Ignition
Jun 16 2008, 10:21
QUOTE (skiritelu @ Jun 10 2008, 20:09)

Sorry dar nu pot decat pe 28.06.Noi avem la Sonia.Voi?Poate ne intalnim pe acolo.Daca nu ....vacanta placuta!!!!
Eu caut de multisor parteneri de drum dar nu vrea nimeni pe 28.Sau poate e prea devreme ptr raspuns.
Mai astept
Noi stam in Psakoudia (localitate), Sonia este localitate sau hotel ?
titobandito666
Jun 16 2008, 11:39
QUOTE (makron @ Jun 10 2008, 20:57)

Plec pe 21 iunie, amatori?
sal, eu plec vineri noaptea pe la 2 din bucuresti cu destinatia kalithea!da- mi un mesaj pe privat daca te-ar interesa sa mergem mai multi!
QUOTE (emese00 @ Jun 14 2008, 13:50)

Cine mai pleaca cu masina in Grecia in 21.06?
sal, eu plec din bucuresti, vineri noaptea, da-mi un mesaj pe privat sa vb mai detaliat, din cate am inteles am cam fi 3 de pe acest forum care pleaca pe 21!
mirceac
Jun 16 2008, 16:29
QUOTE (lilcumarsupiu @ Jun 12 2008, 18:37)

Buna, poti te rog sa-mi spui cum ai gasit cazare in Kalamitsi, intrucat eu nu gasesc nimic la agentiile romanesti
Am citi topicul, dar nu am gasit mai nimic despre 2 hoteluri care ma intereseaza: in possidi,
POSSIDI PARADISE
si
DOLPHIN BEACH

Posidi este un mic satuc destul de prafuit, cu o mica faleza pe care se inghesuie masinile grecilor si turistilor cazati aici. Cele doua hoteluri sunt O.K. insa ai dificultati la parcarea masinii. Plaja este infecta, foarte ingusta si cu pietre atat pe mal, cat si in apa. In fata hotelului Posidi Paradise au adus ceva nisip, dar e meschin. La cca. 2 km, pe partea cealalta a peninsulei, se afla o plaja lata, cu nisip fin si apa curata, dar e departe de hoteluri. Mai sunt 2-3 taverne, un magazin cu de toate, un atelier de bijuterii ceva mai departe, la intrarea in sat, un camping enorm chiar in varful peninsulei si,...cam atat.
skiritelu
Jun 16 2008, 18:51
QUOTE (Ignition @ Jun 16 2008, 11:21)

Noi stam in Psakoudia (localitate), Sonia este localitate sau hotel ?
Gerakini este localitatea,Sonia Village este hotelul! Psakoudia este dupa gerakini
Se pare ca nu merge nimeni pe 28.06.2008.
EnterName
Jun 17 2008, 08:48
QUOTE (pmariushd @ Jun 7 2008, 17:24)

Sunt din Deva , as vrea sa stiu daca pleaca cineva in Halkidiki - Kallitea in noaptea de 15 spre 16 August 2008 pe la Bechet sau eventual pe Serbia - Macedonia.
merg la Hotel Margarita in Kallithea tot pe 15 noaptea... acum ma gandesc daca sa fac drumul in doua zile cu o oprire in sandanski sau sa merg direct in Kallithea... Anul trecut am plecat la 12 noaptea din bucuresti si am ajuns la 11 dimineata in paralia..dar am fost rupt toata ziua... in bulgaria am fost oprit noaptea de 5 echipaje ..pe timpul zilei la intoarcere nu m-a oprit nimeni...
panterra_2
Jun 17 2008, 13:21
QUOTE (lilcumarsupiu @ Jun 12 2008, 18:37)

Buna, poti te rog sa-mi spui cum ai gasit cazare in Kalamitsi, intrucat eu nu gasesc nimic la agentiile romanesti
Am citi topicul, dar nu am gasit mai nimic despre 2 hoteluri care ma intereseaza: in possidi,
POSSIDI PARADISE
si
DOLPHIN BEACH

