Halkidiki
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129

Ignition

QUOTE (skiritelu @ Jun 10 2008, 20:09) *
Sorry dar nu pot decat pe 28.06.Noi avem la Sonia.Voi?Poate ne intalnim pe acolo.Daca nu ....vacanta placuta!!!!
Eu caut de multisor parteneri de drum dar nu vrea nimeni pe 28.Sau poate e prea devreme ptr raspuns.
Mai astept

Noi stam in Psakoudia (localitate), Sonia este localitate sau hotel ?
titobandito666
QUOTE (makron @ Jun 10 2008, 20:57) *
Plec pe 21 iunie, amatori?

sal, eu plec vineri noaptea pe la 2 din bucuresti cu destinatia kalithea!da- mi un mesaj pe privat daca te-ar interesa sa mergem mai multi!

QUOTE (emese00 @ Jun 14 2008, 13:50) *
Cine mai pleaca cu masina in Grecia in 21.06?

sal, eu plec din bucuresti, vineri noaptea, da-mi un mesaj pe privat sa vb mai detaliat, din cate am inteles am cam fi 3 de pe acest forum care pleaca pe 21!

mirceac
QUOTE (lilcumarsupiu @ Jun 12 2008, 18:37) *
Buna, poti te rog sa-mi spui cum ai gasit cazare in Kalamitsi, intrucat eu nu gasesc nimic la agentiile romanesti

Am citi topicul, dar nu am gasit mai nimic despre 2 hoteluri care ma intereseaza: in possidi, POSSIDI PARADISE si DOLPHIN BEACH worthy.gif

Posidi este un mic satuc destul de prafuit, cu o mica faleza pe care se inghesuie masinile grecilor si turistilor cazati aici. Cele doua hoteluri sunt O.K. insa ai dificultati la parcarea masinii. Plaja este infecta, foarte ingusta si cu pietre atat pe mal, cat si in apa. In fata hotelului Posidi Paradise au adus ceva nisip, dar e meschin. La cca. 2 km, pe partea cealalta a peninsulei, se afla o plaja lata, cu nisip fin si apa curata, dar e departe de hoteluri. Mai sunt 2-3 taverne, un magazin cu de toate, un atelier de bijuterii ceva mai departe, la intrarea in sat, un camping enorm chiar in varful peninsulei si,...cam atat.

skiritelu
QUOTE (Ignition @ Jun 16 2008, 11:21) *
Noi stam in Psakoudia (localitate), Sonia este localitate sau hotel ?

Gerakini este localitatea,Sonia Village este hotelul! Psakoudia este dupa gerakini
Se pare ca nu merge nimeni pe 28.06.2008.
EnterName
QUOTE (pmariushd @ Jun 7 2008, 17:24) *
Sunt din Deva , as vrea sa stiu daca pleaca cineva in Halkidiki - Kallitea in noaptea de 15 spre 16 August 2008 pe la Bechet sau eventual pe Serbia - Macedonia.

merg la Hotel Margarita in Kallithea tot pe 15 noaptea... acum ma gandesc daca sa fac drumul in doua zile cu o oprire in sandanski sau sa merg direct in Kallithea... Anul trecut am plecat la 12 noaptea din bucuresti si am ajuns la 11 dimineata in paralia..dar am fost rupt toata ziua... in bulgaria am fost oprit noaptea de 5 echipaje ..pe timpul zilei la intoarcere nu m-a oprit nimeni...
panterra_2
QUOTE (lilcumarsupiu @ Jun 12 2008, 18:37) *
Buna, poti te rog sa-mi spui cum ai gasit cazare in Kalamitsi, intrucat eu nu gasesc nimic la agentiile romanesti

Am citi topicul, dar nu am gasit mai nimic despre 2 hoteluri care ma intereseaza: in possidi, POSSIDI PARADISE si DOLPHIN BEACH worthy.gif

