nsdady
Jun 29 2006, 10:22
Eu plec impreuna cu viitoarea sotie dupa nunta (plecare pe 25 cu autocarul) la Philoxenia Bungalows. Sunt interesat daca mai este un cuplu(sau si alte persoane) care pleaca tot in aceasta perioada si doresc sa ne combinam sa inchiriem o masina sa facem plimbari prin Sithonia si Halkidiki in general. Sau daca veniti cu masina, sa mergem impreuna si sa impartim cheltuielile. Astept raspuns cat mai curand
nsdady
Jun 29 2006, 10:30
Salutare. Plec impreuna cu viitoarea sotie pe 25 august cu autocarul la Philoxenia. Daca se gaseste vreun cuplu, sau un grup de 2-3 persoane de treaba care vor sa facem diverse excursii prin Halkidiki cu o masina inchiriata, astept raspuns cat mai repede.
Sau, daca sunteti un cuplu sau grup si plecati cu masina personala acolo in aceasi perioada, ne-ar face placere sa mergem impreuna impartind astfel cheltuielile.
Multumesc, astept raspuns!
chevrolet
Jun 29 2006, 22:43
QUOTE(intel_bodhi @ Jun 1 2006, 22:52)

Salutare tuturor.
Sunt nou pe forum si am citit ce au mai scris cei dinaintea mea.
Vreau sa plec pe 17 iunie din Bucuresti spre Grecia si am facut rezervare la hotel Gerakina Beach, prin Romadria. Din cate am vazut pe forum, cei care au mers prin Romadria au fost multumiti.
Am si eu cateva intrebari totusi.
1. A fost cineva la Gerakina Beach, si daca da, cum e?
2. Care e cel mai bun traseu de urmat prin Bulgaria pentru a ajunge in Grecia cu masina?
3. Mai merge cineva in perioada aia? poate ne cuplam sa mergem cu mai multe masini.
eu am traversat bulgaria noaptea.merita.am vazut hotelul dar nu am fost cazat acoloe de vis.mancarea si servicii ireprosabile
QUOTE(avy78 @ Aug 26 2005, 09:47)

Toate sunt bune si frumoase,eu am fost acolo cu masina personala si a meritat ,hotelul este ok are aer cond,televizor,frigider,telefon...am plecat pe 08.08pentru 7 nopti si am platit 462 euro(all inclus 2 pers.).Cat despre excursii :Meteora-38euro(se pleaca la 5.30 dimineata si te intorci seara la 20-20.30 mergi cu autocarul cam 350km vizitezi un atelier de pictura de icoane unde fac reduceri bune ,vizitezi doua din 6 manastiri -2 euro intrarea la pranz o sa mananci la un rest cam 20 euro-2 portii de friptura 1salata un platoucu fructe+3beri milos dupa care spre hotel )
--CEL MAI TARE LUCRU PE CARE SA NU-L RATEZI
GOLFUL TORONEU-30EURO se pleaca cu vaporul spre bratul sithonia cand te apropii de o insula vor venii delfinii chiar pe langa vapor (capitanul le va arunca peste ca sa ii cheme super marfa) langa insula va opri 30 min. sa faceti baie (cei care stiu sa inoate apa are cam 10m dar ii vezi fundul foarte clar) dupa care se pleaca in portul NEO MARMARIS(sau cam asa ceva) unde o sa stati o ora sa va faceti ceva cumparaturi dupa care va cheama la masa pa vapor(inclusa in pret)dupa care va duce sa mai faceti o baie de 30 min.apoi ajungeti in golful toroneu unde o sa stati cam 1-1.30 sa faceti baie este o plaje ca la mamaia dar apa e cristal si nu e adinca decat mai in larg dupa care va intoarceti. mai sunt la waterpark dar nu ma interesat sa nu iti iei de aici ex. te duci acolo ca este un sediu al unei agentii si cred ca este putin mai ieftin(sediul este chiar langa restaurant) daca vrei sa pleci in ex. cum ajungi dute si intereseazate ca nu se pleaca in fiecare zi in acelasi loc este un baiat si o fata care sunt rom la agentie si iti dau ei detalii) daca vrei poze scrie o adresa de e-mail si spune ce mai vrei sa sti

cutestbaby2003
Jul 4 2006, 13:50
Gata.........m-am decis!In vara asta plec in Grecia!
Dar am nevoie de cateva informatii.Plec cu masina personala, ce taxe se platesc la iesirea din tara, in Bulgaria, Grecia?
Kassandra mi s-a parut alegerea cea mai potrivita pt mine, dar nu stiu ce hotel sa aleg, desi mai bine cred ca ar fi un apartament avand in vedere ca plecam mai multi(mai exact 4).Ce ar fi mai interesant de vizitat, si , normal , unde sunt cele mai bune locuri de shopping?Si cam cati bani sa iau ?Vrem sa stam 8 zile intr-un loc dragut si curat, fara sa platim mai mult decat face.
S-a infaptuit " unirea cea mare " si unele chestii nu le mai inteleg.
Rodidoina despre ce hotel este vorba ?
QUOTE(ANDOX @ Jul 4 2006, 15:32)

