Halkidiki
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130

70cata

Salut tuturor,

Ma ajuta si pe mine cineva cu informatii despre :
- hotel Mare Blu din Gerakini
- hotel Blue Dolphin din Metamorfosis
- hotel Lagomandra in Elia

M-ai interesa parerea unor persoane care chiar au stat in aceste locatii referitoare
la PLAJA in primul rand,apoi la ce considerati voi ca e important de stiut.

Multumesc anticipat.
mango2000
Am fost in Grecia-Halkidiki-Vourvourou in perioada 4.09-11.09. 2007. Inainte de plecare m-am documentat temeinic si am citit TOT pe topicurile Totul despre Grecia, Halkidiki si Vourvourou (insule poate anul viitor) iar acum cu greu m-am hotarit pe care din ele sa postez. Multumesc celor care au scris impresii din vacantele lor. Mi-au fost extrem de folositoare asa ca imi permit si eu sa postez citeva idei.
1. Inainte de a va hotari asupra unei destinatii din Grecia DOCUMENTATI-VA temeinic, hotariti ce anume tip de distractii/activitati/relaxare doriti (cultura-istorie, traditii, scufundari, croaziere, plimbari auto/moto, sport, gratar cu prietenii etc.) si de ce buget dispuneti. Grecia are variante pentru absolut toate gusturile si pentru toate buzunarele dar trebuie sa alegeti cu grija si sa puneti intrebari ca sa stiti ce va asteapta la destinatie.
2. Nu recomand agentiile de turism decit celor care nu au timp sa caute pe net si sa trimita citeva mailuri intr-o limba de circulatie internationala si/sau celor care dispun de multi bani si considera ca altii sunt mai priceputi sa le organizeze concediul. Pentru ceilalti site-ul www.halkidiki.com este un bun punct de plecare in cautarea locului de vacanta dorit. Eu am stat la Villa ANNA din Vourvourou si a fost OK adica toata descrierea de pe site a fost 100% adevarata ba chiar au existat elemente pozitive peste oferta.
3. Nu va mai chinuiti sa gasiti parteneri de caravane. Caravanele se fac si se desfac pe drum. NU AM AVUT NICI O PROBLEMA CU POLITIA BULGARA SAU GREACA NICI LA DUS NICI LA INTORS. Daca veti circula cit de cit regulamentar adica in limitele bunului simt automobilistic (care noua romanilor ne cam lipseste) nu va va opri nimeni. La dus am traversat Bulgaria noaptea iar politistii fie dormeau prin masinile de patrulare fie erau la cafele prin benzinarii iar la intors am traversat Bulgaria ziua mergind atent la semnalizarile celor ce veneau din sens opus si fara "vitejii" adica nici mai repede nici mai incet decit cei din fata mea. Mi-au spus niste prieteni bulgari ca la ei exista o campanie de "potolire" a soferilor mai ales d.p.d.v. al vitezei datorita nr. mare de accidente cu victime. Nimeni nu are nimic cu soferul roman care, fie vorba intre noi, opreste pentru nevoi fiziologice pe marginea drumului si exact unde nu are voie, chiar daca e la volanul unui Audi sau BMW ultimul racnet si chiar daca era semnalizata benzinarie civilizata la 1 km in fata. Atentie la rovigneta bulgareasca. Politia bulgara verifica si cumpararea ei.
In Grecia n-am vazut politisti decit ici-colo "fluidizind" traficul.
4. Duty free-urile din vama sunt o mare pacaleala. Preturile sunt aceleasi ca pe la noi, daca nu cumva mai mari asa ca pierdeti vremea intrind. Tigarile in Grecia costa 2-3 euro/pachetul.
5. Intr-adevar supermarketul Lidl din Nikiti are preturi mici dar gama e foarte restrinsa. Nimeni nu spune insa ca la 200 de metri pe partea cealalta a drumului este un alt supemarket cu preturi destul de mici dar in care ai intr-adevar de unde alege.
6.La marketul din colt preturile nu sunt deloc "ca in RO". O cutie de bere de 0,5 este 1,15 euro etc. asa ca nu il folositi decit in caz de necesitate sau de ore tirzii.
7. Daca aveti cit de cit treaba cu inotul nu ezitati sa va cumparati labe de scafandru, ochelari si teava de respirat. Aveti ce vedea prin apa limpede pina la 5-6 m adincime.

