Halkidiki
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43

giovi_buru
discutia este binevenita! preturile agentiilor sunt aceleasi cu cele de la hotel poate de multe ori putin mai ieftine sau mai ieftine pt grupuri organizate de 15-20pers. Asta va spun pt ca m-am interesat la agentii in localitate sau pe internet si le-am comparat! Chiar si agentiile din localitate cand te duci cauta pe internet la firmele touroperatoare! Daca ar fi ca preturile sa fie cu 30% mai mici la hotel cred ca 80% dintre noi ne-am descurca cu receptia hotelului direct! Cred ca se merge pe comision intre hotel si agentie in functie de cati clienti au venit de acolo si tot pe comisin intre firmele touroperatoare (gen rezervare.ro, kusadasi.ro etc) si firmele de turism lmai mici!
Sioux-2
Buna. Ma intereseaza si pe mine REFERINTE despre firma de turism "EUROPA TRAVEL". Cine stie cate ceva despre ei, rog sa le posteze. Multumesc.
adirusu76
QUOTE (titobandito666 @ Apr 7 2008, 23:46) *
Sal, am o intrebare: doua persoane, cazare cu demipensiune(7 nopti) si transport platite deja, se descurca la sfarsitul lui iunie in Halkidiki, Philoxenia Bungalows, cu 1000 de euro bani de cheltuiala? Cam cat aproximati ca fiind suficienti banii celor doua persoane, care vor doar o cheltuiala medie si nu una exagerata!
Mersi anticipat!!!!

smile.gif))))))))))
noi am fost 2 persoane anul trecut in iulie, tot la Philoxenia si tot 7 nopti cu demipensiune (detalii in topicurile de mai sus)Am avut aproape 1000 de euro si ne-am intors cu 300-400 inapoi (in conditiile in care am fost si in 3 excursii optionale care ne-au costat 200 euro). Pop spune ca n-am fost mana lasga dar nici nu m-am calicit.
razvanstanescu
Stie cineva de "Kopana Resort" - langa Pefkohori ?
Stiucka
Salut, vreau sa plec in vara asta in grecia si m-am uitat pe oferte. Imi face cu ochiul Hanioti. Ce puteti sa imi spuneti despre plaja? Are pietre in apa, nisipul este cu pietricele? Preturile sunt OK?
As vrea sa plec la hotelul Paradise Bay? A fost cineva acolo? Cum sunt conditiile? Camerele arata OK? Au parcare (plecam 2 masini)?

Orice informatie mi-ar fi de ajutor!

Multumiri anticipate
1BEATRICE
la Hotel Melissa a fost cineva???????
oco2002
As vrea sa merg in Sithonia, hotel Anthemus sea. Stie cineva ceva despre el?
Ma intereseaza tot: camere(mergem si cu un copil de 5 ani intr-un junior suite),
mancare, curatenie etc. Multumesc mult !!!
balexe
QUOTE (1BEATRICE @ Apr 13 2008, 22:18) *
la Hotel Melissa a fost cineva???????

1BEATRICE, am vazut ca ai tot adresat intrebarea asta si nimeni nu ti-a raspuns... tongue.gif , dar vad ca nu te lasi, ai vointa.
Cred ca daca vreun forumist ar fi avut cunostinta despre aceasta locatie, ti-ar fi facut niste recomandari. Uite, de exemplu cand cautam cazare pentru perioada 1 Mai, o agentie mi-a oferit cazare la aceasta pensiune, care este decenta, curatica, civilizata si cu o piscina foarte mica. Dar am preferat sa nu dezvolt, pentru ca sunt convins ca agentia de turism nu face altceva decat sa isi vanda marfa.
Eu, de regula, cand vreau sa aflu pareri de la cei care au fost intr-o anumita locatie, intru pe situri special dedicate acestor "review"-uri, cum ar fi www.tripadvisor.com sau www. holidaycheck.com.

Arunca, spre ex., un ochi aici: http://www.holidaycheck.com/hotel-travel+i...-hid_36326.html
pifa
Va rog frumos cateva pareri despre Kriopigi...in speta cateva pareri despre studiourile Skendos..Vreau anul asta sa merg acolo..in Paralia Katerni am fost, Olimpic beach am fost..Multumesc pt ajutor! smile.gif
1BEATRICE
QUOTE (balexe @ Apr 14 2008, 09:56) *
1BEATRICE, am vazut ca ai tot adresat intrebarea asta si nimeni nu ti-a raspuns... tongue.gif , dar vad ca nu te lasi, ai vointa.
Cred ca daca vreun forumist ar fi avut cunostinta despre aceasta locatie, ti-ar fi facut niste recomandari. Uite, de exemplu cand cautam cazare pentru perioada 1 Mai, o agentie mi-a oferit cazare la aceasta pensiune, care este decenta, curatica, civilizata si cu o piscina foarte mica. Dar am preferat sa nu dezvolt, pentru ca sunt convins ca agentia de turism nu face altceva decat sa isi vanda marfa.
Eu, de regula, cand vreau sa aflu pareri de la cei care au fost intr-o anumita locatie, intru pe situri special dedicate acestor "review"-uri, cum ar fi www.tripadvisor.com sau www. holidaycheck.com.

