era cars
31st March 2008, 11:30
SALUT.
DACA MERGE CINEVA DE 1 MAI IN GRECIA...SI ANUME PE 29 APRIL.SEARA SAU NOAPTEA ,NOI VREM SA AJUNGEM IN DIMINEATA ZILEI DE 3O IN SALONIC.
DATI UN PM .POATE SUNTEM MAI MULTI PE TIMPUL NOPTII IN BG.
NOI SUNTEM 4 CU O MASINA,BY
balexe
31st March 2008, 16:39
QUOTE (era cars @ Mar 31 2008, 12:30)

SALUT.
DACA MERGE CINEVA DE 1 MAI IN GRECIA...SI ANUME PE 29 APRIL.SEARA SAU NOAPTEA ,NOI VREM SA AJUNGEM IN DIMINEATA ZILEI DE 3O IN SALONIC.
DATI UN PM .POATE SUNTEM MAI MULTI PE TIMPUL NOPTII IN BG.
NOI SUNTEM 4 CU O MASINA,BY
Si noi suntem un grup de 8 persoane (2 masini), care mergem de 1 Mai la greci (Halkidiki). Numai ca noi avem cazarea incepand cu 29, deci vom pleca in noaptea de 28 spre 29. Asa ca... nu prea putem face caravana.
A-propos, voi ati mai fost in perioada asta la greci. Sunt foarte curios daca se poate face plaja si baie in perioada asta...
JustMe2007
31st March 2008, 17:45
Cine imi poate spune ce statiune/sat are o plaja cu nisip si fara pietre in apa?
Am cautat, studiat, vazut poze si e foarte greu sa imi dau seama.
Astept pareri avizate a celor care au fost la fata locului.
era cars
1st April 2008, 07:17
QUOTE (JustMe2007 @ Mar 31 2008, 17:45)

Cine imi poate spune ce statiune/sat are o plaja cu nisip si fara pietre in apa?
CORFU,PLAJA DIN GLIFADA..
QUOTE (balexe @ Mar 31 2008, 16:39)

Si noi suntem un grup de 8 persoane (2 masini), care mergem de 1 Mai la greci (Halkidiki). Numai ca noi avem cazarea incepand cu 29, deci vom pleca in noaptea de 28 spre 29. Asa ca... nu prea putem face caravana.
A-propos, voi ati mai fost in perioada asta la greci. Sunt foarte curios daca se poate face plaja si baie in perioada asta...
SAL
IN PERIOADA ASTA NU AM FOST NICI NOI,AM INTREBAT PE FORUM SI RASPUNSURILE AU FOST ...DEPINDE DE NOROC...DECI SA AVEM NOROC
Tanyla
1st April 2008, 07:31
Va rog ajutati-ma si pe mine cu o informatie despre miramare bungalows , din neos marmaras.Am citit toate topicurile despre grecia si halkidiki , dar nu am gasit informatii despre parcare.Eu plec cu masina personala si din ce am citit in oferte parcarea e trecuta la facilitati/servicii , adica parcare cu plata cam 80 euro sejur.e adevarat? Stie cineva?Nu prea e ok sa platesti cazare 150 euro de persoana si parcarea 80....si inca ceva :sunt sezlonguri pe plaja, sunt pietre in apa (asa am citit).Multumesc
scaramouche
1st April 2008, 08:28
QUOTE (JustMe2007 @ Mar 31 2008, 18:45)

In Halkidiki-Kasandra iti recomand Hanioti iar pe Riviera Olimpului-Nei Pori. In ambele locuri poti gasi cazare, fara probleme, la fata locului, chiar langa plaja, la preturi muuuuuult sub mirificele noastre agentii de turism.
spaduretu
1st April 2008, 08:42
QUOTE (Tanyla @ Apr 1 2008, 07:31)

