SPAIMA SOSELELOR

xtremdriving

Intamplator am vazut prezentarea emisiunii "spaima soselelor", iar ce am vazut acolo m-a facut sa ma ingrozesc...cum au luat acei oameni permisul de conducere???? worthy.gif worthy.gif worthy.gif
romaximusro
printr-un noroc, bani, pile etc biggrin.gif

Marius3k
QUOTE(uko @ Jan 8 2007, 09:25) *
Intamplator am vazut prezentarea emisiunii "spaima soselelor", iar ce am vazut acolo m-a facut sa ma ingrozesc...cum au luat acei oameni permisul de conducere???? worthy.gif worthy.gif worthy.gif

Cum adica "Cum si-au luat permisul de conducere?" Cu 300-500 de euro! Simplu, nu?
xtremdriving
incredibil...cred ca ar trebui sa existe o lege in care sa se stipuleze: daca exista asemenea specimene si CARE AU PERMIS, sa fie tras la raspundere si politistul care i-a dat carnetul.
incredibil ce facea unul din galati, cu palarie de cowboy...
si cateva femei si un tanar...incredibil, nene...
MAK
QUOTE(uko @ Jan 8 2007, 09:25) *
Intamplator am vazut prezentarea emisiunii "spaima soselelor", iar ce am vazut acolo m-a facut sa ma ingrozesc...cum au luat acei oameni permisul de conducere????

Cum l-ai luat si tu. coolspeak.gif bicycle.gif lol.gif
Mama, ce-mi plac glumele mele !!! kisstogether.gif
romaximusro
ha ha ha .. basescu tongue.gif
H725
E un show. Nu trebuie sa iei de bune ce vezi acolo. Prima obisnuieste sa faca audienta cu orice pret, asa cum la tradati in dragoste, unele episoade NU sint reale, sint jucate de actori (amatori)...

ave_caesar
QUOTE(H725 @ Jan 20 2007, 21:07) *
E un show. Nu trebuie sa iei de bune ce vezi acolo. Prima obisnuieste sa faca audienta cu orice pret, asa cum la tradati in dragoste, unele episoade NU sint reale, sint jucate de actori (amatori)...

Am un prieten care a dat pentru carnet de opt ori (si a luat a opta oara). De fiecare data a picat la traseu (la sala nici macar o data). Asa ca eu cred ca trebuie sa luam de bun ce vedem acolo. Am mers o data cu el in Bucuresti si nu mi-a fost asa frica in viata mea la numai 40 km/h. Pentru om nu existau "cedeaza trecerea", asigurare la schimbarea benzii, semnalizarea intentiei (băga semnal dupa manevra sau deloc).
skyppy
Nu ati luat in calcul si varianta unor scenarii? si de ce politistul sa fie tras la raspundere, ca ala merge 10 min cu el in mashina, nu saptamani intregi
H725

Pt mine e suficienta proba pt luatul permisului faptul ca a fost filmat conducind ca o cizma, incalcind regulile...
campionul
Fara sa fiu sovin cati tigani cu permis stiu eu dar care se semneaza cu x .Banii si persoana potrivita,nu?Si dupa aceea reducem viteza pe toate drumurile ca sunt prea multe accidente dar la examenul pt permis nu adaugam nimic sa-l facem mai greu de obtinut,nu?Eu stiu ca noua moda e sa aiba puiul permis la 18 ani si daca habar nu are dar nici chiar asa nu se poate,nu?Intrebari retorice da. feel free sa completati daca am uitat eu ceva.
Rapier
Mie mi-a fost frica sa dau de permis in momentul in care am facut ceva fizica legata de energia cinetica a unei masini...980*192.77/2=94461 J. Un glont cam are cam 2500J...Am dat de doua ori si acuma am scapat acu o luna de lamai(mentionez ca am picat prima data traseul, din cauza ca cineva a gasit sa imi deschida o portiera in fata...portiera de ford smile.gif ). Ar trebui ca in momentul in care iti pierzi permisul, acesta sa ramana pierdut.
romaximusro
eh.. nu sunt de acord cu asta. oameni suntem.. sa te arda la buzunare, sa te puna pe bara un timp sa ai timp de reflectie insa sa interzici sofatul pt o greseala ....
MAK
QUOTE(Rapier @ Jan 22 2007, 20:04) *
Ar trebui ca in momentul in care iti pierzi permisul, acesta sa ramana pierdut.

