Halkidiki
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130

yesyesyesyo

QUOTE (eddingro @ Jun 27 2008, 11:32) *
Am plecat la 5 dimineața din București. Am mers în Sithonia. La ora 17 eram cu picioarele în mare. Nu am mers ca un bolid (cum am văzut alți români - la așa viteze nici nu pot încetini în timp util dacă le bipăie anti-radarul sau dacă văd poliția). Am circulat la fel cum circul și în România, inclusiv la fel de atent la poliție. Nu am avut anti-radar. Chestia cu farurile pt. poliție e la ordinea zilei și în Bulgaria. Se circulă mai bine ca în România oricum. Ai zone lungi fără localități, cu drum bun, neaglomerat, în care eu am ținut 90 - 100 km/h constant. Porțiuni excelente de autostradă... Singura œgâtuireœ este centura Sofiei (la care se lucrează și o vor avea și pe aia autostradă - nu ca la București tongue.gif )
În Grecia mai ai ~200km cu porțiuni mari de autostradă. Nu prea merită să oprești...

Da, ai dreptate, cred ca pana la urma o sa plec pe la 2-3 dimineata.
Dar la intoarcere? N-as vrea sa ma grabesc, poate mai stam prin Salonic, si tot am nevoie de o camera aproape de granita.
alexandru-adn
salut,

eu plec in halkidiki, bratul kassandra, statiunea polichrono, hotel rodi in august.
stie cineva ceva despre acest hotel? nu gasesc mare lucru pe net despre el, doar ca ar fi la 50m de plaja.
imi poate spune cineva cum e hotelul? cum e statiunea? ai ce face? plaja cum e? la fel si apa? preturile? vremea? sunt arici de mare?
eventual daca are cineva poze din polichrono...

merci,

danutwilly
Cat costa motorina in Grecia?
matro
QUOTE (danutwilly @ Jun 29 2008, 15:10) *
Cat costa motorina in Grecia?

intre 1.39 si 1.44 Euro
danutwilly
Multumesc
oliv1
QUOTE (mitzi11111 @ Jun 26 2008, 18:09) *
ola
pleci vineri sau simbata ? plecam si noi spre kallithea , insa in noaptea de 4spre 5 .

Buna
Plecam cu autocarul vineri 4.06 , inca nu ne-a anuntat ora, dar undeva in jur de 6 - 7 seara.Am inteles ca plecarea se face de la restaurantul Cina - Bucuresti...
tim_tom
s-a intors cineva recent din halkidiki de la hotel philoxenia? eu plec pe 25 iulie cu masina si as dori sa aflu niste detalii cat mai recente legate de hotel , de statiune si de locuri in care se merita sa mergi ex. "plaje cu nisip fin" , "golfuri cu apa albastra" . In grecia am mai fost si de vizitat am tot vizitat acum as vrea sa merg in locuri cu peisaje frumoase si am inteles ca pe bratul sithonia poti vedea intr-adevar asemenea locuri.

primuministru
QUOTE (yesyesyesyo @ Jun 27 2008, 09:28) *
Salut,
Am bilete de pe 1 septembrie in Hanioti, Kassandra.
Doresc sa fac drumul in 2 zile, nu vreau sa ma stresez cu viteza pe la bulgari, nici nu vreau sa ne trezim cu noaptea in cap asa ca o sa innoptez undeva dupa intrarea in Grecia.
Aici vine rugamintea catre voi, daca ati mai innoptat pe la intrarea in Grecia, sa-mi dati niste adrese, eventual date de contact. Nu-s pretentios, vreau doar o camera unde sa ma odihnesc dupa drum.
Multumiri anticipate cool.gif

