Halkidiki
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129

70cata

ZULUF,

Ai fost super ,merci inca o data din suflet...pontul cu brelocul e intr-adevar
super-tare...parca ma vad plin de nervi pe acolo. madanimated.gif ....
In rest toate cele bune , noi plecam pe 7 sept. sper sa nu se schimbe multe pana
atunci.

Cu drag, toate cele bune

Cata
leelloo
Maine seara plecam spre halkidiki. Daca mai e cineva interesat de traversat bulgarii impreuna, contactati-ma!

andc
Salutare !

... toata lumea este in Halkidiki? Nu s-a mai intors nimeni cu noutati? Are cineva informatii despre cum va fi vremea in peninsula in a doua jumatate a lui septembrie?
Noi plecam in data de 15 septembrie la ora 6 a.m. vom fi la vama in Giurgiu.

artemisa24
am venit acum cateva zile din Hanioti. cred ca statiune mai agitata si mai aglomerata cu greu gasesti..in special sarbi si rusi death.gif
andc
Am vazut la stiri ca in Halkidiki sunt inundatii... strazile erau pline de suvoaie de apa, duceau masini... stie cineva ceva?
bbe
puteti sa imi dati detalii despre Elea Village? daca s-a intors cineva recent sa ne spuna cum e vremea, noi plecam spre Grecia pe 6 sept ora 23.00. daca e cineva interesat sa ne insoteasca sa ma anunte.
concediu placut tuturor
wallkunst
QUOTE(andc @ Sep 3 2007, 11:07) *
Am vazut la stiri ca in Halkidiki sunt inundatii... strazile erau pline de suvoaie de apa, duceau masini... stie cineva ceva?

Se pare ca pe bratul Cassandra ,zona Siviri (sud)
"Last Updated: Sunday, September 2, 2007 | 9:30 PM ET
The Associated Press

Just days after bringing major wild fires under control, Greece faced another natural disaster on Sunday: floods in the country's north.

Rain in the peninsula of Halkidiki flooded two villages that were damaged by fires last year. The streets flooded and gushing water carried cars into the sea.

Last year, 5,000 hectares of forest were burned in the Cassandra area of Halkidiki.

Sunday's floods were worsened by the damage caused to hillside vegetation and soil by last year's fires."

biggadi
QUOTE(zuluf @ Aug 30 2007, 13:55) *
sa incep cu inceputul smile.gif
la terase, preturile sunt ok..noi nu ne-am refuzat nimic si pranzul ne ajungea la in jur de 25, max 30 euro cu tot cu bauturi..
e o terasa cum cobori prin padurea de pini chiar in fata (undeva in dreapta statiunii, cum te uiti la mare, are inspre sosea o arcada cu niste dovleci din aia agatatori smile.gif) ) unde se servesc chestii ok la preturi si mai ok (calamari, fripturi de porc,pui,gyros, caracatita la gratar etc. toate in jur de 5-7 euro).
cat am fost noi pe-acolo nu era picior de tantar, in schimb in pinii din fata balconului nostru era un tip de pasare care scotea niste sunete foarte enervante..si era foarte guraliva smile.gif

bagajele le-am lasat la receptia lor, tanti ghid de pe autocar ne-a asigurat ca sunt sub supraveghere video etc..eu totusi nu m-am riscat sa-mi las lucruri de mare valoare pe-acolo..gen aparat foto sau bani. era destul de aglomerat la "sala de asteptare" in dimineata aceea pentru ca atat noi cat si cei care se decazau isi tineau bagajele acolo. dar per total a fost ok. tanti de la receptie ne-a zis sa venim dupa 14 pentru cazare. noi ne-am dus pe la 13 si ceva la ea si ne-a cazat...formalitati nu exista, Romadria se ocupa de aproape tot. cei de la receptie iti vor retine pasaport sau carte de identitate pentru o zi (nu stiu exact pentru ce) iti dau cheia si asta e! faza tare cu brelocul de la cheie: a durat cateva ore sa ne dam seama ca la intrarea in camera tre sa bagi brelocul intr-un fel de suport aflat pe hol,pentru a avea curent electric..

