Am sunat Gratuit ORIUNDE - cartela Orange
Pages: 1, 2, 3

likudio
Probabil ca odata cu trecerea de la USD la EURO efectuata de operatorul de telefonie mobila Orange Romania, le-au picat si serverele.
E 2.15AM - 8 Ianuarie 2007| Orange - Cartela Prepay

Ultima oara cand mi-am veirifcat creditul, mai avaem 3 centi. Sunt sunat de un prieten care imi zice ca se intampla o minune. El era in perioada de gratie, si putea sa apeleze. M-a sunat sa ma anunte caci "poti sa suni cat vrei, dar nu se stie pentru cat timp". Inchid stupefiat telefonul, si constat, in ciuda faptului ca nu mai aveam decat 3 centi... am sunat in strainatate, in alte retelei cat si in Orange, fara nici o problema.Sigur nu aveam cum sa am atata credit la cat am sunat wink.gif). Pentru cei care nu dorm la ora asta... incercati si voi ca nu se stie cat mai tine. wink.gif)

Probabil asta e cel mai tare post al meu smile.gif) Succes! Sper sa tina cat mai mult faza!

Astept si confirmarile voastre smile.gif
Galul
E pe bune !!!

Am o cartela cu credit 0 si fara valabilitate ... si merge sa sun !!!!!!!!
Puya'
QUOTE(likudio @ Jan 8 2007, 03:17) *
Probabil ca odata cu trecerea de la USD la EURO efectuata de operatorul de telefonie mobila Orange Romania, le-au picat si serverele.

Ultima oara cand mi-am veirifcat creditul, mai avaem 3 centi. Sunt sunat de un prieten care imi zice ca se intampla o minune. El era in perioada de gratie, si putea sa apeleze. M-a sunat sa ma anunte caci "poti sa suni cat vrei, dar nu se stie pentru cat timp". Inchid stupefiat telefonul, si constat, in ciuda faptului ca nu mai aveam decat 3 centi... am sunat in strainatate, in alte retelei cat si in Orange, fara nici o problema.Sigur nu aveam cum sa am atata credit la cat am sunat wink.gif). Pentru cei care nu dorm la ora asta... incercati si voi ca nu se stie cat mai tine. wink.gif)
Probabil asta e cel mai tare post al meu smile.gif) Succes! Sper sa tina cat mai mult faza!

Merge pe bune!!:D

Mersi de sugestie~!! tongue.gif
Bobby_ro
Retea ocupata cursing.gif nu merge nimic la mine cel putin
Puya'
Pacat ca nu merge si Transfer credit!! biggrin.gif
Memo
A mers brici, am dat si eu un telefon in strainatate, dar la ora asta zau ca nu mai am pe cine sa mai sun.
Bobby_ro
Pt cei cu prepay daca apelati acum 333 (credit) va trimie sms cu creditul?
likudio
QUOTE(Bobby_ro @ Jan 8 2007, 02:36) *
Pt cei cu prepay daca apelati acum 333 (credit) va trimie sms cu creditul?

Nup. Si la urma urmei.... la ce ar folosi?? smile.gif)
Puya'
Las ca si ei ne fura destul! coolspeak.gif
Eu am gasit pe strada o cartela prepay goala si acu profit! tongue.gif
Bobby_ro
QUOTE(likudio @ Jan 8 2007, 02:42) *
Nup. Si la urma urmei.... la ce ar folosi?? smile.gif)

Ca sa nu sun ca prostu si la maine sa ma trezesc ca mi-am terminat cartela de pomana, oricum nu pot sa sun deloc sunt din oradea si doar "network busy" vad wallbash.gif norocosilor
Galul
Acum imi incarc bonus pe o alta cartela !
telepedia_ro
merge belea. Vorbesc in Olanda acum . Cartela are 17 centi. Destul ne-a furat orange....
likudio
QUOTE(Puya @ Jan 8 2007, 02:46) *
Las ca si ei ne fura destul! coolspeak.gif
Eu am gasit pe strada o cartela prepay goala si acu profit! tongue.gif