Din vama greaca drumul intra direct pe autostrada si te duce pina in Salonic, iar din Salonic mai ai de parcurs aprox 100km pina in Kassandra.Per total, din Kulata pina in Kassandra, via Salonic sint maxim 250km, majoritatea drumului fiind pe autostrada.Eu personal nu prea am vazut pensiuni/moteluri pe drum si nu stiu daca are vreun rost sa mai pierzi o zi ca sa parcurgi cei 250km.Drumul se parcurge lejer in max 12h (daca esti din Bucuresti) cu 3 opriri de cite 1/2h fiecare.
Dragos_Andreea
Mai am cateva informatii de aflat daca stie cineva sa imi spuna si mie:
Cat este litrul de benzina la shell si bp in grecia.
Am voie cu spray paralizant si tomfa in grecia?
Mersi
stefan1993

cine a fost recent la hotel Estelle Halkidiki, Grecia, si imi poate spune cum este zona, ce preturi sunt pe acolo, ce hoteluri mai sunt in acea zona...va rog frumos sa ma ajutati...eu plec pe 4 iulie... peacefingers.gif si este prima mea iesire in strainatate...
vandalul
Ma poate ajuta si pe mine cineva?.......A fost careva anul acesta la Philoxenia Bungalows sa imi spuna si mie niste pareri, sa pot sa imi fac niste imagini la ce ma astepata?
Va rog reply dak a-ti fost!
10x anticipat!
aikido
QUOTE (Dragos_Andreea @ Jul 2 2008, 15:39) *
Am voie cu spray paralizant si tomfa in grecia?
Mersi

Tonfa nu e arma alba? Totul este sa nu o vada la control vama....
Te duci sa cuceresti Grecia?

Si eu ma duc pe 14 iulie, dar ca sa ma distrez, nu pentru batai...
flaviag
Am citit cu atentie ce s-a postat pe acest forum despre Halkidiki si am ales sa-mi fac prima vacanta in Grecia, la Hotel Palladium din Kriopigi. Tocmai m-am intors si concluziile mele sunt urmatoarele:
1. Hotelul a fost conform asteptarilor, camere spatioase si servicii de curatenie si schimbare a lenjeriei din doua in doua zile. Am ocupat doua camere la etajul 1 al corpului 3, cu vedere splendida la piscina si la mare. Singura problema a fost aparitia unor furnici pe balcon, care nu se sinchiseau de eforturile unui angajat al hotelului de a le extermina. Cred ca cei de la parter au avut probleme mai stresante cu aceste furnici.
2. Masa, in regim de demipensiune, mai mult decat suficienta, gustoasa, dar fara a fi variata prea mult de la o zi la alta. Nu aveai voie sa iei mancare, nici macar copiii. chelnerii aducandu-ti aminte politicos de continutul afiselor care contineau aceasta interdictie.
3. Plaja era mai departe decat ma asteptam, motiv pentru care am folosit autoturismul pentru deplasare in diverse locatii. Cea mai draguta plaja (nisip fara pietre, intrare lina in mare) mi s-a parut a fi cea a Hotelului Alexander the Great (8 euro / zi pentru doua sezlonguri si o umbrela incasati in jurul orei 10.30 - 11.30).
4. Piscina corespunde si cerintelor mai exigente. Apa curata si calduta, inconjurata de garduri vii, leandri si iasomie, care seara miroseau incredibil de placut.
5. Imprejurimile frumoase, tipic mediteraneene. Maslini, palmieri, pini. Sosele bune. Aglomeratie, mai ales in Kalithea. Am fost intr-un tur al peninsulei Sithonia (m-a impresionat prin peisaje, dar hotelurile sunt prea izolate) si al peninsulei Kassandra (interesanta zona de sud, de langa Palliuri, cu un mic port si sezlonguri printre stanci).
6. Statiunea Hanioti mi s-a parut cea mai animata. Strazi comerciale, plasme pentru meciurile campionatului european, terase superbe pe malul marii. Ma asteptam cam la acelasi lucru de la Kalithea, dar se asemana cu celelalte sate turistice din zona. Am vizitat cateva hoteluri de pe Sithonia, unde dorisem sa merg, dar nu mai gasisem locuri, dar am fost dezamagit de Athena Pallace (in afara de gradina) si s-a confirmat parerea buna de pe forumuri referitoare la Anthemus Sea.
7. Drumul cu autoturismul fara nici o problema din partea politistilor bulgari. Nu am exagerat cu viteza, am avut GPS si antiradar si am mers distante mari cu 120 - 130 km / h. Oricum, Bulgaria e mult sub noi. Sofia m-a dezamagit total. Motorina era de un singur tip, dar preturile variau de la 1,29 euro / litru la Jet Oil la 1,38 la Kaoil sau peste 1,40 la Shell.
8. Sejurul cu transport individual l-am luat prin agentia Jeka Tourism (foarte amabili) cu 224 euro / persoana / 7 zile. Am constatat ca au fost multi romani veniti la acest hotel prin Mareeaonline, care au platit un pret considerabil mai mic (oferta speciala), singura diferenta fiind ca erau cazati in corpul 1, fara vedere directa la piscina sau mare.
Cred ca un rol important in reusita acestui sejur a fost asigurat de faptul ca am putut sa ne deplasam cu autoturismul la principalale locatii turistice din zona (Salonic, portul Ormos pentru plecarea in croaziera in jurul Muntelui Athos, turul peninsulelor si vizitarea in fiecare seara a statiunilor din jur.
Daca cineva doreste amanunte ii stau la dispozitie.
schultz13
QUOTE (stefan1993 @ Jul 3 2008, 10:23) *
cine a fost recent la hotel Estelle Halkidiki, Grecia, si imi poate spune cum este zona, ce preturi sunt pe acolo, ce hoteluri mai sunt in acea zona...va rog frumos sa ma ajutati...eu plec pe 4 iulie... peacefingers.gif si este prima mea iesire in strainatate...

