de gradina.
Se facea curatenie zilnic, lenjeria de pat ne-au schimbat-o la 2 zile, chiar nu ai de ce sa-ti faci griji...intotdeauna la greci confortul de trei stele este garantat, de la doua stele in jos este dubios...exista si studiouri si camere cu doua sau trei paturi, depinde ce ati platit voi.
La receptie vor fi si ofertele pt. excursii optionale organizate de agentii romanesti.
Noi vazuseram Meteorele acum 2 ani, deci nu ne-a mai interesat aceasta excursie, iar pe restul le-am facut singuri: croaziera pt vizitarea manastiriilor de pe muntele Athos (ma rog...bratul Athos-Agios Oros). Am uitat sa spun ca am fost cu masina personala....deci am fost in portul Ormos Panagias de unde ne-am luat bilete pe vasul Menia Maria III ( vasul piratilor), am facut croaziera respectiva cu oprire pe bratul Athos in portul Ouranopolis unde am luat masa pe o terasa si am facut baie, apoi ne-am imbarcat si am ajuns inapoi in portul Ormos...
Complexul are supermarket, cam slabut dotat.
Are tenis de masa, fileu ptr volei. cos ptr basket porti pentru minifotbal.
Este plin de copii rusi - noi am prins 2 tabere.
Am platit sezlongurile de pe plaja, sa va luati papuci de mare pt ca in mare sunt si pietre .Plaja este ingusta si plina de romanasi cu copii mici.
Noi nu am avut papuci de plaja si nu am patit nimic - nu am vazut arici iar pietrele nu au fost asa de colturoase ca sa ne raneasca. Mi-a fost sila de buretii crescuti pe pietre(simteai ceva moale.....)
Sonia Village este la 1 km de statiunea Gerakina, statiune care noua nu ne-a placut mai deloc...pt ca este prea linistita...( ma rog, vrei liniste dar parca nici asa... ). Taverne gasesti dar nu stiu sa-ti spun cum sunt ca noi am avut demipensiune - mancare ff buna si nu am avut nevoie - aveam burtile pline - eram in schimb abonati la inghetata.
Daca nu esti cu masina personala te plictisesti. Daca esti o sa obosesti dar tot ce o sa vezi o sa fie o incantare pentru ochii tai.

Vacanta placuta

Maki71
QUOTE (MagicTouch @ Jul 17 2008, 17:00) *
@Mihail1986, multumesc pentru promtitudinea raspunsului si pentru fotografii. Peisajele din zona Halkidiki sunt in general frumoase. Am umplut un CD cu poze plus 2 casete video. Prea multe de facut si vizitat in doar o saptamana. Se pare ca si anul tot spre zona Halkidiki o sa ne indreptam la final. Am inteles ca in Thassos e jale cu ganganiile (viespi si tantari la greu) dar in rest e foarte frumos si acolo. Inca nu ne-am hotarat ce si cum dar om vedea. O vacanta cat mai placuta

Ma intereseaza dacai in Halkidiki sunt prezente aceste ganganii( viespi , tantari) mai ales la inceputul lunii septembrie.Ma duc cu copilul si vreau sa stiu cum sa ma pregatesc.
Va multumesc.
altuin
As vrea sa plec in data de 23 august la Kassandra pentru 7 zile, problema este ca cei de la agentie nu asigura transportul si nu am posibilitatea sa plec cu masina personala. Am vreo solutie?
bogdan10

QUOTE (altuin @ Jul 18 2008, 13:18) *
As vrea sa plec in data de 23 august la Kassandra pentru 7 zile, problema este ca cei de la agentie nu asigura transportul si nu am posibilitatea sa plec cu masina personala. Am vreo solutie?

