Halkidiki
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130

Lukas

QUOTE(mirceagun @ Jun 14 2006, 16:24) *
Sithonia este un parc national care combina marea cu muntele.Cum ai trecut de Gerakini,inaltimea muntilor creste,apar sute de golfulete incredibile .Poti opri masina unde vrei -pana spre Neos Marmaras si sa faci scufundari.daca iubesti natura nu poti sa nu opresti masina ,pe marginea drumului pentru a privi marea.
Dupa Neos Marmaras,altitudinea muntilor creste si mai mult , soseaua fiid la cateva sute de metri deasupra marii ,coborand abrupt la Sarti. Peisajele sunt memorabile,chiar daca nu prea te omori cu natura .Dezavantajul in Sithonia este ca satele turistice sunt mici de tot si aflate la distante semnificative unul de altul. Sa stii ca 10-30 km inseamna mult daca vrei sa te duci sa vizitezi dupa masa de seara. De aceea recomand Neos Marmaras,Nikiti,eventual (mai romanizat) Metamorfosis.
Peninsula Kasandra este mult mai animata ,dar si mai saraca in peisaje memorabile,fara a fi anosta ca Pieria. Tot Halkidiki-ul este frumos.
Mai puteti vedea informatii date de mine sau de altii in topicul "vacante in Grecia",pe aceeasi pagina.
Acolo vedeti si unele din locurile de vizitat.Din nou spun ca transportul cu masina nu este o problema daca ai rezistenta necesara de a calatori 800 km la volan.Te rog sa notezi ca dupa Sofia este numai zona de deal si munte astfel incat nu calcula viteze mari.dac doresti sa vezi in detaliu traseul rutier ,accesaza "viamichelin.com",completeaza datele cerute si vei primi o gramada de informatii.
Calculeaza 12ore dar nu mai mult de 14 ore,inclusiv stat in vami,pentru a ajunge in Grecia de Nord.
O harta te ajuta,dar au aparut si in Bul marcaje rutiere.Atentie doar la ocolirea Sofiei -te urci pe pod (nu este altul) in directia de mers si apoi faci dreapta (perpendicular pe distanta pe unde ai venit).Apoi urmareste cu atentie indicatorul KULATA -se face la stanga ( este o intersentie cu o linie de tramvai semaforizata).Nu intra in Sofia.Imagineaza-ti ca ai intra in Bucuresti ca sa ajungi la Constanta cand nu ai mai fost pe aici !
In principiu se circula din ce in ce mai bine in Bul,dar depasirea vitezei se penalizeaza.De regula "merge" cu 10 E.

Multumesc pt. informatiile date aici si pt. cele date la celelalte subiecte.
Eu o sa plec pe la jumatatea lunii iulie, daca pana atunci se intoarce din grecia cineva sa ne spune si noua, celor care urmeaza sa faca acelasi traseu de noutatile vamale si din bulgaria.
ANDOX
Multumesc la toti care au oferit informatii despre Hotel Philoxenia si despre PSAKOUDIA.Eu vreau sa merg pe la sf. lui august - inceputul lui sept. dar inca nu stiu ce sa fac , sa merg cu masina sau cu autocarul . Vreau sa stau 10 zile si nu am gasit inca nici o oferta cu autocarul. Pe site-ul nemtesc www.holidaycheck.de sunt vreo 20 de poze facute de turisti nemti cu hotelul , plaja si sunt si comentarii (pt. cine se descurca in germana). Zona este intr-adevar f. frumoasa si este exact ce caut liniste , verdeata, locuri de joaca pt. copii(merg si cu fetita mea -4ani), taverne(asta pt. mine). Stie cineva preturi la mancare , bauturi la taverne? Am aflat ca la barul de pe plaja un AMSTEL este 1,5 euro.Pt. cei care au rezervat deja la agentii , v-au comunicat si corpul de cladire in care o sa stati (A, B, C, ....) sa nu cumva sa fie diferenta intre ce vedem in poze si ce primim acolo( adica pt. nemti ceva si pt. noi altceva. Va multumesc inca odata si sper sa vedem si comentarii si informatii de la cei care se intorc de curand de la PSAKOUDIA.