Gerakina este o statiune mica , cel putin asa am perceput-o eu ca roman ce a iesit pentru prima oara din tara, dar la fata locului comparand cu altele de acolo este una spre medie. Nu prea seamana cu ce am vazut noi in Romania, destul de aerisita , multe hoteluri mici, bungalouri, destule terase, magazine pentru suveniruri, firma de inchiriat masini (nu stiu cat costa pentru ca noi am fost cu masina proprie),de inchiriat biciclete, scutere, un club de noapte (Bla Bla, vis a vis de complexul Gerakina Beach, nu am fost), plaja lata, cu nisip, curata 95%( mai gasesti mucuri de tigara si frunze de maslin uscate), are si portiuni destul de mari fara sezlonguri, supermarket( bere Amstel 0.33=0.64E) , fara aglomeratie, fara zgomot.
Ca sa fiu un pic rau dupa prima zi in care am vazut 75% batrani am zis ca au gresit numele si nu e Gerakina ci Gerontokina . Este foarte bine pozitionata pentru excursii in zona, noi am fost cu vaporul la Athos (39E/pers), am facut turul Sithoniei cu masina(ne-am oprit intr-o statiune minuscula dar superba Kalamitsi, pentru baie si plaja), am mers si pe Kassandra dar doar pana la Kallithea, am vizitat pestera Petralona, statiunea Nea Moudania (chiar e statiune) iar in ultima zi Salonicul. Pentru sporturi acvatice am vazut ca sunt destul de dotati cei de la Gerakina Beach. Una peste alta , este o statiune de relaxare fara haos, nebunie, urlete in miez de noapte, discoteci zgomotoase. Noi asta am cautat si am fost multumiti.
Hotelul Estelle in care am stat este chiar OK , AC, TV (cu meniul in romana si cu TVRi ),frigider, filtru de cafea, uscator de par,nu are restaurant dar chiar lipita de el este taverna Marco Polo, proprietarii foarte prietenosi, nu stiu ce sa iti mai spun.

Are aproape 2 ani postul, dar sper sa-ti fie inca util. Concediu placut
bogdan_bz
Daca a fost cineva cazat la hotelul Gerakina Beach, il rog frumos sa prezinte cateva detalii daca se poate. Noi suntem 3 familii care o sa plecam pe 17 august din Bucuresti. Eventual, daca mai sunt doritori care sa ni se alature, astept mesajele pe privat. Am fost si anul trecut in Grecia, dar in Paralia. Cunosc traseul foarte bine, nu e asta o problema, dar m-as bucura sa vad niste poze facute chiar in interiorul hotelului sus amintit (Gerakina Beach). Multumesc!
Dragos_Andreea
QUOTE (aikido @ Jul 3 2008, 13:25) *
Tonfa nu e arma alba? Totul este sa nu o vada la control vama....
Te duci sa cuceresti Grecia?