la intoarcere am ajuns pe la 4 dimineata. conditii de transport destul de ok...la dus era un usor iz de motor/benzina, dar daca tineai aerul conditionat deschis nu se mai simtea(eu sunt si mai sensibila la faze de-astea...altii cred ca nici n-au simtit). ne-au pus cate 3 filme de vizionat si la dus si la intors. la dus domnul sofer si doamna ghid au tinut mortis sa ne impuna chestiile specific grecesti, de la muzica (de care noi ne-am cam saturat, nefiind nici amatorii genului) pana la film (o comedie cu o familie de greci nationalisti). in rest au pus numai comedii cat de cat ok. se fac popasuri destule, sa mergeti la toaleta cand se face popas pentru ca pe drum soferul nu e prea incantat sa opreasca. la intoarcere pe noi ne-a oprit la tot felul de prostii, sa ne imbie sa ne cheltuim ultimii bani smile.gif de la duty-free-ul din grecia (care n-are preturi f diferite decat cele din magazinele de la noi, poate doar la bauturi...bine, nici nu ma prea pricep) pana la magazine de bomboane,vinuri in bulgaria..

IZ DE BENZINA(pai bai parvenitilor ati crescut in caleasca)ATI OPRIT LA TOT FELUL DE PROSTIIII? Tu unde ai fi orprit poate in camp sa nu te mai imbie sa iti cheltui banii stransi de regie!la DUty free-ul din grecia puteai sa stai in autocar ,pe langa bauturi care sunt ieftine sunt multe alte lucruri de cumparat de la dulciuri pana la parfumuri!cel mai bine ar fi fost ptr tine sa te opreasca direct la DRAGONUL ROSU(probabil preturile or sa ti se para OK)Nu aveti pretentii daca nu aveti...
zuluf
QUOTE(biggadi @ Sep 4 2007, 23:48) *
IZ DE BENZINA(pai bai parvenitilor ati crescut in caleasca)ATI OPRIT LA TOT FELUL DE PROSTIIII? Tu unde ai fi orprit poate in camp sa nu te mai imbie sa iti cheltui banii stransi de regie!la DUty free-ul din grecia puteai sa stai in autocar ,pe langa bauturi care sunt ieftine sunt multe alte lucruri de cumparat de la dulciuri pana la parfumuri!cel mai bine ar fi fost ptr tine sa te opreasca direct la DRAGONUL ROSU(probabil preturile or sa ti se para OK)Nu aveti pretentii daca nu aveti...

mai omule...nu stiu ce ai inteles tu din ce am scris eu, dar in mod sigur nu ai inteles ce vroiam sa spun de fapt..
in loc sa te iei de oameni aiurea mai bine ti-ai tine pliscul..
eu pur si simplu mi-am spus propriile pareri, nu tre sa te iei tu dupa ele sau sa le comentezi..iar tot ce am comentat n-am spus-o cu rautate si n-am facut plangeri. oamenii au cerut detalii si eu le-am dat.
si da, au fost multi care au stat in autocar la diversele opriri pentru ca nu ii interesa sa-si iau parfumuri sau stiu eu ce alte chilipiruri. nu te obliga nimeni sa cumperi nimic, eu doar am spus unde se fac opriri in caz ca era cineva interesat sa se duca la duty-free sa isi pastreze din banuti pana la calatoria de intoarcere..

si pe bune nu inteleg de unde atata rautate smile.gif
IaruAleX

Eu am fost la Neos Marmaras pe bratul din mijloc , pana acolo din Bucuresti am facut cam 12 ore, trecand prin bulgaria, si cam 800 km. A fost foarte frumos apa foarte curata si totul misto
tatal_zmeu
Salut!

