Halkidiki
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130

Aurelian2

@bucurdi, ai PM.

amia
QUOTE(karmenutza01 @ Jul 22 2007, 09:02) *
Am citit acest forum si m-am hotarat si eu sa ma inregistrez. Imi place pentru ca aici am gasit foarte multe informatii despre ce ma interesa pe mine.
Am o intrebare la care nimeni, pe alte forumuri, nu a stiut sa imi raspunda: exista in Grecia GPL pentru masina? Noi o sa plecam (fam cu 2 copii - din care o fetita de 2 ani) pe 4 august, dimineata pe la 3-4, spre Halkidiki - Kalithea. Masina noastra are si GPL si as vrea sa stiu daca exista pe acolo, ca ne consuma destul de mult, nu ne-ar ajunge ce luam din Bulgaria. In Bulgaria stiu sigur ca este, ca am mai fost.
Multumesc anticipat.

Karmenutza 01,ne-am intors si noi de 2 zile din Halkidiki-Neos Marmaras.In legatura cu GPL,am gasit in Grecia,la iesire din Salonic.Pretul era cam 0,58 Euro/litru.E o benzinarie AEGEAN.Deci cum vii dinspre Salonic,spre Halkidiki,(noi am plecat chiar de la Turnul Alb),ca punct de reper,vei trece pe langa Lidl(dreapta),pe langa IKEA(stanga).In drum mai este un AEGEAN,pe dreapta(cum vii de la Salonic),treci de el si la vreo 2 Km il gasesti pe cel cu GPL,pe partea stanga.Nici noi n-am fi stiut ,daca n-am fi intrebat(intamplator la primul Aegean).Chiar inainte de benzinaria respectiva,e sus indicator cu Aeroport dreapta.Nu stiu,poate n-am fost destul de explicita,dar sper sa va descurcati.Ca punct de reper-IKEA.Noi am ali mentat de 2 ori cu GPL acolo.Daca mai vrei sa intrebi ceva,cu placere.Amia

artemisa24
pt. cine a fost de curand pe bratul Kassandra...la ce pret e apa minerala? tin sa spun ca-mi place f. mult si nu stiu daca merita sa ma car cu cateva sticle......................in Hanioti sau pe langa e vreun supermarket mai mare????????????????
lady Di
salut, noi vrem sa plecam pe 13 august , cam pe la 3 dimineata, in halkidiki; o sa trecem pe la bechet. mai merge cineva atunci in directia aceea sa ne intalnim eventual? in grecia o sa stam la green paradise aproape de nea moudania. a mai fost cineva acolo si ne poate da ceva amanunte? vom calatori cu autoturismul. multumesc.
dobrebogdan
QUOTE(costinradu @ Jul 31 2007, 11:01) *
Plecam din ploiesti la ora 12 noaptea ...preconizez ca la ora 1 cel tarziu suntem in bucuresti
plecam la ora asta pentru ca vreau sa evit aglomeratia de pe centura Sofiei, si soarele necrutator.
daca vrei sa discutam amanunte intra pe yahoo messenger : Id = rombytecomputers

Ok, ramane sa stabilim unde ne intalnim la ora 1 in Bucuresti. Id-ul meu de messenger este bogdandobre2003@yahoo.com.
codruta27
QUOTE(lady Di @ Aug 1 2007, 14:13) *
salut, noi vrem sa plecam pe 13 august , cam pe la 3 dimineata, in halkidiki; o sa trecem pe la bechet. mai merge cineva atunci in directia aceea sa ne intalnim eventual? in grecia o sa stam la green paradise aproape de nea moudania. a mai fost cineva acolo si ne poate da ceva amanunte? vom calatori cu autoturismul. multumesc.