Deocamdata atit pt. azi. Alte recomandari intr-un post viitor.

mango2000
Continuare

8. Pt croaziera catre Muntele Athos vaporul pleaca din Ormos Panagias la 9.30. Miercuri si joi este ghid in limba romana. Va recomand vaporul Menia Maria cel mare. Entertainment dragut, surprize pt. copii. ATENTIE: la imbarcare (cumparare bilete) au prioritate cei cu rezervare asa ca daca nu aveti, e posibil sa va imbarcati ultimii = sa prindeti cele mai proaste locuri pe vas. Nu ratati magazinele de peste proaspat si fructe de mare din Ormos Panagias. Delicios.
9. Nu ratati taverna Paris din Vourvourou. Vinerea si Simbata e plin si cinta o tipa si doi barbati care stau ca si clientii la masa. Sa nu credeti ca-i asculta cineva chiar daca taverna e plina de greci care fac harmalaie.
Nu va sfiiti sa le spuneti ospatarilor de la Paris daca sarbatoriti ceva. Veti avea surprize interesante.
Nu recomand taverna Gorgona din Vourvourou-cea cu o lebada in fata.
Nu recomand Taverna Panorama Kalamitsi ci doar admirat privelistea de pe terasa si eventual o bautura.
ATENTIE! o portie de mincare costa intre 5 si 7 euro zi daca e ditamai friptura cu cartofi prajiti si daca sunt 6 pestisori (Gavros) sau o supa de peste. Sa nu va imaginati ca daca platiti 6 euro veti primi un castron de supa. Am mincat in Agios Nikolaos la o taverna in centru cu 5 euro o bucata de musaca (nu exagerez!) cit era bucata de placinta cum facea mama. Adica ala cred ca isi lua vreo 150 de euro pe o tava de musaca. Da, a fost buna. Era culmea sa fie si rea la banii astia.
10. La taverna nu va asteptati ca ospatarul sa va toarne in pahare. Vi se va aduce sticla desfacuta si paharele care vor fi puse apasat (era sa zic trintite) pe masa si gata. In multe taverne se maninca pe un soi de fata de masa din hirtie pe care ospatarul o si cam mototoleste inainte. Sa nu credeti ca daca taverna arata un pic mai prapadit are preturi mai mici. Deloc. Preturile sunt aceleasi doar portiile pot fi mai mici si mai saracacioase.
11. La intoarcere dupa ce ati trecut de Blagoevgrad o sa vedeti indicator in dreapta catre Manastirea Rila 36 de km. Nu o ratati. Este o manastire deosebita, printre cele mai frumoase din Bulgaria.
12. Am cautat si eu pret mic la motorina si am cumparat de undeva de linga Gerakini cu 0,95/l de la o benzinarie "no name" dar mi s-a parut ca parca n-a mai tras chiar asa bine motorul. Consumul a fost OK. Am vazut o benzinarie cum intri dinspre Salonic catre Nea Moudania unde aveau motorina la 0,92 dar era prea tirziu. Facusem plinul. In zona statiunilor pretul creste pina la 1 euro/l si chiar peste.
13. Nu m-am ratacit noaptea in Bulgaria sau pe centura Sofiei ci ziua-n amiaza mare in Grecia. Asa se intimpla cind nu urmaresti atent indicatoarele sau cind la cel mai mic dubiu nu opresti sa intrebi. Sau daca n-ai GPS. Oricum in Grecia e frumos si daca te ratacesti ziua. Peisajele sunt minunate.