Cred ca vorbea despre Elea Bungalows.
QUOTE(crissa @ May 4 2006, 22:15)

Chiar nu stie nimeni nimic despre aceasta locatie sa fim noi primi care mergem acolo?Dupa cate am vazut pe alte topicuri lumea a fost la greu in halkidiki ,asa ca poate se va gasi cineva care se ne mai spuna una alta. Oricum am sapat la greu pe net si in principiu mi-am facut o idee despre zona ,dar o informatie care vine de la cineva care a fost prin zona e intotdeauna binevenita!
Sa stii ca nu prea am gasit nici eu informatii pe net....si am cautat destul de mult pentru niste prieteni.
cutestbaby2003
Jul 4 2006, 23:00
Am citit foarte mult in acest forum despre Philoxenia Bungalows.Am inteles ca e o zona mai retrasa si ca nu sunt foarte multe optiuni cand vine vorba de distractie sau de un restaurant mai bun, nici vorba de shopping.Puteti sa mi dati o varianta la fel de buna, dar mai putin austera?

si eu am aceeasi intrebare....
rodidoina
Jul 5 2006, 15:45

Vorbeam despre Olympico Resort din Vatopedi sau Metamorphossis (oricum e intr-o pustietate intre cele doua localitati). NO MERGETI ACOLO! NU va lasati pacaliti de imaginile de pe net.
Ro_land
Jul 6 2006, 11:12
Ieri ne-am intors de la Elea Village.
Am fost cu autocarul (aviz pentru amatori cu masina: drumul prin Bulgaria este plin de denivelari si gropi, chiar autocarul a pierdut un capac de la roata la intoarcere).
Iata impresii:
- Firma Faros Mayak, cred ca pentru ultima oara pentru ca au fost multa puncte in care organizarea a lasat de dorit. Din fericire pentru noi aproape totul a fost ok.
- Locul e superb, recomandat pentru cei care doresc liniste si odihna. Nu exista viata de noapte si nici magazine. Am gasit totusi mini-markete la Anthemus Sea si campingul de langa (directia Neos Marmaras) si Athena Pallas Village (directia Nikiti).
- Noroc ca am primit camera cu vedere la mare
- Se merita o seara greceasca la Athena Pallas (este in fiecare vineri) pentru ca apartine de acelasi lant cu Elea Village si platesti 12 euro + bonul de masa pe seara respectiva, altfel ar costa 30 euro.
- Daca inchiriati masina sau aveti una, mergeti spre Nikiti, exact dupa intrare este un supermarket pe dreapta. Puteti face cumparaturi acolo.
- Un punct rosu este ca se poate face baie in piscina chiar si seara (acest lucru nu este permis in alte locuri)
- Mancarea a fost ok, desi seara pe la 8 devine aglomerat, mergeti la 7.
Cam atat deocamdata. Daca exista intrebari, scrieti aici.
mirceagun
Jul 7 2006, 10:26
QUOTE(cutestbaby2003 @ Jul 4 2006, 13:50)

Dar am nevoie de cateva informatii.Plec cu masina personala, ce taxe se platesc la iesirea din tara, in Bulgaria, Grecia?
Kassandra mi s-a parut alegerea cea mai potrivita pt mine, dar nu stiu ce hotel sa aleg, desi mai bine cred ca ar fi un apartament avand in vedere ca plecam mai multi(mai exact 4).Ce ar fi mai interesant de vizitat, si , normal , unde sunt cele mai bune locuri de shopping?Si cam cati bani sa iau ?Vrem sa stam 8 zile intr-un loc dragut si curat, fara sa platim mai mult decat face.