Va rog ajutati-ma si pe mine cu o informatie despre miramare bungalows , din neos marmaras.Am citit toate topicurile despre grecia si halkidiki , dar nu am gasit informatii despre parcare.Eu plec cu masina personala si din ce am citit in oferte parcarea e trecuta la facilitati/servicii , adica parcare cu plata cam 80 euro sejur.e adevarat? Stie cineva?Nu prea e ok sa platesti cazare 150 euro de persoana si parcarea 80....si inca ceva :sunt sezlonguri pe plaja, sunt pietre in apa (asa am citit).Multumesc
Nu este adevarat ce ai auzit. Miramare are 2 parcari, una in fata si alta in spatele hotelului. Ambele sunt fara plata, ba mai mult seara cand ajungeam mai tarziu si nu mai era loc, chelnerii de la taverna hotelului veneau si scoteau masinile lor pt. a le parca noi. Deasemenea sezlongurile si umbrelele de plaje sunt gratuite pentru clientii hotelului. Da plaja este mai pietroasa dar numai pana intri in mare 5-6m apoi nisip fain si pesti care inoata cu tine, dar daca sunteti cu masina puteti sa faceti plaja oriunde pe sithonia si aveti de unde alege.................
Tanyla
1st April 2008, 09:51
QUOTE (spaduretu @ Apr 1 2008, 08:42)

Nu este adevarat ce ai auzit. Miramare are 2 parcari, una in fata si alta in spatele hotelului. Ambele sunt fara plata, ba mai mult seara cand ajungeam mai tarziu si nu mai era loc, chelnerii de la taverna hotelului veneau si scoteau masinile lor pt. a le parca noi. Deasemenea sezlongurile si umbrelele de plaje sunt gratuite pentru clientii hotelului. Da plaja este mai pietroasa dar numai pana intri in mare 5-6m apoi nisip fain si pesti care inoata cu tine, dar daca sunteti cu masina puteti sa faceti plaja oriunde pe sithonia si aveti de unde alege.................
Multumesc
JustMe2007
1st April 2008, 09:56
QUOTE (scaramouche @ Apr 1 2008, 09:28)

In Halkidiki-Kasandra iti recomand Hanioti iar pe Riviera Olimpului-Nei Pori. In ambele locuri poti gasi cazare, fara probleme, la fata locului, chiar langa plaja, la preturi muuuuuult sub mirificele noastre agentii de turism.
Prefer in Halkidiki (de aceea am si postat la acest subiect 
Deci Hanioti ar fi ok, am mai gasit si plaja din Kalamatsi dar mi se pare cam la capatul lumii.
A fost cineva pe acolo, macar in trecere? Am gasit cazare ok, dar prea putine detalii despre statiune si plaja.
andrei1980
1st April 2008, 15:37
QUOTE (laurentis @ Mar 28 2008, 23:23)

da
Multam fain pentru detalii despre Macedonian Sun, eu plec pe 28 aprilie, acolo...cu masina si cand revin am sa pun poze si impresii.
artemisa24
1st April 2008, 16:12
QUOTE (JustMe2007 @ Apr 1 2008, 09:56)