De ce nu incercati varianta Clafat-vidin? Marea majoritate a celor din zona, trec folosesc varianta aceasta si nu Bechetul!
semacaus
QUOTE(Dennis_the_DJ @ Jul 10 2007, 11:40) *
Salutare tuturor. Plec pe 27 iulie tocmai din Zalau spre Halkidiki. Am bilet la Macedonian Sun. Vreau sa trec pe la Calafat. Stie careva ceva despre trecerea Dunarii cu BAC-ul? Costuri, alte chestii care mi-ar putea fi de folos? Precizez ca e prima oara cand plec in Grecia. Despre Macedonian Sun, stie careva ceva?
In speranta ca o sa ma informati cu cate ceva...va multumesc.

Despre macedonian sun gasesti multe aici pe forum,..... dar nu te du pe la Calafat,.... e groaznic drumul daca o iei prin Caransebes, mai bine iesi direct la Bechet e acelasi lucru, tot cu bacul se trece si ajungi in Bulgaria pe A2 dupa Vratsa.
Daca il pierzi , astepti 2-3 ore si vine din nou,.... circula nonstop, costa 20 euro de masina si 3 euro de persoana peste 7 ani, favorizeaza tirurile ca alea platesc 75 euro . In rest la bulgari trebuie platita vigneta de drum, 7 euro pe saptamana sau 13 pe o luna si neaparat trebuie mers regulamentar acolo, sunt f. multi militieni flamanzi, .... pana la 50 de m de frontiera cu Grecii au stat cu radarul . La greci nu aveti treaba si e f usor sa va descurcati.

semacaus
QUOTE(artemisa24 @ Aug 1 2007, 13:59) *
pt. cine a fost de curand pe bratul Kassandra...la ce pret e apa minerala? tin sa spun ca-mi place f. mult si nu stiu daca merita sa ma car cu cateva sticle......................in Hanioti sau pe langa e vreun supermarket mai mare????????????????

Chiar in Hanioti am cumparat apa cu 0,4 euro sticla de la supermarket, dar atentie .... e apa plata , daca vrei apa minerala gasesti un singur sortiment si ala e cam naspa.
artemisa24
QUOTE(semacaus @ Aug 1 2007, 15:59) *
Chiar in Hanioti am cumparat apa cu 0,4 euro sticla de la supermarket, dar atentie .... e apa plata , daca vrei apa minerala gasesti un singur sortiment si ala e cam naspa.

stiu ca nu prea au apa minerala sau in orice caz, nu grozava. de asta si mai intreb...................imi este cam greu sa ma car cu ea din RO avand in vedere ca plec cu autocarul confusedsmiley.png
semacaus

QUOTE(artemisa24 @ Aug 1 2007, 16:17) *
stiu ca nu prea au apa minerala sau in orice caz, nu grozava. de asta si mai intreb...................imi este cam greu sa ma car cu ea din RO avand in vedere ca plec cu autocarul confusedsmiley.png

Este apa destula oriunde, la orice supermarket , mai ales la Lydl ... e mai ieftina,..... dar e mai buna berea!
artemisa24
QUOTE(semacaus @ Aug 1 2007, 16:25) *
Este apa destula oriunde, la orice supermarket , mai ales la Lydl ... e mai ieftina,..... dar e mai buna berea!

pai tocmai mi-ai spus ca minerala nu e.................si mie imi place berea dar ingrasa................. laugh.gif
azalee73
QUOTE(rotnic @ Jul 18 2007, 14:02) *
Salut,

am rezervare pt Septembrie la Vila Christina, Metamorfossis, Halkidiki. A mai intrebat cineva, dar nu s-a primit inca raspuns. Chiar nu ne poate ajuta cineva cu ceva informatii? Pe Romadria scrie ca vila s-a renovat complet anul acesta. E adevarat? Ceva detalii despre plaja?

merci

Da Vila Christina din Metamorfossis a fost renovata . Arata foarte bine. Din pacate plaja e jalnica. Noi am facut plaja la Nikiti la 7 km. Nici nu se compara. In Metamorfossi e plin de pietre si alge. Si la Nikiti mai gasesti pietre dar pe portiuni mici si apa e super.
Rodiqui
Buna,