Cauta la alta agentie care iti asigura si transportul!
giovi_buru
salutare
mai am cateva minute de internet
sa va spun cate ceva despre Palladium hotel, kriopigiȘ
am dat 20euro la receptie si ne-am ales camerele, nu au fost refuzati banii, dar stam undeva unde este bine
camere mari si balcoane asemenea
baia este mare, insa fara cada doar cu dus..
hotelul este plin de verdeata, gazon si flori ceea ce este super
are internet wirless
este liniste, fiind departe de sosea
fara masina esti mancat, tb sa te duci la plaja pe jos si este departe
mancarea este buna seara
insa dimineata aceeasi manvcare timp de 7 zile, cred ca am prins vreo promotie de oua biggrin.gif la fel in fiecare zi chiar am vociferat desi sunt greci care chiar mananca cu pofta aceiasi mancare.
piscina este mare si apa curata, insa nu se compara cu marea
plaja am facut in Kaliteea si nHanioti
cumparaturi din Salonic, pt ca in statiuni preturile sunt aproape duble...exceptand mancarea care nu m-a interesat
adevarata mancare la taverne cu 40E 4 pers+copil saturati cu bere cu tot+supe
revin
crissa70
QUOTE (giovi_buru @ Jul 18 2008, 18:24) *
salutare
mai am cateva minute de internet
sa va spun cate ceva despre Palladium hotel, kriopigiȘ
am dat 20euro la receptie si ne-am ales camerele, nu au fost refuzati banii, dar stam undeva unde este bine
camere mari si balcoane asemenea
baia este mare, insa fara cada doar cu dus..
hotelul este plin de verdeata, gazon si flori ceea ce este super
are internet wirless
este liniste, fiind departe de sosea
fara masina esti mancat, tb sa te duci la plaja pe jos si este departe
mancarea este buna seara
insa dimineata aceeasi manvcare timp de 7 zile, cred ca am prins vreo promotie de oua biggrin.gif la fel in fiecare zi chiar am vociferat desi sunt greci care chiar mananca cu pofta aceiasi mancare.
piscina este mare si apa curata, insa nu se compara cu marea
plaja am facut in Kaliteea si nHanioti
cumparaturi din Salonic, pt ca in statiuni preturile sunt aproape duble...exceptand mancarea care nu m-a interesat
adevarata mancare la taverne cu 40E 4 pers+copil saturati cu bere cu tot+supe
revin

Cand revii te rog frumos mai multe detalii despre cumparaturi in Salonic.Unde anume, ce anume si la ce preturi.La fel despre adevarata mancare..unde cu 40E?Si printre picaturi daca poti sa-mi spui si mie pe ce traseu ai fost..prin bulgaria sau serbia,eventual preturi.Multumesc anticipat.
era cars
QUOTE (tim_tom @ Jul 1 2008, 14:09) *
s-a intors cineva recent din halkidiki de la hotel philoxenia? eu plec pe 25 iulie cu masina si as dori sa aflu niste detalii cat mai recente legate de hotel , de statiune si de locuri in care se merita sa mergi ex. "plaje cu nisip fin" , "golfuri cu apa albastra" . In grecia am mai fost si de vizitat am tot vizitat acum as vrea sa merg in locuri cu peisaje frumoase si am inteles ca pe bratul sithonia poti vedea intr-adevar asemenea locuri.

AM FOST DE 1 MAI .LA PHILOXENIA,..A FOST OK ..CAM MULTI ROMANI,PISCINA OK,CAMERELE SUNT CAM RECI DAR SUNT OK,PLAJA BUNUTA.
AM FOST TOT CU MASINA ,VEZI CA GPS UL NU LUCREAZA DELOC IN ZONA HALKIDIKI.
PLAJE SUPERBE GASESTI SPRE NEO MUDANIA,SAU PORTOS CARAS.HAVE FUN biggrin.gif
picpoc23
Eu plec pe 24 august 2008 la ora 04:00 din Bucuresti spre Haniotis la hotel HANIOTI PALACE. Are cineva detalii despre hotel? Mai merge cineva pe 24 08 spre Grecia? Merci
dias77
QUOTE (picpoc23 @ Jul 19 2008, 16:13) *
Eu plec pe 24 august 2008 la ora 04:00 din Bucuresti spre Haniotis la hotel HANIOTI PALACE. Are cineva detalii despre hotel? Mai merge cineva pe 24 08 spre Grecia? Merci

