Halkidiki
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130

andc

QUOTE (Tzeposul @ May 20 2008, 14:16) *
La 5 EUR de pers pe zi nici nu te poti astepta la cine stie ce. Toata lumea vrea sa dea cat mai putin , dar sa aibe conditii de 4 stele. Asa ceva eu nu am intalnit inca, dar totusi mai sper biggrin.gif

Eu am intalnit: anul trecut din 26 mai - 2 iunie am stat la Palladium **** pe Kassandra 7 nopti cu demipensiune la 39 Euro de persoana. A fost oferta publicitara la Mareea. Si chiar a fost super si hotelul si mancarea si vremea.
skiritelu
QUOTE (andc @ May 20 2008, 07:02) *
Imi pare rau... asta e parerea mea despre acest hotel. Daca poti sa schimbi mai bine schimba. Uite iti d-au o lista cu hoteluri la care poti sa te duci ptr ca e ok, am stat la ele si a fost multumitor. Daca mai sunt hoteluri bune pe care nu le-am prins in lista, inseamna ca nu am stat la ele. Pe Kassandra: Palladium, Macedonian Sun, Kriopigi Beach, Paradise Bay, pe Sithonia: Gerakini Beach, Elea Village. Sunt hoteluri din categoria low price dar de caliate buna. Normal sunt multe hoteluri mai bune decat acestea, dar nu e totuna sa mergi la Palladium **** in iunie cu 129 Euro de persoana pentru o saptamana sau sa mergi la hotel Sithonia**** in Porto Karas cu 790 Euro in aceeasi perioada... Deci pe langa faptul ca aceste locatii sunt ok si masa e buna si biletele sunt mai ieftine!

Succes

""" Abia am gasit o camera pe 28 iunie. Merge cineva cu masina? Poate stabilim o intalnire. """

Biletele bune nu le cumperi acum... eu de ani de zile ini rezerv biletele pentru Grecia in ianuarie - februarie... mai tarziu cumperi ce ramane, sau cumperi prea scump. Si am observat ca preturile la turism extern cresc in fiecare an, in ultimul timp, oricum anul acesta au fost sensibil mai mari decat anul trecut. Nu stiu la cat ai gasit tu bilete dar eu anul trecut am stat la sfarsitul lui septembrie la Sonia cu 5 Euro de persoana pe zi cu demipensiune, a fost 39 Euro un bilet pe saptamana... si crede-ma ca nu as mai sta nici pe gratis.
Nu merita sa planifici intalniri in vama... garantat in 28 iunie vei intalni cel putin 10 romania la orice ora in vama. Daca vrei companie te tii dupa ei - oricum nu stie nimeni ca nu sunteti un grup. Daca merg tare tine-te in coada lor, sunt mai putine sanse sa te opreasca politia. Oricum eu de 3 ani merg singur si de mai multe ori pe an si nu am avut niciodata probleme. Prefer sa merg singur la drum ca sa imi fac programul cum imi place, sa opresc unde vreau si cat vreau. Prin BG ma orientez in general sa merg dupa un TIR in zonele sensibile - ai sa le vezi tu, si nu opresc decat in parcarile OMV unde bag benzina si mananc. Plata doar cu card in BG si doar card cu chip - ca pe ala ti-l cloneaza mai greu.

Esti de aur..........
Si eu am gasit oferta la Mareea.Din pacate era singurul hotel care mai avea camera pe 28(din categoria oferte)-si eu chiar am crezut ca e de calitate avand in vedere ca pretul ajunge la 339/pers in 19 iulie ca sa nu zic ca la alte agentii ptr 28iunie am gasit cu 223/pers.Cand am vazut-o cu 159 am crezut ca am dat lovitura.
Din pacate nu am putut schimba,ramane sa-ti povestesc la intoarcere(daca mai sunt in viata).
Cel mai tare merci ptr sfatul cu intalnirea din vama.Cred ca ai f.mare dreptate si o sa-l urmez.
Exista vreun site cu Gerakini-Sithonia unde sa fie trecute hotelurile,plajele,tavernele ,nu stiu ,orice?

giovi_buru
Deci este bine la H Palladium....f bine pt cei 520E/fam cu demipensiune este OK, cu data de 12 iul 2008! Anul trecut am stat la Kriopigi beach si a afost frumos, mancarea se cam repeta, plaja era cam de parte (dar cu masina se rezolva repede), dar la cei 550E cat am dat a fost bine
Daca vrem lux sau aproape lux putem da 1000E fara transport in Vestul Europei si cred ca vom fi super multumiti! Dar atata timp cat in RO la 500E primesti aproape nimic....mai binne dau bani in afara!
En-ki
QUOTE (skiritelu @ May 20 2008, 19:34) *
Exista vreun site cu Gerakini-Sithonia unde sa fie trecute hotelurile,plajele,tavernele ,nu stiu ,orice?