Tocmai m-am intors din Neos Marmaras, Sithonia, Halkidiki. De fapt, Paradissos Beach, langa Neos Marmaras (la 15 minute de trecut un deal pe jos). Am stat la Sun-Set Hotel (in fapt un complex de studiouri), foarte curat, linistit si, cel mai important, aflat chiar langa plaja - plaja era destul de ingusta si cu pietricele, insa in apa era nisip si super ok. Oricum, noua ne placea sa mergem 25 de minute pe jos pana la Porto Carras si sa facem plaja acolo unde este un peisaj de vis si o plaja la fel. Am vazut ca plajele foarte frumoase din Halkidiki au arborat un steag albastru pe care scrie "Fee" - de exemplu plaja din Porto Carras, golful Torroneos, Sarti si altele...
Noi am preferat sa inchiriem o masinuta (Kia Picanto, cam micuta si lenesa, insa care sta foarte bine in curbe) ca sa mergem la Salonic, la Meteora si sa facem turul bratului Sithonia - peisaje de-ti taie rasuflarea (Sarti, Porto Kuofu, soseaua agatata de munte cu marea azurie la baza). In Salonic se gasesc locuri de parcare gratis la 15 min de mers de faleza - eu am parcat in zona stadionului olimpic.
Bine zicea cineva pe acest forum ca singurul lucru "negativ" la concediul in Grecia este ca te face sa nu mai vrei niciodata sa mergi la mare in Romania smile.gif
Daca mergeti in Neos Marmaras, recomand sa evitati cele 3-4 taverne de pe faleza din partea nordica a orasului (unde este taverna Thessaloniki) - au preturi mari si trec pe nota apa minerala si painea pe care ti le pun pe masa de la inceput, fiecare 2 euro (e adevarat ca te taxeaza doar daca le incepi), neintrebandu-te daca le vrei, plus "serviciul" de 2 euro. Plus ca mancarea nu mi s-a parut cea mai buna.
Recomand insa o taverna foarte ok, si ca preturi si ca mancare - eu am facut o adevarata pasiune pentru caracatita la gratar - cum urcati pe drumul principal, dupa ce treceti de dealul pe care se afla biserica si Meli Tour, urcati pe al doilea deal pe care se afla un magazin de blanuri si scoala, faceti imediat la dreapta dupa aceasta din urma si coborati spre mare; apoi, faceti dreapta si ajungeti la o taverna micuta - e singura, nu se poate s-o ratati. Va promit ca nu veti regreta. Eu am aflat de ea intreband pe vanzatorii din statiune unde se mananca bine si nu foarte scump.
In rest, grecii conduc un pic ciudat - depasesc pe linie continua, insa nu foarte riscant (grecii pun linie continua de multe ori acolo unde nu e cazul, sau limite de viteza de 50 in locuri unde n-ar fi nici o problema sa circuli cu 90), iau curbele pe exterior, insa una peste alta, e o placere sa conduci in Grecia. Limitele de viteza sunt, din cate am vazut, optionale. Eu mergeam in ton cu coloana - daca ei incetineau, incetineam si eu samd.
In fine, o saptamana in Grecia a fost prea putin. Abia astept sa merg si la anul si sa explorez alte locuri - adevarul e ca am de unde alege smile.gif
dadi
m-am intors din Hanioti pe 5 sept. nu au fost probleme majore cu inundatiile, nu va ingrijorati. presa face valuri si mult zgomot pentru nimic.
singura plaja mai afectata a fost in kriopigi, dar numai plaja publica din satuc era afectata. plaja blue flag de la alexander the great era impecabila. merita vazuta ca e doar la 1 km de statiune. vacanta placuta!
marius4674
Dragilor,
La aceasta ora sunt in Kassandra Palace in Halkidiki. Vreau sa va spun ca este superb. Hotelul este de 4 stele adevarate, are un parc plin de palmieri, rodii si alte plante frumoase pentru odihna ochilor.
Am calatorit noaptea prin Bulgaria (la ora 01.00 treceam vama la bulgari). Drumul prin Giurgiu (28 lei taxa pod), Ruse (10 Euro taxa drum pt. o saptamana) si la ora 13:00 dupa 13 ore de drum am ajuns. Primul om cu care am intrat in vorba in Gracia, pentru a afla unde este hotelul, de fapt o domnisoara, era romanca.
Drumul prin Bulgaria super usor, avertizat la tot pasul, radare din ora in ora cu tunuri laser la care detectoarele de radar nu sunt bune pentru ca le pun in functiune cand au contact vizual cu masina si daca atunci il detecteaza e prea tarziu.
Daca mergi cu viteza impusa nu ai probleme, pe mine nu m-a oprit nimeni. Daca aveti posibilitatea uni GPS este super prin orase, pe mine m-a scos tare prin Salonic. Nu prea m-am scos cu parcarea, am cautat juma' de ora una si pana la urma am gasit un loc cu plata, 1 Euro pe ora. Convenabil pt. ca la parcarile subterane era 5 Euro / ora.