Halkidiki este locul de bastina al Gigantilor-oameni de statura uriasa cu parul lung si barba -care s-au luptat
cu Zeii de pe Olimp pentru suprematie.In Grecia totul poarta amprenta mitologiei si istoriei.Paradoxal,sunt putine monumente conservate foarte bine datorita pe de o parte cutremurelor ,cat si obiceiului de a refolosi materialele de constructie .
Cred ca este bine sa stii unde mergi si de aceea voi incepe cu unele informatii istorice si mitologice.
numele de Halkidiki vine de la colonistii din Chalkis(Eretrea),cei mai numerosi sositi in zona in sec 8iC.
Numele de Cassandra vine de la regele Macedoniei-Cassandris,dar peninsula mai are un nume -Pellene,care provine de la numele fiicei lui Sithon.Sithonia vine de la Sithon, diul lui Poseidon.
Istoria antica a peninsulei este dominata de Eneas,eroul din Troia care s-a retras in peninsula dupa razboiul troian,de Corintieni care au fondat orase ca Potidea,Mende,Olynthos(sec5iC),razboaiele cu Persii (sec 4iC),aliantele militare cu liga Atheniana in razboiul peloponeziac si apoi in Liga Spartana.Economia esta dominata de cartelul cu insula Thassos si orasele Traciei (Kavala sau Neapolis,Alexandropolis) pentru exploatarea si comertul cu argint . Stapanirea romana ,incepand cu 300 dC si lunga stapanire turca (sec 13-19) marcheaza istoria Greciei.Sa nu uitam Muntele Sfant Athos,aparut in sec 4 si decretat la 1045 de Constantin al-IX lea.
De vazut:
Salonik: -Complexul Galerius(fondat de imparatul Caesar Maximilian Galerius la cca 300dC) si care contine Palatul,Octogonul,Kamara sau Arcul de triumf,Rotonda (biserica St .Gheorge/St.George),Hipodromul.
- Fortificariile romane Vardaris(sec4-5)
-Turnul Alb,chiar daca mult mai nou (sec 15) are o istorie insangerata si interesanta-adaposteste muzeul orasului
-Bisericile crestine (sec 5-15),cel putin: Acheiropoietos,Sf.Demetris,Panaghia,Aikaterini,Agias(sfintul) Nicolaus,Agias Panteleimonas
- Muzeul de arheologie (zona Turului Alb)
Halkidiki:-pestera Petralona (260000 iC)
- canalul Potidea (sec 1,refacut sec 15,refacut sec 20)
- turnurile St Paul(N.Fokea) si Stavronikitas(Sani)
-sanctuarul lui Ammon Zeus (Kallithea) ca si sanctuarele dedicate lui Adonis si Nimfelor
-capela feciarei Maria (mai noua sec 17)
-ruinele orasului antic Olynthos(langa N.Olyntos)
-golful Porto Koufo-folosit de persi,pirati si germani ca port pt vase de razboi)
Shopping:daca vrei renumitele suveniruri religiase grecesti,icoane pe lemn sau argint -evita statiunile- cauta in salonik in zona Complexuli Galerius;carrefour la Salonik; haine,jucarii,argint -Serres;de toate in statiuni(N.Marmaras,Kalithea,Hanioti) ,dar mai ieftin in Nea Moudania (umbla pe strazile adiacente zonei centrale).Cele mai ietine blanuri si pielarie Paralia-Katerini (nu este in Halkidiki)
Viata de noapte: cea mai -in Kallithea
De facut: turul peninsulelor Cassandra,Sithonia(absolut spectaculos),croaziera in jurul Athos (din Ouranopoli sau Ormos Panagia)
Nu ai timp : pt Athena,Meteora.sunt prea departe
Relief: Cassandra campie -Afitos,Fokea,Sani; munte- Kriopigi,deal- Pefkohori,Hanioti,Kallithea.
Sithonia: Gerakini-campie;Psahoudia,Nikiti-deal,Neos Marmaras-munte -nu scapa sa vezi acest oras cu casute albe,strazi inclinate la 45 grd,absolut superb.
Mancare si bautura : poti sa maninci oriunde linistit,tarife aprox ca in Ro,Bere-doar Heineken,Amstel (produse local),Alfa,Mithos;mananca inghetata adevarata;tigarile -daca fumezi -cca 2,5 E.Exista supermarketuri la Nikiti,Kalithea,N.Marmaras,N Moudania.
Plaja: cu nisip,in unele zone pietre la intrarea in apa dar aici extrem de limpede(Hanioti,Marmaras).Valuri rar
Statiuni:recomand sa stai in apropierea statiunilor(max 1km) ,astfel ai si liniste dar esti si aproape de divertisment(nu in stilul foarte dens) si shopping. Din punctul meu de vedere: Hanioti,Kalithea,Neos Marmaras(favoritul meu),Nikiti,Sarti.
Agentii: pare sa fie un an cu o cerere f.mare pe Grecia si este posibil sa nu mai prinzi in plin sezon.
cauta ofertele ne net si compara preturile pt aceesi locatie.Anul acesta,se practica plata 30% inainte de rezervare datoriata celor care lanseaza cereri de oferta ca sa se afle in treaba.Dupa ce primesti confirmararea,da un email la hotel sa-ti confirme si ei rezervarea.Sunt destule agentii care par serioase si la rezervarea pe turism individual apar mai rar probleme.
Hoteluri,depinde de cat vrei sau poti sa platesti.Oriunde este curat.Nu poti plati de 2* si sa stai de 5* si nici invers;de regula pretul reflecta cererea si deci calitatea.Sunt mai ieftine-la aceesi calitatea serviciilor-hotelurile aflate departe de plaja sau izolate de statiuni.Zic ca nu merita.De regula apartamentele au si chicineta cu vesela,plita electrica,frigider daca te intereseaza.Cauta fotografiile hotelului dorit si pe net.
Chiar la acelasi numar de stele sunt servicii care diferentiaza.Succes.
johnny bravo
Jul 7 2006, 10:52
Voi pleca si eu in Grecia pe 31 iulie cu masina personala. Am citit tot felul de variante privind taxele ce se platesc pe drum. Rog pe cineva care a mers recent cu masina sa insire ce, cat si unde a platit (vama, dezinfectie, vignete etc.)
De asemenea, daca a stat cineva la Athena-Pallas, sa imi spuna cum a fost.
Ro_land
Jul 7 2006, 11:51
Nu am stat la Athena Pallas, dar am fost pe acolo. Arata si este superb.
Plaja este cam mica in dreptul hotelului.
QUOTE(Ro_land @ Jul 6 2006, 12:12)