Uite siteul:
http://www.gerakini.gr/gerakini-en.htm
andc
QUOTE (skiritelu @ May 20 2008, 19:34) *

Sunt doua taverne in Gerakini pe care ti le recomand: Oasis si Marco Polo, sunt situate inainte de complexul Gerakini Beach cum mergi inspre Sonia. Se mananca bine si ieftin. Gasesti meniul zilei cu toate 3 felurile de mancare pana la 10-15E. La Oasis pentru 2 pizza mari si bune si o sticla de 1.5l Zagori am platit 14 Euro. Chiar in fata la Gerakini Beach este un fast food unde se face un gyros bun cu 2.2 E. Plaja din dreptul terasei Oasis e cu nisip si e ok, la Gerakini Beach iar e ok plaja. Cel mai bine e sa fii cu masina si sa mergi pe Sithonia, gasesti locuri superbe de plaja: Vourvourou, Sarti, Kalamitsi, Toroni si multe altele. Daca nu esti cu masina merita sa inchiriezi macar 1-2 zile - te va costa de la 50 E pe zi. E pacat sa mergi pana acolo si sa vezi doar imprejurimile di Gerakini. Nu merge in excursii prin Mareea, vei iesi mai scump. Du-te direct in port si alege ce vapor iti place ptr croaziera la Athos si in Toroneos.
Succes!
JustMe2007
Tot aud pareri despre plaja din Kalamitsi dar nu stiu nimic concret. Rog pe cei care au trecut pe acolo (andc si altii) sa imi spuna cateva detalii. Am inteles ca e cu nisip atat pe plaja cat si in apa, dar intrarea in apa cum e, lina sau abrupta? Sunt ceva umbrelute si sezlonguri pe plaja? Dar taverne? Satul am inteles ca este mic si linistit... exact ce cautam.

Despre croaziere: care din ele merita sa fie urmata? La Athos sau Golful Toroneos? Care e diferenta?
Fiind cu masina, ce as putea sa vizitez in zona? Si unde gasesc un supermarket pt ceva cumparaturi?
andc
QUOTE (JustMe2007 @ May 21 2008, 08:26) *
Tot aud pareri despre plaja din Kalamitsi dar nu stiu nimic concret. Rog pe cei care au trecut pe acolo (andc si altii) sa imi spuna cateva detalii. Am inteles ca e cu nisip atat pe plaja cat si in apa, dar intrarea in apa cum e, lina sau abrupta? Sunt ceva umbrelute si sezlonguri pe plaja? Dar taverne? Satul am inteles ca este mic si linistit... exact ce cautam.

Despre croaziere: care din ele merita sa fie urmata? La Athos sau Golful Toroneos? Care e diferenta?
Fiind cu masina, ce as putea sa vizitez in zona? Si unde gasesc un supermarket pt ceva cumparaturi?

uite niste poze din Kalamitsi www.kalamitsi.com e frumos intrarea in apa e destul de lina, e genul plaja de nisip cu stanci mari langa si in apa.
Este un restaurant panoramic de unde se vede marea larga la sud de Sithonia, e multa liniste, pot spune ca aduce putin cu Vourvorou... Se poate face scuba diving.
Croazierele la Athos si Golful Toroneos sunt diferite, cea pentru Athos se face cu ambarcatiuni mari ex Menia Maria de 500-700 de turisti, pleaca dimineata din portul Ormos Panagiotis coboara pana in partea sudica a bratului Agios Oros si urca pe langa tarm pana in Ouranopolis. Croaziera e zilnic din cate stiu nu merita sa cumperi bilete de la agentie, daca esti in port la 9am le cumperi direct de acolo si costa 20-25 Euro - pentru copii pana pe la 12 ani nu se plateste. In Ouranopolis se opreste vreo 2 ore ptr masa la taverna daca vrei apoi se pleaca inapoi spre Ormos Panagiotis.
Croaziera ptr Golful Toroneos pleca din Pefkohori sau Croussou pentru cei de pe Kassandra si din Neos Marmaris sau Porto Karas ptr cei de pe Sithonia. Vasele de croaziera sunt mai mici max 100 persoane, biletul e tot pe la 20 E de persoana iar pe unele ambarcatiuni ex Agios Nikolaos primesti o masa: un burgher si un suc sau un vin. E o croaziera de relaxare si placere. Cei care pleaca de pe Kassandra se opresc la plaja la Toroni: plaja cu nisip granulat ca bobul de orez dar cu intrarea abrupta in mare si cei care pleaca de pa Sithonia se opresc in golful de la Croussou - nisip fin si intrare foarte lina in apa.
In golf la Croussou se practica sporturi nautice: banana, colac trase de salupa de la 10 E , parasuta de la 20 E si skyjet de la 25 E.