In Grecia, asa cum aminteau si alti forumisti, grecii merg ca nebunii d.p.d.v al vitezei, in schimb nu fac depasiri "a la Romania".
Mai am de stat 4 zile pe care le voi povesti alta data.
Va doresc o vacanta placuta.
emil0101
Salutari! Am venit din Grecia vineri seara. Drumul foarte bun. De la granita cu bulgarii a inceput sa ploua torential. Ploaia a tinut cat am traversat Bulgaria, a fost rau pentru condus, bine pentru ca ploaia a tinut prietenii polististi bulgari la adapost. Si ca sa nu fiu rau daca, conduci corect, regulamentar nu se te opresc. Una peste alta in drumul spre Grecia am fost oprit pentru viteza - pe corecte - de un echipaj de politie: "Amenda 75 de euro, te duci in Sofia in centru platesti amenda, aduci factura iti inapoiez actele masinii. NU pot plati aici pe loc? Ba da 50 euro, nu am atat e prea mult, cat dai? 20 euro, e prea putin, 30, 20, bine dar big copromise, big compromise... drum bun si conduceti incet..." Ca la piata. Sau mai bine zis ca intr-o fosta tara comunista. Poate plictisesc dar cam asa se intampla pe soselele Bulgariei, mai se ascund dupa Tir mai apar dupa un deal... LA SPAGA. IN rest numai de bine de bulgaria drumuri bune, minus semnalizarile, Vezi panou cu Sofia 20 km, dupa vreo 3 kilometri altul cu Sofia 10 km sau mai mult 25 km.
La greci mi-a lipsit galagia din Bucuresti, manelele de peste tot (masini, hoteluri, restaurante) alarmele masinilor in miez de noapte, Lipsa bunului simt, nesimitirea vanzatorilor care se simt jigniti, daca ceri (astepti) restul de o mie sau chiar mai multe mii de lei. De asemenea nu mi-a placut la greci faptul ca abia luam loc la masa intr-un restaurant (taverna), si ospatarul sau cine era el venea imediat si politicos ma ajuta sa aleg dintre multele optiuni din meniu. Si dupa ce eram servit, ma enerva si mai rau intreband, cu zambetul pe buze, daca totul este ok, daca mai avem nevoie de ceva... Numai sicanari de felul asta, cu care vroiau sa te simti bine.
O singura data, cu o zi inainte sa plec, am asteptat cam 2 minute, la o taverna sa fiu servit, si cum ma invatasem prost m-am ridicat de la masa, am facut cativa pasi la o alta taverna unde in cateva minute deja serveam ce comandasem...
La Neos Marmars apa calda si foarte curata, lejer pe plaja, sezloguri cu acum cunoscutul suc sau bere 3 euro.
La 20 de km in sudul Sithoniei, Toroni alta "statiune" daca pot sa-i spun asa, cu aceleasi obiceiuri ciudate, pentru Romania, mai sus mentionate.
La Porto Caras mai aproape de Neos MArmaras, surpriza apa mai putin curata si cu pietre, cel putin la mal. Noroc cu hotelurile de 5 stele, dintre care unul are piscina cu apa de mare, mici cascade, jacuzzi in aceeasi piscina si ne-am scos cu plaja si balaceala.
In alta zi Nikiti mai sus cu 20 km de Marmaras, casute cochete, unele superbe cu gradini asemenea. Aici la o taverna intr-o vitrina trona miel la protap pe carbuni incinsi. Sotia, cand vede miel aprca vede aur si repede poza, patronul sai cine o fi fost, repede ridica geamul sa faca clientul poza ca lumea... Eu ca un bun roman, cred ca ma ratoiam la prezumtivul client, dar aici chiar exagerez.
As putea continua cu mai multe exemple dar as putea fi luat drept agent publicitar pentru Grecia.
Dar nu inchei fara a mentiona ca atunci cand am luat-o gresit pe drum, soferul grec mi-a facut semn amical pe unde ar trebui sa o iau, uitand, sa-mi zica: bai fraiere incurci circulatia, ce daca nu esti de pe aici...
Intorcandu-ma spre casa, mi-am dat seama ca sunt pe drumul cel bun, chiar daca era bezna, ultimii 3 kilometri prin Bulgaria pana la vama cu Romania si inca vreo 2 prin Romania pana la prima benzinarie, unde coada la WC statea sa iasa din cladire fiind doar cate o toaleta pt barbati si femei, era ca dupa razboi. Deja ma simteam linistit, ajunsesem acasa.
Fumos la greci cu toate ca nu am avut timp sa merg peste tot unde as fi vrut, dar sa fim sanatosi...
Ca peisaje ii batem la fund dar nu stim sa ne punem in valoare tara asta frumoasa. Si mai ales nu avem infrastructura necesara unui turism civilizat. Nu mai spun de bunul simt fata de turist.
Scuze pentru greselile gramaticale, atatea cate or fi.
ionutzyankoo
Sejur Siviri.
Perioada 1-9 septembrie.

