anonima1
23rd February 2008, 19:45
QUOTE (campionul @ Feb 23 2008, 19:38)

Multumesc de rewiew ce ma intereseaza insa este :
Se mai platesc "taxe " pe la sarbi si macedoneni?
Viza la sarbi mai trebuie ca parca intr-o vreme se cerea
viza nu-ti trebuie
e pe undeva un mesaj
am citit de la alti useri ca-ti trebuie sa platesti taxe de autostrada sau vigneta
din oradea e cel mai scurt drum
sa-mi povestesti la intoarcere cum a fost drumul,euplec in iulie dar vreau tot serbia-macedonia
campionul
23rd February 2008, 19:56
O sa va povestesc si am sa pun si poze ca este fff util acest forum.Noi anul trecut cand am plecat in Spania anul trecut tot de aici ne-am inspirat
CornelB
23rd February 2008, 20:57
de anul trecut nu mai e necesară viza de sârbi, la macedoneni chiar un pic înainte; taxele de autostradă în serbia erau modice [comparativ cu alte tări], câțiva euro (sub 10, de obicei, dacă nu mă înșel, pentru 3-4 sute de km).
campionul
25th February 2008, 20:43
daca pleaca careva pe la sarbi in dimineata lui 25.06.2008 in Grecia sa ma anunte si pe mine ca am sa va insotesc.O sa am navigatia la mine dar cred ca anumite chestii navigatia nu le stie
gulu
29th February 2008, 21:36
Salut
in august vreau sa plec in grecia (halkidiki, bratul sithonia). Am gasit ceva dragut (daca este asa cum este prezentat pe site, poate un pic scumput), hotel lagomandra undeva intre nikiti si neo marmaras. va rog daca cineva a stat acolo sau macar a trecut, as vrea ceva informatii(de toate): conditii cazare, masa(HB), sporturi nautice, inchirieri salupe, excursii, croaziere, skijet, etc.Preturi in general.
campionul
29th February 2008, 23:08
Mai am o intrebare tampita.Masina mea are folii pe geamurile din spate si luneta.Oare se leaga politistii din tarile prin care trec de asa ceva sau e numai o boala romaneasca?Normal ca nu este omologata
brbarossa
29th February 2008, 23:18
QUOTE (gulu @ Feb 29 2008, 21:36)

Salut
in august vreau sa plec in grecia (halkidiki, bratul sithonia). Am gasit ceva dragut (daca este asa cum este prezentat pe site, poate un pic scumput), hotel lagomandra undeva intre nikiti si neo marmaras. va rog daca cineva a stat acolo sau macar a trecut, as vrea ceva informatii(de toate): conditii cazare, masa(HB), sporturi nautice, inchirieri salupe, excursii, croaziere, skijet, etc.Preturi in general.

Desi nu cunosc cum este acolo pot sa-ti dau doar o informatie: sefa mea care are suficienti bani si pretentii pe masura merge de vreo 3-4 ani acolo si este deosebit de multumita. Cica sunt conditii super OK si multe mijloace de a-ti petrece timpul liber (mai ales ca nu trebuie sa iesi din complex). Cam atat stiu din "gura" ei, insa eu anul trecut nu m-am uitat la locatie din motive de pret, dar si aici poti face o afacere daca iti cumperi bilete din timp la preturi super bune si nu cum le vezi pe site (ea a luat anul trecut cam la 40 % din cat faceau in perioada respectiva, printr-o agentie din Bucuresti, care nu stiu cum se numeste).
gulu
3rd March 2008, 20:56
QUOTE (brbarossa @ Feb 29 2008, 23:18)

Desi nu cunosc cum este acolo pot sa-ti dau doar o informatie: sefa mea care are suficienti bani si pretentii pe masura merge de vreo 3-4 ani acolo si este deosebit de multumita. Cica sunt conditii super OK si multe mijloace de a-ti petrece timpul liber (mai ales ca nu trebuie sa iesi din complex). Cam atat stiu din "gura" ei, insa eu anul trecut nu m-am uitat la locatie din motive de pret, dar si aici poti face o afacere daca iti cumperi bilete din timp la preturi super bune si nu cum le vezi pe site (ea a luat anul trecut cam la 40 % din cat faceau in perioada respectiva, printr-o agentie din Bucuresti, care nu stiu cum se numeste).
Merci, poate afli agentia
criss_65
3rd March 2008, 21:20
QUOTE (era cars @ Feb 23 2008, 09:08)

SALUTARI.
NU STIU DACA GASESTI IN HANIOTI SA CUMPERI???DAR VE-I GASI SA INCHIRIEZI.
DAR SIGUR VE-I GASI IN SALONIC,EU ACUM 3 ANI AM GASIT ECHIPAMENT SCUBA LA PRETURI BUNE....UNDEVA LA 1200 EURO....
GRAMATICA ESTE GREA, MON CHER! VEI SE SCRIE ASA, NU CUM L-AI SCRIS TU "VE-I" VIITORUL NE MANANCA ZILELE!
relu58
4th March 2008, 00:55
QUOTE (criss_65 @ Mar 3 2008, 21:20)