Prefer in Halkidiki (de aceea am si postat la acest subiect

Deci Hanioti ar fi ok, am mai gasit si plaja din Kalamatsi dar mi se pare cam la capatul lumii.
A fost cineva pe acolo, macar in trecere? Am gasit cazare ok, dar prea putine detalii despre statiune si plaja.
si eu am fost in hanioti, anul trecut 2 saptamani si a fost f. f. bine. statiunea misto, apa superba, plaja la fel...
titobandito666
1st April 2008, 21:19
Fratilor, am si eu o rugaminte...multi dintre noi nu am apucat sa mergem la targul de turism si ma gandesc ca poate unii au prins ceva oferte...in momentul in care spuneti ca va duceti in perioada x la hotelul y cu durata z, postati si voi preturile cu care ati achizitionat sejurul(cu tot ce include acesta) pentru a ne putea forma o impresie completa referitoare la o anume locatie(pana la urma, ma gandesc, ca pentru multi dintre noi conteaza foarte mult bugetul disponibil pentru o vacanta)
Mersi, distractie placuta si asteptam impresii in continuare!!!!
JustMe2007
2nd April 2008, 14:45
Am rezervat o camera in Kalamitsi (Sithonia) pentru a doua saptamana din iunie, cu 35 euro/noapte. Vila arata bine in poze, este relativ noua, aproape de plaja, camere cu vedere la mare. Din cate am vazut plaja este ok, cu nisip si apa curata. Sper ca la fata locului sa nu fim dezamagiti.
Stiu ca e tarziuy sa intreb, dar in afara de transferul banilor din contul nostru in contul proprietarilor pensiunii, mai exista si alta varianta? Nu de alta dar comisioanele ne omoara. Bine ca nu a fost o suma mare, dar 40% mi se pare mult.
Alta intrebare: e mai buna varianta Serbia-Macedonia decat Bulgaria?
balexe
2nd April 2008, 14:57
QUOTE (JustMe2007 @ Apr 2 2008, 14:45)

Alta intrebare: e mai buna varianta Serbia-Macedonia decat Bulgaria?
Depinde din ce colt al tarii vii...
JustMe2007
2nd April 2008, 15:53
QUOTE (balexe @ Apr 2 2008, 15:57)

Depinde din ce colt al tarii vii...
Cluj
Florinam
3rd April 2008, 21:32
QUOTE (bubburuzza @ Mar 27 2008, 13:17)

Neata plimbaretilor,
Hai ca eu sunt schimbatoare ca briza marii, dupa indelungi cautari si scotociri prin toata sithonia (pot sa fiu si ghid turistic fara nici o problema la cat am citit!) am gasit o oferta foarte draguta, la care voi si ramane - hotel Anthemus Sea, Akti Elias, plaja frumoasa si nisipoasa, apa limpede si transparenta. Totusi, m-ar ajuta daca a mai fost cineva din voi pe aici sa-mi confirme faptul ca am facut alegerea potrivita. Nu va inghesuiti! Multumesc mult si vacante frumoase!
Buna,
La fel ca si buburuza, am ales hotelul Anthemus Sea, in vara asta o sa-mi petrec concediul acolo cu familia.
Va rog, daca stiti amanunte despre acest hotel, nu ezitati sa-mi spuneti!
O seara buna,
CornelB
4th April 2008, 00:07
QUOTE (Florinam @ Apr 3 2008, 21:32)

Buna,
La fel ca si buburuza, am ales hotelul Anthemus Sea, in vara asta o sa-mi petrec concediul acolo cu familia.
Va rog, daca stiti amanunte despre acest hotel, nu ezitati sa-mi spuneti!
O seara buna,
O alegere buna, spun eu, un hotel chiar potrivit familiilor cu copii.
Florinam
4th April 2008, 07:38
QUOTE (CornelB @ Apr 4 2008, 00:07)

O alegere buna, spun eu, un hotel chiar potrivit familiilor cu copii.
Multumesc mult,
Acum, sunt decisa, dar nu inteleg de ce e potrivit hotelul pentru familii cu copii, oricum nu ma deranjeaza copilasii.
Important este ca plaja e minunata.
Daca mai aveti detalii, astept,
O zi deosebita pentru toti!
Poate in dimineata zilei de 14 iunie ne vom vedea!
balexe
4th April 2008, 09:04
QUOTE (JustMe2007 @ Apr 2 2008, 15:53)