Macar daca nu ai castigat la loto... macar atat! peacefingers.gif cred ca un noroc mai mare ca asta nu putea sa dea peste tine in seara asta... eventual doar un geamantan cu 1000$ smile.gif)
Puya'
QUOTE(Galul @ Jan 8 2007, 03:52) *

Si eu la fel! tongue.gif
Codename
Numai să vi le contorizeze că nu se știe wink.gif
likudio
QUOTE(Galul @ Jan 8 2007, 02:52) *

Nu cred ca functioneaza faza cu bonusurile...... pt ca e picat serviciul 333 , adica nu se cronometreaza nimic! biggrin.gif

Am lansat campania: FA PE CINEVA FERICIT PE ORANGE !!! IMI PARE BINE CA AM AVUT ONOAREA notangel.gif naughty.gif

...ma simt onorat ca v-am zis wink.gif
Galul
QUOTE(Codename @ Jan 8 2007, 03:00) *

Sa le contorizeze ... oricum e o cartela pe care o aruncam ... naughty.gif
Puya'
QUOTE(Codename @ Jan 8 2007, 04:00) *

Eu am gasit o cartela goala pe strada asa ca nu ma intereseaza!! biggrin.gif
Codename
Apelând *144# se observă că sistemul de contorizare funcționează. Rămâne de văzut ce se va întâmpla și cât va ține.
kingblana
QUOTE(softpedia_ro @ Jan 8 2007, 02:53) *
merge belea. Vorbesc in Olanda acum . Cartela are 17 centi. Destul ne-a furat orange....

Adu dovezi . Ce lame sa te bucuri de o mocangeala ....... De fapt .. români ....
Vreau sa iti spun ca pe mine si pe restul de 200 de contacte din agenda , nu i-am auzit vreodata de 7 ani sa spuna ca i`a "furat" Orange cu un cent macar.

415 : Din 8 ianuarie tarifele Orange sunt exprimate in euro. Din acest motiv , serviciul Cronos va fi disponibilincepand cu 10 ianuarie 2007 . Va multumim
Expeditor: 415
telepedia_ro
In zapp nu se mai poate suna. Spune ca abonatul orange??? nu este disponibil. A inebunit de tot. In schimb pe international merge struna
Galul
E super marfa !!!
Bobby_ro
Confirm si eu coolspeak.gif in sfarsit merge si aici nu mai e busy naughty.gif @likudio intradevar multumim kisstogether.gif. Sant curios cat va mai tine, speram sa prindem si la dimineata primele ore cand se trezeste lumea peacefingers.gif
likudio
QUOTE(Bobby_ro @ Jan 8 2007, 03:17) *
Confirm si eu coolspeak.gif in sfarsit merge si aici nu mai e busy naughty.gif @likudio intradevar multumim kisstogether.gif. Sant curios cat va mai tine, speram sa prindem si la dimineata primele ore cand se trezeste lumea peacefingers.gif

Cu placere! :> Am facut o fapta buna tongue.gif smile.gif E... am stiut eu de ce sa nu dorm in seara asta tongue.gif
[mc]xtrem
da sa vezi ce o sa rad cand o sa va apara pe cartela - xx $$ . Probabil ca o sa aruncati cartelele...da pacat de numar biggrin.gif.
telepedia_ro
Unii au vorbit si pe thuraya .....
Galul
QUOTE(softpedia_ro @ Jan 8 2007, 03:39) *
Unii au vorbit si pe thuraya .....

3 dolari minutu ` laugh.gif
likudio
QUOTE([mc]xtrem @ Jan 8 2007, 03:37) *
da sa vezi ce o sa rad cand o sa va apara pe cartela - xx $$ . Probabil ca o sa aruncati cartelele...da pacat de numar biggrin.gif.

