1BEATRICE
7th April 2008, 21:36
SALUT!!!!!!......plec pt prima data in Grecia,am optat pt varianta cu autocarul(pe 29 apr. cu Romadria),stie cineva amanunte despre HOTEL MELISSA,SITHONIA.....orice informatie este bine venita!!!!!!!!! va multumesc
fratilor a-ti mai gasit locuri la Philoxenia???????????Eu am achitat excursia de acum o luna si ceva ...si mi s-a spus ca nu mai sunt locuri la Philoxenia si am mers la Melissa(daca stiti ceva despre va rog mult !!!!!)...in zona f aproape unul de altul .....!!!!!!!!
titobandito666
7th April 2008, 23:46
Sal, am o intrebare: doua persoane, cazare cu demipensiune(7 nopti) si transport platite deja, se descurca la sfarsitul lui iunie in Halkidiki, Philoxenia Bungalows, cu 1000 de euro bani de cheltuiala? Cam cat aproximati ca fiind suficienti banii celor doua persoane, care vor doar o cheltuiala medie si nu una exagerata!
Mersi anticipat!!!!
balexe
8th April 2008, 07:46
Evident ca iti ajung banii. Gandeste-te ca nu ai de ce sa iti mai faci griji foarte mari in privinta mancarii si a transportului. Practic aia 1000 de euroi ii aveti pentru cheltuieli, shopping, distractie. Daca va limitati strict la zona in care veti fi cazati, mai mult ca sigur ca va veti intoarce cu bani acasa. Dar, la fel de bine, puteti inchiria o masina pentru 3 zile si sa vedeti cam tot ce e de vizitat de prin imprejurimi. Hai sa facem un calcul estimativ: in jur de 200 Euro inchiriatul masinii pe 3 zile (exagerat de mult, dar sa luam o marja), in jur de 100 Euro motorina sau benzina, 300-400 Euro suveniruri, cumparaturi... uite asa s-au facut 700 de Euro, cu marjele de siguranta luate. In felul asta, iti mai raman inca 300 de Euro pe care ii veti folosi in orice alt scop doriti.
Eu, personal, cred ca iti ajung. In alta ordine de idei, sa stii ca tot timpul vei cheltui toti banii. Daca ai 1000, 1000 cheltui, daca ai 3000, 3000 cheltui, samd. La mine asa s-a intamplat tot timpul. Suma de care dispuneti nu este una extraordinara, dar cred ca va va ajunge pentru a petrece un concediu decent in Grecia.
1BEATRICE
8th April 2008, 20:33
sa inteleg ca la HOTEL MELISSA nu a ajuns nimeni??????....astept vesti!!!!!!!!!!!!!