Iti spun eu cum e:
Possidi Paradise are o gradina superba, balcoane mari dar masa e cam saracacioasa.
In statiune e liniste, ai doar un supermarket.
Plaja e ingusta cu mult pietris si poti inota numai in partea de la intrarea in statiune, acolo nu sunt arici.
plaja din fata hotelului e plina cu arici in apa si are lespezi de piatra, iti trebuie obligatoriu papuci de plaja 7-8 euro/perechea.
kalithea e la 18 km, insa daca mergi cu masina o sa gasesti un supermarket mult mai ieftin si mai bine aprovizionat decat cel din statiune. Se afla pe partea stanga, cum te duci spre kalithea, la vreo 5-6 km.
Dolphin beach am inteles ca are camerele mult mai mici deca tpossidi paradise, in schimb are net langa bar, contra cost, bineinteles.
mitzi11111
salut
suntem doua masini care plecam spre salonic in noaptea de 04-05 iulie . acolo ne despartim - unii spre kallithea, ceilalti sithonia . mai sunt doritori spre grecia , pe 05 iulie, ora de plecare 2-3 noaptea, din bucuresti?

titobandito666
sal, ultima strigare catre grecia, plecare vineri noaptea biggrin.gif
da-ti un mesaj pe private!
Concediu placut tuturor!
geouser
QUOTE (skiritelu @ Jun 16 2008, 19:51) *
Gerakini este localitatea,Sonia Village este hotelul! Psakoudia este dupa gerakini
Se pare ca nu merge nimeni pe 28.06.2008.

eu merg in 28 06 2008 in apropiere de gerakini in metamorfos. contacteaza ma skiritelule la adresa george_bratu1@yahoo.com
skiritelu

QUOTE (geouser @ Jun 19 2008, 17:40) *
eu merg in 28 06 2008 in apropiere de gerakini in metamorfos. contacteaza ma skiritelule la adresa george_bratu1@yahoo.com

salut geo
De unde pleci si pe la ce ora ti-ai propus? Cate pers sunteti? Cate masini?
Imi cer multe scuze dar azi sunt in mare lipsa de timp.Iti promit ca maine vorbim mai mult ...pe mess
mitzi11111
QUOTE (mitzi11111 @ Jun 17 2008, 17:50) *
salut
suntem doua masini care plecam spre salonic in noaptea de 04-05 iulie . acolo ne despartim - unii spre kallithea, ceilalti sithonia . mai sunt doritori spre grecia , pe 05 iulie, ora de plecare 2-3 noaptea, din bucuresti?

nimeni pe 05 iulie?-
campionul
26 spre 27 iunie la 00.00 plec spre Halkidiki din Oradea, daca mai sunt doritori(la vama) la formarea coloanei astept PM
PS:plec prin Serbia
denis radu
QUOTE (campionul @ Jun 19 2008, 19:19) *
26 spre 27 iunie la 00.00 plec spre Halkidiki din Oradea, daca mai sunt doritori(la vama) la formarea coloanei astept PM
PS:plec prin Serbia

drum bun si te asteptam cu impresii despre drumul prin serbia . anul trecut am mers prin bulgaria si am avut experiente neplacute . sper sa te intorci pana pe 15 iulie cand plecam noi .
campionul
Pe 5 iulie sunt acas cu bine sper.Multumesc de urari
paurelian
Salutare!

Duminica noaptea(22.06) pleaca cineva spre Grecia? dati un semn pe privat daca da.

Concediu placut tuturor!

A.
ialina29
QUOTE (andc @ May 18 2008, 15:45) *
Salut
am fost anul trecut la Sonia o saptamana... si am vrut sa plec din a doua zi de sedere... Ce sa-ti spun este cel mai slab hotel din Halkidiki pe care l-am vazut si am vazut si de 2 stele care erau mai ok. Camerele sunt mari dar baia este foarte mica, in schimb este mare mizerie, prin camere, prin bai, la restaurant, iar plaja hotelului este cea mai mizerabila. Ca locatie este ok poti face plaja la Gerakini sau poti merge pe Sithonia unde gasesti locuri de vis. Masa este groaznica, nu sunt foarte pretentios - am facut armata - dar seara nu puteam manca aproape nimic: aproape zilnic era miel, sau peste sau musaca... o singura zi au fost gratare de porc la gril, dar mi s-a parut ca au ungust oribil... banuiesc ca nu curata grilul decat la inceput si la sfarsit de sezon. Sala de mese e ca o sala de cantina, personalul aproape inexistent, iar proprietarul e un grec care seamana leit cu batranul din filmele cu Ocean's 11-12-13, parca Zenga il chema intr-un din filme.
E plin de polonezi si romani, poate cativa nemti... E o locatie in care nu m-as mai duce a doua ora nici pe gratis... Oricat ai dat pe bilete nu merita, la banii aia gasea-i ceva mai bun in alta parte, pe Kassandra sau la Elea.
Succes oricum!