Daca mai doriti lamuriri astept intrebari pe PM.
ariel71
as vrea sa te mai intreb cu ce agentie ati fost si cam cat a costat... ati fost cu autocarul? copilul nu s-a plictisit pe drum?

mersi mult!

nu am fost cu autocarul ci cu masina personala iar bebe a fost un scump,as spune ca a rezistat chiar mai bine decat noi adultii
meritul recunosc a fost al mamei care tot drumul(exceptii momentele in care a dormit) l-a distrat cu tot felul de jucarii,deci as putea spune ca regula nr. 1 cand plecati cu bebei la drum lung : luati cu voi jucarii !!
biletele le-am procurat prin agentia de turism Marshall ( partener tour-operator Meli Tour) -ei au fost cei care ne-au recomandat locatia
pret :family-room ~ 850 euro (cazare 2 persoane + 2 copii+ demipensiune)
camera dubla ~ 520 euro (cazare 2 pres + demipensiune)
bungalow ~ 1.000 euro (cazare 4 pers + demipensiune)
am avut noroc nemaifiind foarte multi turisti noi cu cazare platita ptr family ne-au cazat la bungalow,iar prietenii nostri au platit ptr camera dubla cu extrebed si i-au cazat la family-room

scuze ptr raspunsul tarziu dar ......asa e cand incepi munca
adirusu76
Si noi am fost in Halkidiki (loc. Psakoudia - hotel PHILOXENIA Bungalows) - perioada 7-13 iulie 2007
Am optat pt. sejurul cu autocarul pt. ca n-am mai iesit niciodata din tara, aceasta a fost prima data si ne-am intors mai mult decat incantati
(raport ptret/calitate excelent).
Sejurul nostru s-a desfasurat astfel:
6 iulie ora 16:30 am plecat cu un autocar Filaret din Bucuresti, parcul Tineretului. Transportul a fost ok. (ghid, opriri la fiecare 4 ore). La primul popas in Bulgaria am achitat nota de plata cu bani romanesti smile.gif))). La urmatoarele am putut achita in Euro.
7 iulie ora 7:30 Am ajuns in Psakoudia, la hotel Philoxenia Bungalows. Deoarece cazarea se face in jurul orei 14:00 am lasat bagajele la hotel (intr-o camera de zi suprevegheata cu camere video) si am plecat la plaja. Nu avea rost sa pierdem timpul la hotel.
La cazare, singura problema a fost ca ne-ai dat provizoriu (pt. doua nopti) o camera cu paturi pt. copii. Nu mai aveau in acel moment camera dubla disponibila.
8 iulie 10:00 ne-am intalnit la hotel cu Lucian, reprezentanul agentiei de turism Meli Tour (agentie locala, care organizeaza excursiile optionale). Acesta ne-a prezentgat excursiile si tot atunci am achitat si contravaloarea excursiilor pt. care am optat. Noi am ales Salonicul, Muntele Athos si Toroneos (mai era seara greseaca si Meteora). Resul zilei am lenevit pe plaja.
9 iulie - Mi-am sarbatorit ziua de nastere in Thessaloniki smile.gif. Seara, la intoarcer (pe la ora 17:30) m-am oprit direct la receptie de ca sa-mi iau cheia de la noua camere, dar am avut o surpriza placuta. Am primit cheia de la noua camere si mi-au spus ca bagajele au fost deja transferate smile.gif incredibil smile.gif). A fost chiar o faza comica, mi-au dat cheia noua si imi trageau din mana cheia de la camera veche, iar eu nu-i dadeam drumul si incercam sa-i spun ca magajele mele sunt in camera veche. smile.gif))). Cand am ajuns la camera am gasit usa larg deschisa si bagajele in camera smile.gif). In aceasta camera singura problema a fost frigiderul ca n-a functionat, dar a doua zi dimineatza am anunt la receptie si la amiaza (cand m-am intors in camera) am gasit alt frigider functional.
Toata seara (pana la 19:30) cand se serveste cina) mi-am petrecuto la piscina (apa calda si f. curata, curatata in fiecare dimineata)
10 iulie am lenevit pe plaja.
11 iulie - Croazieza la Muntele Athos cu vasul Menia Maria III (cu plecare din Ormos Panagias si popas de 2 ore in Ouranoupolis)
12 iulie - leneveala pe plaja smile.gif)))
13 iulie - Croziera in golful Toroneos. cu plecare din Neos Marmaras si escala in Porto Koufo, si intr-un golf numit golful surd, de unde am facut sarituri in apa de pe puntea vasului (la 9 metri adancime se vea fundul apei) - a fost extraordinar, sariturile astea au facut toata croaziera asta.
14 iulie - am predat camera pe la ora 9:30, bagajele le-am depozitat in aceeasi camere de zi suprevegheata, dupa care pana la ora 12:00 am facut plaja.
Dupa aceea ne-am intors la hotel, am facut un dus si am ne-am imbarcat in autocar.
15 iulie ora 4:30 am ajund de unde am plecat, adica in Parcul Tineretului din Bucuresti.
andc
Au iesit pe piata ofertele ptr luna mai 2008 in Hakidiki !!! Ptr anul acesta tarifele incep de la 69 Euro / pers / sapt in prima jumatate a lui mai pana la 119 Euro / pers / sapt in a doua parte a lui mai si asta cu demipensiune. Si est OK am fost si anul trecut si in mai si in septembrie. Nu vreau sa fca reclama si sa d-au nume dar toti revanzatorii ptr turoperatorul grec Meli Tour au aceasta oferta.

