Ieri ne-am intors de la Elea Village.
Am fost cu autocarul (aviz pentru amatori cu masina: drumul prin Bulgaria este plin de denivelari si gropi, chiar autocarul a pierdut un capac de la roata la intoarcere).
Iata impresii:
- Firma Faros Mayak, cred ca pentru ultima oara pentru ca au fost multa puncte in care organizarea a lasat de dorit. Din fericire pentru noi aproape totul a fost ok.
- Locul e superb, recomandat pentru cei care doresc liniste si odihna. Nu exista viata de noapte si nici magazine. Am gasit totusi mini-markete la Anthemus Sea si campingul de langa (directia Neos Marmaras) si Athena Pallas Village (directia Nikiti).
- Noroc ca am primit camera cu vedere la mare
- Se merita o seara greceasca la Athena Pallas (este in fiecare vineri) pentru ca apartine de acelasi lant cu Elea Village si platesti 12 euro + bonul de masa pe seara respectiva, altfel ar costa 30 euro.
- Daca inchiriati masina sau aveti una, mergeti spre Nikiti, exact dupa intrare este un supermarket pe dreapta. Puteti face cumparaturi acolo.
- Un punct rosu este ca se poate face baie in piscina chiar si seara (acest lucru nu este permis in alte locuri)
- Mancarea a fost ok, desi seara pe la 8 devine aglomerat, mergeti la 7.
Cam atat deocamdata. Daca exista intrebari, scrieti aici.