Arunca, spre ex., un ochi aici: http://www.holidaycheck.com/hotel-travel+i...-hid_36326.html

multumesc mult!!!!!!!!!!!mi-a fost de mare ajutor ,mai ales pt destinatia urmatoare,.........pe curand!!!!!! smile.gif
titobandito666
sal, stie cineva vreun detaliu legat de conditii si atmosfera din MIRAMARE BUNGALOWS?
scaramouche
QUOTE (pifa @ Apr 16 2008, 21:16) *
Va rog frumos cateva pareri despre Kriopigi...in speta cateva pareri despre studiourile Skendos..Vreau anul asta sa merg acolo..in Paralia Katerni am fost, Olimpic beach am fost..Multumesc pt ajutor! smile.gif

Kriopigi este un sat linistit, cocotat pe un deal, frecventat de multi englezi si aflat cam la 1Km de mare. Skentos este un studio clasic din Grecia de 1* si nu 2* cum il vand agentiile din Romania.Are gresie pe jos, mobilat spartan , lemn natur, TV, AC(5E/zi), chichineta, piscina, toate camerele au vedere la mare, curatenie cam la 2 zile .Plaja este cam la 1Km, se poate ajunge cu masina, dar in cazul asta mai bine faceti plaja la Hanioti( 10 Km ).
Daca ti-ai cumparat deja sejurul si te mai duci si cu vreun copil cred ca ai facut o mare greseala pentru ca pretul prin agentie este cu cel putin 30% mai mare decat la fata locului.Uite numarul de telefon de la Skentos 0030-23740-51068.Tipa care administra "hotelul" mi-a spus ca data viitoare sa sun direct acolo.
NU MAI CUMPARATI PRIN AGENTII SEJURURI LA STUDIOURI!!!
Daca aveti masina, va gasiti cazare acolo. Familiile de 4 persoane pot ajunge sa platesca si cu 60-70% mai mult eek.gif
pifa
QUOTE (scaramouche @ Apr 17 2008, 10:01) *
Kriopigi este un sat linistit, cocotat pe un deal, frecventat de multi englezi si aflat cam la 1Km de mare. Skentos este un studio clasic din Grecia de 1* si nu 2* cum il vand agentiile din Romania.Are gresie pe jos, mobilat spartan , lemn natur, TV, AC(5E/zi), chichineta, piscina, toate camerele au vedere la mare, curatenie cam la 2 zile .Plaja este cam la 1Km, se poate ajunge cu masina, dar in cazul asta mai bine faceti plaja la Hanioti( 10 Km ).
Daca ti-ai cumparat deja sejurul si te mai duci si cu vreun copil cred ca ai facut o mare greseala pentru ca pretul prin agentie este cu cel putin 30% mai mare decat la fata locului.Uite numarul de telefon de la Skentos 0030-23740-51068.Tipa care administra "hotelul" mi-a spus ca data viitoare sa sun direct acolo.
NU MAI CUMPARATI PRIN AGENTII SEJURURI LA STUDIOURI!!!
Daca aveti masina, va gasiti cazare acolo. Familiile de 4 persoane pot ajunge sa platesca si cu 60-70% mai mult eek.gif

Multumesc de informatie @Scaramouche! biletul inca nu l-am luat..Deci ma sfatuiesti sa sun acolo zici? Ok o sa incerc sa sun..Plaja cum e acolo ? Pietre sau nisip? E plictiseala acolo? Merg numai cu sotia..fara bebe..wink.gif A propos de masina cam care sunt preturile la inchiriat masini prin Kriopigi? multumesc inca odata wink.gif
brodos
Noi am facut o rezervare la Philoxenia Bungalows, direct pe site-ul lor (www.philoxenianet.gr), in perioada 13.06 - 19.06.2008 (6 nopti). Am luat un apartament cu 2 camere separate, cu Bed & Breakfast, si ne-a costat 540 Euro (4 persoane).
Din punctul meu de vedere, este un pret super ok, si tin sa mentionez ca rezervarea am facut-o din luna ianuarie (am inteles ca acum nu se mai gasesc locuri).

De mers, mergem cu masina proprie, si sper sa fie ok. E prima data cand mergem in Grecia si speram sa avem un concediu placut.

Numa` de bine la toti!
giovi_buru
nu la toate poti face rezervare pe internet! unele cazari au incheiate acorduri clare cu agentiile din Grecia, care mai apoi le dau celor din Romania! Pt ei este mult mai rentabil sa lucreze cu agentiile si sa nu incalce acest acord, daca el exista!
scaramouche
QUOTE (pifa @ Apr 17 2008, 20:08) *
Multumesc de informatie @Scaramouche! biletul inca nu l-am luat..Deci ma sfatuiesti sa sun acolo zici? Ok o sa incerc sa sun..Plaja cum e acolo ? Pietre sau nisip? E plictiseala acolo? Merg numai cu sotia..fara bebe..wink.gif A propos de masina cam care sunt preturile la inchiriat masini prin Kriopigi? multumesc inca odata wink.gif