Acum mai este nevoie de pasaport ca sa mergi la greci sau e suficient numai buletinul? helpsmilie.gif
azalee73
QUOTE(Rodiqui @ Aug 2 2007, 14:46) *
Buna,

Acum mai este nevoie de pasaport ca sa mergi la greci sau e suficient numai buletinul? helpsmilie.gif

Cartea de identitate. Buletinul vechi nu merge.
danielllll
QUOTE(dobrebogdan @ Jul 31 2007, 09:46) *
Noi suntem doua familii cu o singura masina si fara gps rolleyes.gif care pleaca spre Gerakini - Halkidiki tot pe 3 august noaptea, dar din Bucuresti.
Pe la ce ora estimezi ca ajungi in Bucuresti, ca am vrea sa facem o caravana pana in Grecia biggrin.gif ?
Daca esti de acord iti multumim anticipat si asteptam raspuns.

Plec azi la ora 22 din Bucuresti daca esti interesat de mers in acelasi timp lasa-mi nr de tel. la bogdanspircu@antiseptica.ro si te voi suna in jurul orei 13 sa stabilim punct de intilnire intilnire
antonela
Urmeaza sa plecam pe 31 august, prin agentia Carpe Diem Travel in Hakidiki, bratul Kassandra, hotel Portes Palace, langa Nea Potidea. Imi poate spune cineva mai multe despre acest hotel, despre agentie, locuri de vizitat, preturi skijet, daca se pot face scufundari....etc ? biggrin.gif ...Va multumesc.
SSN19
M-am intors de curind de la Philoxenia, Psakoudia. Nu mai povestesc cum e acolo pentru ca sunt descrieri anterioare destul de exacte. Vreau doar sa va atrag atentia asupra radarelor din Bulgaria care sunt f. multe (eu am plecat la 3.30 am din Buc) si am prins 8 pina la granita cu Grecia. Avantajul este ca au radare vechi, TOATE in banda X si numai fixe (al meu Bel 995 nu a avut nici o problema). A doua chestiune a fost ca la intoarcere drumul de centura al Sofiei era blocat cu un maldar de pietris si nu era nici un indicator pe unde sa o iei. A trebuit sa intram in Sofia si dupa 1 h de bijbiiala am iesit, dar erau masini de RO care se invirteau de 3h pe acolo. Al treilea lucru este acela ca in Grecia nu ai voie cu detector de radar. Si sunt radare. La intoarcere era unul cu un pistol Laser care cred ca oprise 20 de masini inclusiv 2 de RO care treecusera pe linga mine. Daca va duceti in Salonic cu masina (si va recomand), aveti grija unde parcati pentru ca eu am parcat aiurea si am ramas fara numere la masina (nu-ti ridica masina dar iti iau numerele) si m-am ales cu 2 h de alergatura si 40 euri in minus. Salutari
leelloo
SSN19: Multumim de informartii, intr-adevar utile!!! peacefingers.gif
andc
QUOTE(lady Di @ Aug 1 2007, 14:13) *