Buna!
Am fost si eu o saptamana la acest hotel Sonia la sfarsitul lui mai 2008 si mi s-a parut super ok. Tin sa te contrazic din mai multe puncte de vedere:
-curatenia: in fiecare zi se facea curat , inclusiv patul , iar o data la 3 zile iti schimba asternuturile;
-faptul ca baia e mica- iar nu stiu ce sa zic: incape wc, chiuveta...si dak au pus si cada...atunci nu e chiar asa mica; camerele pt 3 persoane au baia foarte mare, in schimb ;
-in ceea ce priveste plaja, au fost multi care au facut plaja acolo si nu s-au plans, insa eu cred ca se compenseaza cu piscina care e foarte curata; Mai mult decat atat, nu te opreste nimeni sa nu mergi sa faci plaja in alte locuri...sunt niste golfulete super...
-mancarea a fost diversificata : in afara de salata care o gaseai in fiecare seara si branza tofu, nu se mai repetau mancarurile decat dupa 3 sau 4 zile. In doua zile a fost gratar de porc(probabil ai pierdut prima zi)..

Daca stau bine si calculez cat ne-a costat ...o singura concluzie o am : cred ca ne-au dat ei bani ca sa stam la ei...ca prea moka a fost, tinand cont ca raportul pret -calitate e invers porportional.

In final, va recomand cu caldura acest hotel si cand voi avea timp , voi atasa si poze din camere sa vedeti cat de 'murdara' era! Concediu placut si nu va mai luati dupa altii...care dau putin si vor f mult peste! (asa suntem noi romanii...mereu cu pretentii)
skippy2008
QUOTE (ialina29 @ Jun 20 2008, 15:09) *
Buna!
Am fost si eu o saptamana la acest hotel Sonia la sfarsitul lui mai 2008 si mi s-a parut super ok. Tin sa te contrazic din mai multe puncte de vedere:
-curatenia: in fiecare zi se facea curat , inclusiv patul , iar o data la 3 zile iti schimba asternuturile;
-faptul ca baia e mica- iar nu stiu ce sa zic: incape wc, chiuveta...si dak au pus si cada...atunci nu e chiar asa mica; camerele pt 3 persoane au baia foarte mare, in schimb ;
-in ceea ce priveste plaja, au fost multi care au facut plaja acolo si nu s-au plans, insa eu cred ca se compenseaza cu piscina care e foarte curata; Mai mult decat atat, nu te opreste nimeni sa nu mergi sa faci plaja in alte locuri...sunt niste golfulete super...
-mancarea a fost diversificata : in afara de salata care o gaseai in fiecare seara si branza tofu, nu se mai repetau mancarurile decat dupa 3 sau 4 zile. In doua zile a fost gratar de porc(probabil ai pierdut prima zi)..

Daca stau bine si calculez cat ne-a costat ...o singura concluzie o am : cred ca ne-au dat ei bani ca sa stam la ei...ca prea moka a fost, tinand cont ca raportul pret -calitate e invers porportional.

In final, va recomand cu caldura acest hotel si cand voi avea timp , voi atasa si poze din camere sa vedeti cat de 'murdara' era! Concediu placut si nu va mai luati dupa altii...care dau putin si vor f mult peste! (asa suntem noi romanii...mereu cu pretentii)

Salut!
M-am mai linistit putin.Nu de alta,dar plec si cu pitica de 4 ani dupa mine....Daca ai timp,astept sa pui pozele.Oricum rezervarea e facuta dar macar sa vad la ce ma astept.Sunt de aceeasi parere:nu poti plati de 3 stele si sa ai pretentii de 5.
Multumesc de informatii.
Noi plecam pe 23 iunie noaptea din Galati;am dori sa ajungem in vama la Giurgiu pe la 4am,o singura masina.Ne-am bucura daca am avea companie de drum. smile.gif

dianis23
a fost cineva la hotelul Gerakina Beach????cum e ???
SURSY2003
Salutare!

Pleaca cineva spre Sithonia / Neos Marmars cu intrare pe 28.06?
ma duc cu masina si cu bulgarii e mai bine in haita!
As vrea sa fiu cam pe la 5 in Giurgiu.
JustMe2007
In Kalamitsi am gasit cazare direct la ei (greci), de data asta nu ne-am mai complicat cu agentia si a fost mult mai bine, nu am avut surprize neplacute.