Iti spun eu cum e:
Possidi Paradise are o gradina superba, balcoane mari dar masa e cam saracacioasa.
In statiune e liniste, ai doar un supermarket.
Plaja e ingusta cu mult pietris si poti inota numai in partea de la intrarea in statiune, acolo nu sunt arici.
plaja din fata hotelului e plina cu arici in apa si are lespezi de piatra, iti trebuie obligatoriu papuci de plaja 7-8 euro/perechea.
kalithea e la 18 km, insa daca mergi cu masina o sa gasesti un supermarket mult mai ieftin si mai bine aprovizionat decat cel din statiune. Se afla pe partea stanga, cum te duci spre kalithea, la vreo 5-6 km.
Dolphin beach am inteles ca are camerele mult mai mici deca tpossidi paradise, in schimb are net langa bar, contra cost, bineinteles.
mitzi11111
Jun 17 2008, 18:50
salut
suntem doua masini care plecam spre salonic in noaptea de 04-05 iulie . acolo ne despartim - unii spre kallithea, ceilalti sithonia . mai sunt doritori spre grecia , pe 05 iulie, ora de plecare 2-3 noaptea, din bucuresti?
titobandito666
Jun 19 2008, 16:19
sal, ultima strigare catre grecia, plecare vineri noaptea
da-ti un mesaj pe private!
Concediu placut tuturor!
geouser
Jun 19 2008, 16:40
QUOTE (skiritelu @ Jun 16 2008, 19:51)

Gerakini este localitatea,Sonia Village este hotelul! Psakoudia este dupa gerakini
Se pare ca nu merge nimeni pe 28.06.2008.
eu merg in 28 06 2008 in apropiere de gerakini in metamorfos. contacteaza ma skiritelule la adresa george_bratu1@yahoo.com
skiritelu
Jun 19 2008, 17:21
QUOTE (geouser @ Jun 19 2008, 17:40)

eu merg in 28 06 2008 in apropiere de gerakini in metamorfos. contacteaza ma skiritelule la adresa george_bratu1@yahoo.com
salut geo
De unde pleci si pe la ce ora ti-ai propus? Cate pers sunteti? Cate masini?
Imi cer multe scuze dar azi sunt in mare lipsa de timp.Iti promit ca maine vorbim mai mult ...pe mess
mitzi11111
Jun 19 2008, 17:58
QUOTE (mitzi11111 @ Jun 17 2008, 17:50)

salut
suntem doua masini care plecam spre salonic in noaptea de 04-05 iulie . acolo ne despartim - unii spre kallithea, ceilalti sithonia . mai sunt doritori spre grecia , pe 05 iulie, ora de plecare 2-3 noaptea, din bucuresti?
nimeni pe 05 iulie?-
campionul
Jun 19 2008, 18:19
26 spre 27 iunie la 00.00 plec spre Halkidiki din Oradea, daca mai sunt doritori(la vama) la formarea coloanei astept PM
PS:plec prin Serbia
denis radu
Jun 19 2008, 18:24
QUOTE (campionul @ Jun 19 2008, 19:19)

26 spre 27 iunie la 00.00 plec spre Halkidiki din Oradea, daca mai sunt doritori(la vama) la formarea coloanei astept PM
PS:plec prin Serbia
drum bun si te asteptam cu impresii despre drumul prin serbia . anul trecut am mers prin bulgaria si am avut experiente neplacute . sper sa te intorci pana pe 15 iulie cand plecam noi .
campionul
Jun 19 2008, 21:01
Pe 5 iulie sunt acas cu bine sper.Multumesc de urari
paurelian
Jun 19 2008, 21:36
Salutare!
Duminica noaptea(22.06) pleaca cineva spre Grecia? dati un semn pe privat daca da.
Concediu placut tuturor!
A.
ialina29
Jun 20 2008, 14:09
QUOTE (andc @ May 18 2008, 15:45)

