E pe bune !!!
Am o cartela cu credit 0 si fara valabilitate ... si merge sa sun !!!!!!!!
Bobby_ro
Jan 8 2007, 02:29
Retea ocupata
nu merge nimic la mine cel putin
Pacat ca nu merge si Transfer credit!!
A mers brici, am dat si eu un telefon in strainatate, dar la ora asta zau ca nu mai am pe cine sa mai sun.
Bobby_ro
Jan 8 2007, 02:36
Pt cei cu prepay daca apelati acum 333 (credit) va trimie sms cu creditul?
likudio
Jan 8 2007, 02:42
QUOTE(Bobby_ro @ Jan 8 2007, 02:36)

Pt cei cu prepay daca apelati acum 333 (credit) va trimie sms cu creditul?
Nup. Si la urma urmei.... la ce ar folosi??
)
Las ca si ei ne fura destul!
Eu am gasit pe strada o cartela prepay goala si acu profit!
Bobby_ro
Jan 8 2007, 02:47
QUOTE(likudio @ Jan 8 2007, 02:42)

Nup. Si la urma urmei.... la ce ar folosi??

)
Ca sa nu sun ca prostu si la maine sa ma trezesc ca mi-am terminat cartela de pomana, oricum nu pot sa sun deloc sunt din oradea si doar "network busy" vad
norocosilor
Acum imi incarc bonus pe o alta cartela !
telepedia_ro
Jan 8 2007, 02:53
merge belea. Vorbesc in Olanda acum . Cartela are 17 centi. Destul ne-a furat orange....
likudio
Jan 8 2007, 02:56
QUOTE(Galul @ Jan 8 2007, 03:52)

Acum imi incarc bonus pe o alta cartela !
Si eu la fel!
Codename
Jan 8 2007, 03:00
Numai să vi le contorizeze că nu se știe
likudio
Jan 8 2007, 03:00
QUOTE(Codename @ Jan 8 2007, 03:00)

Sa le contorizeze ... oricum e o cartela pe care o aruncam ...
QUOTE(Codename @ Jan 8 2007, 04:00)

Eu am gasit o cartela goala pe strada asa ca nu ma intereseaza!!
Codename
Jan 8 2007, 03:06
Apelând *144# se observă că sistemul de contorizare funcționează. Rămâne de văzut ce se va întâmpla și cât va ține.
kingblana
Jan 8 2007, 03:13
QUOTE(softpedia_ro @ Jan 8 2007, 02:53)

merge belea. Vorbesc in Olanda acum . Cartela are 17 centi. Destul ne-a furat orange....
Adu dovezi . Ce lame sa te bucuri de o mocangeala ....... De fapt .. români ....
Vreau sa iti spun ca pe mine si pe restul de 200 de contacte din agenda , nu i-am auzit vreodata de 7 ani sa spuna ca i`a "furat" Orange cu un cent macar.
415 : Din 8 ianuarie tarifele Orange sunt exprimate in euro. Din acest motiv , serviciul Cronos va fi disponibilincepand cu 10 ianuarie 2007 . Va multumim
Expeditor: 415
telepedia_ro
Jan 8 2007, 03:13
In zapp nu se mai poate suna. Spune ca abonatul orange??? nu este disponibil. A inebunit de tot. In schimb pe international merge struna
likudio
Jan 8 2007, 03:23
[mc]xtrem
Jan 8 2007, 03:37
da sa vezi ce o sa rad cand o sa va apara pe cartela - xx $$ . Probabil ca o sa aruncati cartelele...da pacat de numar
.
telepedia_ro
Jan 8 2007, 03:39
Unii au vorbit si pe thuraya .....
QUOTE(softpedia_ro @ Jan 8 2007, 03:39)

Unii au vorbit si pe thuraya .....
3 dolari minutu `
likudio
Jan 8 2007, 03:45
QUOTE([mc]xtrem @ Jan 8 2007, 03:37)

da sa vezi ce o sa rad cand o sa va apara pe cartela - xx $$ . Probabil ca o sa aruncati cartelele...da pacat de numar