!!! Aveti mare grija, noi am venit in iunie pe la Bechet!!! Daca nu d-ai spaga la bulgari stai de te zapacesti dupa tiruri care ocupa si banda de masini mici iar vamesii nici macar nu se sezizeaza. Aceeasi coloana imensa de tiruri era si la Bechet. Noi am trecut din bulgaria si cand ne-am pus la coada si am numarat cateva zeci de tiruri am crezut ca ma va apuca a doua zi acolo. Apoi a venit un vames bulgar si am zis:"colega cat stam aici?" si el a spus zambind "10 minute..." iar eu: " cat vrei ca sa ne treci in 10 minute?" ... eram 3 masini... el: "30Euro" ... eu" 20 Euro" el : "ok" i-am dat 20 Euro a ridicat bariere de pe sensul de intrare in Bulgaria si ne-a dus direct la bac. Nu am urcat pe bac ptr ca ne-a trimis in ghereta sa platim taxa de bac. Acolo tanti de la ghiseu o babeta bulgaroaica a spus "asteapta ca nu merge calculatorul" dar se vedea clar ca ea astepta ceva... m-am dus dupa vames si i-am spus ca, cotoroanta nu are chef de lucru... a venit vamesul si cateva minute au latrat unul la altul pe bulgara apoi baba ne-a dat chitantele si ne-a luat cate 26 Euro de masina. Am urcat pe bac printre tiruri. Am trecut repede intr-o jumatate de ora. Surpriza cand am coborat in Bechet aceleasi zeci de tiruri de la bac pana in vama romana. Am intrebat un politist de frontiera care se plimba pe-acolo " sefu cum iesim de-aici...?" el mi-a aratat spatiul verde de langa drumul de intrare in vama si a zis descurcati-va si voi... Asa ca am luat-o direct pe spatiul verde pana la casuta vamesilor care tocmai cotrobaiau prin bagajele unui sofer de tir turc. A venit un vames... " din grecia ?" - a intrebat el... pesemne ca ne-a vazut bronzati... Da am spus intinzand pasapoartele. S-a uitat in ele scurt si a spus "drum bun". Cand sa iesim din vama a venit o tanti cu un chitantier si a zis: "30 lei" "ptr ce?" am intrebat... " taxa de localitate" - a zis asa ca am mai scos cate 30 lei de masina.
Oricum eu sunt din Cluj si ma duc din nou in grecia in septembrie si desi e mai mult cu 300 de km ma duc pe la giurgiu unde trec peste pod si platesc doar 24 lei la romani si 6 Euro inapoi la bulgari dar nu mai stau dupa toate tirurile alea din vama ca sa ma urc pe bac si nici nu mai fac slalom pe spatiul verde si printre bancute ca sa trec prin vama....
andc
Salutare,

a fost cineva la Kriopigi Beach anul acesta? Poate sa ne de-a ceva detalii despre hotel si masa?
Dar la Sonia Village? noi mergem din 15 sept o saptamana la Kriopigi si din 22 sept o sapt la Sonia... am trecut prin fata pe la amandoua si am vazut cum arata exterior dar daca a fost cineva cazat la una din ele va rog impartasiti-ne ceva detalii...
Multumesc.
andc
QUOTE(antonela @ Aug 3 2007, 08:04) *
Urmeaza sa plecam pe 31 august, prin agentia Carpe Diem Travel in Hakidiki, bratul Kassandra, hotel Portes Palace, langa Nea Potidea. Imi poate spune cineva mai multe despre acest hotel, despre agentie, locuri de vizitat, preturi skijet, daca se pot face scufundari....etc ? biggrin.gif ...Va multumesc.