Salut
am fost anul trecut la Sonia o saptamana... si am vrut sa plec din a doua zi de sedere... Ce sa-ti spun este cel mai slab hotel din Halkidiki pe care l-am vazut si am vazut si de 2 stele care erau mai ok. Camerele sunt mari dar baia este foarte mica, in schimb este mare mizerie, prin camere, prin bai, la restaurant, iar plaja hotelului este cea mai mizerabila. Ca locatie este ok poti face plaja la Gerakini sau poti merge pe Sithonia unde gasesti locuri de vis. Masa este groaznica, nu sunt foarte pretentios - am facut armata - dar seara nu puteam manca aproape nimic: aproape zilnic era miel, sau peste sau musaca... o singura zi au fost gratare de porc la gril, dar mi s-a parut ca au ungust oribil... banuiesc ca nu curata grilul decat la inceput si la sfarsit de sezon. Sala de mese e ca o sala de cantina, personalul aproape inexistent, iar proprietarul e un grec care seamana leit cu batranul din filmele cu Ocean's 11-12-13, parca Zenga il chema intr-un din filme.
E plin de polonezi si romani, poate cativa nemti... E o locatie in care nu m-as mai duce a doua ora nici pe gratis... Oricat ai dat pe bilete nu merita, la banii aia gasea-i ceva mai bun in alta parte, pe Kassandra sau la Elea.
Succes oricum!
Buna!
Am fost si eu o saptamana la acest hotel Sonia la sfarsitul lui mai 2008 si mi s-a parut super ok. Tin sa te contrazic din mai multe puncte de vedere:
-curatenia: in fiecare zi se facea curat , inclusiv patul , iar o data la 3 zile iti schimba asternuturile;
-faptul ca baia e mica- iar nu stiu ce sa zic: incape wc, chiuveta...si dak au pus si cada...atunci nu e chiar asa mica; camerele pt 3 persoane au baia foarte mare, in schimb ;
-in ceea ce priveste plaja, au fost multi care au facut plaja acolo si nu s-au plans, insa eu cred ca se compenseaza cu piscina care e foarte curata; Mai mult decat atat, nu te opreste nimeni sa nu mergi sa faci plaja in alte locuri...sunt niste golfulete super...
-mancarea a fost diversificata : in afara de salata care o gaseai in fiecare seara si branza tofu, nu se mai repetau mancarurile decat dupa 3 sau 4 zile. In doua zile a fost gratar de porc(probabil ai pierdut prima zi)..
Daca stau bine si calculez cat ne-a costat ...o singura concluzie o am : cred ca ne-au dat ei bani ca sa stam la ei...ca prea moka a fost, tinand cont ca raportul pret -calitate e invers porportional.
In final, va recomand cu caldura acest hotel si cand voi avea timp , voi atasa si poze din camere sa vedeti cat de 'murdara' era! Concediu placut si nu va mai luati dupa altii...care dau putin si vor f mult peste! (asa suntem noi romanii...mereu cu pretentii)
skippy2008
Jun 20 2008, 14:49
QUOTE (ialina29 @ Jun 20 2008, 15:09)

Buna!
Am fost si eu o saptamana la acest hotel Sonia la sfarsitul lui mai 2008 si mi s-a parut super ok. Tin sa te contrazic din mai multe puncte de vedere:
-curatenia: in fiecare zi se facea curat , inclusiv patul , iar o data la 3 zile iti schimba asternuturile;
-faptul ca baia e mica- iar nu stiu ce sa zic: incape wc, chiuveta...si dak au pus si cada...atunci nu e chiar asa mica; camerele pt 3 persoane au baia foarte mare, in schimb ;
-in ceea ce priveste plaja, au fost multi care au facut plaja acolo si nu s-au plans, insa eu cred ca se compenseaza cu piscina care e foarte curata; Mai mult decat atat, nu te opreste nimeni sa nu mergi sa faci plaja in alte locuri...sunt niste golfulete super...
-mancarea a fost diversificata : in afara de salata care o gaseai in fiecare seara si branza tofu, nu se mai repetau mancarurile decat dupa 3 sau 4 zile. In doua zile a fost gratar de porc(probabil ai pierdut prima zi)..
Daca stau bine si calculez cat ne-a costat ...o singura concluzie o am : cred ca ne-au dat ei bani ca sa stam la ei...ca prea moka a fost, tinand cont ca raportul pret -calitate e invers porportional.
In final, va recomand cu caldura acest hotel si cand voi avea timp , voi atasa si poze din camere sa vedeti cat de 'murdara' era! Concediu placut si nu va mai luati dupa altii...care dau putin si vor f mult peste! (asa suntem noi romanii...mereu cu pretentii)
Salut!
M-am mai linistit putin.Nu de alta,dar plec si cu pitica de 4 ani dupa mine....Daca ai timp,astept sa pui pozele.Oricum rezervarea e facuta dar macar sa vad la ce ma astept.Sunt de aceeasi parere:nu poti plati de 3 stele si sa ai pretentii de 5.
Multumesc de informatii.
Noi plecam pe 23 iunie noaptea din Galati;am dori sa ajungem in vama la Giurgiu pe la 4am,o singura masina.Ne-am bucura daca am avea companie de drum.
dianis23
Jun 20 2008, 17:02
a fost cineva la hotelul Gerakina Beach????cum e ???
SURSY2003
Jun 21 2008, 17:05
Salutare!
Pleaca cineva spre Sithonia / Neos Marmars cu intrare pe 28.06?
ma duc cu masina si cu bulgarii e mai bine in haita!
As vrea sa fiu cam pe la 5 in Giurgiu.
JustMe2007
Jun 22 2008, 19:55
In Kalamitsi am gasit cazare direct la ei (greci), de data asta nu ne-am mai complicat cu agentia si a fost mult mai bine, nu am avut surprize neplacute.
Am fost multumiti de statiune (plaja foarte faina cum nu prea gasesti in zona), cu nisip si libera, asta tinand cont ca am fost cu copiii. era un mare avantaj Statiunea foarte mica, asa ca nu o recomand celor care merg fara masina. Noi fiind cu masina aveam mare libertate de miscare, mergeam la cumparaturi sau mai serveam masa in Sarti, Sykia, etc., desi si Kalamitsi este dotata cu tot ce trebuie.
Cazarea iar a fost de nota 10, grecii foarte binevoitori si ospitalieri, cladirea in care am stat este relativ noua (al doilea sezon de cand e folosita), camerele bine dotate si curate, poate putin cam mici (la 4 persoane cat am fost noi)raportul calitate/pret foarte bun. Desi era in sistem self-catering, la 3 zile au facut curat, schimbat prosoapele, lenjeria... Ca si locatie, foarte aproape de plaja, taverne si cele cateva magazine care se afla acolo.
Am fost si in croaziera din golful Toroneos, a fost frumos, multumesc celor care au dat detalii
Am facut si turul peninsulei (Sithonia) si am admirat peisajul, totul merita vazut.
Nu intru in detalii ca s-au spus foarte multe pe aici, dar daca aveti intrebari, raspund.
Drumul a fost prin Serbia-Macedonia si nu am avut ce sa ne reprosam ca am ales aceasta ruta.
schumiholic
Jun 22 2008, 22:28
QUOTE (ialina29 @ Jun 20 2008, 15:09)