Ieri ne-am intors de la Elea Village.
Am fost cu autocarul (aviz pentru amatori cu masina: drumul prin Bulgaria este plin de denivelari si gropi, chiar autocarul a pierdut un capac de la roata la intoarcere).
Iata impresii:
- Firma Faros Mayak, cred ca pentru ultima oara pentru ca au fost multa puncte in care organizarea a lasat de dorit. Din fericire pentru noi aproape totul a fost ok.
- Locul e superb, recomandat pentru cei care doresc liniste si odihna. Nu exista viata de noapte si nici magazine. Am gasit totusi mini-markete la Anthemus Sea si campingul de langa (directia Neos Marmaras) si Athena Pallas Village (directia Nikiti).
- Noroc ca am primit camera cu vedere la mare
- Se merita o seara greceasca la Athena Pallas (este in fiecare vineri) pentru ca apartine de acelasi lant cu Elea Village si platesti 12 euro + bonul de masa pe seara respectiva, altfel ar costa 30 euro.
- Daca inchiriati masina sau aveti una, mergeti spre Nikiti, exact dupa intrare este un supermarket pe dreapta. Puteti face cumparaturi acolo.
- Un punct rosu este ca se poate face baie in piscina chiar si seara (acest lucru nu este permis in alte locuri)
- Mancarea a fost ok, desi seara pe la 8 devine aglomerat, mergeti la 7.
Cam atat deocamdata. Daca exista intrebari, scrieti aici.
Ro Land, poti sa dai mai multe detalii despre Elea Village?
Poti sa ne spui cum este plaja, cat costa inchirierea sezlongurile, cum sunt camerele? Am inteles ca exista shuttel al hotelului (contracost) catre Nikiti si Neo Marmaras?
QUOTE(cutestbaby2003 @ Jul 4 2006, 14:50)

Faci cea mai buna alegere ! Grecia e o tara senzationala ! Cum ajungi acolo te fascineaza absolut totul....iar cand va trebui sa te intorci ...o vei face cu mare durere in suflet....
Mie mi-au trebuit vreo 3 saptamani sa-mi revin dupa ce mi-am dat seama ca sunt din nou
in Romania
caliniclodean
Jul 8 2006, 10:23
Salut tuturor !
va rog daca are cineva detalii despre hotelul KASSANDEA MARE sa le posteze aici - nu am gasit in acest forum nimic referitor la acest hotel. Hotelul are site dar nu este functional, iar pe net am gasit putine detalii referitoare la acesta. Agentia de turism prin care am luat biletele mi-a trimis pe mail cateva poze cu hotelul dar in general aceleasi poze se gasesc si pe net.
As dori detalii de la cineva care a fost la acest hotel.
smenica
Jul 8 2006, 13:41
QUOTE(vevecata @ Apr 29 2006, 18:21)

