Ti-am scris intr-un post anterior ca vina apartine agentiilor de turism care nu au cunoscut configuratia hotelului. Acest tip de camere sunt mai rare decat apartamentele. In acceptiunea turistica se numesc garsoniere si au un pat matrimonial si un set format dintr-o canapea (extensibila) si 2 fotolii. Ca dimensiune sunt 1si1/2 fata de o dubla. Ele apar la colturile cladirii sau ca redimensionare a unor spatii utile. Daca hotelul are (de exemplu) doar o singura camera de acest fel, ea se repartizeaza in ordinea sosirii clientilor, atribuindu-se primului solicitant. Pentru urmatorii se mediaza cu agentia locala diverse solutii. Managerul hotelului nu poate strica echilibrul cazarilor pentru 1-2 cazuri izolate. In schimb, agentia locala care lucreaza cu mai multe hoteluri poate propune solutii. Nu toate solutiile gasite sunt convenabile turistului. Se poate propune o extraplata, schimbarea categoriei de confort, etc., aceste solutii trebuiesc inscrise in voucher in asa fel incat sa te poti deconta cu agentia care ti-a vandut excursia.
'Vina ? care vina ? sunt mai multe.si a agentiei si a celor de aici .fiecare cu vina lui.problema camerei sau cea a receptionerilor care dau dovada de un minimum de politete fata de un turist ?faptul ca suntem romani inseamna ca trebuie sa fim tratati altfel ? apropos, ca o paranteza corect se scrie " trebuie inscrise ","a trebui" este un verb impersonal.\
In alta ordine de idei , eu am platit acest bilet cu o luna in urma.in mod normal , hotelul care a acceptat rezervarea acestui tip de camera nu trebuia sa REZERVE acseasta camera ptr noi ??la data stabilita ?de ce trebuie sa ma intereseze pe mine ca turist faptul ca ei fac niste greseli elementare care dauneaza concediului meu ?
Constat ca e f usor de gasit scuze ptr ei ,dar ptr noi, care suferim de pe urma incompetentei unui lant de persoane care ar trebui sa faca tot ca BANII pe care i-am platit sa isi regaseasca valoarea in calitatea serviciilor e greu de gasit o solutie.
apropos, cele 4 stele .........e vina agentiei ??nu . e vina grecilor , care pastreaza o categorie la un asemenea nivel.
nu o sa fiu de acord cu ce ai scris mai sus dintr-un considerent simplu care se pierde in multimea explicatiilor tale:
am platit ceva de care nu beneficiez, si sunt tratat cu fundul de oameni care ar trebui sa faca totul ca sa transforme o situatie jenanta pentru toata lumea in una rezonabila.
.punct.restul sunt amanunte cu care imi bat oricum capul in loc sa-mi vad linistit de concediul meu platit , nu gratuit.
pentru cei care vor sa plece in alta tara :maaare atentie foarte mare atentie . informati-va f bine despre locatia in care vreti sa va petreceti un concediu linistit.altfel o sa patiti ca noi.