nik70
Sunt pentru prima oara pe forum. Doresc sa merg de 1 mai in halkidiki (prin agentia romadria ),
si as vrea sa stiu daca a mai fost cineva in aceeasi perioada, pt ca nu stiu cam cum e vremea acolo la inceputul lui mai. Apa banuiesc ca este cam rece. Cazarea e la Philoxenia Bungalows. Daca a mai fost cineva acolo va rog dati-mi si mie informatii, pareri.

genius11
QUOTE (nik70 @ Jan 16 2008, 13:22) *
Sunt pentru prima oara pe forum. Doresc sa merg de 1 mai in halkidiki (prin agentia romadria ),
si as vrea sa stiu daca a mai fost cineva in aceeasi perioada, pt ca nu stiu cam cum e vremea acolo la inceputul lui mai. Apa banuiesc ca este cam rece. Cazarea e la Philoxenia Bungalows. Daca a mai fost cineva acolo va rog dati-mi si mie informatii, pareri.

nik70
In primul rind romadria vai de ei ! Lasa de dorit serviciile acestei agentii....... Hai sa ti explic in mare:1drumul dus intors se face cu autocar "Filaret" 2* . Primul popas in bulgaria :"Baikal" o circiuma jegoasa a unui turc aciuat pe acolo. mentionez ca pt a face acest popas trebuie sa te abati din drum.2.Soferii autocarului s au ratacit in bulgaria atit la dus (era noapte...smile.gif) )dar si la intors(pe zi...).....norocul nostru a fost un pasager care stia drumul.3.Inca ceva ......soferii si ghidul au popasurile lor anume unde opresc atit la dus cit si la intors pentru care primesc de la patronii de market discounturi chiar dabeja in functie de cite autocare sunt(la noi au fost 3).Hai sa ti povestesc o intimplare pe drumul de intoarcere:pt ca am insistat sa opreasca intr un peco (si nu unde aveau ei jmenu cu patronii)domnul ghid sorin parca il chema de la oprirea aceea pina in Romania cca 5 h ne a dus fara popas.Hotelul e ok.Daca totusi esti hotarit sa pleci si mai ai intrebari...... sunt prin preajma cool.gif
singuraticul