Cluj
Dupa parerea mea, cred ca ar fi mai bine pe Serbia - Macedonia. Nu stiu daca diferenta de km. este cu mult mai mare, dar sigur este. Decizia este a ta.
Daca vei cauta in spate cu 1-2 pagini, vei vedea ca amai fost odiscutie legata de alegerea traseului de catre un forumist clujean 
Drum bun, distractie placuta si sa va intoarceti sanatosi.
Intra si pe viamicheli.com si vezi ce iti baga la traseu recomandat (sunt destul de actualizate informatiile).
Stie cineva preturile actuale la motorina in Bulgaria si Grecia?
Nu prea imi mai convine sa plec cu plinul facut din Romania, la ce pret a ajuns dieselul...
edbica2000
4th April 2008, 13:11
QUOTE (balexe @ Apr 4 2008, 08:04)

Dupa parerea mea, cred ca ar fi mai bine pe Serbia - Macedonia. Nu stiu daca diferenta de km. este cu mult mai mare, dar sigur este. Decizia este a ta.
Daca vei cauta in spate cu 1-2 pagini, vei vedea ca amai fost odiscutie legata de alegerea traseului de catre un forumist clujean

Drum bun, distractie placuta si sa va intoarceti sanatosi.
Intra si pe viamicheli.com si vezi ce iti baga la traseu recomandat (sunt destul de actualizate informatiile).
Stie cineva preturile actuale la motorina in Bulgaria si Grecia?
Nu prea imi mai convine sa plec cu plinul facut din Romania, la ce pret a ajuns dieselul...

In grecia pretul este: 1,09-1,19 euro/litru motorina
En-ki
4th April 2008, 22:26
A fost cineva la hotelul Possidi paradise din Halikidiki, peninsula Kassandra? Cum e cazarea, camerele sunt mari? CUm e locatia, e departe de civilizatie? Magazine si restaurante sunt prin zona? Cume plaja? Cu sau fara pietre? Intrarea in mare e lina?
metalactual
5th April 2008, 20:39
QUOTE (En-ki @ Apr 4 2008, 23:26)

A fost cineva la hotelul Possidi paradise din Halikidiki, peninsula Kassandra? Cum e cazarea, camerele sunt mari? CUm e locatia, e departe de civilizatie? Magazine si restaurante sunt prin zona? Cume plaja? Cu sau fara pietre? Intrarea in mare e lina?
Daca vrei liniste absoluta, e locul tau. Altfel, e un pic cam izolat de restul lumii. Nu am facut plaja. Am vazut bungalow-urile doar de afara, pare ceva intim. Mie nu mi-a placut locul, pentru ca e genul de plaja lunga, fara stanca si golfulete. Vezi cum iti vine.
En-ki
5th April 2008, 21:10
Multumesc mult. Possidi asta ce e, statiune sau satuc? E mare, e mica? Are mai multe restaurante si magazine macar in apropiere asa la cativa kilometri? Fata de Kalithea la ce distanta este?
adirusu76
6th April 2008, 08:15
QUOTE (Florinam @ Mar 30 2008, 18:12)

Buna,
Anul acesta , de fapt pe 15 iunie plecam in Sithonia, dar nu ne-am hotarat la care hotel.Am fost la Targul de Turism ieri si am luat foarte multe oferte.
As dori sa ma ajutati sa aleg hotelul dintre: Lagomandra Beach, Philoxenia Bungalows si Athena Pallas.
Este prima oara cand mergem si am dori sa facem cea mai buna alegere.
M-ar interesa orice detalii despre plajele respective, conditii de cazare, mancare, posibilitati de petrecere a timpului liber (excursii),
Va mutumesc
http://forum.softpedia.com/index.php?showt...t&p=3472779
http://forum.softpedia.com/index.php?showt...t&p=4008297
http://www.philoxenianet.gr/
titobandito666
6th April 2008, 11:55
Analizand postarile voastre pe acest forum si raportat la calitate/pret am hotarat sa merg la Philoxenia Bungalows!Daca cineva si-a facut deja rezervare aici rogu-va sa-mi da-ti ceva detalii legate de agentia prin care ati facut-o, perioada si la ce pret ati achizitionat-o!
Eu urmeaza sa plec pe 21.06 pana pe 28.06!
Mersi...orice detaliu conteaza!
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.