Halkidiki
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130

renata-kary

QUOTE (dannek @ Mar 17 2008, 01:02) *
Iti recomand cu, caldura Palladium pt ca am stat acum 2 ani acolo si am fost foarte multumit de servicii, singurul inconvenient este ca plaja este cam la 700 m de hotel si trebuie sa traversezi soseaua ca sa ajungi la ea si sa platesti sezlongurile!! Mai greu este cin te intorci de la plaja ca trebuie sa urci putin.
Plaja este buna cu nisip granulat iar apa este splendida.

dar cum este plaja la hotel?ingusta sau lata?si cat au costat sezlongurile?unde ati mancat,sunt taverne,restaurante?preturi,ceva?
luioza
Buna, imi spune si mie cineva daca ati fost la unul din urmatoarele hoteluri?
Poseidon, Kymata, Ilion sau Hotel Central
M-ar interesa sa stiu conditiile de cazare, curatenie si ce ar mai fi de stiut.
Va multumesc!

giovi_buru
QUOTE (renata-kary @ Jun 7 2008, 14:26) *
dar cum este plaja la hotel?ingusta sau lata?si cat au costat sezlongurile?unde ati mancat,sunt taverne,restaurante?preturi,ceva?

eu unul urmaresc de ceva timp ceva interesant la hotelul la care voi merge eu...si stau si astept...daca ai fi dat o simpla cautare pe acest forum cu siguranta ai fi gasit topicurile pe care le-am gasit si eu si poate m-au facut sa iau bilet la hotel Palladium, dar sa scriu doar de dragul de a scrie este aberant....un sfat: www.hotel-palladium.gr. smile.gif fara suparare, dar este bine sa ne uitam
Tzevaru
Pentru cine vrea poze de la Philoxenia

http://picasaweb.google.com/vizitiub/Grecia02
pmariushd
Sunt din Deva , as vrea sa stiu daca pleaca cineva in Halkidiki - Kallitea in noaptea de 15 spre 16 August 2008 pe la Bechet sau eventual pe Serbia - Macedonia.
skiritelu
Salut
Plecam spre Sithonia in data de 28.06.2008 din Bucuresti.
E cineva care sa ne tina de urat ?
Beck
Impreuna cu un grup de prieteni vrem sa ne facem anul asta, ca si anul trecut vacanta in Halkidiki. Anul trecut am fost in Kalithea (bratul Kasandra) unde ne-a placut. Anul asta am vrea sa incercam ceva si pe bratul Sithonia, insa din ce am citit pe acest topic inteleg ca viata de noapte (discoteci, cluburi...intr-un cuvant = galagie !!!) nu prea gasim in zona asta.
Din experienta voastra, a celor care au fost in Sithonia, v-as fi recunoscator daca mi-ati spune ca nu e asa, si unde anume as gasi ceva "viata de noapte".
Imi inchipui ca poate nu vom gasi distractia din Kalithea sau Hanioti, insa macar ceva ...sa fie acolo, sa nu dormim!!!

MULTUMESC ANTICIPAT! (si in numele prietenilor mei)

anami
Nu gasesti nicio galagie pe Sithonia; asta e farmecul zonei wink.gif
QUOTE (Beck @ Jun 7 2008, 20:10) *
Impreuna cu un grup de prieteni vrem sa ne facem anul asta, ca si anul trecut vacanta in Halkidiki. Anul trecut am fost in Kalithea (bratul Kasandra) unde ne-a placut. Anul asta am vrea sa incercam ceva si pe bratul Sithonia, insa din ce am citit pe acest topic inteleg ca viata de noapte (discoteci, cluburi...intr-un cuvant = galagie !!!) nu prea gasim in zona asta.
Din experienta voastra, a celor care au fost in Sithonia, v-as fi recunoscator daca mi-ati spune ca nu e asa, si unde anume as gasi ceva "viata de noapte".
Imi inchipui ca poate nu vom gasi distractia din Kalithea sau Hanioti, insa macar ceva ...sa fie acolo, sa nu dormim!!!