Plaja este cu nisip, nu prea lata(2-3 randuri de cearsafuri), apa insa este cristal.La Skenthos mai mult de jumatate erau familii de englezi(civilizati) care stateau toata ziua la piscina.Pe acolo sunt foarte multe studiouri dotate cu piscina (pool-bar le zic ei cam pompos).Asta e un indiciu ca misuna englezii pe acolo.La fel, cateva pub-uri dotate cu proiectoare, unde urmaresc meciuri de fotbal.Despre viata de noapte, preturi rent-a-car, nu m-au interesat, nu stiu.Taverne, slava Domnului, si cateva magazine cu de toate.Cativa km mai la nord, in sau pe langa Kalithea sunt un Lidl si un Masoutis(retea de supermarket-uri des intalnita in nordul Greciei).Una peste alta este un loc linistit, ieftin , civilizat si fara pretentii.Daca vrei ceva mai mult din toate, iti iei nevasta din dotare, va suiti in masina(daca aveti, daca nu ...), mai mergeti 10km spre sud, ajungeti in Hanioti, si acolo gasiti cazare pentru toate buzunarele, o plaja superba, viata de noapte...
En-ki
Cine imi poate spune ceva despre Gerakini? A fost cineva pe acolo? Cum e? Sunt magazine, restaurante? Am unde sa ies si eu la o terasa draguta sa beau o bere? smile.gif Si daca raspunsul este "nu" pentru cele de mai sus, care e cel mai apropiat loc unde as putea merge cu masina pentru o bere eu, o cafea sotul? Sau un magazin ceva...? Si cat timp mi-ar lua sa ajung acolo cu masina? biggrin.gif
Dar plaja in Gerakini cum este? Dar apa?
Multumesc.
leelloo
QUOTE (En-ki @ Apr 19 2008, 12:15) *
Cine imi poate spune ceva despre Gerakini? A fost cineva pe acolo? Cum e? Sunt magazine, restaurante? Am unde sa ies si eu la o terasa draguta sa beau o bere? smile.gif Si daca raspunsul este "nu" pentru cele de mai sus, care e cel mai apropiat loc unde as putea merge cu masina pentru o bere eu, o cafea sotul? Sau un magazin ceva...? Si cat timp mi-ar lua sa ajung acolo cu masina? biggrin.gif
Multumesc.

am fost anul trecut..e ok, sunt ceva terase, restaurante, nu foarte multe, noi am stat putin p-acolo pt ca mergeam in fiecare zi in lat parte, pe alta plaja.Plaja e cu nisisp, dar era ceva pietris in apa..
Ignition
Salut

Noi am rezervat la Philoxenia din 28 iunie, daca mai sunt si altii cu cazare in perioada respectiva, va rog sa ma contactati.
Cam cum ne-am facut programul...
Plecam cu masina proprie din dimineata 27 iunie pe traseul Bucuresti-Giurgiu-Ruse-Sofia-Kulata-Seres, (~600km) unde intentionam sa ne odihnim peste noapte, la unul dintre hotelurile de 2 sau 3 stele. Dimineata 28 iunie Seres-Salonic-Philoxenia (~200km).
Initial ne-am gandit sa facem direct cei ~800km, insa din ce am inteles pana acum de pe forum cei care au facut distanta in 10-12 ore, sunt cei care presupun ca depaseau viteza legala in Bulgaria si care injurau ca trebuiau sa cotizeze cu spaga la gabori... chiar daca stim ca mare parte din economia Bulgariei se bazeaza pe aceste spagi, noi avand alergie, ne-am propus sa sarim peste ele (daca este posibil) smile.gif
Sper ca avand GPS (mobil si laptop, cu harti multiple) precum si harti de hartie si busola clasica sa nu avem probleme cu orientarea.
Pentru a prevenii posibilele abuzuri de pret, la produse alimentare, de la diversele benzinarii de pe drum, ne-am dotat cu lada frigorifica.
Pana acum nimeni nu a adus in discutie subiectul asa ca poate ma lamureste cineva vis-a-vis de arme...non-letale. Avand in vedere ca Bulgaria prezinta un anumit risc... care este legislatia bulgara vis-a-vis de arme albe, electrosoc, e.t.c. ?

As dorii cateva informatii in primul rand...
de la cei care fac traseul cu Grecia (auto):
1. Care sunt cantitatile max. legale de diverse produse pt. trecut granita ?
Ma refer la apa minerala, mancare, alte produse utile intr-o astfel de excursie
2. Duty free, pe unde si cam ce merita cumparat, eventual exemple de preturi... (alcool, tigari, parfumuri, electronice, e.t.c.)
3. Cam ce obiective ar fii de vizitat pe traseul Kulata-Seres-Salonic
4. Pe teritoriul Bulgariei, care ar fii locurile indicate (mai sigure) pentru a face pauza... inteleg ca nu orice benzinarie este indicata...
5. Exista parcari gratuite in Salonic ? Daca da, unde ?

de la cei care au mai fost cazati la Philoxenia:
1. Exista internet la receptie ? Gratuit ? WiFi ?
2. Preturi la apa minerala, alcool, e.t.c.
3. Preturi la seslonguri de plaja cu umbrele...logic pe plaja, taxa acces plaja, taxa parcare ?
4. Acoperire GSM ?
5. alte info pe care credeti ca ar fii utile sa le stim...