schultz13
Salut
A mai fost cineva la Hotel Estelle in Gerakina ? Avem demipensiune si masa urmeaza sa o luam la restaurantul hotelului Gerakina Beach in regim bufet suedez, are cineva idee cum e mancarea? tongue.gif
Cum e Gerakina ca si statiune? Plec prin Romadria ...din cate am citit aici pare a fi o agentie OK biggrin.gif
Multumesc
Ro_land
Exact aici mergem si noi peste o saptamana. Anul trecut am fost la Philoxenia Bungalows si am fost multumiti, dar nu am vrut sa mergem si anul asta tot acolo. Mai multe cand ne intoarcem.
PS mergem cu autocarul.
felyx
Ceva noutati? Am niste prieteni care sunt foarte interesati de acest hotel.
Ro_land
"Exact aici" din postul de mai sus fiind Elea Bungalows (intre timp s-au reconfigurat posturile si nu se mai intelegea)
ioanag
Sambata, 17. 06, ne-am intors din concediu. Am fost la Philoxenia si a fost perfect. Foarte frumos, foarte curat, mancare destul de variata, camere mari si racoroase perfect pentru familii cu copii. O sa vedeti ca veti fii incantati ... si stati linistiti nu se fac diferente intre nemti si romani wink.gif .

Preturile sunt decente, o masa la restaturant poate ajunge la 30-35 euro/ 2 pers. depinde ce comandati ... noi mancam destul de usor la pranz, in general salate si tzatziki si peste sau fructe de mare. Daca tin bine mine cam 5-10 euro/ portia de mancare, 5-6 euro salata si 2-3 euro berea. Astea sunt preturi de restaurant/taverna. Mai aveti si alternativa unui mic magazin unde se fac sandwichuri calde cca. 2 euro sau sa va luati de la supermarket diverse chestii si sa va faceti voi sandwichuri.

Oricum daca vreti sa va duceti in vreun club/discoteca nu veti gasi acolo asa ceva! Cea mai apropiata localitate cu locuri unde va puteti distra este Kalithea in Kassandra. Noi am suferit un pic ... deh , tineri fara copii dar ne-am odihnit cel putin.

La Olynthos este o asezare antica se poate vizita cu 3 eu/pers. Neaparat duceti-va sa o vedeti, e foarte aproape, tot in apropiere sunt manastiri pe care le puteti vizita pe cont propriu si neaparat sa faceti ocolul insulei. Opriti-va in orasele mai maricele cum ar fi Neo Marmaras sau Nea moudania sunt superbe. Psakoudia este foarte mica ... si cand zic foarte mica sa ma credeti biggrin.gif.

Noua ne-a placut foarte mult, atat de mult ca ne vom intoarce in Grecia la anul si vom sta 3 saptamani! Vom sta fiecare saptamana in alta statiune, si vom merge si in sud, dar pana atunci imi fac planuri naughty.gif . Daca m-a intrebat cineva daca se merita efortul ii raspund cu mana pe inima ca se merita! Se merita ... e foarte frumos. Nu vorbesc aici de hotel ci de grecia si de greci in general. Nu e ca in Ro unde oricine fie el chelner sau vanzator incearca sa te faca cumva ... pur si simplu sunt corecti si au un bun simt remarcabil - lucru pe care o sa-l observi si in stilul lor de condus. Drumurile sunt excelente si in Ro si in Bg asa ca stati linistiti. cica 10 euro nu mai merg la politistii bg ... ne-a povestit cineva ca abia-abia a scapat cu 65 euro. Asa ca atentie mare! Noi cu super atentie si cu viteza de cca. 110-120 km la ora am ajuns in 10 ore. La fel si la intors ... si am scapat de amenzi. Tineti cont de restrictiile de viteza ca acolo pun radare de obicei.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri va raspund fara probleme,
Ioana