MULTUMESC ANTICIPAT! (si in numele prietenilor mei)

Cauta cazare pe net ca gasesti calitate superioara la preturile mai bune decat in agentii.
Nu lua demipensiune pt ca grecii sunt prin excelenta zgarciti si vei fi dezamagit;ti-o spune cineva care adora vacantele in Grecia! La taverne gasesti manacare ieftina, buna, variata si proaspata.

QUOTE (Mircea2000 @ Jun 7 2008, 00:36) *
M-ar interesa sa merg in august in Halkidiki sejur transport propriu, am vazut ca preturile sunt destul de mari
oricum nu sunt cu pretentii si am gasit niste oferte chiar ieftine, la sub
40E/camera/de2pers. Lista e mai jos:
Ati auzit ceva de vreounu din hotelurile astea, repet... sunt foarte ieftine, unele
au chiar si mic dejun inclus.Sau poate imi da cineva alte idei de cazare
la fel de ieftina.
Inca o intrebare, merita costul in plus pe demipensiune? Adica cam cat
ar costa acolo un micdejun+cina de cumparat? daca hotelu cu demipensiune
e cu 25E/pers/noapte mai mult poate merita mai mult luata mancarea la fata locului.

Cum este statiunea Kallithea, m-ar interesa ceva unde sa existe viata
de noapte si nu izolare si liniste.
Merita cumparat de la agentie sau cautat pe net?
Multumesc.

Marius

ssklm
Salut ,

A fost cineva la Hotel Gerakina Beach ?

O zi buna
hootdeals

QUOTE (Dragos_Andreea @ Jun 6 2008, 11:40) *
Hotel Themelis este situat la cateva minute de plaja, in frumoasa statiune Fourka Beach –Kassandra
Stie cineva cum este in zona specificata mai sus ,poate chiar si hotelul?
Mersi.

Salut,ai mai fost in grecia pana acum in halkidiki?stii drumul?starea lui?
Noi tot pe 12 iulie plecam pe la 4-5 dimineata.
Toate cele bune.

Am fost yo vara trecuta la Kriopigi Beach in Halkidiki.

Iti dau asa cateva detalii la ce sa te astepti.

1. Hotelul si serviciile oferite sunt excelente. Camerele sunt extraordinar de curate si intretinute.
2. Mancarea ! Asta era partea mea preferata. Bucatarii greci sunt foarte buni. Cele mai bune mancaruri . La desert nu mai vorbesc. Excelent !!! Daca ai all-inclusive ( yo asa am fost ) atunci e perfect. Ai bautura si sandwichuri gratis si la piscina.
Ai mancare si sucuri pe plaja gratuita. E plaja hotelului - e curata si apa foarte limpede. Si saltele, sezlongurile, umbrelele sunt gratis.
3. Transport gratuit la plaja ( cu un trenulet din ora in ora ). E distractiv.
4. E bine sa te duci sa vizitezi Salonicul - al 2 oras din Grecia ca dezvoltare si marime. Superb. Apropo, in perioada in care te duci sa nu fie vreun meci al celor de la PAOK Salonic, ca mai sunt fani de-ai echipei pe strazi si fac ca nebunii.
5. Pt cumparaturi iti recomand Kalithea. E un autocar care te ia direct din fata hotelului si te duce acolo.
De obicei, la magazinele cu geci de piele si blana sunt vanzatoare romance. Yo nu stiam, si incepusem sa intreb in engleza. Nu stiu cum si-a dat seama ca's roman, dar cred ca m-a auzit conversand cu persoanele cu care eram. Si mi-a zis: " Stai linistit, sunt romanca." . Pretul mi l-a zis mai mic fata de cel normal. Cel putin asa mi-a zis ea, ca eram roman. A zis ca daca era cineva de alta nationalitate pretu era altu ( mai mare ).

Nu prea iti recomand sa mergi cu masina. Ca trebuie sa treci prin Bulgaria. Bulgarii se poarta extraordinar de urat cu romanii. De exemplu, yo am fost cu trenu la vagonul de dormit ca mi s-a parut mai interesant. Si ne-au tinut degeaba si intentionat in vama si in gari incat intarziase trenu cu nush cate ore.