Mersi.
dannek
QUOTE (Ignition @ Apr 20 2008, 20:50) *
Salut

Noi am rezervat la Philoxenia din 28 iunie, daca mai sunt si altii cu cazare in perioada respectiva, va rog sa ma contactati.
Cam cum ne-am facut programul...
Plecam cu masina proprie din dimineata 27 iunie pe traseul Bucuresti-Giurgiu-Ruse-Sofia-Kulata-Seres, (~600km) unde intentionam sa ne odihnim peste noapte, la unul dintre hotelurile de 2 sau 3 stele. Dimineata 28 iunie Seres-Salonic-Philoxenia (~200km).
Initial ne-am gandit sa facem direct cei ~800km, insa din ce am inteles pana acum de pe forum cei care au facut distanta in 10-12 ore, sunt cei care presupun ca depaseau viteza legala in Bulgaria si care injurau ca trebuiau sa cotizeze cu spaga la gabori... chiar daca stim ca mare parte din economia Bulgariei se bazeaza pe aceste spagi, noi avand alergie, ne-am propus sa sarim peste ele (daca este posibil) smile.gif
Sper ca avand GPS (mobil si laptop, cu harti multiple) precum si harti de hartie si busola clasica sa nu avem probleme cu orientarea.
Pentru a prevenii posibilele abuzuri de pret, la produse alimentare, de la diversele benzinarii de pe drum, ne-am dotat cu lada frigorifica.
Pana acum nimeni nu a adus in discutie subiectul asa ca poate ma lamureste cineva vis-a-vis de arme...non-letale. Avand in vedere ca Bulgaria prezinta un anumit risc... care este legislatia bulgara vis-a-vis de arme albe, electrosoc, e.t.c. ?

As dorii cateva informatii in primul rand...
de la cei care fac traseul cu Grecia (auto):
1. Care sunt cantitatile max. legale de diverse produse pt. trecut granita ?
Ma refer la apa minerala, mancare, alte produse utile intr-o astfel de excursie
2. Duty free, pe unde si cam ce merita cumparat, eventual exemple de preturi... (alcool, tigari, parfumuri, electronice, e.t.c.)
3. Cam ce obiective ar fii de vizitat pe traseul Kulata-Seres-Salonic
4. Pe teritoriul Bulgariei, care ar fii locurile indicate (mai sigure) pentru a face pauza... inteleg ca nu orice benzinarie este indicata...
5. Exista parcari gratuite in Salonic ? Daca da, unde ?

de la cei care au mai fost cazati la Philoxenia:
1. Exista internet la receptie ? Gratuit ? WiFi ?
2. Preturi la apa minerala, alcool, e.t.c.
3. Preturi la seslonguri de plaja cu umbrele...logic pe plaja, taxa acces plaja, taxa parcare ?
4. Acoperire GSM ?
5. alte info pe care credeti ca ar fii utile sa le stim...

Mersi.

Eu am fost de 2 ori in Grecia cu masina, am avut la mine si apa minerala si ceva bere dar nimeni la nici o granita nu mi-a spus ceva de cantitati(doar nu suntem camile), pretul din marketuri gen Billa si altele specifice greciei sunt identice cu cele de la noi, numai cele de pe plaja si de la terase sunt mult mai marii.
Traseul de la Braila si pina la destinatie cam 800-900 km l-am facut intr-o zi nu se merita sa mai pierzi o zi pe drum, daca la ora 4 treci granita la bulgari la ora 15 maxim esti la destinatie.
Magazine Duty Free sunt la toate granitele cel mai mare este la intrare in Grecia dar preturile nu sunt de Duty free, la bauturi si parfumuri mai bune sunt la cele bulgaresti.
Acoperirea GSM este ff buna fata de Romania!
vandalul
Oameni buni ma intereseaza shi pe mine cam cu cat poti sa inchiriezi o mashina in Grecia.Eu plec la Philoxenia Bungalows shi vreau de acolo sa inchiriez o mashina shi sa mai vizitez shi alte locuri.Deci......cat costa chiria mashinii, dak o pot lua din apropriere de philoxenia bungalows shi cat costa benzina pe acolo.Dak inchiriezi o mashina trebuie sa lashi ceva acont acolo....200-250 euro?
Sper sa imi dati un reply ca este o situatie care ma preseaza.
10x anticipat!!!!!!!
scaramouche
QUOTE (Ignition @ Apr 20 2008, 20:50) *
Salut

Io zic asa.Cand intrati in Ruse va duceti si inchiriati un TAB cu personalul si echipamentele din dotare(minim 3 Kalasnikoave si 1 AG) bandit.gif .La traversarea Bulgariei nu o sa parcurgeti decat vreo 40 Km prin localitati( cam la fel ca pe cei 60 Km dintre Bucuresti si Ploiesti).Sa nu credeti ca bulgarii n-au orase.Au, da' au si prostul obicei sa faca sosele in afara lor.Drumul de la Sofia la Kulata este tot din Bulgaria, nu este vreo enclava austriaca sau elvetiana.Cu cativa kilometri inainte de intrarea pe autostrada spre Sofia multi turisti care tranziteaza Bulgaria(fara TAB) fac un popas la Zlatna Panega.Acolo este si o toaleta curatica unde la intrare gasiti o farfurie cu monede.Cum asa ceva nu exista in Romania, e clar un semn de barbarism.Asa ca luati-o.Nu uitati sa luati si tot sulul de hartie igienica, precis l-a uitat un roman de-al nostru.Nu va fie tema ca veti fi vazuti.O singura data (din 6) am vazut o femeie p-acolo care facea curat unsure.gif .
Neaparat sa va luati apa plata din Romania.Nu va lasati pacaliti ca in Grecia este mai ieftina(in jur 2 E 6 pet-uri la 1.5 litri).
Gustul insipid din Grecia nu se compara Izvorul Minunilor de la chiuveta.Daca va duceti intr-un loc linistit, mai putin frecventat de romani, obligatoriu cd-uri cu Guta, Vijelie si minunea de copil band.gif . Vedeti ca pe pe soseaua principala care traverseaza bratul Kasandra se mai formeaza coloane de masini.Nu stati ca prostii, cuminti, depasiti si voi coloana ca aia cu numere de RO.Cei de pe contrasens au destul loc prin boscheti.
Drum bun, si la intoarcere sa cititi topicurile despre Grecia si despre cosmarul Bulgaria.
Ignition
@dannek
Mersi pt. info cu supermaket-urile
Din calcule reiese ca ai parcurs 800-900km in 11 ore, ai avut o viteza medie intre 72-82km/h, imi vine greu sa cred ca ai respectat viteza legala... smile.gif Ceva cotizatii la spaga bulgareasca ? detector radar ?