eu am fost anul trecut in sithonia,hotel miramare,la veo 30 km de unde mergi tu...agerntia mi s- aparut ok,ghid de treaba,nush cum il chema dar era un barbat la vreo 30 ani cu parul putin lung.autocarul mi s-a parut ok,era loc destul intre scaune si eu nu's tocmai mic(1.90)la un drum de cca 16 h conteaza cit loc ai (mult fatza de cea ce am mers anul trecut)2 shoferi care au mers foarte linistiti si cuminti,nu alergau pe durm( nu s-au ratacit deloc,am inteles ca faceau drumul asta de 4 ori pe sapt).au respectat la minun ora de plecare si de sosire.la 16.00 a plecat,la ora 8 fix eram in curtea hotelului.despre partea cu popasurile:da sunt 4-5 popasuri in care opresc toate autocarele(in 2006 am mers cu o firma,2007 am mers cu romadria si alti 2 prieteni cu alte firme si aceelasi popasuri).
despre hotel am auzit de bine,bine ca nici eu nu am intrebat prea multe.oricum pareri negative la adresa hotelurilor nu am auzit de la cei din acel autocar.
ca om care a avut un accident destul de urit cu un autocar in BG( m-am rasturnat in 2006) mi s-a parut relevanta o discutie: avid un accident iti dai seama ca nu am dormit tot drumul.si nopatea am auzit o discutie intre shoferii celor 3 autocare( 3 am mers in 2007)banuiesc ca cei din fatza i-au zis sa se grabeasca cert e ca eu am auzit de la cel care conducea:nu ma grabesc ioane,merg linistit si calm ca tot acolo ajung;daca vrei ma astepti in vama(e vb de vama BG-GR( acestea au fost cuv lui( le tin minte k acum),dupa care m-am mai linistit si relaxat. biggrin.gif
dessre timp nu pot sa spun nimik,eu am fost pe 22iun-1iul,cind erau 40 grade cel putin.
in 2 cuv agentia si ceea ce a oferit nu m-a dezamagit;anul asta dak voi merge in GR continentala tot cu ei voi merge.
PS;autocarele de la filaret 2* nu se comparau cu cel din 2006 un mercedes de 3* ;la drumul de intoarcere am mers cu alta ruta ca sa mai vedem si alte parti din GR,ammers parca pela Xerxes sau cam asa ceva.asta la fost ideea ghidului,nu cererea noastra;drumul oficial era pe autostrada iar acesta a fost prin munti cu niste peisaje de nedescris.
marganadina

Am fost anul trecut in luna mai(pe 4 sau 5 a fost plecarea) cu romadria in Grecia la Philoxenia Bungalows la recomandarea unei colege si nu regret deloc. A fost f frumos. Nu ma pot plange ca altii de serviciile firmei sau de drum; dupa cum a spus altcineva inaintea mea:exista cam aceleasi popasuri indiferent de firma cu care mergi, intr-adevar primul popas din bulgaria cam lasa de dorit, dar in rest e ok. Soferii au condus in asa fel incat nu mi-a fost frica de faptul ca o sa mor in secunda 2;am ajuns in siguranta la destinatie, mai repede decat era in program. Hotelul mie mi-a placut ff mult. Nu se compara serviciile cu cele de la noi(nici macar cu hotelurile de 4* de la noi). Intr-adevar apa era mai rece in mai, dar totusi am facut baie, deci nu era chiar imposibil.Si cand nu m-am aventurat in mare am facut baie in piscina, unde apa se incalzea. In ce priveste vremea, sa stii ca am prins o caldura ca in iulie la noi si ne-am bronzat in cateva zile de nu ne mai recunosteau ai nostri la intoarcere. Mancarea e foarte buna, multa si desi e bufet suedez, de cate ori se termina un fel de mancare umpleau vasul la loc, nu ca la noi, unde trebuie sa te duci la inceputul orelor de masa ca sa prinzi din toate. Daca mai ai intrebari eu iti stau la dispozitie si cu alte amanunte. AA!!!! Nu rata excursiile la Meteora, Athos si Saloic, merita toti banii!!!!!!!
dani_toom
buna am fost anul trecut in grecia la paralia katerini cu agentia europatravel. a fost super bine ne-am simiti grozav....super hotel...supert plaja...
anul acesta am vrea sa mergem din nou in grecia dar nu putem sa ne hotaram daca sa mergem in Halkidiki sau in Nei Pori... ne-ar interesa dak sunt diferente de preturi si in mod special cum putem ajunge la Salonik pt shoping.Anul trecut agentia ne-a oferit o vizita in Salonik-in ultima zi insa timpul nu a fost suficint(circa 2h) pt a vizita orasul si a ne plimba prin magazine.Ne-ar interesa daca in Salonik se respecta acel program al grecilor-adica daca magazinele sunt inchise pana dupa amiaza si cum am putea ajunge mai simplu-adica daca agentia nu ofera o excursie de acest gen-putem ajunge cu un autobuz..ceva..?multumesc mult!
tomek
A fost cineva la Village Inn, Porto Carras? Impresii, tips-uri, etc. ...
adirusu76