Si eu ma duc pe 14 iulie, dar ca sa ma distrez, nu pentru batai...

De ce ai impresia ca ma duc la bataie?
Sunt pur si simplu pentru aparare,ca daca am probleme in bulgaria sau grecia pe drum ,adica sa ne atace cineva nu o sa stau sa ma uit la ei si sa le zic: sunt in vacanta biggrin.gif
giovi_buru
QUOTE (flaviag @ Jul 3 2008, 21:29) *
Am citit cu atentie ce s-a postat pe acest forum despre Halkidiki si am ales sa-mi fac prima vacanta in Grecia, la Hotel Palladium din Kriopigi. Tocmai m-am intors si concluziile mele sunt urmatoarele:
1. Hotelul a fost conform asteptarilor, camere spatioase si servicii de curatenie si schimbare a lenjeriei din doua in doua zile. Am ocupat doua camere la etajul 1 al corpului 3, cu vedere splendida la piscina si la mare. Singura problema a fost aparitia unor furnici pe balcon, care nu se sinchiseau de eforturile unui angajat al hotelului de a le extermina. Cred ca cei de la parter au avut probleme mai stresante cu aceste furnici.
2. Masa, in regim de demipensiune, mai mult decat suficienta, gustoasa, dar fara a fi variata prea mult de la o zi la alta. Nu aveai voie sa iei mancare, nici macar copiii. chelnerii aducandu-ti aminte politicos de continutul afiselor care contineau aceasta interdictie.

buna, si eu plec tot la Palladium si itimultumesc de informatii: nu iti luai tu mancarea de la bufet ci o aduceau chelnerii sau nu aveai voie sa mergi cu mancarea in camera...
taverne sunt in apropiere de hotel sau tb mers in Kriopigi? Stiu ca la Hotel Kriopigi beach aveau si oferta pt allinclusive cu aprox 120euro/pers. Exista si la Palladium la fel, un meniu pt allinclusive? Si daca poti sa-mi spui ce intra la acest hotel la allinclusive sau cat costa berea la barul piscinei

3. Plaja era mai departe decat ma asteptam, motiv pentru care am folosit autoturismul pentru deplasare in diverse locatii. Cea mai draguta plaja (nisip fara pietre, intrare lina in mare) mi s-a parut a fi cea a Hotelului Alexander the Great (8 euro / zi pentru doua sezlonguri si o umbrela incasati in jurul orei 10.30 - 11.30).

nu exista acel microbuz sau trenulet cu care se mandrea situl lor si chiar cei de la Mareea de unde am luat biletul?

4. Piscina corespunde si cerintelor mai exigente. Apa curata si calduta, inconjurata de garduri vii, leandri si iasomie, care seara miroseau incredibil de placut.
5. Imprejurimile frumoase, tipic mediteraneene. Maslini, palmieri, pini. Sosele bune. Aglomeratie, mai ales in Kalithea. Am fost intr-un tur al peninsulei Sithonia (m-a impresionat prin peisaje, dar hotelurile sunt prea izolate) si al peninsulei Kassandra (interesanta zona de sud, de langa Palliuri, cu un mic port si sezlonguri printre stanci).
6. Statiunea Hanioti mi s-a parut cea mai animata. Strazi comerciale, plasme pentru meciurile campionatului european, terase superbe pe malul marii. Ma asteptam cam la acelasi lucru de la Kalithea, dar se asemana cu celelalte sate turistice din zona. Am vizitat cateva hoteluri de pe Sithonia, unde dorisem sa merg, dar nu mai gasisem locuri, dar am fost dezamagit de Athena Pallace (in afara de gradina) si s-a confirmat parerea buna de pe forumuri referitoare la Anthemus Sea.
7. Drumul cu autoturismul fara nici o problema din partea politistilor bulgari. Nu am exagerat cu viteza, am avut GPS si antiradar si am mers distante mari cu 120 - 130 km / h. Oricum, Bulgaria e mult sub noi. Sofia m-a dezamagit total. Motorina era de un singur tip, dar preturile variau de la 1,29 euro / litru la Jet Oil la 1,38 la Kaoil sau peste 1,40 la Shell.
8. Sejurul cu transport individual l-am luat prin agentia Jeka Tourism (foarte amabili) cu 224 euro / persoana / 7 zile. Am constatat ca au fost multi romani veniti la acest hotel prin Mareeaonline, care au platit un pret considerabil mai mic (oferta speciala), singura diferenta fiind ca erau cazati in corpul 1, fara vedere directa la piscina sau mare.