Am plecat dimineata la ora 5 jumate din Bucuresti si am mers fara nicio problema pe traseul Bucuresti-Ruse-Sofia-Kulata-Serres-Salonic-Siviri. In Bulgaria a fost ok cu exceptia limitarilor de viteza care ne-au innebunit (limite de 40-50 pe zone unde se putea merge lejer cu 90). Drumul a durat cam 14 ore pentru ca 1.era aglomeratie pe centura Sofiei, 2.dupa Sofia la un moment dat era o portiune de drum inchisa si devierea era insotita de niste politisti care nu stiau sa zica decat straight (ne-am descurcat mai mult dupa instinct sa ajungem din nou la "magistrala") 3.in salonic ne-am bazat pe gps care ne-a bagat prin oras si a durat f mult.

La destinatie in prima noapte am zis ca vine sfarsitul lumii: grindina cat oul de gaina(toata tabla masinilor indoita, parbrize sau lunete sparte, stopuri la fel). A doua zi plaja era semirupta dar vremea s-a mai indreptat. In zilele urmatoare vremea tot nu a fost tot timpul de plaja. Am luat atv cu 40euro/24 ore (de la doua rusoaice din pefkhori) si cu 35 de euro(mai mic la cilindree) din hanioti de la un roman din iasi. A fost super, am ajuns pana la capatul peninsulei si pe cararile de langa kalithea si siviri.

O zi am fost la salonic-oras metropola in adevaratul sens al cuvantului-foarte dragut, nu se compara cu nimic de la noi, am parcat in centru la o parcare subterana care iti ducea singura masina la locul ei, si cand te intorceai ti-o aducea tot parcarea coolspeak.gif

Cazarea a fost super ok la apartamentele castello (40euro/nopate/apart). Doua camere, baie, bucatarie complet utilata, tv fara cablu si terasa.
Mancare de la Lidl la preturi de Romania sau mai mici.

La intoarcere am mers pe centura salonicului si a fost super lejer doar ca la 30 km de granita 2 masini din 4 au fost oprite de un echipaj pentru viteza cica. Oricum trageau pe dreapta doar masini romanesti si rar bulgaresti sau grecesti. Politistul sustinea ca unul dintre noi a avut 129kmh desi pe portiunea mentionata de el prietenul nu avea mai mult de 90. Cand a cerut dovada video politistul a inceput sa tipe la el in greceste si a mazgalit cu pixul peste amenda de 100 de euro deja scrisa facand-o 350 si retinandu-i permisul. Ne-am intors in primul sat, am platit 175 si i-a returnat nenorocitul permisul. In bulgaria a fost mult mai simplu 30 de euro pentru depasire pe linie continua si in schimb am primit un "drum bun" in lb romana.

Nu a regretat nimeni sejurul si vom reveni de cate ori vom avea ocazia in grecia. Pentru alte detalii PM

Salut! thumbup.gif
ariel71

salutare la toata lumea !
gata cu concediul,nici nu stiu cu ce sa incep A FOST SUPER
grecia este o tara pe care grecii au stiut sa o faca frumoasa,case cochete,verdeata,flori ....totul iti incinta ochiul
statiunea hanioti frumoasa,mare ai ce vedea incat intr-o saptamina nu ai timp sa te plictisesti
hotelul sousouras a fost super: este chiar pe plaja amplasat intr-o gradina plina de flori si palmieri
am stat intr-un bungalow care avea vedere spre mare,era o placere sa stai pe balcon sa-ti bei cafeaua
mincarea a fost variata si ff gustoasa si ptr toate gusturile,am putut chiar sa-i dau si lui bebe de mincare(aveau si multe legume fierte )

singurul inconvenient a fost furtuna din noaptea de 1.09 cand am crezut ca ne ia vintul pe sus,a fost o ploaie cu grindina de am tremurat de frica pina dimineata cand s-a calmat si am vazut ca masina nu patise nimic
a fost destul de frig ptr perioada asta a anului,chiar si grecii se mirau

am fost intr-o singura croaziera la golful Toroneus si a fost super
sunt atitea de spus.......