.
Hehe... imi amintesti de ceva. O faza care s-a intamplat la Vodafone. Un prieten de-al meu, s-a trezit dintr-o data cu 8$ credit reincarcat. A vazut omul, fericit, a sunat, a vorbit pe unde a apucat... si dupa ce a consumat creditul, a fost sunat de cei de la Vodafone, ca reincarcarea a fost o eroare... si asa... i-au pus credit pe minus.Si avea -8 USD
) si tipul a aruncat cartela de draci!!
telepedia_ro
Jan 8 2007, 03:54
de la ce ora se intampla acest lucru ?
Rotter Ackland
Jan 8 2007, 03:57
bun asa... hai fuga la "pe degeaba"... si daca n-aveti pe cine suna la ora asta... sunati-va pe voi insiva pe prepay... pe pre pay de voda... k de orange nu cred sa mearga
)... bravo europenilor
likudio
Jan 8 2007, 04:00
Rotter Ackland
Jan 8 2007, 04:15
QUOTE(likudio @ Jan 8 2007, 04:00)

Pey la ora 2 si ceva am aflat eu... si v-am facut fericiti

) deci cred ca de pe la 1:30.
acu e aproape 4:30... deci 3 ore..., deci 180 de minute... deci... maximul ce-l poti primi ca bonus sunand pe o cartela de voda... $1.75... daca o fi sa tina 300 de minute... adica 5 ore
... unii mai norocosi o sa-si faca $3.5 pe cartela...asta daca au vechime in reteaua voda... zic eu k e putin...mai bine sunam la nimereala pe numere internationale si satelit... si le zicem la toata lumea "hello moto"
vi ar rumanias and vi ar in iurop...
likudio
Jan 8 2007, 04:33
Pey in calitate de post hunter.... @Rotter Ackland... ce as putea sa zic.Spune-mi ... calculele astea toate sunt tot profitul tau pe seara asta? ...cred ca ti-a luat ceva timp, vezi ca pierzi profitul... cat se mai chinuie unii pt acel un pic...ideea era ca poti suna gratis sa vorbesti, lucruri poate utile, nu crezi? Oricum... a fost inspirata partea aia a ta cu "hello Moto..."
Rotter Ackland
Jan 8 2007, 04:46
QUOTE(likudio @ Jan 8 2007, 04:33)

Pey in calitate de post hunter.... @Rotter Ackland... ce as putea sa zic.Spune-mi ... calculele astea toate sunt tot profitul tau pe seara asta? ...cred ca ti-a luat ceva timp, vezi ca pierzi profitul... cat se mai chinuie unii pt acel un pic...ideea era ca poti suna gratis sa vorbesti, lucruri poate utile, nu crezi? Oricum... a fost inspirata partea aia a ta cu "hello Moto..."
sincer? nu vad de ce te-ai suparat... nu am zis absolut nimic rau... am facut doar un calcul cu ce profit ar putea avea cineva de pe urma la aceasta "pana" a retelei orange... nimic mai mult 
oricum esti omul zilei
sa ne bucuri mai des asa...
likudio
Jan 8 2007, 05:01
Hmmm.... 5 dimineata... si inca 'functioneshte faza'
) oare pana cand?
a21alex
Jan 8 2007, 06:41
Nu merge nimic la ora asta, nici macar sa apelezi un numar ....
Oricum nu cred ca odata cu inceperea zilei de munca situatia va ramane la fel ... N`or fi prosti doar daca nu or fi avut vreo avarie ...
Merge masa.
Am vorbit in Spania de am rupt
Am bagat Orange in ambele telefoane sa le fac paguba dubla 
Ora 07.28
NU MAI MERGE !!!!
Am dat la 333 si vad ca nu mia luat DELOC din CREDIT
takin_ur_credit
Jan 8 2007, 10:29
Orange au luat hotararea sa isi lase clientii sa sune gratis pe perioada aplicarii conversiei de la USD la EURO in noaptea de 7 pe 8 ianuarie, si pe langa asta au renuntzat si la taxarea ulterioara a convorbirilor efectuate in aceasta perioada - oricum stati linistiti sigur nu se mai repeta
)
QUOTE(likudio @ Jan 8 2007, 02:17)