deny
QUOTE(felyx @ Jun 20 2006, 23:47) *

Buna, si noi am vrea sa mergem in Shitonia la Elia Village 3*, cu agentia Q-Travel si transport autocar, doi adulti si un copil 7 ani.
Daca ma puteti ajuta cu informatii, mai ales despre agentie, va multumesc !
giliola
[quote name='ioanag' date='Jun 21 2006, 11:28' post='1604229']
Sambata, 17. 06, ne-am intors din concediu. Am fost la Philoxenia si a fost perfect. Foarte frumos, foarte curat, mancare destul de variata, camere mari si racoroase perfect pentru familii cu copii. O sa vedeti ca veti fii incantati ... si stati linistiti nu se fac diferente intre nemti si romani wink.gif .

Ioana, cum a fost marea? Dar plaja? Cat costa sezlongul si umbreluta, de inchiriat? Multumesc mult pentru informatiile foarte utile pe care ni le-ai oferit.
Giliola
ioanag

Noi am stat la niste sezlonguri gratuite. O sa le descoperi sunt ultimele sezloguri cum te uiti spre mare in dreapta. Super misto ... dar trebuia sa comanzi ceva de la bar ... ceea ce noua ne-a convenit. Binenteles poti sa nici nu comanzi ... dar ... intelegi tu! Acolo berea era 2.5 euro parca si eu imi luam un frapee si o sticla de apa la 1.5 l pe care dadeam inca 3 - 3.5 euro. deci cu 6 euro aprox. stateam si la sezloange si consumam si ceva ... o sa vina un baiat brunet super dragut sa va ia comanda ... puteti sa ii cereti si informatii despre ce locuri sa vizitati ... e foarte dragut si amabil o sa vedeti. Eventual la sfarsit - noi am stat toata saptamana acolo lasat-i un bacsis ... asa ca de sfarsit de concediu. O sa vedeti voi ca nemtii sunt foarte zgarciti cu bacsisurile si in general sunt zgarciti ... aia nu comandau nimik si aveau apa in punga coolspeak.gif asa ca ... faceti cum puteti si cum va taie capul. Propos ... vedeti ca vine unul pe plaja cu gogosi ... e 2 euro bucata si nu sunt foarte bune ... coca simpla cu scortisoara. .... eu mi-am luat ca sunt pofticioasa dar nu am putut sa o termin ... am preferat inghetata Delta care e o minune (mi se pare mai buna decat asta de la noi), o fii doar o parere nu stiu.

Ioana
giliola
QUOTE(ioanag @ Jun 21 2006, 13:59) *
Noi am stat la niste sezlonguri gratuite. O sa le descoperi sunt ultimele sezloguri cum te uiti spre mare in dreapta. Super misto ... dar trebuia sa comanzi ceva de la bar ... ceea ce noua ne-a convenit. Binenteles poti sa nici nu comanzi ... dar ... intelegi tu! Acolo berea era 2.5 euro parca si eu imi luam un frapee si o sticla de apa la 1.5 l pe care dadeam inca 3 - 3.5 euro. deci cu 6 euro aprox. stateam si la sezloange si consumam si ceva ... o sa vina un baiat brunet super dragut sa va ia comanda ... puteti sa ii cereti si informatii despre ce locuri sa vizitati ... e foarte dragut si amabil o sa vedeti. Eventual la sfarsit - noi am stat toata saptamana acolo lasat-i un bacsis ... asa ca de sfarsit de concediu. O sa vedeti voi ca nemtii sunt foarte zgarciti cu bacsisurile si in general sunt zgarciti ... aia nu comandau nimik si aveau apa in punga coolspeak.gif asa ca ... faceti cum puteti si cum va taie capul. Propos ... vedeti ca vine unul pe plaja cu gogosi ... e 2 euro bucata si nu sunt foarte bune ... coca simpla cu scortisoara. .... eu mi-am luat ca sunt pofticioasa dar nu am putut sa o termin ... am preferat inghetata Delta care e o minune (mi se pare mai buna decat asta de la noi), o fii doar o parere nu stiu.