a...sa nu uit :NU AM AVUT NICI O PROBLEMA LA TRANZITAREA BULGARIEI am respectat restrictiile si nu ne-a oprit nimeni,drumul este bun
multumesc celui care a postat poza cu intersectia unde trebuie sa o iei stinga la iesirea de pe centura sofiei(eu n-am vazut nici un indicator acolo) cred ca daca nu recunosteam intersectia aveam toate sansele sa ne plimbam un pic si prin sofia

ptr orice alte lamuriri raspund oricand
laurentis
[quote name='ariel71' date='Sep 14 2007, 12:53' post='3380696']
salutare la toata lumea !
gata cu concediul,nici nu stiu cu ce sa incep A FOST SUPER
grecia este o tara pe care grecii au stiut sa o faca frumoasa,case cochete,verdeata,flori ....totul iti incinta ochiul
statiunea hanioti frumoasa,mare ai ce vedea incat intr-o saptamina nu ai timp sa te plictisesti
hotelul sousouras a fost super: este chiar pe plaja amplasat intr-o gradina plina de flori si palmieri
am stat intr-un bungalow care avea vedere spre mare,era o placere sa stai pe balcon sa-ti bei cafeaua
mincarea a fost variata si ff gustoasa si ptr toate gusturile,am putut chiar sa-i dau si lui bebe de mincare(aveau si multe legume fierte )

au ceva servicii si facilitati special pt copii? stiu si eu... scaune de masa, programe speciale etc? cum este intrarea in mare, lina? poti sa imi zici la ce hotel ai fost? multumesc!
biggadi
QUOTE(zuluf @ Sep 6 2007, 14:37) *
mai omule...nu stiu ce ai inteles tu din ce am scris eu, dar in mod sigur nu ai inteles ce vroiam sa spun de fapt..
in loc sa te iei de oameni aiurea mai bine ti-ai tine pliscul..
eu pur si simplu mi-am spus propriile pareri, nu tre sa te iei tu dupa ele sau sa le comentezi..iar tot ce am comentat n-am spus-o cu rautate si n-am facut plangeri. oamenii au cerut detalii si eu le-am dat.
si da, au fost multi care au stat in autocar la diversele opriri pentru ca nu ii interesa sa-si iau parfumuri sau stiu eu ce alte chilipiruri. nu te obliga nimeni sa cumperi nimic, eu doar am spus unde se fac opriri in caz ca era cineva interesat sa se duca la duty-free sa isi pastreze din banuti pana la calatoria de intoarcere..

si pe bune nu inteleg de unde atata rautate smile.gif

Nu este vorba de rautate dar intamplator prietena mea a lucrat ca si ghid timp de 4 luni(inca mai lucreaza) si chiar in perioada concediului meu am vazut niste reclamatii la care eu fiind o persoana fff calma si intelegatoare as fi luato razna.Acuma sa iti dau un mic ex:vin turistii joi dimineata dintre care 2 cupluri care erau cazati intrun(sa schimbat gramatica romana ptr cei ce au ceva de comentat)studio 2 camere+bucatarie+baie , toate bune pana o donsoara care in ciuda faptului ca a platit 80(optzeci) de euro ptr un sejur de 7 zile a inceput sa planga si nu sa oprit pana seara din urmatorul motiv:in baie au fost sparte 4 bucati de gresie pe care proprietarul lea inlocuit(aceeasi gresie).care era problema fetei????gresia era un pic mai ridicata fata de cea veche (50 mm).EHH pe motivul asta ea a plans 10 ore amenintand ca se intoarce acasa daca nu ii se da ul alt studio ca ea(vita) nu poate sa se spele acolo!In 7 zile am vazut snobismul romanului care ptr o suma ridicola are pretentii de Burj Al Arab dar ducanduse in romania sta pe banii astii 3 zile la Costinesti in conditii mizere cu hamsiii si mamaliga dar nu are curajul sa ridice cea mai mica pretentie(se stie ce se intampla).Sper sa intelegi de unde vine rautatea(care creste involuntar in mine) Cu exemple pot sa continuii pana de sarbatori(asa multe am vazut in 7 zile) ,daca vrei ti le pot trimite pe private sau sa le postez aici!
SA AVEM O VACANTA FARA REPROSURI IN IARNA!Ce spuneti de VIENA?Piata de Craciun e Minunata!!
leelloo
M-am intors din Gerakini pe 10 septembrie, a fost superb, in fiecare zi am mers pe alta plaja, am vazut ambele brate, Kassandra si Sithonia.Fara masina, te plictisesti, e ideal sa mergi cu masina ta sa te poti deplasa, ca ar fi muuulte de vazut!
Vila Kalliopi este superba, o gradina mare, frumoasa, cu livada de maslini, chiparosi, palmieri, rodii, gutui, etc, ceva de vis. si cobori cateva trepte si esti pe plaja.
daca vrea cineva detalii, cu placere!
ariel71