Am fost multumiti de statiune (plaja foarte faina cum nu prea gasesti in zona), cu nisip si libera, asta tinand cont ca am fost cu copiii. era un mare avantaj Statiunea foarte mica, asa ca nu o recomand celor care merg fara masina. Noi fiind cu masina aveam mare libertate de miscare, mergeam la cumparaturi sau mai serveam masa in Sarti, Sykia, etc., desi si Kalamitsi este dotata cu tot ce trebuie.

Cazarea iar a fost de nota 10, grecii foarte binevoitori si ospitalieri, cladirea in care am stat este relativ noua (al doilea sezon de cand e folosita), camerele bine dotate si curate, poate putin cam mici (la 4 persoane cat am fost noi)raportul calitate/pret foarte bun. Desi era in sistem self-catering, la 3 zile au facut curat, schimbat prosoapele, lenjeria... Ca si locatie, foarte aproape de plaja, taverne si cele cateva magazine care se afla acolo.

Am fost si in croaziera din golful Toroneos, a fost frumos, multumesc celor care au dat detalii smile.gif

Am facut si turul peninsulei (Sithonia) si am admirat peisajul, totul merita vazut.

Nu intru in detalii ca s-au spus foarte multe pe aici, dar daca aveti intrebari, raspund.

Drumul a fost prin Serbia-Macedonia si nu am avut ce sa ne reprosam ca am ales aceasta ruta.
schumiholic
QUOTE (ialina29 @ Jun 20 2008, 15:09) *

Vrei sa spui branza feta, nu? tongue.gif

QUOTE (JustMe2007 @ Jun 22 2008, 20:55) *
Am fost si in croaziera din golful Toroneos, a fost frumos, multumesc celor care au dat detalii smile.gif
Am facut si turul peninsulei (Sithonia) si am admirat peisajul, totul merita vazut.

Poti sa dai mai multe detalii despre golful Toroneos, cum a fost? Si turul peninsulei, pe unde ai fost, unde ti-a placut mai mult, ce plaje frumoase ai gasit... Cand ai timp sa faci o descriere amanuntita, as aprecia tare mult. Putem discuta si pe PM sau mail.
Tanyla
Ceva informatii ''calde'' despre Miramare Bungalows , Neos Marmaras nu are nimeni ? Am citit tot topicul , sunt ceva informatii despre aceasta locatie dar nu ''calde''.Multumesc si vacante insorite tuturor .
Tanyla
QUOTE (dianis23 @ Jun 20 2008, 18:02) *
a fost cineva la hotelul Gerakina Beach????cum e ???

Am fost eu acum trei ani in Gerakini , dar am avut cazarea la Estelle.Doar am servit micul dejun la restaurantul din cadrul complexului Gerakina Beach.Complexul este mare , cu un hotel si bungalows dispuse ( bungalourile) in toata curtea complexului , cu parter si 1 etaj.La bungalouri erau balcoane numai la etaj , camerele de la parter avind iesirea direct in curte...Gradina este superba ,intinsa, flori multe , iarba , palmieri , este ok pentru copii .Eu am vazut o singura piscina in aer liber , nu stiu daca mai exista si alta la interior .In cadul complexului mai este si un supermarket , o taverna , terenuri de sport , are plaja cu sezlonguri si umbrelute .Plaja este frumoasa , lata ,cu nisisp fin, apa este curata, fara pietre .Eu servind acolo doar micul dejun ( bufet suedez care cuprindea cafea, lapte , ceai , suc,fructe, oua , cascaval de citeva feluri , sunca , salam,rosii,castraveti, ardei grasi,cereale,crenvursti ,citeva feluri de placinte , chec , si mai multe feluri de piine ) nu-ti pot spune nimic de celelate mese . Staiunea in sine este mica , un satuc, dar mie mi-a placut tare mult acolo.Atasez o fotografie din complex

Poate reusesc acum sa atasez fotografia...Sorry
Tanyla
Alte foto din Gerakini.
crisskiss
eu plec pe 28 06 spre hotel palladium de langa kriopigi si am cateva intrebari.in primul rand am auzit ca exista duty free,mai exact unde se afla?
e obligatorie asigurarea de sanatate? ce costuri implica calatoria(vignete la bulgari,greci,taxa pod,etc)? iar pentru cei care au fost in zona in care merg eu rog sa-mi spuna unde este viata de noapte mai cool.am inteles ca in Kalithea!?multumesc
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.