QUOTE (andc @ May 18 2008, 15:45)

Salut
am fost anul trecut la Sonia o saptamana... si am vrut sa plec din a doua zi de sedere... Ce sa-ti spun este cel mai slab hotel din Halkidiki pe care l-am vazut si am vazut si de 2 stele care erau mai ok. Camerele sunt mari dar baia este foarte mica, in schimb este mare mizerie, prin camere, prin bai, la restaurant, iar plaja hotelului este cea mai mizerabila. Ca locatie este ok poti face plaja la Gerakini sau poti merge pe Sithonia unde gasesti locuri de vis. Masa este groaznica, nu sunt foarte pretentios - am facut armata - dar seara nu puteam manca aproape nimic: aproape zilnic era miel, sau peste sau musaca... o singura zi au fost gratare de porc la gril, dar mi s-a parut ca au ungust oribil... banuiesc ca nu curata grilul decat la inceput si la sfarsit de sezon. Sala de mese e ca o sala de cantina, personalul aproape inexistent, iar proprietarul e un grec care seamana leit cu batranul din filmele cu Ocean's 11-12-13, parca Zenga il chema intr-un din filme.
E plin de polonezi si romani, poate cativa nemti... E o locatie in care nu m-as mai duce a doua ora nici pe gratis... Oricat ai dat pe bilete nu merita, la banii aia gasea-i ceva mai bun in alta parte, pe Kassandra sau la Elea.
Succes oricum!
Buna!
Am fost si eu o saptamana la acest hotel Sonia la sfarsitul lui mai 2008 si mi s-a parut super ok. Tin sa te contrazic din mai multe puncte de vedere:
-curatenia: in fiecare zi se facea curat , inclusiv patul , iar o data la 3 zile iti schimba asternuturile;
-faptul ca baia e mica- iar nu stiu ce sa zic: incape wc, chiuveta...si dak au pus si cada...atunci nu e chiar asa mica; camerele pt 3 persoane au baia foarte mare, in schimb ;
-in ceea ce priveste plaja, au fost multi care au facut plaja acolo si nu s-au plans, insa eu cred ca se compenseaza cu piscina care e foarte curata; Mai mult decat atat, nu te opreste nimeni sa nu mergi sa faci plaja in alte locuri...sunt niste golfulete super...
-mancarea a fost diversificata : in afara de salata care o gaseai in fiecare seara si branza tofu, nu se mai repetau mancarurile decat dupa 3 sau 4 zile. In doua zile a fost gratar de porc(probabil ai pierdut prima zi)..
Daca stau bine si calculez cat ne-a costat ...o singura concluzie o am : cred ca ne-au dat ei bani ca sa stam la ei...ca prea moka a fost, tinand cont ca raportul pret -calitate e invers porportional.
In final, va recomand cu caldura acest hotel si cand voi avea timp , voi atasa si poze din camere sa vedeti cat de 'murdara' era! Concediu placut si nu va mai luati dupa altii...care dau putin si vor f mult peste! (asa suntem noi romanii...mereu cu pretentii)