Am fost anul trecut , hotelul e frumos este de 4 stele si e plin de nemti prin Neckermann... plaja mie nu mi-a placut e jalnica si de la amiaza apa e foarte murdara datorita curentilor. Plaja e la golful Thermaikos pe unde trec si vapoarele spre Salonic. Privelistea e bestiala daca prinzi camere spre mare .. se vede Muntele Olimp chiar in fata peste mare... si luminile de la paralia Katerini... bine ca nu se aude si harmalaia.... sau din Platamounas... masa e ok dar fara sa consumi nimic platit, preturile sunt foarte mari la hotel !
costin_radu
Salutari la toti cititorii acestui thread din Kriopigi, Kasandra.
Am ajuns astazi la ora 12 la hotelul " kriopigi beach " 4*.
Il scriu cu litere mici ptr ca atat merita.Este cea mai mare bataie de joc pe care am trait-o in viata mea, am ajuns la 40 de ani ,cand credeam ca asa ceva nu mi se poate intampla,si totusi am patit-o astazi.
Am o mare rugaminte la cititorii acestui thread , daca cineva cunoaste pe cineva care este interesat de realizarea unui articol sau a unei emisiuni explicative asupra injosirilor si discriminarii pe care romanii le tariesc in acest hotel de 2 bani , va rog sa ma contacteze de urgenta.
O sa-l ajut sa descurce itele incurcate ale bataii de joc care se vrea " turismul in grecia "
organizat de niste smecheri greci cu concursul smecherilor romani pe spinarea fraierilor.In speta romanii care platesc bani multi pentru a beneficia de " frumusetile " unei tari cu un renume international.De la 12 de cand am ajuns in hotel pana la orele 17 nu am reusit sa ma cazez in camerele pe care le-am platit in avans,fiind pasat de catre receptioneri la firma care a avut grija de aceasta bataie de joc, la reprezentanta firmei locale a respectivei firme,precum o minge de ping-pong.suntem 11 persoane in aceasta situatie incredibila.cu banii luati si tratati cu sictir.daca vrei sa ajutati o familie careia concediul de vis i s-a transformat intr-un cosmar urat, va rog sa ma ajtati in luarea unor masuri care sa opreasca si sa previna repetarea unor astfel de fapte care sa va distruga " concediul de vis".nu vreau sa ma integrez in marea masa a ceor care spun : las-o asa ca merge .m-am saturat sa tot induram.trebuie sa facem ceva ptr asta.cine vrea sa ajute sa ma contacteze urgent , pana nu ma iau de gat cu ei .ptr ca mult nu mai am.
ATENTIE MARE !! la ce platiti si ce vi se ofera in realitate !intrebati oamenii care au fost in respectiva locatie in care vreti sa va petreceti concediul .Nu aveti incredere in minciunile indrugate de agentii si nu va lasati vrajiti de frumusetea fotografiilor, textelor si numarului de ' stele" care caracterizeaza o oferta .Realitatea este crunta , chiar si ptr mine care nu ma numar printre oamenii pretentiosi.
Pentru cei interesati o sa va ofer amanunte maine,acum sunt frant de oboseala drumului (14 ore ) de condus,si de discutiile interminabile cu reprezentantii hotelului si ai agentiei.

PS politistii bulgari nu si-au schimbat naravul.2 spagi de 10 euro fiecare mi-au permis continuarea drumului fara sa pierd timp la disutii.si asta a fost doar inceputul....cireasa pe tort a fost ce mi s-a intamplat la receptie si nu numai acolo.retineti numele acesta de hotel : KRIOPIGI BEACH si EVITATI-L !!!!
costin_radu
QUOTE(andc @ Aug 4 2007, 18:06) *
Salutare,

a fost cineva la Kriopigi Beach anul acesta? Poate sa ne de-a ceva detalii despre hotel si masa?
Dar la Sonia Village? noi mergem din 15 sept o saptamana la Kriopigi si din 22 sept o sapt la Sonia... am trecut prin fata pe la amandoua si am vazut cum arata exterior dar daca a fost cineva cazat la una din ele va rog impartasiti-ne ceva detalii...
Multumesc.

sa urmaresti " epopeea kriopigi beach " avem muuuuuulte de spus despre aceasta cocina cu 4 stele la intrare.
este incredibil cum putem fi prostiti pe banii nostri , aici ,inselatoria este ridicata la grad de arta.
andc
QUOTE(costin_radu @ Aug 4 2007, 22:38) *
sa urmaresti " epopeea kriopigi beach " avem muuuuuulte de spus despre aceasta cocina cu 4 stele la intrare.
este incredibil cum putem fi prostiti pe banii nostri , aici ,inselatoria este ridicata la grad de arta.

Hai serios.... de ce? cei de la agentie mi-au recomandat-o ca fiind ok si ii cunosc ... merg de ani de zile cu ei.... astept cu nerabdare sa-mi spui parerea ta!
leelloo
Costin, esti sigur ca vina nu ar putea fi a agentiei din romania care ti-a vandut biletele? ai luat all inclusive sau doar cazare?? poate ca teapa este a romanilor nu din partea grecilor, poate pe astia ar trebui sa ii iei de gat, cine stie... scratchchin.gif
Succes acolo, sa se rezolve cu bine si sa ai parte de concediu totusi...
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.