Din cate am inteles, fara masina te cam plictisesti, sunt niste statiuni mici in care nu ai prea multe de facut. Daca mergi cu masina te poti plimba in voie prin zona, ai ce vedea. Noi mergem in septembrie la Halkidiki, optiunea a fost clara pt masina, desi se platesc in total vro 200-250 euro pe transport pe masina (carburant + taxe+ carte verde). Daca sunteti 4 in masina, se merita clarinet, insa si la doua persoane eu tot cu masina m'as duce, e mult mai comod decat cu autocarul, faci mai putin timp, te opresti cand si unde vrei etc.etc.etc
daca mersi in halkidiki merita peninsula kasandra statiunea kalithea,in rest sunt parnaie.fara masina nu prea ai ce sa faci.daca scapi de bulgari care sunt tare imputiti esti tare.eu am fost anul trecut si a fost destul de naspa drumul.bulgarii te storc de spaga si in vama si pe drum.nu poti sa mergi cu 50km/h iar ei stau prin boscheti bagati cu radar.in rest grecia (kalithea mai exact) merita pt plaja si apa care este o piscina ff mare.
LAurenZIO
Jul 8 2006, 15:30
Dupa ce am renunat la ideea Paraila, tre sa ma decid repede, repede, intre Halkidiki si Platamonas, am auzit ca ambele au plasa frumoas.a Ce imi recomandati intre cele doua ?
Astept sfaturi, peste 3 zile trebuie sa iau o decizie
QUOTE(LAurenZIO @ Jul 8 2006, 16:30)

Dupa ce am renunat la ideea Paraila, tre sa ma decid repede, repede, intre Halkidiki si Platamonas, am auzit ca ambele au plasa frumoas.a Ce imi recomandati intre cele doua ?

Halikidiki. Nu am fost acolo, dar trei prieteni de-ai mei mi-au spus ca e super, iar pozele lor chiar dovedeau asta.
In Platamonas am fost acum doua saptamini pentru o singura zi (sa vad cum este) si nu mi-a placut. Plaja e formata din pietre (nu-i nisip deloc), iar de la mal mai ai un "briu" de pietre de vreun metru-un metru jumate' (pietrele din apa sunt mai mari ca alea de pe plaja si foarte alunecoase). Nici statiunea nu e prea grozava. Ai acolo un singur obiectiv mai ca lumea: cetatea medievala. In rest, nimic.
Concediu placut
vicsecu
Jul 9 2006, 09:01
Salutare!!
Ma poate cineva ajuta cu info despre oferta Romadria - Gerakini, hotel Estelle 2*+?
Poate datorita faptului ca hotelul este nou aceasta lipsa de informatii pe net?! De pe site-ul lor (a hotelului) nu iti poti face o imagine a incadrarii hotelului in peisaj, vecinatati, etc.
Masa e in regim de demipensiune la hotel Gerakina Beach, la o distanta apreciabila, cica.
Cine ne poate ajuta cu orice info despre aceast hotel va fi binecuvantat!
Multumesc anticipat!!!
P.S. FOARTE IMPORTANT!! 20 - 30 M DE PLAJA ?
caliniclodean
Jul 10 2006, 07:20
va rog daca are cineva detalii despre hotelul KASSANDEA MARE sa le posteze aici - nu am gasit in acest forum nimic referitor la acest hotel. Hotelul are site dar nu este functional, iar pe net am gasit putine detalii referitoare la acesta. Agentia de turism prin care am luat biletele mi-a trimis pe mail cateva poze cu hotelul dar in general aceleasi poze se gasesc si pe net.
As dori detalii de la cineva care a fost la acest hotel.
Daca nu a fost nimeni la acest hotel ... nu a trecut nimeni prin zona si a vazut cu e situat?
Salut!
Daca a fost cineva la Hotel Marabou din Pefkochori (Halkidiki - Kassandra) si e dispus sa ne impartaseasca ceva informatii, il rog sa o faca
.
De asemenea, informatii despre statiunea Pefkochori sunt binevenite.
Multumesc.
crissa
Jul 11 2006, 18:22
QUOTE(danyc @ Jul 10 2006, 12:06)

Salut!
Daca a fost cineva la Hotel Marabou din Pefkochori (Halkidiki - Kassandra) si e dispus sa ne impartaseasca ceva informatii, il rog sa o faca

.
De asemenea, informatii despre statiunea Pefkochori sunt binevenite.
Multumesc.
Buna,
Nu am stat la h.MARABU dar am trecut pe langa el , iar in statiune ( ca e destul de mare) am fost de 3 ori.
Hotelul e pe faleza , arata bine destul de central .Treci strada si esti pe plaja (nu f. lata dar fff.aproape de hotel cam 10 metri).
Daca iti place vacanta activa , agitatie multa , restaurante , magazine, discoteci una langa alta ....ai nimerit bine .Daca vrei liniste si relaxare....nu prea .
Statiunea e plina de viata si ai ce face acolo mai ales seara .
La taverne se mananca f. bine (am mancat de 3 ori si am fost multumiti) .
Tot in Pefkohori este si un mic port de unde se pleaca in croaziera in Golful Toroneos (recomand croaziera).
Merita vazut si Hanioti care e la 3-4 KM de Pefkohori , noi am stat aici si am fost fffff.incantati , dar ne-a placut si Pefkohori.
QUOTE(caliniclodean @ Jul 10 2006, 08:20)