@scaramouche
Eu am inteles ca tocmai apa minerala este mai scumpa acolo decat aici... oricum mersi pt. info.
scaramouche
Ca sa fiu mai precis era vorba despre apa minerala plata.Cea cu bule o gasesti mai rar si este intr-adevar mai scumpa.
criss_65
QUOTE (vandalul @ Apr 21 2008, 08:49) *
Oameni buni ma intereseaza shi pe mine cam cu cat poti sa inchiriezi o mashina in Grecia.Eu plec la Philoxenia Bungalows shi vreau de acolo sa inchiriez o mashina shi sa mai vizitez shi alte locuri.Deci......cat costa chiria mashinii, dak o pot lua din apropriere de philoxenia bungalows shi cat costa benzina pe acolo.Dak inchiriezi o mashina trebuie sa lashi ceva acont acolo....200-250 euro?
Sper sa imi dati un reply ca este o situatie care ma preseaza.
10x anticipat!!!!!!!

cred ca ai sanse mari de reply daca ai scrie romaneste! nu de alta, dar lumea isi pierde rabdarea sa traduca in limba romana ceea ce ai scris tu. deci, daca vrei sfaturi scrie-le in limba romana si vei primi cu siguranta raspunsurile de care ai nevoie!
o zi buna in continuare,
Tanyla
QUOTE (En-ki @ Apr 19 2008, 13:15) *
Multumesc.

Plaja este super frumoasa ...cea din fata hotelului olympion beach , este linistte , apa este super curata, si linistita...Cind am fost eu mincarea era buna si la pret si la gust.In mare parte am mincat la Marco Polo , terasa hotelului Estelle...Taverne sunt sa poti sa maninci si sa bei o bere sau o cafea , magazine sunt dar nu foarte multe...Locuri apropiate de Gerakini Nea Moudania si Metamorfossis , si ceva mai departe o locatie super Neos Marmaras...
vandalul
QUOTE (criss_65 @ Apr 21 2008, 11:42) *
cred ca ai sanse mari de reply daca ai scrie romaneste! nu de alta, dar lumea isi pierde rabdarea sa traduca in limba romana ceea ce ai scris tu. deci, daca vrei sfaturi scrie-le in limba romana si vei primi cu siguranta raspunsurile de care ai nevoie!
o zi buna in continuare,

Merci pt remarca, dar dak nu ai sa imi spui nimic legat de intrebarea mea, mai bine taci.Topicul cred ca l-ai vazut, nu? Dak ai informatii despre ce ma intereseaza esti poftit sa postezi cat mai multe reply-uri cu multumirile mele, dak nu te rog sa nu mai te bagi in seama degeaba!
O zi buna in continuare!!!
Sioux-2
QUOTE (scaramouche @ Apr 21 2008, 08:07) *
Io zic asa.Cand intrati in Ruse va duceti si inchiriati un TAB cu personalul si echipamentele din dotare(minim 3 Kalasnikoave si 1 AG) bandit.gif .La traversarea Bulgariei nu o sa parcurgeti decat vreo 40 Km prin localitati( cam la fel ca pe cei 60 Km dintre Bucuresti si Ploiesti).Sa nu credeti ca bulgarii n-au orase.Au, da' au si prostul obicei sa faca sosele in afara lor.Drumul de la Sofia la Kulata este tot din Bulgaria, nu este vreo enclava austriaca sau elvetiana.Cu cativa kilometri inainte de intrarea pe autostrada spre Sofia multi turisti care tranziteaza Bulgaria(fara TAB) fac un popas la Zlatna Panega.Acolo este si o toaleta curatica unde la intrare gasiti o farfurie cu monede.Cum asa ceva nu exista in Romania, e clar un semn de barbarism.Asa ca luati-o.Nu uitati sa luati si tot sulul de hartie igienica, precis l-a uitat un roman de-al nostru.Nu va fie tema ca veti fi vazuti.O singura data (din 6) am vazut o femeie p-acolo care facea curat unsure.gif .
Neaparat sa va luati apa plata din Romania.Nu va lasati pacaliti ca in Grecia este mai ieftina(in jur 2 E 6 pet-uri la 1.5 litri).
Gustul insipid din Grecia nu se compara Izvorul Minunilor de la chiuveta.Daca va duceti intr-un loc linistit, mai putin frecventat de romani, obligatoriu cd-uri cu Guta, Vijelie si minunea de copil band.gif . Vedeti ca pe pe soseaua principala care traverseaza bratul Kasandra se mai formeaza coloane de masini.Nu stati ca prostii, cuminti, depasiti si voi coloana ca aia cu numere de RO.Cei de pe contrasens au destul loc prin boscheti.
Drum bun, si la intoarcere sa cititi topicurile despre Grecia si despre cosmarul Bulgaria.