Cuoresportivo
Buna,

Am gasit acest site de cateva zile, si am ametit deja de cate informatii sunt aici

Dar nu am reusit sa gasesc exact ce-mi trebuie mie.

Eu si sotul vrem sa plecam in a doua parte a lunii august in Halkidiki. Dupa cercetari adanci, ne-am decid la bratul Sithonia.
Am primit de la paralela 45 3 oferte de hoteluri, despre care as dori mai multe informatii de la "fata locului", si anume : Lagomandra, Blue Dolphin si Athena Pallas.

Va rog sa-mi dati orice informatii dispuneti despre aceste 3 locatii, mai ales despre Lagomandra.

Intentionam sa mergem cu masina proprie.

Multumesc anticipat pentru sfaturi
Sioux-2
QUOTE (Cuoresportivo @ May 21 2008, 15:16) *
Buna,

Am gasit acest site de cateva zile, si am ametit deja de cate informatii sunt aici

Dar nu am reusit sa gasesc exact ce-mi trebuie mie.

Eu si sotul vrem sa plecam in a doua parte a lunii august in Halkidiki. Dupa cercetari adanci, ne-am decid la bratul Sithonia.
Am primit de la paralela 45 3 oferte de hoteluri, despre care as dori mai multe informatii de la "fata locului", si anume : Lagomandra, Blue Dolphin si Athena Pallas.

Va rog sa-mi dati orice informatii dispuneti despre aceste 3 locatii, mai ales despre Lagomandra.

Intentionam sa mergem cu masina proprie.

Multumesc anticipat pentru sfaturi

Anch'io ho scelto Sithonia e' vado la in luglio ma non ho scelto nessun di questi 3 alberghi... Prima, devi cercare le risposte su siti come "tripadvisor" o "holidaycheck".
JustMe2007

Multumesc andc, foarte utile informatiile.
Imi poti spune ce localitate este mai mare in zona si unde pot face cumparaturi?
andc
QUOTE (JustMe2007 @ May 22 2008, 07:25) *
Multumesc andc, foarte utile informatiile.
Imi poti spune ce localitate este mai mare in zona si unde pot face cumparaturi?

Din zona cele mai mari localitati sunt Nea Moudania si Poligiros, cumparaturi de la Lidl din Nikiti ptr Sithonia sau de la Lidl din Khalitea ptr Kassandra. Sau daca mergi spre Salonic ~ 100km gasesti toata gama de supermarketuri. Foarte interesant JUMBO, la intrarea in Salonic, este un depozit de jucarii si articole ptr copii la preturi fff mici. Atentie Lidl e inchis duminica! In rest in fiecare localitate sunt minimarket uri unde se pot face cumparaturi la preturi bune.
geocosma
Mai este un LIDL la intrare in Poligiros, mai bine aprovizionat decat cel de la Nikiti.
longroad
QUOTE (andc @ May 20 2008, 17:09) *
Eu am intalnit: anul trecut din 26 mai - 2 iunie am stat la Palladium **** pe Kassandra 7 nopti cu demipensiune la 39 Euro de persoana. A fost oferta publicitara la Mareea. Si chiar a fost super si hotelul si mancarea si vremea.