Vrei sa spui branza feta, nu? 
QUOTE (JustMe2007 @ Jun 22 2008, 20:55)

Am fost si in croaziera din golful Toroneos, a fost frumos, multumesc celor care au dat detalii
Am facut si turul peninsulei (Sithonia) si am admirat peisajul, totul merita vazut.
Poti sa dai mai multe detalii despre golful Toroneos, cum a fost? Si turul peninsulei, pe unde ai fost, unde ti-a placut mai mult, ce plaje frumoase ai gasit... Cand ai timp sa faci o descriere amanuntita, as aprecia tare mult. Putem discuta si pe PM sau mail.
Tanyla
Jun 23 2008, 13:07
Ceva informatii ''calde'' despre Miramare Bungalows , Neos Marmaras nu are nimeni ? Am citit tot topicul , sunt ceva informatii despre aceasta locatie dar nu ''calde''.Multumesc si vacante insorite tuturor .
Tanyla
Jun 23 2008, 13:44
QUOTE (dianis23 @ Jun 20 2008, 18:02)

a fost cineva la hotelul Gerakina Beach????cum e ???
Am fost eu acum trei ani in Gerakini , dar am avut cazarea la Estelle.Doar am servit micul dejun la restaurantul din cadrul complexului Gerakina Beach.Complexul este mare , cu un hotel si bungalows dispuse ( bungalourile) in toata curtea complexului , cu parter si 1 etaj.La bungalouri erau balcoane numai la etaj , camerele de la parter avind iesirea direct in curte...Gradina este superba ,intinsa, flori multe , iarba , palmieri , este ok pentru copii .Eu am vazut o singura piscina in aer liber , nu stiu daca mai exista si alta la interior .In cadul complexului mai este si un supermarket , o taverna , terenuri de sport , are plaja cu sezlonguri si umbrelute .Plaja este frumoasa , lata ,cu nisisp fin, apa este curata, fara pietre .Eu servind acolo doar micul dejun ( bufet suedez care cuprindea cafea, lapte , ceai , suc,fructe, oua , cascaval de citeva feluri , sunca , salam,rosii,castraveti, ardei grasi,cereale,crenvursti ,citeva feluri de placinte , chec , si mai multe feluri de piine ) nu-ti pot spune nimic de celelate mese . Staiunea in sine este mica , un satuc, dar mie mi-a placut tare mult acolo.Atasez o fotografie din complex
Poate reusesc acum sa atasez fotografia...Sorry
Tanyla
Jun 23 2008, 15:04
Alte foto din Gerakini.
crisskiss
Jun 24 2008, 07:55
eu plec pe 28 06 spre hotel palladium de langa kriopigi si am cateva intrebari.in primul rand am auzit ca exista duty free,mai exact unde se afla?
e obligatorie asigurarea de sanatate? ce costuri implica calatoria(vignete la bulgari,greci,taxa pod,etc)? iar pentru cei care au fost in zona in care merg eu rog sa-mi spuna unde este viata de noapte mai cool.am inteles ca in Kalithea!?multumesc
Ignition
Jun 24 2008, 11:10
@SURSY2003
Noi avem intrare tot in 28.06.2008 insa plecam in 27.06.2008 din Romania, cu o noapte cazare in zona Serres (Grecia) la ~610km de Bucuresti.
Pana acum suntem 2 masini cu 5 persoane.
Ruta: Bucuresti-Giurgiu-Ruse-Sofia-Kulata-Serres-Salonic si mai departe fiecare pe unde are cazare 
Daca mai sunt alti doritori care vor sa se alature, ma pot contacta P.M. sau la 0765.815.055 ; 021.569.1135 (Dragos).
skiritelu
Jun 24 2008, 11:52
QUOTE (SURSY2003 @ Jun 21 2008, 18:05)