Si noi plecam tot pe 24/25 august din Brasov. Ne gandeam sa plecam pe la 3-4 noptea din BV sa ajungem dimineata in granita si sa trecem Bulgaria pe zi. Noi mergem la Vourvourou. Poate facem gasca. Pentru amanunte mai putem discuta pe mess ID diana_sarbu77
codruta
QUOTE (altuin @ Jul 18 2008, 12:18) *

Poti merge cu trenul (mai ales daca esti din Bucuresti). Se ia trenul Bucuresti - Salonic (ajungi acolo dimineata in jur de 6 - 7). De langa gara iei autobuzul nr. 2 pana la statia Volgaria de acolo autobuzul nr 36 pana la autogara Ktel Halkidiki. Acolo iti cumperi bilet pentru statiunea unde vrei sa ajungi. Noi pentru Hanioti am platit 11 euro. Legaturile dintre busuri sunt foarte bune, nu astepti prea mult. Noi am plecat la ora 7 jumate din gara si la 11 eram in Hanioti.
Singura mare problema e evident CFR-ul si Bulgaria. La dus am avut garnituri mai noi totul a fost perfect (am stat la cuseta de 4 locuri, foarte comoda si incapatoare, cu priza pentru laptop si aer conditionat). La intors am venit la vagon de dormit (din pacate o garnitura mai veche la care aerul conditionat desi functiona nu a prea facut fata la caldurile de afara). Cu bulgarii, baiul e ca provoaca intarzieri la tren (nu ma intreba exact care sunt motivele, dar am stat cu trenul oprit in diferite halte din Bulgaria de ne-am plictisit) ceea ce a dus la o sosire in Bucuresti cu 4 ore mai tarziu decat era prevazut.
21_wic
Buna

Cine vrea sa se alature traseului pana in Grecia in dimineata zilei de 26 iulie (ora 2 la vama Giurgiu) astept un mesaj.
leelloo
QUOTE (yesyesyesyo @ Jul 17 2008, 06:38) *
Plecam pe 1 septembrie, dar pe la 2 dimineata din Bucuresti, sa fim pe la 2-3 p.m. acolo.

si noi plecam pe 1 septembrie, suntem cel putin 2 masini, poate chiar 3..mergem in Gerakini, am fost si anul trecut tot acolo, si am mers noaptea, am plecat pe la ora 2-3..este mai liber pe la bulgari si nu am avut treaba cu politia lor de kkt la dus, ci doar la intoarcere, pe zi cursing.gif ..
mai e pana atunci destul, mai vorbim, cert e ca daca suntem mai multi, cu atat mai bine, si anul trecut am facut convoi si am fost vreo 5 masini! anti radar aveti?
giovi_buru
QUOTE (crissa70 @ Jul 18 2008, 20:13) *
Cand revii te rog frumos mai multe detalii despre cumparaturi in Salonic.Unde anume, ce anume si la ce preturi.La fel despre adevarata mancare..unde cu 40E?Si printre picaturi daca poti sa-mi spui si mie pe ce traseu ai fost..prin bulgaria sau serbia,eventual preturi.Multumesc anticipat.

traseul a fost cel cunoscut prin Sofia, fara politie care sa te opreasca...zic eu fata de anul trecut s-a mai schimbat atitudinea lor, in sensul ca nu mai opresc orisicum, insa daca te opresc atitudinea fata de spaga este aceiasi, o primesc cu drag. Eu am avut noroc , nu m-a oprit nimeni nici la dus nici la intors, sunt bulgarii care fac flesuri daca este politie si nici nu am mers f repede, mai mult de 140 nu am calcat masina.