putin mai sus am povestit cu este la Philoxenia, sunt si ceva poze
e ok, poate in zona Halkidiki e cel mai potrivit loc (ajungi usor pe orice brat al peninsulei, in Salonic, e curat, demipensiune, angajatii hotelului sunt ok).
in mai nu cred sa fie prea cald (dar poate ai noroc)
adirusu76
QUOTE (genius11 @ Jan 19 2008, 13:58) *
nik70
In primul rind romadria vai de ei ! Lasa de dorit serviciile acestei agentii....... Hai sa ti explic in mare:1drumul dus intors se face cu autocar "Filaret" 2* . Primul popas in bulgaria :"Baikal" o circiuma jegoasa a unui turc aciuat pe acolo. mentionez ca pt a face acest popas trebuie sa te abati din drum.2.Soferii autocarului s au ratacit in bulgaria atit la dus (era noapte...smile.gif) )dar si la intors(pe zi...).....norocul nostru a fost un pasager care stia drumul.3.Inca ceva ......soferii si ghidul au popasurile lor anume unde opresc atit la dus cit si la intors pentru care primesc de la patronii de market discounturi chiar dabeja in functie de cite autocare sunt(la noi au fost 3).Hai sa ti povestesc o intimplare pe drumul de intoarcere:pt ca am insistat sa opreasca intr un peco (si nu unde aveau ei jmenu cu patronii)domnul ghid sorin parca il chema de la oprirea aceea pina in Romania cca 5 h ne a dus fara popas.Hotelul e ok.Daca totusi esti hotarit sa pleci si mai ai intrebari...... sunt prin preajma cool.gif

bodega aia de la prima oprire, da, chiar e naspa, in rest la mine a fost ok
(nu s-au ratacit soferii de la Filaret biggrin.gif, popasurile alea la fiecare 4 ore au fost bine venite, ghida ne-a povestit cate ceva din obiceiurile grecilor, etc.)
Pt. un transport cu autocarul cam asta e, n-am ce pretentii sa ridic.
Ca o concluzie, dupa ce am fost acolo pot spune ca merita sa te aduni doua sau mai multe familii si sa mergi cu masinile.
Asha e chiar f. bine (te pot plimba pe Kassandra si Sithonia, poti merge la Salonic si sta cat vrei la cumparaturi, plimbari, poti merge la un super market)
Eu am mers cu autocarul pt. ca a fost prima mea iesire din tara, dar anul asta as merge in din nou (in Paralia cred) si vreau sa merg cu masina.
O sa iau un sejur fara transport inclus, dar tot demipensiune (bufet suedez).

Daca-mi recomanda cineva un hotel de 3* bun prin Paralia (eventual si prin ce agentie a fost) ar fi perfect.

adirusu76

Uite si postul http://forum.softpedia.com/index.php?showt...t&p=3472779
Daca vrei mai multe poze/detalii trimite-mi mesaj
relu58
QUOTE (tomek @ Jan 28 2008, 15:56) *
A fost cineva la Village Inn, Porto Carras? Impresii, tips-uri, etc. ...