Salutare!
Pleaca cineva spre Sithonia / Neos Marmars cu intrare pe 28.06?
ma duc cu masina si cu bulgarii e mai bine in haita!
As vrea sa fiu cam pe la 5 in Giurgiu.
Salut
si noi tot pe 28.06 avem intrare si tot spre Sithonia ne indreptam.
In vama la Giurgiu ne-am gandit sa fim la 4 - nici mai devreme si nici mai tarziu - sa nu traversam Bulgaria noaptea dar nici sa nu pierdem toata ziua de 28.06.
Nu suntem vitezomani caci avem nevoie de bani.
Incercam sa mergem constant si corect cu cat mai putine opriri.
Avem doar harta si indicatiile de pe forum.
Daca e ok si pentru tine astept PM.
justitiaru2000
Jun 24 2008, 14:29
Salutare!
Tocmai ce am rezervat un sejur de 7 zile la Renaissance Hanioti Resort in Kassandra. Poate cineva sa-mi spuna cum sunt conditiile? Sau sa-mi dea cateva ponturi pentru concediu? O sa fiu pe acolo incepand cu 19.07.
Multumesc.
ciobi_ion
Jun 25 2008, 08:39
Pe data de 05.07 2008 mai pleaca cineva spre Grecia ora 2 din Bucuresti ???
skiritelu
Jun 25 2008, 12:43
Ultima strigare pentru vineri 28.06.2008 in directia Halkidiki-Sithonia.
Plecam din Bucuresti. - In vama la Giurgiu la 4.00.
justitiaru2000
Jun 25 2008, 14:02
Revin cu intrebarea despre Hanioti. E cineva de pe aici care a fost pe acolo si care poate sa-mi zica doua vorbe?
Multumesc.
Buna,
Sunt noua pe acest forum, insa am citit ce ati scris voi pe aici, iar informatiile s-au dovedit utile si pentru asta multumesc tuturor.Pe 4 iulie plecam si noi in Grecia..Halkidiki - Kassandra - Khalitea. Daca ma poate ajuta cineva cu mai multe informatii despre hotelul Macedonian Sun v-as fi foarte recunoscatoare. as vrea sa stiu cum sunt conditiile, mancarea si cam ce se poate face pe acolo si ce excursii merita sa faci. Va multumesc anticipat.
artemisa24
Jun 25 2008, 14:22
QUOTE (justitiaru2000 @ Jun 25 2008, 15:02)

Revin cu intrebarea despre Hanioti. E cineva de pe aici care a fost pe acolo si care poate sa-mi zica doua vorbe?
Multumesc.
eu am fost anul trecut si am stat 2 saptamani. a fost foarte, foarte frumos. am stat la hotel Calypso..astept intrebari...plaja buna, apa foarte buna, distractie cat cuprinde si multi, multi copii.................
Dragos_Andreea
Jun 25 2008, 15:28
Salutare la toata lumea,am si eu o intrebare pentru cineva in cunostinta de cauza(care a mers sau prieteni care au mers cu geamul asa)-
Am geamul din fata fisurat circa 30 cm (exact deasupra stergatorului din dreapta) si vreau sa ies din tara in curand,;intreabarea mea ar fi urmatoarea:Fac figuri astia la granita(bulgaria si grecia)?
Andreea, nu stiu daca fac figuri la granita dar te-as sfatui sa schimbi parbrizul (daca despre parbriz e vorba) inainte de a pleca la drum lung.
Noi am avut parbrizul crapat si din diverse motive a trebuit sa circulam cu el o perioada asa iar crapatura avansa incet dar sigur. Plus ca nu poti merge cu viteza pt ca la viteza mare creste presiunea aerului pe parbriz si deci posibilitatea de a se sparge daca e crapat.
justitiaru2000
Jun 25 2008, 17:45
@artemisa24: multumesc pt reply. Doream sa stiu cum este viata de noapte si daca poti sa-i distrezi pe cei mici.
SURSY2003
Jun 25 2008, 18:26
QUOTE (skiritelu @ Jun 24 2008, 12:52)