Daca nu a fost nimeni la acest hotel ... nu a trecut nimeni prin zona si a vazut cu e situat?
Am trecut pe langa Kassandra Mare , multi trec deoarece e la sosea .E galagie de la soseaua ce leaga statiuniile din Peninsula Kassandra ,trec f. multe masini si e cam in pustietate , adevarat se vede marea de la el .Nu stiu daca e incadrat la o statiune anume , e cam intre statiuni .Innauntru nu stiu cum arata ,dar sincer nu mi-ar fi placut sa stau acolo .E cam departe de tot , dar poate ma insel .Succes!
crissa
Jul 11 2006, 18:34
Buna !
Duminica 9.07.2006 am venit din Halkidiki unde am stat 1 sapt. in Hanioti -Hotel KALIPSO (super si statiunea si hotelul) si 1 sapt. in Possidi (un catun izolat!!!!)-Hotel POSSIDI PARADISE (ce nu-si merita deloc numele!!!) .
Daca mai merge cineva pe acolo ii pot da relatii pana nu uit !
micaalsa
Jul 11 2006, 19:27
Poate sa-mi dea cineva detalii despre statiunea Afitos / Kassandra / Halkidiki ?
QUOTE(crissa @ Jul 11 2006, 19:34)

Buna !
Duminica 9.07.2006 am venit din Halkidiki unde am stat 1 sapt. in Hanioti -Hotel KALIPSO (super si statiunea si hotelul) si 1 sapt. in Possidi (un catun izolat!!!!)-Hotel POSSIDI PARADISE (ce nu-si merita deloc numele!!!) .
Spune-mi te rog amanunte despre croaziera in Golful TORONEOS. Doar din Pefkohori se poate pleca?
gabi_c
Jul 11 2006, 22:28
Eu plec la inceputul lui august in Kallithea, la hotel Ammon zeus....stie cineva ceva de el?
Si viata de noapte in Kallithea?? Ceva recomandari despre cluburi...
Mersi
cutestbaby2003
Jul 11 2006, 22:57
A auzit cineva de agentia de turism HelenTravel?A mers cineva cu ei ?Daca da, astept pareri si opinii despre aceasta agentie de turism.
investman
Jul 12 2006, 07:22
la Lagomandra a poposit careva?
sunt seriosi?
am facut o rezervare direct la ei, mi-au confirmat si cam atat. fara avans sau alte obligatzii?
a mai facut cineva nebunia asta?
crissa
Jul 12 2006, 16:20
QUOTE(ANDOX @ Jul 11 2006, 21:59)

Spune-mi te rog amanunte despre croaziera in Golful TORONEOS. Doar din Pefkohori se poate pleca?
Vaporasele pleaca doar din Pefkohori (20 euro/pers.) , dar excursii se organizeaza de catre agentii de turism (Meli Tur -in principiu ) din cam toate localitatiile cu autocarul pana la vaporase .
Pe parcursul croazierei se fac 2 pauze de 30 min. pt. baie in mare in jurul vaporasului , pauza de 2 ore in Neo Marmaras pt. cumparaturi si pauza cam 40 min. pt. plaja si baie in golf.
Se da si o masa pe vapor , inclusa in pret.
[quote name='micaalsa' date='Jul 11 2006, 20:27' post='1671838']
Poate sa-mi dea cineva detalii despre statiunea Afitos / Kassandra / Halkidiki ?
[/quo
statiunea e micuta si cocotata pe un mal inalt.Adica pt. plaja si baie tre sa cobori destul .
Dar e cocheta iar plaja cu nisip,buna fata de multe altele din Halkidiki (pietroase si bolovanoase) .
Noi am poposit decat o noapte la pensiunea-studio Nastasia ,e la sosea . Cu 24 euro/camera , f. curata ,cu televizor , chicineta , conditii bune .
crissa
Jul 12 2006, 19:58
QUOTE(alima @ Jul 4 2006, 23:01)

Sa stii ca nu prea am gasit nici eu informatii pe net....si am cautat destul de mult pentru niste prieteni.
Nu mai cauta ca n-ai ce .
Am fost deja si e un intr-un catun nenorocit, nu-l recomand la nimeni!!!!!!!!!
dungatu
Jul 13 2006, 12:03
QUOTE(LAurenZIO @ Jul 8 2006, 16:30)

Nei Pori langa Platamonas-3 km distanta, plaja lata cu nisip fin inclusiv in apa...dar probabil e prea tarziu pentru tine!
salomi
Jul 13 2006, 13:32
QUOTE(crissa @ Jul 11 2006, 17:34)

Buna !
CRISSA,te implor sa-mi povestesti despre Possidi Paradise,merg acolo in august . Salomi
Daca Chalkidiki,numai Sarti !!Si numai Sarti Bach.Aici nisipul e fin,apa e mica,ideal pentru copii mici.
gabi_c
Jul 13 2006, 16:52
QUOTE(crissa @ Jul 12 2006, 20:58)

