Salut
Noi am rezervat la Philoxenia din 28 iunie, daca mai sunt si altii cu cazare in perioada respectiva, va rog sa ma contactati.
Cam cum ne-am facut programul...
Plecam cu masina proprie din dimineata 27 iunie pe traseul Bucuresti-Giurgiu-Ruse-Sofia-Kulata-Seres, (~600km) unde intentionam sa ne odihnim peste noapte, la unul dintre hotelurile de 2 sau 3 stele. Dimineata 28 iunie Seres-Salonic-Philoxenia (~200km).
Initial ne-am gandit sa facem direct cei ~800km, insa din ce am inteles pana acum de pe forum cei care au facut distanta in 10-12 ore, sunt cei care presupun ca depaseau viteza legala in Bulgaria si care injurau ca trebuiau sa cotizeze cu spaga la gabori... chiar daca stim ca mare parte din economia Bulgariei se bazeaza pe aceste spagi, noi avand alergie, ne-am propus sa sarim peste ele (daca este posibil)

Sper ca avand GPS (mobil si laptop, cu harti multiple) precum si harti de hartie si busola clasica sa nu avem probleme cu orientarea.
Pentru a prevenii posibilele abuzuri de pret, la produse alimentare, de la diversele benzinarii de pe drum, ne-am dotat cu lada frigorifica.
Pana acum nimeni nu a adus in discutie subiectul asa ca poate ma lamureste cineva vis-a-vis de arme...non-letale. Avand in vedere ca Bulgaria prezinta un anumit risc... care este legislatia bulgara vis-a-vis de arme albe, electrosoc, e.t.c. ?
As dorii cateva informatii in primul rand...
de la cei care fac traseul cu Grecia (auto):
1. Care sunt cantitatile max. legale de diverse produse pt. trecut granita ?
Ma refer la apa minerala, mancare, alte produse utile intr-o astfel de excursie
2. Duty free, pe unde si cam ce merita cumparat, eventual exemple de preturi... (alcool, tigari, parfumuri, electronice, e.t.c.)
3. Cam ce obiective ar fii de vizitat pe traseul Kulata-Seres-Salonic
4. Pe teritoriul Bulgariei, care ar fii locurile indicate (mai sigure) pentru a face pauza... inteleg ca nu orice benzinarie este indicata...
5. Exista parcari gratuite in Salonic ? Daca da, unde ?
de la cei care au mai fost cazati la Philoxenia:
1. Exista internet la receptie ? Gratuit ? WiFi ?
2. Preturi la apa minerala, alcool, e.t.c.
3. Preturi la seslonguri de plaja cu umbrele...logic pe plaja, taxa acces plaja, taxa parcare ?
4. Acoperire GSM ?
5. alte info pe care credeti ca ar fii utile sa le stim...
Mersi.