cumparaturi se pot face din bazarul Salonicului si din centrul orasului. Cand mergi din Kasandra spre Salonic este un outleter Adidas, insa noi nu am intrat
Magazinele in Salonic se inchid in jur de orele 16.00 iar Sambata in jur de 14.00, iar circulatia sambata este f scazuta. Pe b-dul Egnatia sunt magazine suficiente si pe stradutele care merg spre faleza Salonicului ( merita vazuta si chiar de stat la o terasa). Ceva exceptional pot sa spun ca am gasit un magazin pana in MC Donalds de pe bdul Egnatia cu preturi super la articole sport insa mag este la subsol si are o intrare mica, tb sa fii f atent sa intri acolo, are adidasi atarnati la usa...in rest cum este norocul, gasesti ceasuri, costume, pantofi orice, bani sa ai...chiar si card in lei BRD merge la plata...
vacanta placuta si raspund la intrebari pt ca si pe mine m-au ajutat altii mellow.gif
dannek
Noi plecam de la Braila 4 familii, pe 3 septembrie spre Sitonia Gerakini si Metamorfosi
yesyesyesyo
QUOTE (leelloo @ Jul 21 2008, 17:15) *
si noi plecam pe 1 septembrie, suntem cel putin 2 masini, poate chiar 3..mergem in Gerakini, am fost si anul trecut tot acolo, si am mers noaptea, am plecat pe la ora 2-3..este mai liber pe la bulgari si nu am avut treaba cu politia lor de kkt la dus, ci doar la intoarcere, pe zi cursing.gif ..
mai e pana atunci destul, mai vorbim, cert e ca daca suntem mai multi, cu atat mai bine, si anul trecut am facut convoi si am fost vreo 5 masini! anti radar aveti?

Nu, nu avem detector de radar, nici GPS, nici alte minuni. Nici macar Rovigneta tongue.gif . Oricum prin localitati vrem sa mergem pe cat posibil regulamentar, o s-o calcam doar in afara lor, in masura in care ne permite starea soselei. Daca vrei da-mi un add pe messenger, am acelasi id ca si aici.
leelloo
QUOTE (yesyesyesyo @ Jul 22 2008, 07:06) *
Nu, nu avem detector de radar, nici GPS, nici alte minuni. Nici macar Rovigneta tongue.gif . Oricum prin localitati vrem sa mergem pe cat posibil regulamentar, o s-o calcam doar in afara lor, in masura in care ne permite starea soselei. Daca vrei da-mi un add pe messenger, am acelasi id ca si aici.

pai si noi la fel, nu mergem la risc prin localitati si nici in afara lor,mai ales ca suntem cu bebe mic! dar evident ca nu vrem nici sa facem 20 ore pe drum biggrin.gif ... mai vorbim aici cu cateva zile inainte de plecare, noi am vrea sa plecam mai devreme de data asta, ca sa nu pierdem chiar toata ziua, adica pe la ora 22-23..
dubf1r3
ma bag si eu in schema pentru 1 Sept...eu am un GPS dar nu stiu cat de buna e acoperirea TOMTOM in Bulgaria
giovi_buru
QUOTE (Maki71 @ Jul 18 2008, 11:36) *
Ma intereseaza dacai in Halkidiki sunt prezente aceste ganganii( viespi , tantari) mai ales la inceputul lunii septembrie.Ma duc cu copilul si vreau sa stiu cum sa ma pregatesc.
Va multumesc.

sunt ganganii! De exemplu am avut pastile Raid dar un simplu aparat, dar la o camera de 20m2 cu aerul conditionat deschis nu facea fata, mai era cate un tantar, doi in camera! Viespi sunt cam peste tot dar inofensive, asa le-am vazut eu si anul asta si anul trecut, unde este sarae sunt si ele. Pregateste Autan sau ce vrei tu...am vazut in magazine niste solutii de vreo 6-7E doza pt viespi, tantari si alte ganganii!
leelloo
QUOTE (dubf1r3 @ Jul 22 2008, 15:46) *
ma bag si eu in schema pentru 1 Sept...eu am un GPS dar nu stiu cat de buna e acoperirea TOMTOM in Bulgaria

pai noi mergem pe traseul pe care am fost anul trecut, conform indicatiilor de aici si de pe viamichelin..nu e nevoie de GPS..
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.