Foarte bune informatiile daca stii sa citesti printre randuri. Insa cam predomina h2so4. Eu mi-am facut temele: apa si mancare doar pentru drum (mai ales pentru bebe), bulgaria si grecia ziua (pentru a vedea si companionii de drum ceva pe geam), treaba cu farfuria de monede am vazut-o si in austria si chiar era plina - un plus pentru orice tara civilizata, apoi bulgaria nu poate fi in niciun caz pristina sau beirutul. Cu atat mai mult cu cat tovarasii mei de drum vorbesc la perfectie o limba slava. Cat despre guta & co. sunt convins ca nu le voi promova muzica niciodata. Si totusi nu am nimic cu cei care-i asculta pentru ca acesta este nivelul lor. Poate se vor trezi...(no way!). Iar depasitul coloanelor, sau in general depasitul aiurea, nu sunt decat forme crase de lipsa de respect pentru ceilalti soferi. Indiferent daca merg in acelasi sens sau nu.
andc
QUOTE (scaramouche @ Apr 21 2008, 09:07) *
Io zic asa.Cand intrati in Ruse va duceti si inchiriati un TAB cu personalul si echipamentele din dotare(minim 3 Kalasnikoave si 1 AG) bandit.gif .La traversarea Bulgariei nu o sa parcurgeti decat vreo 40 Km prin localitati( cam la fel ca pe cei 60 Km dintre Bucuresti si Ploiesti).Sa nu credeti ca bulgarii n-au orase.Au, da' au si prostul obicei sa faca sosele in afara lor.Drumul de la Sofia la Kulata este tot din Bulgaria, nu este vreo enclava austriaca sau elvetiana.Cu cativa kilometri inainte de intrarea pe autostrada spre Sofia multi turisti care tranziteaza Bulgaria(fara TAB) fac un popas la Zlatna Panega.Acolo este si o toaleta curatica unde la intrare gasiti o farfurie cu monede.Cum asa ceva nu exista in Romania, e clar un semn de barbarism.Asa ca luati-o.Nu uitati sa luati si tot sulul de hartie igienica, precis l-a uitat un roman de-al nostru.Nu va fie tema ca veti fi vazuti.O! singura data (din 6) am vazut o femeie p-acolo care facea curat unsure.gif .

Corect ! Bine zis ! Mai mergeti fratilor si pe litoralul romanesc, ca e pacat de atmosfera din Halkidiki sa fie distrusa de o seama de romani, stiti voi care naughty.gif Pana anul trecut mi s-a parut un "paradis" in Halkidiki, dar dupa cum vad ca anul acesta se imbulzesc o gramada de ai nostri pe-acolo ma tem ca cele doua brate Kassandra si sithonia se vor transforma in ferentari si adunatii copaceni - no offence -. Asa ca cei care cautam liniste si un concediu civilizat va trebui sa migram spre alte locuri, nedescoperite inca de o seama de romani: zakyntos, pelion, evia...[color="#FF0000"][/color]
vandalul
Oameni buni mai am o intrebare.....Plec la Philoxenia Bungalows in septembrie cu autocarulAm platit un acont shi restul de bani ii dau pana plec cu 2 sapt inainte (parca).La plata acontului am intrebat ce loc in autobuz am, pt ca dupa cate am inteles locurile in autobuz se dau in funtie de data rezervarii.Mi s-a spus ca am al patrulea rand de canapele, deci ar fi ok.Acum vin shi va intreb.......este vreo posibilitate ca sa ma trezesc la spatele autocarului chiar dak inscrierea a fost facuta cu mult inainte sa plec?
Multumesc pt raspuns!!!
adrian1956
QUOTE (vandalul @ Apr 22 2008, 09:35) *
Oameni buni mai am o intrebare.....Plec la Philoxenia Bungalows in septembrie cu autocarulAm platit un acont shi restul de bani ii dau pana plec cu 2 sapt inainte (parca).La plata acontului am intrebat ce loc in autobuz am, pt ca dupa cate am inteles locurile in autobuz se dau in funtie de data rezervarii.Mi s-a spus ca am al patrulea rand de canapele, deci ar fi ok.Acum vin shi va intreb.......este vreo posibilitate ca sa ma trezesc la spatele autocarului chiar dak inscrierea a fost facuta cu mult inainte sa plec?
Multumesc pt raspuns!!!