au ceva servicii si facilitati special pt copii? stiu si eu... scaune de masa, programe speciale etc? cum este intrarea in mare, lina? poti sa imi zici la ce hotel ai fost? multumesc!
[/quote]

am stat la hotel Sousouras bungalows, in Hanioti (pe bratul Kasandra)
este situat pe plaja,intre plaja si hotel este situata piscina hotelului
noi am stat la bungalow iar prietenii nostri la hotel,camerele tip family-room sunt imense,la hotel inseamna 2 camere, in prima ai doua canapele extensibile urmeaza un hol unde este un dulap de haine si baia apoi ai o camera spatioasa cu 2 paturi unite, stil pat matrimonial ,au un mic frigider si o terasa cu masa si scaune.La fiecare 2 zile se schimba asternutul si prosoapele.
la restaurant au scaune ptr bebei iar eu dimineata ai dadeam lui bebe ou fiert cu brinzica si apoi iaurt cu fructe(aveau mai multe sortimente)
la prinz mincarea lui bebe era un borcanel hipp sau nestle(cumparate din romania,abia spre plecare am gasit la iesirea din hanioti un supermarket unde am vazut si mincare ptr bebei)
seara serveau si multe legume fierte(morcov.brocoli,cartofi....) i le pasam cu un pic de fripturica de vita sau pasare si- i placeau tare mult(bebeul meu are un an si trei luni,ptr bebei mai mici recomand mincarica de la borcanel gata preparata)
intrarea in mare este lina dar nisipul este cam mare (nu este nisipul fin cu care am fost obisnuiti)
pe plaja sunt sezlonguri, 3.5 euro/zi,dar noi stateam la piscina unde erau gratuite si cand aveam chef de baie in mare doar coboram 5 trepte si eram pe plaja,lui bebe nu prea i-a placut in apa marii,in schimb din piscina abia il scoteam(apa era f calda)
au si un mic loc de joaca ptr copii cu un leagan,o invirtitoare,un topogan.......
erau foarte multi copii cu virste intre 4-5 luni si 10-11 ani
am uitat sa specific ca piscina avea o mica parte si ptr copii de la 70 cm - 1 m unde tot timpul era plin de copii
ptr orice alte lamuriri raspund cu drag

calator2006
QUOTE(biggadi @ Sep 14 2007, 23:20) *
Nu este vorba de rautate dar intamplator prietena mea a lucrat ca si ghid timp de 4 luni(inca mai lucreaza) si chiar in perioada concediului meu am vazut niste reclamatii la care eu fiind o persoana fff calma si intelegatoare as fi luato razna.Acuma sa iti dau un mic ex:vin turistii joi dimineata dintre care 2 cupluri care erau cazati intrun(sa schimbat gramatica romana ptr cei ce au ceva de comentat)studio 2 camere+bucatarie+baie , toate bune pana o donsoara care in ciuda faptului ca a platit 80(optzeci) de euro ptr un sejur de 7 zile a inceput sa planga si nu sa oprit pana seara din urmatorul motiv:in baie au fost sparte 4 bucati de gresie pe care proprietarul lea inlocuit(aceeasi gresie).care era problema fetei????gresia era un pic mai ridicata fata de cea veche (50 mm).EHH pe motivul asta ea a plans 10 ore amenintand ca se intoarce acasa daca nu ii se da ul alt studio ca ea(vita) nu poate sa se spele acolo!In 7 zile am vazut snobismul romanului care ptr o suma ridicola are pretentii de Burj Al Arab dar ducanduse in romania sta pe banii astii 3 zile la Costinesti in conditii mizere cu hamsiii si mamaliga dar nu are curajul sa ridice cea mai mica pretentie(se stie ce se intampla).Sper sa intelegi de unde vine rautatea(care creste involuntar in mine) Cu exemple pot sa continuii pana de sarbatori(asa multe am vazut in 7 zile) ,daca vrei ti le pot trimite pe private sau sa le postez aici!
SA AVEM O VACANTA FARA REPROSURI IN IARNA!Ce spuneti de VIENA?Piata de Craciun e Minunata!!