Altceva nu stiu daca mai tre sa-ti spun.
Dragos_Andreea
QUOTE (hootdeals @ Jun 8 2008, 18:19) *

1. Hotelul si serviciile oferite sunt excelente. Camerele sunt extraordinar de curate si intretinute.
2. Mancarea ! Asta era partea mea preferata. Bucatarii greci sunt foarte buni. Cele mai bune mancaruri . La desert nu mai vorbesc. Excelent !!! Daca ai all-inclusive ( yo asa am fost ) atunci e perfect. Ai bautura si sandwichuri gratis si la piscina.
Ai mancare si sucuri pe plaja gratuita. E plaja hotelului - e curata si apa foarte limpede. Si saltele, sezlongurile, umbrelele sunt gratis.
4. E bine sa te duci sa vizitezi Salonicul - al 2 oras din Grecia ca dezvoltare si marime. Superb. Apropo, in perioada in care te duci sa nu fie vreun meci al celor de la PAOK Salonic, ca mai sunt fani de-ai echipei pe strazi si fac ca nebunii.
5. Pt cumparaturi iti recomand Kalithea. E un autocar care te ia direct din fata hotelului si te duce acolo.
De obicei, la magazinele cu geci de piele si blana sunt vanzatoare romance. Yo nu stiam, si incepusem sa intreb in engleza. Nu stiu cum si-a dat seama ca's roman, dar cred ca m-a auzit conversand cu persoanele cu care eram. Si mi-a zis: " Stai linistit, sunt romanca." . Pretul mi l-a zis mai mic fata de cel normal. Cel putin asa mi-a zis ea, ca eram roman. A zis ca daca era cineva de alta nationalitate pretu era altu ( mai mare ).

Nu prea iti recomand sa mergi cu masina. Ca trebuie sa treci prin Bulgaria. Bulgarii se poarta extraordinar de urat cu romanii. De exemplu, yo am fost cu trenu la vagonul de dormit ca mi s-a parut mai interesant. Si ne-au tinut degeaba si intentionat in vama si in gari incat intarziase trenu cu nush cate ore.

Mersi mult pentru detalii.
mahmud
QUOTE (hootdeals @ Jun 8 2008, 17:19) *

am inteles ca ai fost cu trenul poti oferi mai multe detalii:ce fel de bilete,cit a durat drumul,ceva neplaceri pe drum,unde a-ti coborit in grecia ,cu ce a-ti ajuns la hotel sau orice alta informatie care imi poate fii folositoare mii de multumiri
Ignition
QUOTE (skiritelu @ Jun 7 2008, 19:33) *
Salut
Plecam spre Sithonia in data de 28.06.2008 din Bucuresti.
E cineva care sa ne tina de urat ?

Noi plecam in 27.06.2008 (dimineata) din Bucuresti cu sosire in Halkidiki in 28.06.2008 cu o noapte odihna in zona Serres(Grecia) la ~ 610km de Bucuresti si noi cautam companie smile.gif
Putem discuta mai multe pe privat daca este ok si pt. voi.
skiritelu
QUOTE (Ignition @ Jun 9 2008, 12:41) *
Noi plecam in 27.06.2008 (dimineata) din Bucuresti cu sosire in Halkidiki in 28.06.2008 cu o noapte odihna in zona Serres(Grecia) la ~ 610km de Bucuresti si noi cautam companie smile.gif
Putem discuta mai multe pe privat daca este ok si pt. voi.

Sorry dar nu pot decat pe 28.06.Noi avem la Sonia.Voi?Poate ne intalnim pe acolo.Daca nu ....vacanta placuta!!!!
Eu caut de multisor parteneri de drum dar nu vrea nimeni pe 28.Sau poate e prea devreme ptr raspuns.
Mai astept
makron
Plec pe 21 iunie, amatori?
gotta
QUOTE (giovi_buru @ Jun 7 2008, 17:27) *
eu unul urmaresc de ceva timp ceva interesant la hotelul la care voi merge eu...si stau si astept...daca ai fi dat o simpla cautare pe acest forum cu siguranta ai fi gasit topicurile pe care le-am gasit si eu si poate m-au facut sa iau bilet la hotel Palladium, dar sa scriu doar de dragul de a scrie este aberant....un sfat: www.hotel-palladium.gr. smile.gif fara suparare, dar este bine sa ne uitam

Si apa era rece? Si era mare? Si avea pietre? Si....?!?!
Raspunsul e unul:"merita sa te duci!".
emese00
QUOTE (makron @ Jun 10 2008, 19:57) *
Plec pe 21 iunie, amatori?