Nu mai cauta ca n-ai ce .
Am fost deja si e un intr-un catun nenorocit, nu-l recomand la nimeni!!!!!!!!!
Eu am fost cu o gasca de prieteni si m-am distrat. Ce e drept, nu are viata de noapte dar am reusit sa gasim o terasa ff misto, la doar 10-15 min de mers pe jos de hotel. Plus distractia de la piscina, bar.Si poti oricand ca mergi in alte staiuni, sa le vizitezi, ca sa stii unde sa te intorci la anul
Grecii foarte primitori,mancarea buna...statiune mica dar ok...acum depinde si ce vrei u..mai multa liniste sau mai mult zgomot
crissa
Jul 13 2006, 17:59
QUOTE(salomi @ Jul 13 2006, 14:32)

CRISSA,te implor sa-mi povestesti despre Possidi Paradise,merg acolo in august . Salomi
Nu stiu cu ce agentie mergi tu si in ce brosura ai vazut hotelul dar......dezamagirea generala a celor care am fost din data de 2 iulie (f. multi romani din toate zonele tarii) a fost ca nu au corespuns datele din brosura ag. Mareea cu ce am gasit la fata locului .
Adica :in brosura era trecut **internet- nu a existat niciodata la hotel internet
**piscina -este incredibil de mica pt. capacitatea hotelului (practic e pt. copii , nu e mai mare decat o piscina din curtea unei vile particulare)
** sezlonguri -erau........6 langa piscina cam la ~ 200 pers.ce ar incapea in hotel
** sauna -nu exista ;
** izvor termal - nu exista ;
**hidromasaj -de unde ? ;
**minimarket -nu , era unul si singurul cam la 200 m. de hotel (un fel de ABC) ;
**teren de tenis -exista dar cu 8 euro/pers./ora inchirierea
De la sala de mese nu poti lua absolut nimic in camera (de ex. dimineata pt. cei ce nu se pot rezi asa de repede , pt. copii in general) patronul hotelului e supravegheaza non stop orice miscare .
In afara hotelului mai sunt cam 3-4 taverne si o pizzerie ,magazine nu sunt , in 5 minute "strabati statiunea" de la un capat la altul ."Plaja" din fata hotelului e plina de piertis si bolovani ca si intrarea in mare de fapt ,iar inchirierea a 2 sezlong.+ umbreluta e 5 euro , dar cam la 2 km. de hotel gasesti plaja cata vrei si f. frumoasa ,cu nisip .
Daca mai vrei si alte detali sa ma intrebi .
Daca vrei liniste deplina aici vei avea .
Crissa, si eu merg cu ag. Mareea dar la hotel PHILOXENIA din Psakoudia si as vrea sa stiu daca ai fost cu autocarul ? Sau ai vorbit cu cineva care a fost cu autocarul de la Mareea. Despre hotel am citit destule si majoritatea erau multumiti dar nu stiu nimic despre autocar , ghizi (daca au ? ).
P.S. Mersi pt inf. cu GOLFUL TORONEOS
crissa
Jul 13 2006, 18:55
QUOTE(ANDOX @ Jul 13 2006, 19:23)

Crissa, si eu merg cu ag. Mareea dar la hotel PHILOXENIA din Psakoudia si as vrea sa stiu daca ai fost cu autocarul ? Sau ai vorbit cu cineva care a fost cu autocarul de la Mareea. Despre hotel am citit destule si majoritatea erau multumiti dar nu stiu nimic despre autocar , ghizi (daca au ? ).
P.S. Mersi pt inf. cu GOLFUL TORONEOS
Din pacate nu stiu nimic despre autocarele agentiei deoarece cei care au fost in Halkidiki in ac. perioada cu mine erau veniti fie cu masina (majoritatea) fie cu avionul .
Dar stiu o fam. care trebuia sa mearga cu autocarul si din lipsa de locuri agentia ia trimis cu avionul (la ac. pret , au avut noroc) ,poate ajungeti si voi tot cu avionul !
Daca alegi excursia la muntele Athos exista sanse mari sa aveti ghid roman pe vapor (noi am avut si am mers in excursie individual ).Pe vapoare (sunt 2 de ~500-600 persoane) orice informatie e tradusa in 6-7 limbi , dintrecare si in romana .
Nu avem noi norocul asta ! pt. ATHOS a-ti plecat din ORMOS PANAGIAS ? La Melli Tours asa am vazut pe net. E adevarat ca cei de la Melli T. vin prin hoteluri cu oferte sau trebuie sa-i cauti la sediu?
gabi_c
Jul 13 2006, 19:51
Chiar nu stie nimeni nimic de hotel Ammon Zeus? Sau despre viata de noapte din Kallithea?
Plssssssssss
crissa
Jul 13 2006, 21:30
QUOTE(ANDOX @ Jul 13 2006, 20:10)