Ioana

Ioana, cum va petreceati serile? Ati putut sa socializati cu cineva pe acolo? Mai erau si alti romani la hotel? Ati facut vreo excurie, eventual croaziera? Mercic si pupici.
deny
QUOTE(`Bella` @ Sep 6 2005, 12:58) *
Salut!am o mica problema..vreau sa plec sii eu in vacanta..5-7zile in grecia. nu stiu care agentie,destinatie, stiu doar ca nu vreau sa merg la noi la mare sa prapadesc banii pe conditii mizere..cel putin asa e apa acum,.. plaja..!!
Plec cu prietenul meu si vrem o camera cu pat dublu, baie in camera cu apa calda non-stop si 'eventual' demipensiune, ca nu se stie ce mancare au..poate va fi nevoie sa cumparam.
In rest nu ma intereseaza decat sa stau la plaja, sa ma plimb, distractii..
Vreau doar o camera draguta ca nu o sa prea stau in ea dar nu vreau sa intru in baie si sa regret ca am plecat din tara.
Totul dupa 12 septembrie si pana pe 22.
Cand gasesc pe internet o agentie cu o oferta cat de cat aflu ca nu e asa din alte parti etc. si n-am apelat niciodata la vreo agentie asa ca nu cunosc.
Sunt aproape disperata.. Nu-mi permit mai mult de 200 euro/pers..si transportul trebuie sa fie inclus..daca se poate mai ieftin nu ma supar..desi ma indoiesc..
Problema mea este ca tot aud in stanga si-n dreapta ca pleaca lumea in vacante in Grecia cu 90 euro.De unde? ca am cautat pe internet si nu gasesc. spun 90 la care se tot aduna si se fac 200 si..
Va rog..cei care stiti de orice oferta pe 2005, sau orice lucru care m-ar putea ajuta sa-mi raspundeti..
Multumesc!

Incearca q-travel.ro
briza_marii
Ioana, cum v-ati descurcat cu limba? Imi povestea cineva ca localnicii mai degraba stiau germana decat engleza. So, in afara de aratat cu deshtu' cum va intelegeati? ewpu.gif
briliantro
Salut.
Am descoperit intamplator topicul asta care insa mi-a fost foarte util.
Eu plec in luna de miere aici pe 6 iulie si ma intrebam daca mai merge cineva in acea perioada... Stii, o bere pe plaja parca intra mai bine in 2 decat singur (sotia nu consuma wink.gif ). Biletele le-am luat de la Romadria si m-au dus la 179 euro +200RON de persoana si consider ca e rezonabil (transport cu autocarul).
De abia astept ... coolspeak.gif
kerkyra
QUOTE(`Bella` @ Sep 6 2005, 12:58) *
Salut!am o mica problema..vreau sa plec sii eu in vacanta..5-7zile in grecia. nu stiu care agentie,destinatie, stiu doar ca nu vreau sa merg la noi la mare sa prapadesc banii pe conditii mizere..cel putin asa e apa acum,.. plaja..!!
Plec cu prietenul meu si vrem o camera cu pat dublu, baie in camera cu apa calda non-stop si 'eventual' demipensiune, ca nu se stie ce mancare au..poate va fi nevoie sa cumparam.
In rest nu ma intereseaza decat sa stau la plaja, sa ma plimb, distractii..
Vreau doar o camera draguta ca nu o sa prea stau in ea dar nu vreau sa intru in baie si sa regret ca am plecat din tara.
Totul dupa 12 septembrie si pana pe 22.
Cand gasesc pe internet o agentie cu o oferta cat de cat aflu ca nu e asa din alte parti etc. si n-am apelat niciodata la vreo agentie asa ca nu cunosc.
Sunt aproape disperata.. Nu-mi permit mai mult de 200 euro/pers..si transportul trebuie sa fie inclus..daca se poate mai ieftin nu ma supar..desi ma indoiesc..
Problema mea este ca tot aud in stanga si-n dreapta ca pleaca lumea in vacante in Grecia cu 90 euro.De unde? ca am cautat pe internet si nu gasesc. spun 90 la care se tot aduna si se fac 200 si..
Va rog..cei care stiti de orice oferta pe 2005, sau orice lucru care m-ar putea ajuta sa-mi raspundeti..
Multumesc!