Am fost martor la isteria aia si o confirm.Dar chestia asta este depasita de alta.Reprezentanta unei agentii a fost agresata verbal pe motivul ca au fost adusi in Grecia dar nu este soare:).Ceva de genul "De ce ne-ati adus aici unde nu este soare"?smile.gif.....Noroc ca dupa doua zile a aparur si soarele..ca cine stie ce se intimpla. biggrin.gif
marius4674
Salutare lume,
M-am intors din Grecia, Halkidiki sambata pe ruta clasica deja Kulata - Sofia - Ruse. Bineinteles ca nu am scapat de radar, intr-o curba cu limitare la 40 km/ora iar eu nu am avut timp sa reduc. 10 euro si am plecat mai departe. Cuvantul magic a fost "compromis". Partea frumoasa a vacantei a fost bineinteles Grecia. Am stat la hotel Kassandra Palace 4 stele, la iesire din Kriopigi, spre Hanioti, un hotel superb cu un parc la fel de frumos, piscina gratuita separat pentru adulti si copii. Programul detaliat:
Luni: Salonic, Mediteranean Cosmos (un complex de magazine)
Marti: pestera de la Petralona
Miercuri: Meteora
Joi: Hanioti, plaja
Vineri: croaziera la muntele Athos
Sambata: spre casa.
Dupa ce am vazut Meteora, mi-am spus ca pot sa plec acasa. Vacanta mea era completa. Insa nu stiam cum va fi croaziera la muntele Athos, care mi-a placut foarte mult.
Sosele foarte bune la greci, viteza cat cuprinde, n-am vazut nicio masina de politie in tot sejurul.
70cata

M-am intors duminica dimineata de la Psakoudia , hotel Philoxenia...daca mai are cineva vreo nelamurire
sunt pe faza.In general totul e cum a fost descris aici.....agentia Romadria ok ,transport profesionist cu autocare
bune ,ghida (d-na Firuta ) de treaba. Eu ,pt. banii platiti ,zic ca a fost in regula totul.
Singurul lucru negativ ,comportamentul multor romani pe plaja si la hotel ,este incredibil cum tinem cu orice
pret sa ne facem de ras....dar a dezvolta acest subiect ,inseamna sa va umplu mult timp cu lucruri neplacute...
laurentis

am stat la hotel Sousouras bungalows, in Hanioti (pe bratul Kasandra)

ptr orice alte lamuriri raspund cu drag
[/quote]

as vrea sa te mai intreb cu ce agentie ati fost si cam cat a costat... ati fost cu autocarul? copilul nu s-a plictisit pe drum?

mersi mult!
van den plas
QUOTE(ionutzyankoo @ Sep 13 2007, 22:46) *
Sejur Siviri.
Perioada 1-9 septembrie.

La destinatie in prima noapte am zis ca vine sfarsitul lumii: grindina cat oul de gaina(toata tabla masinilor indoita, parbrize sau lunete sparte, stopuri la fel). A doua zi plaja era semirupta dar vremea s-a mai indreptat. In zilele urmatoare vremea tot nu a fost tot timpul de plaja. Am luat atv cu 40euro/24 ore (de la doua rusoaice din pefkhori) si cu 35 de euro(mai mic la cilindree) din hanioti de la un roman din iasi. A fost super, am ajuns pana la capatul peninsulei si pe cararile de langa kalithea si siviri.

Nu a regretat nimeni sejurul si vom reveni de cate ori vom avea ocazia in grecia. Pentru alte detalii PM

Salut! thumbup.gif

Am vazut si eu in Siviri cum aratau masinile localnicilor dupa ce fusesera lovite de grindina. Ziceai ca au fost batute cu ciocanul, metodic, uniform, cu distante de cel mult 15 - 20 cm intre lovituri. Daca as fi patit asa ceva si mi-ar mai fi spart si geamurile masinii, nu cred ca as mai fi putut sa ma bucur la fel de mult de sejur ca voi, chiar daca reparatiile le-as fi facut pe CASCO. Din fericire, chiar daca am ajuns in Grecia tot pe data de 1 sept., prima perioada am stat in Paralia, pe care am folosit-o ca baza de plecare pt. excursiile in insula Skiathos, Meteora, Platamonas si Mt. Olimp. In ce priveste pretul de 40 E platit pt. un atv, mi se pare ca ai dat foarte mult. Eu cu 33 E am inchiriat o masina de teren in Skiathos.
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.