Salut
si noi tot pe 28.06 avem intrare si tot spre Sithonia ne indreptam.
In vama la Giurgiu ne-am gandit sa fim la 4 - nici mai devreme si nici mai tarziu - sa nu traversam Bulgaria noaptea dar nici sa nu pierdem toata ziua de 28.06.
Nu suntem vitezomani caci avem nevoie de bani.
Incercam sa mergem constant si corect cu cat mai putine opriri.
Avem doar harta si indicatiile de pe forum.
Daca e ok si pentru tine astept PM.
Salut!
din punct de vedere al traseului m-am inarmat cu GPS si harti, deci nu ar trebui sa am probleme.
Unde ati gasit cazare in SERES?
Detalii pls, vor fi utile pentru toti forumistii.
Dar daca voi pleca pe la 2 noaptea din Braila...o sa ajung in vama pe la 5.30
Dragos_Andreea
Jun 25 2008, 18:52
QUOTE (mdt @ Jun 25 2008, 16:39)

Andreea, nu stiu daca fac figuri la granita dar te-as sfatui sa schimbi parbrizul (daca despre parbriz e vorba) inainte de a pleca la drum lung.
Noi am avut parbrizul crapat si din diverse motive a trebuit sa circulam cu el o perioada asa iar crapatura avansa incet dar sigur. Plus ca nu poti merge cu viteza pt ca la viteza mare creste presiunea aerului pe parbriz si deci posibilitatea de a se sparge daca e crapat.
Mersi de informatie,nu vreau sa schimb parbrizul inca
,vreau sa merg cu el asa pana la itp in martie 2009.Si la mine a avansat de la 5 cm la 30 spre stanga + bonus o noua fisura in cealalta directie (de vreo 10 cm),asta in doar 3 luni si referitor a se sparge la viteza nu am avut surprize nici la 200 km/h constant.(100-150km ca distanta).
artemisa24
Jun 25 2008, 20:39
QUOTE (justitiaru2000 @ Jun 25 2008, 18:45)

@artemisa24: multumesc pt reply. Doream sa stiu cum este viata de noapte si daca poti sa-i distrezi pe cei mici.
viata de noapte e din plin o sa vezi
skiritelu
Jun 26 2008, 10:55
QUOTE (SURSY2003 @ Jun 25 2008, 19:26)

Salut!
din punct de vedere al traseului m-am inarmat cu GPS si harti, deci nu ar trebui sa am probleme.
Unde ati gasit cazare in SERES?
Detalii pls, vor fi utile pentru toti forumistii.
Dar daca voi pleca pe la 2 noaptea din Braila...o sa ajung in vama pe la 5.30
Salut,
Noi am hotarat sa facem drumul fara oprire (in sensul de.......cazare in Seres)
O s-o tinem intains pana la destinatie.
Daca vrei ,pentru cazare in Seres ia legatura cu Dragos (Ignition) care de altfel ti-a si raspuns:
@SURSY2003
Noi avem intrare tot in 28.06.2008 insa plecam in 27.06.2008 din Romania, cu o noapte cazare in zona Serres (Grecia) la ~610km de Bucuresti.
Pana acum suntem 2 masini cu 5 persoane.
Ruta: Bucuresti-Giurgiu-Ruse-Sofia-Kulata-Serres-Salonic si mai departe fiecare pe unde are cazare
Daca mai sunt alti doritori care vor sa se alature, ma pot contacta P.M. sau la 0765.815.055 ; 021.569.1135 (Dragos)
Daca nu,oricum, la orice ora vei ajunge in vama, cred ca va mai fi cel putin o masina acolo care sa mearga la Greci.
Eu pe forum nu am reusit ........inca? sa-mi gasesc parteneri.
denis radu
Jun 26 2008, 11:29
QUOTE (oliv1 @ Jun 25 2008, 15:15)