Vezi pe www.romadria.ro; www.romantic.ro; www.elitetours.ro; sau cauta pe www.infoturism.ro - cum a mai spus cineva, completezi o cerere pe net cu zona, perioada, pret, adresa ta de mail si primesti oferte... cite vrei.
La 200 euro gasesti cu demoipensiune, la 100 doar cazare si transport, eventual la vile.
Eu am fost cu romantic acum 2 ani la Paralia, a fost super.
ioanag
Salut la toti,

romani erau cca. 30-40% din totalul de turisti, restul fiind germani. Nu prea am vazut alte natii. intr-adevar senzatia este ca toti vobesc germana dar inteleg si engleza ... nu ne-a fost greu deloc. Oricum o parte din ei inteleg si romana ... coolspeak.gif chiar eram intr-un magazin si am vobit cu tipa in engleza, ea probabil ne-a auzi vorbind si la sfarsit ne zice: "Multumesc". Am ramas masca .... tot asa am intalnit o tipa la supermarket care era din Rep. Moldova ... asa ca relax!
Tot asa ne-am ratacit prin Olynthos si localnicii nu vorbeau decat in greaca ... asa ca mai bine va luati o harta sau un ghid de conversatie ... tongue.gif

Excursii ... noi nu am facut deoarece aveam sejur de 8 zile din care 2 le-am petrecut pe drum si din cele 6 zile vreo 2 a plouat. Asa ca in zilele in care a plouat ne-am facut noi excursiile noastre si in cele in care a fost seara a preferat sa facem plaja. Timpul trece foarte repede ... vorba cantecului "azi vii, maine pleci" Sunt 2 excursii pe care le poti face organizat: meteora si athos. Cea de la meteora e foaaaarte lunga .... am inteles ca dureaza cateva ore 4-5 numai drumul .... mi se parea obositor si cea de la athos era cu vaporul care se invartea in jurul bratului ... dar in ziua cu pricina a plooouat ... mi s-a parut urat si nu ne-am dus.
Deci ne-am facut excursiile proprii, pe care le-am detaliat mai sus, si la anul in skimb 3 saptamani cred ca vor fii suficiente. Sfatuiesc pe toata lumea sa nu se duca numai 7-8 zile ca o sa vedeti ca nu e suficient ... incercati sa luati minim 10 zile daca puteti sau mai multe.
Pentru cei care mergeti cu autocarul aveti grija ca e fooooarte obositor. Am vorbit cu cativa romani care venisera si ne-au spus ca e fost ingrozitor ... asa ca pregatiti-va!

De socializat noi nu prea am socializat ... cam toti romanii venisera in grup si in general mi s-a parut ca romanii nu socializeaza si nu vor sa o faca (spre deosebire de germani). Fara suparare ...

Acum despre petrecerea serilor ... dupa cum am spus deja pregatiti-va este un sat! NU o statiune, are un singur hotel si cateva taverne si 3 terase! Acolo veti gasi o terasa/pub/bar , naiba stie cum sa-i zic, KISASA african way bar, care e foarte dragut. Asa ca noi searile mergeam intr-un bar sau la piscina la philoxenia. Tot acolo in Psakoudia gasiti si un parculetz langa mare .... noi ne plimbam si pe acolo. Au fost seri in care am stat in camera cu o sticla de vin .... ne-am uitat la meciuri ... nu va ganditi la prostii - sau de ce nu inlove.gif

Repet: daca sunteti tineri si fara copii nu va veti distra cum va distrati in Ro - adica nu exista nici o discoteca sau club. Muzica se inkide pe la 12-1 ... si nici nu e foarte aglomerat. Poate inca nu era sezon ... dar ...am retineri. La anul noi vom merga si in alte statiuni si vom incerca sa detectam statiunile mai "tineresti " - asta e de familie (va fii perfecta pentru cand vom avea copii).