Probabil ca odata cu trecerea de la USD la EURO efectuata de operatorul de telefonie mobila Orange Romania, le-au picat si serverele.
E 2.15AM - 8 Ianuarie 2007| Orange - Cartela Prepay
Ultima oara cand mi-am veirifcat creditul, mai avaem 3 centi. Sunt sunat de un prieten care imi zice ca se intampla o minune. El era in perioada de gratie, si putea sa apeleze. M-a sunat sa ma anunte caci "poti sa suni cat vrei, dar nu se stie pentru cat timp". Inchid stupefiat telefonul, si constat, in ciuda faptului ca nu mai aveam decat 3 centi... am sunat in strainatate, in alte retelei cat si in Orange, fara nici o problema.Sigur nu aveam cum sa am atata credit la cat am sunat
). Pentru cei care nu dorm la ora asta... incercati si voi ca nu se stie cat mai tine.
)
Probabil asta e cel mai tare post al meu
) Succes! Sper sa tina cat mai mult faza!
Astept si confirmarile voastre 
Bobby_ro
Jan 8 2007, 10:39
QUOTE(takin_ur_credit @ Jan 8 2007, 10:29)

Orange au luat hotararea sa isi lase clientii sa sune gratis pe perioada aplicarii conversiei de la USD la EURO in noaptea de 7 pe 8 ianuarie, si pe langa asta au renuntzat si la taxarea ulterioara a convorbirilor efectuate in aceasta perioada - oricum stati linistiti sigur nu se mai repeta

)
Da, da, scrie pe undeva pe site-ul orange acest lucru? bine imi dau seama ce insemna daca anuntau oficial
dar totusi sa spui ca "a luat hotararea" in loc ca a avut probleme tehnice e ..... . Si daca tot esti asa de bine informat, se acorda bonusul pt 100 min primite?
Codename
Jan 8 2007, 11:21
Oare WAP-ul funcționa ? Dacă da atunci se puteau descărca jocuri și tonuri de apel originale în prostie de pe Orange World. A încercat cineva ? Mie de abia acum mi-a veni în minte acest lucru.
telepedia_ro
Jan 8 2007, 12:36
Nu scrie nicaieri. La ora 4 dimineata aveam un prieten care vorbea cu mine si in acel moment mai tinea pe linie un tip de pe satelit thuraya. A incercat sa sune si pe inmarsat dar nu a mers . .... oricum au facut paguba adevarata\....
telepedia_ro
Jan 8 2007, 12:53
QUOTE(Codename @ Jan 8 2007, 11:21)

Oare WAP-ul funcționa ? Dacă da atunci se puteau descărca jocuri și tonuri de apel originale în prostie de pe Orange World. A încercat cineva ? Mie de abia acum mi-a veni în minte acest lucru.
nu mergea
Deci numai pe cartelă, nu și pe abo, da?
telepedia_ro
Jan 8 2007, 13:30
QUOTE(roșu @ Jan 8 2007, 13:00)

Deci numai pe cartelă, nu și pe abo, da?
da
george126
Jan 8 2007, 17:10
Se mai poate suna?
s1nn0cence
Jan 8 2007, 17:29
QUOTE(george126 @ Jan 8 2007, 17:10)

Se mai poate suna?
kiar, mai merge? (faza e k n-am cartela, ci abonam. :()
Oricum...daca chiar v-a mers... acum nu merge ( am sunat si a mancat centi )
Distractia a fost doar ieri noapte .
ACUM NU MAI MERGE !
Topicul se poate inchide...
kingblana
Jan 9 2007, 01:23
O adevarata mana cereasca pentru amaratii de cartelari
Bobby_ro
Jan 9 2007, 15:59
QUOTE(kingblana @ Jan 8 2007, 03:13)

Adu dovezi . Ce lame sa te bucuri de o mocangeala ....... De fapt .. români ....
O adevarata mana cereasca pentru amaratii de cartelari
Amarat poate ca esti tu
. Iar pt primul qoute, no comment, tu ce esti chinez? daca lucrezi la ei sa fii sanatos dar nu sa vii aici si sa jignesti in stanga si-n dreapta degeaba. Orice om normal la cap se bucura de ceva gratis, ce vina are un cartelar ca astia au dat cu bata-n balta. Cred ca se poate inchide acest topic, s-a terminat cu mocangeala
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.