Buna,
Sunt noua pe acest forum, insa am citit ce ati scris voi pe aici, iar informatiile s-au dovedit utile si pentru asta multumesc tuturor.Pe 4 iulie plecam si noi in Grecia..Halkidiki - Kassandra - Khalitea. Daca ma poate ajuta cineva cu mai multe informatii despre hotelul Macedonian Sun v-as fi foarte recunoscatoare. as vrea sa stiu cum sunt conditiile, mancarea si cam ce se poate face pe acolo si ce excursii merita sa faci. Va multumesc anticipat.
ai la postul 934 pe pagina 32 al acestui topic o descriere a Macedonian Sun . sper sa te ajute. uite si niste poze :

codruta
Jun 26 2008, 11:55
QUOTE (artemisa24 @ Jun 25 2008, 19:39)

viata de noapte e din plin o sa vezi

Eu o sa ajung acolo saptamana viitoare. Ai cumva niste adrese bune, adica baruri, restaurante sau discoteci care nu trebuie ratate? De asemenea, ai cumva idee daca putem ajunge cu autobuzul pe al 2-lea brat in Kalamitsi?
JustMe2007
Jun 26 2008, 12:03
QUOTE (schumiholic @ Jun 22 2008, 23:28)

Poti sa dai mai multe detalii despre golful Toroneos, cum a fost? Si turul peninsulei, pe unde ai fost, unde ti-a placut mai mult, ce plaje frumoase ai gasit... Cand ai timp sa faci o descriere amanuntita, as aprecia tare mult. Putem discuta si pe PM sau mail.
Croaziera a fost exact cum e descrisa aici pe forum, chiar cu cateva pagini in urma si nu are rost sa repet informatiile. Am fost cu vasul Agios Nicolas, bilete luate din port 20 E/persoana, o portie de mancare inclusa, chiar si pentru copiii sub 12 ani care nu platesc bilet, plecare din Neo Marmaras.
Programul a fost dragut, cu mai multe opriri ca sa nu ne plictisim.
Nu mi-a placut plaja din Pefkohori nu mi-a placut, plina de pietre, inclusiv in apa, deci am preferat ca in timpul ala sa vizitez statiunea, draguta de altfel, dar nu m-a impresionat.
In golful Croussou plaja era mare, cu nisip fin, sezlonguri gratuite, insa cam aglomerata si cu mizerii aduse de apa.
Peisajul merita nota 10.
Tot pentru peisaj am facut si turul peninsulei, nu am intrat chiar in fiecare statiune. La Toroni am vizitat cetatea, statiunea seamana cu Kalamitsi, Sykia un orasel dragut dar plaja e tare departe, Sarti cred ca e cea mai mare statiune din zona in care am stat, unde gasesti de toate si are si plaja faina.
Neo Marmaras mi-a placut, ca orasel, pe plaja nu am fost. Foarte multe magazine, in stil grecesc, inghesuite unul in altul, restaurante, taverne si tot ce vrei, strazile cam abrupte si multe cu sens unic.
Vourvourou mi-a placut ca si locatie, foarte frumoase paduri, insa ce nu mi-a placut a fost ca marea este mai mult gen lac, cu multe insule si peninsule la orizont.
In Nikiti am vizitat doar orasul (pt magazine), am fost in Lidl de unde ne-am aprovizionat cu ce ne-a fost necesar.
Mi s-au parut ciudate benzinariile lor nu atat in peninsula, cat in zona Salonic si pana la granita cu Macedonia, parca erau benzinariile NO NAME de la noi, cu 2, 3 pompe si magazine goale, deci nu va asteptati sa faceti ceva cumparaturi pe drum. Am oprit in duty-free si am mai cheltuit acolo banii, dar preturile nu m-au dat pe spate.
Pozele sunt facute pe plaja din Kalamitsi si in imprejurimi.
Click to view attachment
Click to view attachment
Click to view attachment
Click to view attachment
Click to view attachment
schumiholic
Jun 26 2008, 12:22
Mersi mult de tot pentru informatii, JustMe! Spune-mi, te rog, in ultima poza este vreo taverna, ceva? Ca vad niste scaune iar peisajul este absolut superb!!! Poti sa imi spui unde este si cum se numeste, daca e taverna?
JustMe2007
Jun 26 2008, 15:12
Da, este o taverna, Panorama, inainte de intrarea in Kalamitsi (de unde se vede muntele Athos).
artemisa24
Jun 26 2008, 15:31
QUOTE (codruta @ Jun 26 2008, 12:55)