Ioana
cb759
Mersi Ioana pentru informatii!

As mai fi curios cum este acolo cu plata. La fatza locului este totul numai cash sau se plateste si cu credit card? Cit de greu ar fi sa te deplasezi prin zona daca nu ai propia masina?

Multumesc in avans,

cb
ANDOX
MULTUMESC IOANAG pt informatile date. Pt. ceilalti interesati de hotel PHILOXENIA mai este un tip(GRECUL) care a dat o gramada de informatii pe un alt forum (nu stiu daca pot sa spun care , poate ma lamureste cineva-sunt nou pe forum ) . Daca nu pot ,as putea sa vi le spun eu daca sunteti interesati. Eu plec pe 26aug. la PHILOXENIA.
ioanag
Vreau sa va zic ca am platit peste tot cash. Eu nu mi-am luat cartile de credit cu mine pentru ca eu oricum trebuie sa tin si telefonul cu mine ca uit pin-ul si alte alea .... dar e o tara din UE sunt sigura ca accepta si card-uri la magazine mari ... dar hai sa fim seriosi in Psakoudia .... totul e mic magazinase, barulete, benzinarii cu 3 pompe ... nu stiu daca accepta card-uri.

Nu cred ca e foarte greu sa va deplasati fara masina, am vazut statii de autobuze, am vazut oameni care asteptau in acele statii .... nu am vazut autobuze tongue.gif dar probabil veneau. Cel mai bine intrabti la receptie ... am vazut acolo un anunt, in germana ce e drept, cum ca pentru turisti sambata se poate lua un microbuz sa-i duca in piata .... parca nea moudania.

Oricum daca nu ai masina o sa fie cam greu. Imprieteneste-te cu romanii care vor fii pe acolo si care vor fii venit cu masina personala.... de pilda noi 2 am fost singurei dar nici unul din cei cu autocarul nu a venit sa ne intrebe ... "mergeti pe undeva azi?" alea-alea .... oricum mergeam - dar intotdeauna sustin ca e mai frumos sa megi intr-un grup ... deh ...

V-am spus .... 40 % din turisti vor fii romani si din ac. procent cca 80% sunt cu masina!!!

Ioana
Ro_land
Se pot inchiria masini dar din pacate am gasit preturile cam mari si cred ca e din cauza ca nu prea sunt agentii de inchiriere. Am luat anult trecut masina (cea mai ieftina cu AC) cu 45E pe o zi. Acum doi ani am gasit in Corfu masina cu 65E/3 zile!
ANDOX
Ioana , am inteles ca e un sat mic cu cateva taverne(terase) , apropo sunt 10 ? confusedsmiley.png Macar gasesti vreuna cu ceva muzica loco live ? w00t.gif La restaurantul hotelului nu se organizeaza ceva gen "seara greceasca" ?
rodidoina
QUOTE(felyx @ Jun 20 2006, 23:47) *

