QUOTE (bubburuzza @ Mar 24 2008, 11:13)

Buna, vin cam tarziu cu raspunsul, dar acum am ajuns la calculator. Despre Nea Vrasna iti pot spune numai de bine, am fost anul trecut, cu agentia Eurovoyages, cu transportul propriu (masina), la cazare nu au fost probleme, am gasit usa inchisa cu cheia pe dinafara, nimeni nu ne-a avut treaba, decat ghidul a venit atunci in prima zi sa ne intrebe daca este totul ok si daca ne place.Am stat la vila Efi, cu 2 etaje, proaspat renovata, gresie pe jos, termopane, camere foarte mari si spatioase, luminoasa. Singurul dezavantaj: caldura insuportabila (desi aveam aer conditionat nu prea facea fata, il tineam deschis intruna), cu toate ca am fost pe la mijlocul lunii iulie, la ei e mult mai cald.
Vila unde am fost cazati se afla chiar fata in fata cu plaja (desi ai ceva de mers pana la plaja - 5 minute pe jos, dar totul e inflorit si e o placere). Plaja e cu nisip, apa curata si transparenta, intr-o singura zi au fost valuri mai mari.
Statiunea are multe taverne, terase, oamenii sunt draguti (femeia care se ocupa de vila noastra ne batea la usa din cand in cand si ii mai aducea baietelului meu cate o ciocolata - un gest care m-a impresionat!).
Daca vrei distractie si magazine mai multe poti merge in statiunea alaturata care este mai "animata" (scutere, distractie, discoteci, parcuri foarte frumos amenajate) care este cam la 15 minute de mers pe jos de Nea Vrasna si se cheama Aspovalta (noi aici mergeam seara in parculete sau la locurile de joaca pentru copii care aveau si terasa pt. parinti (mi s-a parut o idee super).
Oricum drumul spre asprovalta se face pe maul marii, totul este asfaltat, luminat, cu verdeata, palmierei, sanu -ti imaginezi ca mergi prin cine stie ce hartoape. Chiar observam ca totul este asa de verde si ingrijit desi acolo nu prea ploua pt ca fiecare palmier avea la baza un mic furtunel care iesea din pamant si la ora 17:00 fix dupa amiaza incepea sa curga apa timp de o ora si sa-i ude. Tot sistemul de irigatii se facea prin pamant.
Cam asta e, mie mi-a placut foarte mult si as reveni cu placere. Daca ai alte intrebari.
Salut, ceva poze cu Nea Vrasna se poate te rog?