Si noi ... dimineata, din Brasov. Voi la ce ora?
lilcumarsupiu
QUOTE (JustMe2007 @ May 31 2008, 07:50) *
Multumesc de informatii. Vom sta exact in Kalamitsi, rezervarea am facut-o acum o luna, iar peste o saptamana plecam Mi se pare foarte convenabila oferta si am avut de unde alege. Oricum am ales destinatia in functie de plaja si peisaj, de asta n-as fi vrut sa ratam smile.gif

Buna, poti te rog sa-mi spui cum ai gasit cazare in Kalamitsi, intrucat eu nu gasesc nimic la agentiile romanesti

Am citi topicul, dar nu am gasit mai nimic despre 2 hoteluri care ma intereseaza: in possidi, POSSIDI PARADISE si DOLPHIN BEACH worthy.gif
need_help
Salutare .... pe 2 septembrie doresc si eu sa plec in Grecia, am ales hotel Daphne Holiday din Kassandra
cine ma poate ajuta cu cateva impresii despre acest hotel daca a fost pe akolo (CONDITII CAZARE , MASA , AGREMENT , PLAJA)
si cine poate spune (din cei care au fost de curand ) care mai sunt taxele la vama.

Va multumesc anticipat pentru ajutor.
schumiholic
Am si eu o mare dilema: am posibilitatea sa plec in Halkidiki fie in perioada 9-16 august, fie in perioada 30 august-6 septembrie. Dupa voi, care ar fi perioada propice pentru facut plaja? Nici nu as vrea sa ma parlesc, sa nu pot sa stau la soare de cald ce e, dar nici sa nu am parte de plaja si mare... Voi ce ma sfatuiti?
anami
In Kalanmitsi nu gasesti cazare decat pe net; de ex pe halkidiki.com. Nu rebuie sa platesti cu cardul; eventual doar le trimiti un avans.Depinde cum te intelegi cu ei. E super in Kalamitsi si UNIC.
QUOTE (lilcumarsupiu @ Jun 12 2008, 19:37) *
Buna, poti te rog sa-mi spui cum ai gasit cazare in Kalamitsi, intrucat eu nu gasesc nimic la agentiile romanesti

Am citi topicul, dar nu am gasit mai nimic despre 2 hoteluri care ma intereseaza: in possidi, POSSIDI PARADISE si DOLPHIN BEACH worthy.gif

luioza
Buna se pare ca nu prea sunt informatii despre hoteluri dar pleaca cineva pe 2 august?
Adresa mea de email este luioza_23@yahoo.com ( raspund mai greu la acesta adresa) nu va suparati.
Poate calatorim impreuna prin Bulgaria.
yvonna
[quote name='Mircea2000' date='Jun 7 2008, 00:36' post='4699452']
M-ar interesa sa merg in august in Halkidiki sejur transport propriu, am vazut ca preturile sunt destul de mari
oricum nu sunt cu pretentii si am gasit niste oferte chiar ieftine, la sub
40E/camera/de2pers. Lista e mai jos:

Odysseas Hotel
Oceanis Apartments Kallithea
Alkyonis Apartments Kallithea
Stavros Apartments Kallithea
Petridis Beach
Potidea GoldenBeach
Skendos Apartments
Korali House...............

Eu plec la sfarsit de august la Okeanis. Nu stiu cum e ( agentia din grecia la care am facut rezervarea mi-au spus ca nu au fost plangeri in anii trecuti).
Motivul pentru care am ales Okenisul e ca la bani de Paralia stau in Chalkidiki si am si piscina.... Nici nu ma gandesc ca o sa fie naspa. Am mai stat la studiouri in Grecia si a fost Ok. Plec de la ideea ca la banii pe care-i dau exact aia primesc. Cand am fost in Antalya la 5 stele am avut pretentii. Acum nu am.

emese00
Cine mai pleaca cu masina in Grecia in 21.06?
makron
Je! proud.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.