deci pe mine ma baga automat in aceste camere fara vedere la mare sau tb sa dau ceva la receptie? cameristele au fost prompte in servicii? In camere sunt frigidere mici sau ceva mai mari!
Cred ca un rol important in reusita acestui sejur a fost asigurat de faptul ca am putut sa ne deplasam cu autoturismul la principalale locatii turistice din zona (Salonic, portul Ormos pentru plecarea in croaziera in jurul Muntelui Athos, turul peninsulelor si vizitarea in fiecare seara a statiunilor din jur.
Daca cineva doreste amanunte ii stau la dispozitie.

cred ca va fi bine! Pt 259E/pers in perioada cat de cat de varf (12-19iulie) cred ca va fi bine!
schumiholic
Iti multumim pentru informatiile pe care ni le-ai dat, Flaviag! Poate poti sa ne mai spui ce statiuni ti-au mai placut, sau ce plaje frumoase ai gasit...
skippy2008
QUOTE (tim_tom @ Jul 1 2008, 15:09) *
s-a intors cineva recent din halkidiki de la hotel philoxenia? eu plec pe 25 iulie cu masina si as dori sa aflu niste detalii cat mai recente legate de hotel , de statiune si de locuri in care se merita sa mergi ex. "plaje cu nisip fin" , "golfuri cu apa albastra" . In grecia am mai fost si de vizitat am tot vizitat acum as vrea sa merg in locuri cu peisaje frumoase si am inteles ca pe bratul sithonia poti vedea intr-adevar asemenea locuri.

Salut!noi tocmai ne-am intors de acolo;am avut 4 nopti cazare la philoxenia si 3 nopti cazare la sonia village in Gerakini.Raport calitate /pret,e ok,dar facand diferenta intre cele doua cazari,la aceeasi bani,as zice ca se poate si mai bine.
Noi am fost cazati undeva la parter,cere la etaj daca se poate,desi cred ca la locurile de la parter erau destinate romanilor;este curat,se schimba lenjeria la doua zile dar totul are un aer invechit,spre deosebire de sonia unde chiar arata de trei *,mobilier nou mult mai spatios,camere luminoase,f. curate,frigider mai mare.gradina in schimb este f. frumoasa;masa e ok,gasesti ce sa mananci dar uneori cam prost gatita,asa ca nu te astepta la festinuri culinare,dar repet,la cati bani am dat,e ok.
Golfuri cu apa albastra ai sa gasesti in Sithonia,numai ca trebuie sa le cauti;e bine ca mergi cu masina si te poti plimba in voie; sunt indicatoare din soseaua principala catre divertse plaje;o astfel de plaja e goa beach(cu pietre in apa);noi am preferat Karidi Beach din Vourvourou pentru ca era mai potrivita pentru copii mici;este nisip,apa e mica pe o distanta mare.Plaje cu nisip fin,insa nu prea;doar la Karidi si am vajut plaje frumoase si in Sarti si in Port Koufo,dar nu am intrat in apa,asa ca nu stiu daca erau sau nu pietre;si plaja de la philoxenia e cu nisip,dar nu fin,la ei nisipul are o granulatie mai mare.
Daca mai doriti alte informatii,raspund cu placere.
Vcanta frumoasa tuturor!
BGHITA
Salut ,

Mai pleaca cineva luni noaptea 7.07 spre Grecia cu masina .
Dispun de GPS si antiradar dar tot nu as trece singur prin Bulgaria .
Multumesc anticipat .