Da, iti doresc sa ti se intimple tie si tuturor cu aceeasi mentalitate :
Treci pe verde-galben ( si asta ca sa pus galben cind masina ta trecuse jumatate ), si politaiul zice ca ai trecut pe rosu.
Nu ai acordat prioritate la un pieton, are a pus piciorul pe trecere, dupa ce ai trecut cu jumate de masina de trecere.
Ai depasit pe linie continua,( in afara orasului ) dupa ce te-ai angajat in depasire si dobitocul pe care il depaseai a accelerat, si ai reusit sa-l depasesti tocmai cind a aparut linia continua pusa pe o strada dreapta fara nici un rost, si de care nu stiai.
La toate astea esti la mina politaiului si daca vrea el iti ia carnetul, e ce zici ? iti spun eu, daca gindesti cum gindesti, sa nu mai vezi carnetul niciodata, si sa-ti confiste masina, sa-ti dea amenda sa platesti la ea cu imprumut in banca pe 10 ani.
Te simti bine ?
H725
QUOTE(MAK @ Jan 22 2007, 21:11) *
...
La toate astea esti la mina politaiului si daca vrea el iti ia carnetul, e ce zici ? iti spun eu, daca gindesti cum gindesti, sa nu mai vezi carnetul niciodata, si sa-ti confiste masina, sa-ti dea amenda sa platesti la ea cu imprumut in banca pe 10 ani.
Te simti bine ?

Baza de date cu politisti sanctionati
23 Ianuarie 2007
Raluca Dan

Toate abaterile politistilor vor fi contabilizate, in curand, intr-o "baza de date".

Astfel, cei care incalca regulile de prea multe ori risca chiar si excluderea din sistem. Chestorul Gheorghe Popa, adjunctul sefului Politiei Romane, a precizat ieri ca ofiterii Directiei Resurse Umane a IGP lucreaza la constituirea unei baze de date cu toate abaterile comise de oamenii legii, care va fi gata foarte curand. "Aici se vor regasi si politistii care opresc abuziv soferi in trafic sau cei care aplica sanctiuni "suplimentare" soferilor", sustin oamenii legii.

EVZ
MAK
Este cuvintul tau impotriva cuvintului politistului, iar tu ca sa-ti dovedesti nevinovatia trebuie sa-l dai in judecata, si trebuie sa ai si martori.
Asa ca....am vazut ieri la Realitatea, basme...
Rocozaur
Are Careva emisiunea Spaima Soselelor inregistrata? Ar fi interesat sa o putem downloada de undeva. A fost muuullt prea amuzanta biggrin.gif
StGermain
Daca nu exista inregistrata, poate unul-doi din cei care au vazut povestesc aici ce au vazut acolo.
Rocozaur
iti garantez ca nu ai cum sa povestesti ce a fost de vazut acolo. smile.gif...we need to see it sad.gif(
AndyM
QUOTE (StGermain @ Dec 17 2008, 16:40) *
Daca nu exista inregistrata, poate unul-doi din cei care au vazut povestesc aici ce au vazut acolo.

Pai foarte simplu.
Nu stiau sa mearga cu o masina.
Li se dadea o caruta cu motor (dacie veche), si trebuiau sa treaca prin diferite teste pe poligon.
La sfarsit mergeau si prin oras (parca doar in ultimul episod).
Ceva concret nu ai ce povestii ca emisiunea a fost acum foarte mult timp.

Mi se pare ca cel care castiga primea un Logan.
Ar trebuii facut la fel cu Sandero biggrin.gif
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.