Hehe... imi amintesti de ceva. O faza care s-a intamplat la Vodafone. Un prieten de-al meu, s-a trezit dintr-o data cu 8$ credit reincarcat. A vazut omul, fericit, a sunat, a vorbit pe unde a apucat... si dupa ce a consumat creditul, a fost sunat de cei de la Vodafone, ca reincarcarea a fost o eroare... si asa... i-au pus credit pe minus.Si avea -8 USD wink.gif) si tipul a aruncat cartela de draci!! tongue.gif
telepedia_ro
de la ce ora se intampla acest lucru ?
Rotter Ackland
bun asa... hai fuga la "pe degeaba"... si daca n-aveti pe cine suna la ora asta... sunati-va pe voi insiva pe prepay... pe pre pay de voda... k de orange nu cred sa mearga smile.gif)... bravo europenilor wink.gif
likudio
QUOTE(softpedia_ro @ Jan 8 2007, 03:54) *
de la ce ora se intampla acest lucru ?

Pey la ora 2 si ceva am aflat eu... si v-am facut fericiti wink.gif) deci cred ca de pe la 1:30.

Multumiti Orange-ului oficial smile.gif)

CAMPANIA FA PE CINEVA FERICIT - ORANGE :cool: Vedeti ca se poate si la Orange? smile.gif)
Rotter Ackland
QUOTE(likudio @ Jan 8 2007, 04:00) *
Pey la ora 2 si ceva am aflat eu... si v-am facut fericiti wink.gif) deci cred ca de pe la 1:30.

acu e aproape 4:30... deci 3 ore..., deci 180 de minute... deci... maximul ce-l poti primi ca bonus sunand pe o cartela de voda... $1.75... daca o fi sa tina 300 de minute... adica 5 ore ohmy.gif... unii mai norocosi o sa-si faca $3.5 pe cartela...asta daca au vechime in reteaua voda... zic eu k e putin...mai bine sunam la nimereala pe numere internationale si satelit... si le zicem la toata lumea "hello moto" smile.gif vi ar rumanias and vi ar in iurop...
likudio
Pey in calitate de post hunter.... @Rotter Ackland... ce as putea sa zic.Spune-mi ... calculele astea toate sunt tot profitul tau pe seara asta? ...cred ca ti-a luat ceva timp, vezi ca pierzi profitul... cat se mai chinuie unii pt acel un pic...ideea era ca poti suna gratis sa vorbesti, lucruri poate utile, nu crezi? Oricum... a fost inspirata partea aia a ta cu "hello Moto..."
Rotter Ackland
QUOTE(likudio @ Jan 8 2007, 04:33) *
Pey in calitate de post hunter.... @Rotter Ackland... ce as putea sa zic.Spune-mi ... calculele astea toate sunt tot profitul tau pe seara asta? ...cred ca ti-a luat ceva timp, vezi ca pierzi profitul... cat se mai chinuie unii pt acel un pic...ideea era ca poti suna gratis sa vorbesti, lucruri poate utile, nu crezi? Oricum... a fost inspirata partea aia a ta cu "hello Moto..."

sincer? nu vad de ce te-ai suparat... nu am zis absolut nimic rau... am facut doar un calcul cu ce profit ar putea avea cineva de pe urma la aceasta "pana" a retelei orange... nimic mai mult smile.gif

oricum esti omul zilei wink.gif sa ne bucuri mai des asa...
likudio
Hmmm.... 5 dimineata... si inca 'functioneshte faza' wink.gif) oare pana cand? tongue.gif
a21alex
Nu merge nimic la ora asta, nici macar sa apelezi un numar ....
Oricum nu cred ca odata cu inceperea zilei de munca situatia va ramane la fel ... N`or fi prosti doar daca nu or fi avut vreo avarie ... biggrin.gif
InTech
Merge masa.
Am vorbit in Spania de am rupt naughty.gif

Am bagat Orange in ambele telefoane sa le fac paguba dubla laugh.gif

Ora 07.28

NU MAI MERGE !!!!