Eu o sa ajung acolo saptamana viitoare. Ai cumva niste adrese bune, adica baruri, restaurante sau discoteci care nu trebuie ratate? De asemenea, ai cumva idee daca putem ajunge cu autobuzul pe al 2-lea brat in Kalamitsi?
nu prea stiu ce sa-ti recomand...noi le-am cam luat la rand. in discoteci nu am fost. langa hotel Calypso, aproape de intrarea in statiune, era o terasa unde se juca si golf si unde in fiecare seara se dansa, si acolo ne cam duceam seara tarziu. in centru, o sa vezi, este plin de restaurante si de baruri dar grecii s-au cam smecherit. am cerut in vreo 2-3 seri, dupa aceea ne-am lecuit, si niste sucuri NATURALE. la unul ne-au adus un cocktail cica facut din multe fructe dar de fapt erau din inghetata..........iar in alta parte era suc natural, intr-adevar din portocale dar pusesera atata gheata incat nu mai avea gust. toate barurile procedau la fel...in rest, prea putine restaurante aveau fructe de mare, o sa le descoperiti voi, nu pot sa ti le localizez, majoritatea erau pline de gyros si alte minuni. 2-3 erau numai cu specific grecesc...daca vrei si alte lamuriri..... 
da, autobuze sunt dar trebuie mers pana in Salonic si dupa aceea luat altul. noi am renuntat. era prea cald....am fost doar in croaziera si am ajuns in Neos Marmaras.
eddingro
Jun 26 2008, 15:42
QUOTE (Dragos_Andreea @ Jun 25 2008, 19:52)

Mersi de informatie,nu vreau sa schimb parbrizul inca

,vreau sa merg cu el asa pana la itp in martie 2009.Si la mine a avansat de la 5 cm la 30 spre stanga + bonus o noua fisura in cealalta directie (de vreo 10 cm),asta in doar 3 luni si referitor a se sparge la viteza nu am avut surprize nici la 200 km/h constant.(100-150km ca distanta).
Și sfatul meu e să nu porniți la drum lung cu parbrizul fisurat. Nu mergi 100-150 km. Mergi 2500 km. Pleci de acasă 1 săptămână. Dacă vă cade-n brațe, fain concediu o să aveți...
Eu, la drum lung, pun aerul condiționat exact pe la parbriz (adică nu direct în față). În situația voastră parbrizul ar fi condamnat din cauza diferenței mari de temperatură.
Alternative:
-fară AC
-AC în față => o posibilă sinuzită (minim o răceală - din nou fain concediu...).
Oricum, distracție plăcută
mitzi11111
Jun 26 2008, 17:09
QUOTE (oliv1 @ Jun 25 2008, 14:15)

Buna,
ola
pleci vineri sau simbata ? plecam si noi spre kallithea , insa in noaptea de 4spre 5 .
yesyesyesyo
Jun 27 2008, 08:28
Salut,
Am bilete de pe 1 septembrie in Hanioti, Kassandra.
Doresc sa fac drumul in 2 zile, nu vreau sa ma stresez cu viteza pe la bulgari, nici nu vreau sa ne trezim cu noaptea in cap asa ca o sa innoptez undeva dupa intrarea in Grecia.
Aici vine rugamintea catre voi, daca ati mai innoptat pe la intrarea in Grecia, sa-mi dati niste adrese, eventual date de contact. Nu-s pretentios, vreau doar o camera unde sa ma odihnesc dupa drum.
Multumiri anticipate
eddingro
Jun 27 2008, 11:32
Am plecat la 5 dimineața din București. Am mers în Sithonia. La ora 17 eram cu picioarele în mare. Nu am mers ca un bolid (cum am văzut alți români - la așa viteze nici nu pot încetini în timp util dacă le bipăie anti-radarul sau dacă văd poliția). Am circulat la fel cum circul și în România, inclusiv la fel de atent la poliție. Nu am avut anti-radar. Chestia cu farurile pt. poliție e la ordinea zilei și în Bulgaria. Se circulă mai bine ca în România oricum. Ai zone lungi fără localități, cu drum bun, neaglomerat, în care eu am ținut 90 - 100 km/h constant. Porțiuni excelente de autostradă... Singura œgâtuireœ este centura Sofiei (la care se lucrează și o vor avea și pe aia autostradă - nu ca la București
)
În Grecia mai ai ~200km cu porțiuni mari de autostradă. Nu prea merită să oprești...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.