Eu urmeza sa ma duc la Palladium vara asta. E de bine? Am ales hotelul doar dupa poze deci am ceva emotii.... rolleyes.gif
andc
QUOTE (longroad @ May 22 2008, 13:53) *
Eu urmeza sa ma duc la Palladium vara asta. E de bine? Am ales hotelul doar dupa poze deci am ceva emotii.... rolleyes.gif

E superb, dupa mine a fost cel mai bun hotel la care am stat in Halkidiki. Camere mari, curate, masa buna in regim bufet, o piscina superba, curatenie, personal atent...
Singurul minus ca e pe un deal sub padure cam la 1km de mare. Tipul de la hotel are un microbus cu care duce turisti la plaja zilnic la ora 10. Nu stiu la cat e intoarcerea nu am fost nicodata cu el. De 3 ani ma duc o data pe an la Palladium si nu ma satur... Palladium are un farmec aparte, eu il recomand cu caldura.
kiki1
Cine merge pe data de 13 iunie la Philoxenia Bungalows cu Romadria?
andc
QUOTE (kiki1 @ May 23 2008, 20:12) *
Cine merge pe data de 13 iunie la Philoxenia Bungalows cu Romadria?

... eu ma duc din 7 iunie in 21 iunie la Palladium ...
giovi_buru
QUOTE (andc @ May 23 2008, 19:29) *
... eu ma duc din 7 iunie in 21 iunie la Palladium ...

poti sa-mi dai si mie mai multe detalii unde este situat hotelul cum vii dinspre Salonic! Am mai fost la Kriopigi beach, deci poti sa-mi dai mai multe informatii ca sa nu ma incurc! Din ce am citit eu pe net si din poze va fi bine....sper ca si pt copii, e mare lucru un spatiu de joaca pus la punct, poate dai mai multe informatii, sunt binevenite. Merci
makron
Sa ma scuzati, sunt nou pe forum, am dat un search si nu am gasit nimic despre hotel ARETI langa neo marmaris. Ati auzit cumva ceva despre el? As vrea sa fac o rezervare de pe 21 iunie pana pe 28. Niciun tour operator nu il are in evidente si am tratat direct pe iahu cu managerul de hotel.
please?
andc
Cateva poze de la Palladium pentru cei care vor merge anul acesta acolo - ca sa stie ce ii asteapta !
Pentru "pofticiosi" am pus si cate o poza cu exemplu de masa de seara si de dimineata... thumbup.gif
laurentis
Cei care au fost in Nea Vrasna pot da ceva relatii? Multumesc
petrucristi
Tocmai am sosit din Hanioti ,Paradise Bay,drumul ok peste tot ,la bulgari am fost oprit odata pt. control de rutina ,nu au fost probleme ,vigneta 5 euro pe 7 zile ,taxe pod giurgiu ,31 ron si respectiv 8 euro ,nu va speriati de Bulgaria ,daca respectati legile lor nu aveti treaba ,acum fac nani un pic ,daca aveti intrebari va raspund cu placere ,trimite ti PM.
ciobi_ion
Ma scuzati , sunt nou pe forum ,merg si eu pentru prima oara in Grecia pe Sidonia la Tooroni , a mai fost cineva acolo ? Mai merge cineva din data de 05.07.2008 ?
andc
QUOTE (ciobi_ion @ May 26 2008, 14:44) *
Ma scuzati , sunt nou pe forum ,merg si eu pentru prima oara in Grecia pe Sidonia la Tooroni , a mai fost cineva acolo ? Mai merge cineva din data de 05.07.2008 ?

Da am fost la Toroni, e o statiune mica nu prea ai ce sa faci si sa cumperi, plaja, golful si cetatea bizantina sunt superbe. Cauta mai sus gasesti ceva mai multe informatii. Inca ceva e plin de tantari seara in Toroni, peste tot sunt, dar cei mai multi parca s-au adunat aici...

sigur din 05.07.2008 mai merge cineva acolo, stai linistit nu vei fi singur...
Lucian BLK
La KORALI HOUSE in Neos Marmaras a fost careva?
Am vazut ceva oferte la cateva agentii!
mitzi11111
ola
si noi plecam tot pe 05.07 in grecia , insa spre kassandra , kallithea. poate mergem macar o parte din drum impreuna , imi este teama de bulgaria...ce zici?

QUOTE (ciobi_ion @ May 26 2008, 13:44) *

ola
si noi plecam tot pe 05.07 in grecia , insa spre kassandra , kallithea. poate mergem macar o parte din drum impreuna , imi este teama de bulgaria...ce zici?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.