Nu avem noi norocul asta ! pt. ATHOS a-ti plecat din ORMOS PANAGIAS ? La Melli Tours asa am vazut pe net. E adevarat ca cei de la Melli T. vin prin hoteluri cu oferte sau trebuie sa-i cauti la sediu?
La Athos se pleaca cu vaporul din Ormos Panagias .Melli Tour organizeaza excursii pt. romanii din Halkidiki si pe noi ne-au sunat la receptie chiar cand ne-am cazat sa ne ureze bun venit , iar a 2 zi a venit un reprezentant al agentiei care ne-a prezentat excursiile posibile.Autocarul venea la toate hotelurile de unde plecau turistii in excursii .Melii Tour pare destul de bine organizata .
salomi
Jul 14 2006, 07:45
Multumesc,Crissa,esti o dulce.
Chiar nu exista nimic frumos in acel loc?Spune-mi ceva incurajator,te rog.
Kalithea este departe?Tu cum te-ai distrat?
Cum sunt camerele,mancarea?Se organizeaza seara greceasca?
mihai_n
Jul 14 2006, 08:14
QUOTE(gabi_c @ Jul 13 2006, 19:51)

Chiar nu stie nimeni nimic de hotel Ammon Zeus? Sau despre viata de noapte din Kallithea?
Plssssssssss

Hotelul e chiar pe plaja si e OK. Anul trecut au fost acolo 3 colegi si au fost foarte multumiti de servicii.
Plaja nu este prea lata, are un nisip fin iar apa este superba (se intra lin si e foarte limpede, cred ca dimineata poti vedea si la 4-5 metri adancime daca te duci mai departe) si sunt foarte multi pestisori care misuna pe acolo.
crissa
Jul 14 2006, 15:00
QUOTE(salomi @ Jul 14 2006, 08:45)

Multumesc,Crissa,esti o dulce.
Chiar nu exista nimic frumos in acel loc?Spune-mi ceva incurajator,te rog.
Kalithea este departe?Tu cum te-ai distrat?
Cum sunt camerele,mancarea?Se organizeaza seara greceasca?
Exista si lucruri frumoase , doar esti in vacanta !
Kalithea ca si multe alte statiuni sunt destul de aproape iar daca esti cu masina nu e nici o problema .
Cam din 3 in 3 km apare cate o "statiune" unele chiar mari si frumoase :SKALA FURKA , SIVIRI ,KALITHEA,HANIOTI(super fain), PEFKOHORI , deci ai unde merge .
Camerele sunt mari cu o terasa imensa si o baie mare .Toate sunt curate (zilnic se face curatenie si se schimba des asternuturile) .Cu aerul conditionat am avut probleme...nu prea era .Mancare este destula si buna in general , bufet suedez si dimineata si seara .E si un chelner roman (bonus!!) care iti mai poate da relatii despre imprejurimi !
Seara greceasca se organizeaza in Kalithea si costa cam 25-30 euro .
Iar pt. plaja mai bine mergi inca 2 km si ai o plaja imensa cu nisip si intrare lina in mare , decat in fata hotelului .
rodidoina
Jul 14 2006, 19:48
QUOTE(micaalsa @ Jul 11 2006, 20:27)

Nu am locuit in aceasta statiune, dar am trecut prin ea si chiar ne-am oprit pe plaja putin. E o statiune frumoasa, linistita, cu aspect de sat traditional grec, cu un mic port cu barci cu motor, dar are un mare inconvenient. Satul este pe deal fata de plaja si urci destul de mult si de abrupt de pe plaja, iar in apa sunt o multime de arici de mare. Nu prea poti sa faci baie. Plaja e cu nisip, dar nu este amenajata de loc.
vicsecu
Jul 15 2006, 06:14
As dori informatii despre statiunea Gerakini, Hotel Estelle + Restaurant Gerakina Beach!!
Multumesc!
niccoo
Jul 15 2006, 16:52
Salutare.
Cine mai merge in Halkidiki pe 5 august cu masina?
gabhip
Jul 16 2006, 22:14
Buna seara tuturor,
Si noi plecam in Halkidiki si tot cu masina.
E al doilea an si cred ca nu ne vom satura atat de repede.Bineinteles ca am avut noroc sa mai gasim bilete dupa 20 august.Vom sta la Hotel Alia Palace in Pefkohori.
Nu prea avem informatii despre hotel.
Daca a fost cineva anul acesta, am fi recunoscatori pentru informatii.
Merci si vacanta placuta tuturor
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.