Nu am fost la Village Inn, ci la Meliton, anul trecut de Pasti. SPLENDID pentru odihna. Domeniul este ceva absolut special. Dar ce rost are intrebarea ta cu impresiile ??? VILLAGE INN ESTE IN RENOVARE PANA IN 2009. Impresie proprie: in limita buzunarului, merita cu varf si indesat sa mergi odata la Porto Carras. Sithonia e renovat, Melton probabil ca va intra si el in RK la anul, dar - repet - pentru ODIHNA si PRIVELISTI este ceva de vis.
mihai712
Cateva poze din Porto Carras
wallkunst
Daca ajungeti in zona,opriti un pic la campingul asta-cativa km inainte de Neos Marmaras:plaja superba
Click pentru a vizualiza atașamentul
nik70
QUOTE (adirusu76 @ Jan 29 2008, 21:49) *
bodega aia de la prima oprire, da, chiar e naspa, in rest la mine a fost ok
(nu s-au ratacit soferii de la Filaret biggrin.gif, popasurile alea la fiecare 4 ore au fost bine venite, ghida ne-a povestit cate ceva din obiceiurile grecilor, etc.)
Pt. un transport cu autocarul cam asta e, n-am ce pretentii sa ridic.
Ca o concluzie, dupa ce am fost acolo pot spune ca merita sa te aduni doua sau mai multe familii si sa mergi cu masinile.
Asha e chiar f. bine (te pot plimba pe Kassandra si Sithonia, poti merge la Salonic si sta cat vrei la cumparaturi, plimbari, poti merge la un super market)
Eu am mers cu autocarul pt. ca a fost prima mea iesire din tara, dar anul asta as merge in din nou (in Paralia cred) si vreau sa merg cu masina.
O sa iau un sejur fara transport inclus, dar tot demipensiune (bufet suedez).

Daca-mi recomanda cineva un hotel de 3* bun prin Paralia (eventual si prin ce agentie a fost) ar fi perfect.

multumesc pentru poze. m-am gandit eu mai bine si nu mai merg in luna mai pentru ca e apa rece. Degeaba e piscina, nu e acelasi lucru. am tot cautat oferte pe la agentii (pe net) si cea mai ieftina este cea de la Europa Travel. M-am oprit la una dintre ele-cazare cu demipensiune la hotel Simeon , in Sithonia(parca). Daca sti ceva despre hotelul asta spune-mi si mie te rog. Am vazut pe net o gramada de poze dar vreau sa aud de la cei care au fost acolo.
ANDOX
@wallkunst a 5 a poza nu e din Noes Marmaras?

Ce stiu eu despre Porto Carras e ca daca nu esti cazat acolo si intri cu masina platesti 2,5 euro de pers. sau poti lasa masina sus in parcare si face un tur cu un mini tren da nu mai stiu cat costa.
uite si niste poze din Porto Carras
Click pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentul
Click pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentul
mihai712
Porto Carras
adirusu76
QUOTE (nik70 @ Jan 30 2008, 23:37) *
multumesc pentru poze. m-am gandit eu mai bine si nu mai merg in luna mai pentru ca e apa rece. Degeaba e piscina, nu e acelasi lucru. am tot cautat oferte pe la agentii (pe net) si cea mai ieftina este cea de la Europa Travel. M-am oprit la una dintre ele-cazare cu demipensiune la hotel Simeon , in Sithonia(parca). Daca sti ceva despre hotelul asta spune-mi si mie te rog. Am vazut pe net o gramada de poze dar vreau sa aud de la cei care au fost acolo.

Pe Sithonia n-am fost, cu toate ca statiunea in care m-am cazat, Psakoudia, este situata intre bratele Kassandra si Sithonia. De acolo poti ajunge usor pe Sithonia, Kassandra, Athos si Salonic.
La Philoxenia Bungalows pot sa spun ca a fost ok si pot recomanda si altora (mai ales familistilor). Este exact ce spun in oferta si exact cum arata pe situl hotelului www.philoxenianet.gr.
Mai pun cateva poze de la Philoxenia si de pe plaja din Psakoudia

wallkunst
QUOTE (ANDOX @ Jan 30 2008, 23:45) *
@wallkunst a 5 a poza nu e din Noes Marmaras?

Vai,ba da scuze. :bigwhitegrin:Mama,ce spirit de observare!
relu58
QUOTE (wallkunst @ Jan 31 2008, 20:44) *
Vai,ba da scuze. :bigwhitegrin:Mama,ce spirit de observare!

Cred ca e facuta de pe vaporasul care face curse intre domeniu si Neos Marmaras - ca odata pe ora - in functie si de solicitari. Este 2 Eur de persoana. Despre trenulet, este gratis, cel putin pentru cei cazati. Eu m-am dus intr-o dimineata special pentru vinoteca. Am luat mai multe feluri. Personal, consider ca vinul nu e grozav, dar altii ma pot contrazice.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.