GRAMATICA ESTE GREA, MON CHER! VEI SE SCRIE ASA, NU CUM L-AI SCRIS TU "VE-I" VIITORUL NE MANANCA ZILELE!
Mai nou, văd că ești profu' de română, de când te-ai luat în gură cu rw2007, NUMAI GRAMATICĂ ȘTII.... Cu cireșele stai și mai bine...deschide un topic la literatori...
sweet_lorry
4th March 2008, 11:54
Atasez si eu niscaiva fotografii din Nea Potidea, bratul Kassandra..
canalul din Nea Potidea
apa unde ne-am oprit pentru baie - Insula Broastelor Testoase
canalul din Nea Potidea
canalul din Nea Potidea
croaziera pe mare
curcubeu in Halkidiki
Golful Toroneos
Golful Toroneos
Insula Broastelor Testoase
Nea Potidea
Nea Potidea
Nea Potidea vazuta din statia de bus
oprire in Golful Toroneos (croaziera pe mare)
oprire pentru baie la Insula Brostelor Testoase
plaja din Nea Potidea
dannek
4th March 2008, 19:17
Am fost 2 ani la rind In Halkidiki , un an pe bratul Kassandra si unul pe Sitonia , anul trecut am incercat Turcia dar nu m-au convins turci sa revin si anul acesta !! Despre Halkidiki nu am mai citit iar topicele sunt fff lungi la ce hotel(3 , 4 stele) a-ti petrece un bine meritat concediu !!!
gulu
4th March 2008, 19:42
Salut
dannek
5th March 2008, 02:31
Sunt doua Lagomandra beach si Lagomandra hotel pe cele doua le desparte soseaua, locatia este superba nu am sta acolo dar am vizitat Lagomandra beach este super si eu as tinde sa cumpar bilet anul acesta acolo, de preturi nu cunosc !
Poti sa le trimiti mail sa intrebi dar sa stii ca este foarte cautat!
gulu
5th March 2008, 11:59
QUOTE (dannek @ Mar 5 2008, 03:31)

Sunt doua Lagomandra beach si Lagomandra hotel pe cele doua le desparte soseaua, locatia este superba nu am sta acolo dar am vizitat Lagomandra beach este super si eu as tinde sa cumpar bilet anul acesta acolo, de preturi nu cunosc !
Poti sa le trimiti mail sa intrebi dar sa stii ca este foarte cautat!
multumesc dannek, am corespondat cu ei. daca vrei intra pe www.hotel-lagomandra.gr si in meniul site-ului RECEPTION/PriceList. Vezi ca pt. perioadele care nu fac parte din sezonul de varf fac ceva reduceri.
dannek
6th March 2008, 00:09
Eu in septembrie vreau sa plec???
Kazantzakis
6th March 2008, 11:01
Plecam pe 10 mai in Halkidiki, Neos Marmaras, MIRAMARE BUNGALOWS. Doi adulti si un bebe. Daca imi poate spune cineva cum e acolo, as fi extrem de recunoscatoare.
Multumesc
imarian
6th March 2008, 13:18
QUOTE (Kazantzakis @ Mar 6 2008, 11:01)

Plecam pe 10 mai in Halkidiki, Neos Marmaras, MIRAMARE BUNGALOWS. Doi adulti si un bebe. Daca imi poate spune cineva cum e acolo, as fi extrem de recunoscatoare.
Multumesc
Daca citeai cateva posturi mai sus ai fi gasit raspunsul.
Uite aici link spre el.
Si eu plec in acelasi loc pe 9 mai.
Kazantzakis
6th March 2008, 13:48
QUOTE (imarian @ Mar 6 2008, 13:18)

Daca citeai cateva posturi mai sus ai fi gasit raspunsul.
Uite
aici link spre el.
Si eu plec in acelasi loc pe 9 mai.
Of...citisem asta. Ca de doua saptamani numai asta fac. Dar am zis sa ma si loghez si sa intreb, poate mai aflu ceva. Vazusem ca si tu pleci acolo. Tu pleci pe 9 pentru ca mergi cu autocarul. Noi mergem cu masina noastra, asa ca ne vedem acolo pe 10. Am emotii pentru ca plec cu copilul cu mine si nu as vrea sa ma trezesc pe acolo ca ma cazeaza in alta parte sau mai stiu eu ce porcarie.
adrian1956
6th March 2008, 15:11
O sa merg de Paste la hotel Sani beach in Sani , va rog daca a mai fost cineva sa-mi dea cateva informatii despre hotel si ce se poate face prin zona timp de 3 zile.
ganezul
7th March 2008, 15:34
hello, in jul 04, 2 pers + 1 child 10 ani in philoxenia bungalow- sithonia-psakoudia.Despre casa+masa am cam inteles. E de bine. Despre plaja/apa/pietre/nisip/arici/albine/viespi/ + f.imp. taverne pranz-preturi/disco-preturi ceva informatii.Tks
leelloo
7th March 2008, 18:14
1 septembrie - Gerakini, Villa Kalliopi! am fost anul trecut tot aici, e super!..mergem gasca plus bebe de vreo 5 luni, cu masinile..a mai mewrs cineva cu bebe asa mic cu masina?
dannek
7th March 2008, 19:32
Numai cazare a-ti avut??? Cit v-a ajuns sejurul???
leelloo
7th March 2008, 23:44
QUOTE (dannek @ Mar 7 2008, 18:32)

Numai cazare a-ti avut??? Cit v-a ajuns sejurul???
nu prea stiu cui ai adresat intrebarea, daca mie, da, doar cazare am avut.
dannek
11th March 2008, 19:40
QUOTE (leelloo @ Mar 7 2008, 23:44)

nu prea stiu cui ai adresat intrebarea, daca mie, da, doar cazare am avut.
Si cit a costat???
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.