Am dat la 333 si vad ca nu mia luat DELOC din CREDIT biggrin.gif
takin_ur_credit
Orange au luat hotararea sa isi lase clientii sa sune gratis pe perioada aplicarii conversiei de la USD la EURO in noaptea de 7 pe 8 ianuarie, si pe langa asta au renuntzat si la taxarea ulterioara a convorbirilor efectuate in aceasta perioada - oricum stati linistiti sigur nu se mai repeta smile.gif)

QUOTE(likudio @ Jan 8 2007, 02:17) *

Bobby_ro
QUOTE(takin_ur_credit @ Jan 8 2007, 10:29) *
Orange au luat hotararea sa isi lase clientii sa sune gratis pe perioada aplicarii conversiei de la USD la EURO in noaptea de 7 pe 8 ianuarie, si pe langa asta au renuntzat si la taxarea ulterioara a convorbirilor efectuate in aceasta perioada - oricum stati linistiti sigur nu se mai repeta smile.gif)

Da, da, scrie pe undeva pe site-ul orange acest lucru? bine imi dau seama ce insemna daca anuntau oficial naughty.gif dar totusi sa spui ca "a luat hotararea" in loc ca a avut probleme tehnice e ..... . Si daca tot esti asa de bine informat, se acorda bonusul pt 100 min primite? notangel.gif
Codename
Oare WAP-ul funcționa ? Dacă da atunci se puteau descărca jocuri și tonuri de apel originale în prostie de pe Orange World. A încercat cineva ? Mie de abia acum mi-a veni în minte acest lucru.
telepedia_ro
Nu scrie nicaieri. La ora 4 dimineata aveam un prieten care vorbea cu mine si in acel moment mai tinea pe linie un tip de pe satelit thuraya. A incercat sa sune si pe inmarsat dar nu a mers . .... oricum au facut paguba adevarata\....
telepedia_ro
QUOTE(Codename @ Jan 8 2007, 11:21) *
Oare WAP-ul funcționa ? Dacă da atunci se puteau descărca jocuri și tonuri de apel originale în prostie de pe Orange World. A încercat cineva ? Mie de abia acum mi-a veni în minte acest lucru.

nu mergea
roșu
Deci numai pe cartelă, nu și pe abo, da?
telepedia_ro
QUOTE(roșu @ Jan 8 2007, 13:00) *
Deci numai pe cartelă, nu și pe abo, da?

da
george126
Se mai poate suna?
s1nn0cence
QUOTE(george126 @ Jan 8 2007, 17:10) *
Se mai poate suna?

kiar, mai merge? (faza e k n-am cartela, ci abonam. :()
lk1
Oricum...daca chiar v-a mers... acum nu merge ( am sunat si a mancat centi )
Galul
Distractia a fost doar ieri noapte .

ACUM NU MAI MERGE ! tongue.gif

Topicul se poate inchide...
kingblana
O adevarata mana cereasca pentru amaratii de cartelari smile.gif
Bobby_ro
QUOTE(kingblana @ Jan 8 2007, 03:13) *
Adu dovezi . Ce lame sa te bucuri de o mocangeala ....... De fapt .. români ....

O adevarata mana cereasca pentru amaratii de cartelari

Amarat poate ca esti tu death.gif. Iar pt primul qoute, no comment, tu ce esti chinez? daca lucrezi la ei sa fii sanatos dar nu sa vii aici si sa jignesti in stanga si-n dreapta degeaba. Orice om normal la cap se bucura de ceva gratis, ce vina are un cartelar ca astia au dat cu bata-n balta. Cred ca se poate inchide acest topic, s-a terminat cu mocangeala
Pages: 1, 2, 3
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.