Pai la noi cred ca este. Roaga la agentie sa-ti dea o hartie scrisa sa nu ai surprize.
artemisa24
QUOTE (vandalul @ Apr 22 2008, 09:35) *
Multumesc pt raspuns!!!

depinde cu ce agentie pleci. in privinta asta, romantic travel este serioasa
in schimb, OMNIA lasa f. mult de dorit...................... cursing.gif
vandalul
QUOTE (artemisa24 @ Apr 22 2008, 13:01) *
depinde cu ce agentie pleci. in privinta asta, romantic travel este serioasa
in schimb, OMNIA lasa f. mult de dorit...................... cursing.gif

Cu Romadria......am inteles ca autocarele sunt bune(Filaret).Pareri?
dragosionut
Salutare, sunt nou pe forum asa ca va rog sa fiti mai indulgenti. As dori si eu cat mai multe informatii despre hotelul Paradise Bay Hotel 3*** din statiunea Hanioti si despre statiune. Cum este masa la acest hotel ..distanta exacta fata de plaja ..cum este plaja din hanioti. Astept cat mai multe pareri din partea Dvs. va multumesc.
artemisa24
QUOTE (dragosionut @ Apr 22 2008, 21:38) *
Salutare, sunt nou pe forum asa ca va rog sa fiti mai indulgenti. As dori si eu cat mai multe informatii despre hotelul Paradise Bay Hotel 3*** din statiunea Hanioti si despre statiune. Cum este masa la acest hotel ..distanta exacta fata de plaja ..cum este plaja din hanioti. Astept cat mai multe pareri din partea Dvs. va multumesc.

eu am fost in hanioti anul trecut. hotelul, sincera sa fiu, nu-l stiu dar statiunea este superba pt. cine gusta distractia, aglomeratia. dupa 7 seara statiunea se umplea de sarbi si rusi. romanii au venit cam dupa 15august. eu am stat 2 saptamani. apa este curata, calda, toata ziua as fi stat in ea. in hotelul unde am stat (calypso) era plin de englezi care stateau toata ziua in piscina cand apa marii era pur si simplu minunata...dar...fiecare, dupa gust....plaja era nisipoasa si era plina dar plina de copii....
singuraticul
QUOTE (vandalul @ Apr 22 2008, 12:37) *
Cu Romadria......am inteles ca autocarele sunt bune(Filaret).Pareri?

romadria e o firma care se tine de cuv;eu am fos tsupe rmultumit anul trecut si crede-ma ca la prima eisire a mea din tzara nu am avut amintiri prea placute cu autocarele;dak vei cauta pe forum vei citi si iti vei da seama.
leelloo
scaramouche, fooooarteee bine ai zis, bravo tie!!! clapping.gif acu', cine o avea urechi sa auda si ochi sa vada, Dumnezeu cu mila!:lol:
En-ki
QUOTE (Tanyla @ Apr 21 2008, 12:58) *
Plaja este super frumoasa ...cea din fata hotelului olympion beach , este linistte , apa este super curata, si linistita...Cind am fost eu mincarea era buna si la pret si la gust.In mare parte am mincat la Marco Polo , terasa hotelului Estelle...Taverne sunt sa poti sa maninci si sa bei o bere sau o cafea , magazine sunt dar nu foarte multe...Locuri apropiate de Gerakini Nea Moudania si Metamorfossis , si ceva mai departe o locatie super Neos Marmaras...

Multumesc mult. Chiar la Olympion beach ma gandesc sa ma duc. Numai ca i-am contactat pe mail de o saptamana si nu mi-au raspuns inca. Tu te-ai cazat la Olympion beach? Cum e hotelul? Din poze mi s-a parut ok. Camerele sunt mari asa cum par?
Tanyla
QUOTE (En-ki @ Apr 23 2008, 16:20) *
Multumesc mult. Chiar la Olympion beach ma gandesc sa ma duc. Numai ca i-am contactat pe mail de o saptamana si nu mi-au raspuns inca. Tu te-ai cazat la Olympion beach? Cum e hotelul? Din poze mi s-a parut ok. Camerele sunt mari asa cum par?

Eu am stat la Estelle , un hotel din spatele hotelului Olympion Beach, cu sejurul platit din Romania prin agentie...Daca vrei liniste Gerakini este buna pentru asta...Viata de noapte nu prea exista , ceva distractie pentru turisti organizeaza cei de la Hotelul Gerakina Beach , care cuprinde pe linga hotel si foarte multe bungalows cu parter si un etaj. intr-o gradina imensa cu iarba , flori si palmieri.Hotelul are plaja cu sezlonguri si umbrelute, piscina, iar micarea (am servit micul dejun la ei la un Restaurant Talasia ,cred nu mai retin) era super ok, variata si suficienta .Eu am fost in Gerakini in 2006 , dar am dat o fuga si anul trecut o zi acolo pentru ca mie mi-a placut foarte mult ( anul trecut am fost in Khalithea) si am vazut ca renovasera hotelul Olympion Beach ( cel putin pe exterior avea alta culoare), si schimbasera sezlongurile si umbrelele de pe plaja hotelului.Stiu ca acolo stateau multi batrinei , greci in special , care veneau mai tirziu la plaja , nu stateau la soare ci numai in apa cu orele ( e foarte sarata) , aranjati in cerc si cintau ...oameni batrini si fericiti....Alte info cu placere

QUOTE (singuraticul @ Apr 22 2008, 22:42) *
romadria e o firma care se tine de cuv;eu am fos tsupe rmultumit anul trecut si crede-ma ca la prima eisire a mea din tzara nu am avut amintiri prea placute cu autocarele;dak vei cauta pe forum vei citi si iti vei da seama.