tim_tom
QUOTE (skippy2008 @ Jul 5 2008, 08:29) *
Salut!noi tocmai ne-am intors de acolo;am avut 4 nopti cazare la philoxenia si 3 nopti cazare la sonia village in Gerakini.Raport calitate /pret,e ok,dar facand diferenta intre cele doua cazari,la aceeasi bani,as zice ca se poate si mai bine.
Noi am fost cazati undeva la parter,cere la etaj daca se poate,desi cred ca la locurile de la parter erau destinate romanilor;este curat,se schimba lenjeria la doua zile dar totul are un aer invechit,spre deosebire de sonia unde chiar arata de trei *,mobilier nou mult mai spatios,camere luminoase,f. curate,frigider mai mare.gradina in schimb este f. frumoasa;masa e ok,gasesti ce sa mananci dar uneori cam prost gatita,asa ca nu te astepta la festinuri culinare,dar repet,la cati bani am dat,e ok.
Golfuri cu apa albastra ai sa gasesti in Sithonia,numai ca trebuie sa le cauti;e bine ca mergi cu masina si te poti plimba in voie; sunt indicatoare din soseaua principala catre divertse plaje;o astfel de plaja e goa beach(cu pietre in apa);noi am preferat Karidi Beach din Vourvourou pentru ca era mai potrivita pentru copii mici;este nisip,apa e mica pe o distanta mare.Plaje cu nisip fin,insa nu prea;doar la Karidi si am vajut plaje frumoase si in Sarti si in Port Koufo,dar nu am intrat in apa,asa ca nu stiu daca erau sau nu pietre;si plaja de la philoxenia e cu nisip,dar nu fin,la ei nisipul are o granulatie mai mare.
Daca mai doriti alte informatii,raspund cu placere.
Vcanta frumoasa tuturor!

Multumesc mult de informatii foarte utile
Am sa incerc sa cer camera la etaj sa vad daca imi vor dar acum...am inteles ca bautura la masa se plateste , e adevarat?
skippy2008
QUOTE (tim_tom @ Jul 5 2008, 11:04) *
Multumesc mult de informatii foarte utile
Am sa incerc sa cer camera la etaj sa vad daca imi vor dar acum...am inteles ca bautura la masa se plateste , e adevarat?

Bauturile se platesc la masa de seara,inclusiv apa plata-1,5E;fresh orange juice(dar semana a prigat cu pulpa)-4E;bere-halba 250ml-1,8E/.
Dimineata ai suc la dozator,gratis.
Apa mai bine o cumperi de la supermarket(Nikiti-LIDL),cu 1,5-2E iei un bax,6X1,5l.Preturile in general sunt mari,la toate,inclusiv in carrefour-ul lor din Salonic.
Nu va mai faceti griji cu drumul prin Bulgaria,e super ok,doar aveti grija la radare.
skippy2008
Poze camera Sonia Village,Gerakini

catalinstk
QUOTE (BGHITA @ Jul 5 2008, 10:05) *
Salut ,

Mai pleaca cineva luni noaptea 7.07 spre Grecia cu masina .
Dispun de GPS si antiradar dar tot nu as trece singur prin Bulgaria .
Multumesc anticipat .

Eu estimez ca as pleca in jur de ora 21 din Ploiesti,
e prima oara cand merg din Bulgaria spre Grecia,
dispun deasemenea de GPS si as putea face rost si
de statii walkie-talkie sa le avem in masina.
Astept reply daca ne potrivim cat de cat sa mergem impreuna.
mrarinca
Daca vreti hotel de 4*, NU va recomand sa alegeti Ammon Zeus din Kallithea, Kassandra, Halkidiki.
Desi pozitionarea este buna, fiind pe plaja, hoteleul este de 3*.
Camerele sunt mici, carpeta din camera miroase, mancarea este "usoara", iar apa marii este plina cu pungi si hartii.
Patronul este un "ass hole" iar daca te plangi de conditii iti arata clasificarea de 4*.
Aerul conditionat nu merge decat daca lasi cartela de intrare in contact, temperatura este fixata la 24 grade si nu o poti schimba...deci nu poti racori camera cat esti plecat.
Agentiile ofera camerele spre deal.
Ca sa ajungi in statiune trebuie sa urci niste trepte (cam 30m diferenta de nivel) si daca nu esti atent mai calci prin una-alta.

Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.