Sa nu care cumva sa faca greseala sa mearga acolo. Mai ales fara masina. Noi am venit azi noapte (24.06.06). Locatia hotelului este foarte frumoasa, dupa cum reiese si din fotografiile de pe net. Dar ce nu se vede este ca in jur, pe o distanta de vreo 4 km nu mai este nimic. Plaja este mica si are niste sezlonguri legate cu lanturi inchise cu lacate, pe care trebuie sa dau 6 EURO / zi ca sa le inchiriezi, desi plaja nu este amenajata cu nimic. Totul este lasat in paragina. Si plaja si hotelul. Nu mai spun ce era la masa. Noi aveam demipensiune si am mancat 10 zile aceleasi 3 oua ochiuri in fiecare dimineata si, daca aveam noroc, gaseam si rosii (atat de verzi si de proaste incat eu nu as fi cumparat in Romania asa ceva). Seara era ceva carne cu cartofi, fasole verde sau orez, care nu erau chiar rele la gust dar totul era sa poti prinde ceva, pentru ca daca nu erai acolo la deschiderea restaurantului (de la 19,30 la 21,00) trebuia sa te rogi de cei 3 baieti care incercau sa serveasca 200 de persoane sa mai aduca cate ceva. 100 dintre turisti erau niste pensionari greci foarte activi la stat la coada la masa. La ora 22 restaurantul si barul si inchideau si totul se scufunda in intuneric. Erau multi romani care luasera plasa, iar cei care erau fara masina erau de-a dreptul disperati. Noi, fiind cu masina, ne-am dus mereu sa mancam la Metamophosis (la Taverna Vasilis esti foarte bine servit) si faceam plaja la 20 de km departare in Vouvourou unde e foarte frumos si plaja Karidi Beach este extraordinara, mai ales daca mergi cu copii. In Vourvourou sunt multe pensiuni si hoteluri mici foarte cochete care, chiar daca sunt un pic mai scumpe, merita toti banii. Totusi, tineti cont, sa nu mergeti in Sithonia daca vreti viata de noapte si petreceri. Pentru asta mergeti in Kassandra sau in Myconos. In Sithonia va odihniti. Statiunile sunt mici si foarte linistite. Nu e ca la Mamaia sau in alta parte la noi pe litoral. Nu ne pare totusi rau ca am fost pentru ca am vazut locuri foarte frumoase. Pacat ca nu am nimerit hotelul potrivit.
ioanag
10 taverne? laugh.gif no way! daca sunt 4-5 ... daca ... bine, nu numar aici restaurantele din hoteluri. Oricum nu sunt foarte multe posibilitati. De aceea va spun PREGATITI-VA .... nu e ca in Ro. Nici pe departe. E foarte frumos dar e un satulet mic cu iesire la mare unde s-au deskis un hotel si inca niste bungalowuri si apartamente ce se pot inkiria (apropos acolo lumea nu stie decat de un singur hotel - caci Philoxenia nu e considerat hotel ci Bungalow-uri).

Merita sa mergi sa te odihnesti, locuri unde sa mananci/distrezi/bei/cumperi nu prea sunt, noi am facut toate acestea in alte orasele/sate. Bine sunt 2-3 magazine de unde iti poti lua mancare proaspata ptr. sandwichuri, de unde iti poti lua cateva suveniruri, o taverna mai rasarita unde poti manca ceva bun si cam atat. Sper din tot sufletul ca atmosfera sa fi fost asa .... "izolata" doar pentru faptul ca ne-am dus in iunie. In iulie/august am toata increderea ca va fi mai bine.

Drum bun,
Ioana
ANDOX
QUOTE(ioanag @ Jun 25 2006, 10:35) *
10 taverne? laugh.gif no way! daca sunt 4-5 ... daca ... bine, nu numar aici restaurantele din hoteluri. Oricum nu sunt foarte multe posibilitati. De aceea va spun PREGATITI-VA .... nu e ca in Ro. Nici pe departe. E foarte frumos dar e un satulet mic cu iesire la mare unde s-au deskis un hotel si inca niste bungalowuri si apartamente ce se pot inkiria (apropos acolo lumea nu stie decat de un singur hotel - caci Philoxenia nu e considerat hotel ci Bungalow-uri).

Merita sa mergi sa te odihnesti, locuri unde sa mananci/distrezi/bei/cumperi nu prea sunt, noi am facut toate acestea in alte orasele/sate. Bine sunt 2-3 magazine de unde iti poti lua mancare proaspata ptr. sandwichuri, de unde iti poti lua cateva suveniruri, o taverna mai rasarita unde poti manca ceva bun si cam atat. Sper din tot sufletul ca atmosfera sa fi fost asa .... "izolata" doar pentru faptul ca ne-am dus in iunie. In iulie/august am toata increderea ca va fi mai bine.

Drum bun,
Ioana

Multumesc , si eu sper ca in aug. va fi mai bine!! worthy.gif Oricum noi mergem 4 fam. si o sa gasim ceva de facut. cheers.gif
ANDOX
Am uitat sa te intreb cu tantarii cum stam la PSAKOUDIA ? coolspeak.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.