Am fost si eu doi ani la rind cu romadria cu autocarul in grecia...Primul drum a fost ok , soferii cunosteau drumul , dar autocarul nu este comod , nu este loc suficient intre scaune , daca cineva are picioarele mai lungi anchilozeaza...In al doilea an soferii au ratacit drumul (asta cind ne-am intors) .In rest clasicele opriri unde vor ei si ghidul
nutza
imi poate spune cineva va rog cum e in ouranopolis (odropolis) pe bratul kassandra??? plz
Florinam
Buna,
am mai scris pe acest forum, dar mi se pare ca e interesant ce se discuta aici, afli destule lucruri pentru a fi in tema cu neprevazutul.
Vreau sa ii rog pe cei interesati de a merge intr-un mic grupulet in 14 iunie spre Sithonia, sa-mi raspunda.
Noi o sa stam la Lagomandra Beach. Sper sa fie ok, e prima oara cand mergem in Grecia.
Pe la 5 dimineata o sa fim in vama la Giurgiu.
Va multumesc, o seara buna!
Sarbatori fericite!
artemisa24
QUOTE (nutza @ Apr 24 2008, 18:00) *
imi poate spune cineva va rog cum e in ouranopolis (odropolis) pe bratul kassandra??? plz

ouranopolis este o statiune-port, nu stiu cum s-o denumesc. eu am fost doar in trecere prin ea cand am luat vaporasul pt. muntele Athos. la intoarcere ne-am plimbat putin prin zona dar sincera sa fiu, nu prea ai ce face...daca te duci pt. odihna, pace si liniste, daaaaaaaaaaaaaaaaa...daca nu............repet, eu am fost doar in zona portuara. poate este cineva care a stat efectiv....
giovi_buru
QUOTE (nutza @ Apr 24 2008, 18:00) *

ouranopolis nu este pe bratul kassandra, ci este pe bratul Athos! chiar la intrare pe bratul Athos si de acolo se pleaca spre manastirile din munte! Am dat cautare pe google, pt ca doream sa luam cazare acolo, dar nu prea ai ce face acolo, si am luat pe kassandra cazare unde am mai fost si a fost super!
yvonna
QUOTE (artemisa24 @ Apr 24 2008, 23:30) *
ouranopolis este o statiune-port, nu stiu cum s-o denumesc. eu am fost doar in trecere prin ea cand am luat vaporasul pt. muntele Athos. la intoarcere ne-am plimbat putin prin zona dar sincera sa fiu, nu prea ai ce face...daca te duci pt. odihna, pace si liniste, daaaaaaaaaaaaaaaaa...daca nu............repet, eu am fost doar in zona portuara. poate este cineva care a stat efectiv....

Eu am stat. E intradevar ff mic, un satuc asa mai rasarit cu vreo cateva taverne si magazine de suveniruri. Mai mult de 2 zile n-ai ce face e mega plictiseala.
Mr.Cod
..
En-ki
Am o intrebare legata de Neos Marmaras: fata de centrul statiunii, plajele cat sunt de departe? Ma intereseaza Paradise Beach in special, dar si orice alta plaja? Ma gandeam la Ameris appartments si nu as vrea sa merg o ora pana la plaja. Ameris sunt in dreptul unui portulet.
Are cineva o harta a Neos Marmaras? Multumesc mult. smile.gif
alexica08
Buna la toti.
Este prima data cand utilizez un forum, asa ca va rog sa scuzati eventualele greseli.
In ultimele 3 ore am tot citit ce au scris membrii acestui forum, insa nu m-am lamurit. Vara aceasta, spre sfarsitul lui iulie, vreau sa plec in Halkidiki, doar eu si o prietena. Ideea e ca ne dorim o statiune agitata, cu o viata de noapte bine reprezentata. La o agentie mi s-a spus ca Polichrono, pe bratul Kassandra corespunde cerintelor mele si ca de acolo avem posibilitatea transportului cu autobuzul spre Thessaloniki. Hotelul as vrea sa fie decent, insa nu spectaculos, avand in vedere ca nu am de gand sa petrec prea mult timp in camera, daca se poate cu piscina.
Cel mai important este sa am o plaja cu nisip, nu pietre, apa sa fie ok, sa am ce face pana la 4 dimineata tongue.gif si sa existe posibilitatea de shopping.
Daca ma poate ajuta cineva cu info, as fi recunoscatoare.
Va multumesc.
En-ki
Cum este Paradise beach din Neos Marmaras? Cum e intregul orasel? Sunt multe plaje? Sunt largi? Cum e apa?
En-ki
Inca o intrebare despre Neos Marmaras: acele plaje de la sudul statiunii spre Porto Carras, de spunea cineva ca doar faci dreapta de pe drum si dai de plaja... in cat timp se ajunge la ele din Neos Marm.? Unde sunt cele mai bune plaje din zona, la care se poate ajunge repede cu masina? Eventual niste indicatii, puncte de reper...
Multumesc.
bogdan_galetuse
despre halkidiki in cateva cuvinte: am batut in lung si-n lat cele 3 brate, recomand bratul din mijloc(salbatic plaje superbe, nisip, stanci golfulete) in special statiunea sarti, cat despre kasandra mi-a lasat o impresie de comercial, multe hoteluri si nimik altceva. recomand sa mergeti cu transport propiu, cazare se gaseste fara probleme undeva la 50 eur camera max.

revin cu detalii amanuntite pt doritori
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.