ETERNA SI FASCINANTA ROMANIE
Pagini: 1, 2

Quenall Quabin

Cand am venit la de la TIHUTA mi s-a spart a doua oara BAIA DE ULEI !!!! tot intr-o groapa neasfaltata de niste cretini oligofreni!!

Trepida urat motorul de m-am speriat ....cand vad in urma mea picuri picuri de ulei si sub masina balta!!
Am dat o suma uriasa pentru a ridica masina (nu am fortat-o pana acasa) si cand acasa ma trezesc ca-mi cer 250 de lei noi pentru tractare ...m-am ratoit urat la ei si am zis ca e jegmaneala....pana am vorbit cu patronu care mi-a spus ca defapt ma costa toata distractia 120!!(si-a cerut scuze ,asa fac angajatii cer mai mult decat trebuie) pentru 25 de km au cerut si asa prea mult!!

Ma bate ganul sa-i dau in judecata...sa-i chem in instanta pe cei care se ocupa cu drumul sau pe cei de la Drumuri si Poduri,drumul se afla in reabilitate ,deci normal cei care se ocupa de drum ar trebuie sa plateasca toata distractia.
Quenall Quabin
Mi-am angajat avocat si am castig de cauza, drumul era in reparatii pana la data de 31.12.2006, craterul trebuia astupat ....drumul ce leaga Bistrita Vatra Dornei e refacut doar pe bucati , iar din 31.12.2006 proiectul a ramas fara fonduri.

Marius3k
QUOTE(Quenall Quabin @ Jan 12 2007, 18:00) *
Mi-am angajat avocat si am castig de cauza, drumul era in reparatii pana la data de 31.12.2006, craterul trebuia astupat ....drumul ce leaga Bistrita Vatra Dornei e refacut doar pe bucati , iar din 31.12.2006 proiectul a ramas fara fonduri.

Ai primit vreo despagubire, ceva? Acum stii si tu ca scutul metalic face toti banii!
sanddy1964
QUOTE(Quenall Quabin @ Jan 12 2007, 19:00) *

Posezi Golf???Asa de curiozitate, ca eu primu lucru pe care l-am facut am pus scut metalic.( 8 milioane ).
Daca ti s-a rupt scutul de plastic, ti-l dau eu pe ala vechi, ca tot nu-l mai pun.
A, e de Golf 5, nu stiu daca merge.
Quenall Quabin
Masina e in service din pacate...as putea cere despagubire...mi-a fost pusa viata in pericol din cauza gropii ....nefiind semnalizata...era noapte... am norocul ca nu erau panouri drum in lucru.

Ma sfatuiesc cu avocatul ce suma as putea cere ...daune morale....am CASCO nu e problema de asta, dar deja nu mai suport gropi peste gropi si cratere .

Am avut probleme si cu POLITIA ...mi-a sarit in cap...de ce nu am lasat masina acolo...daca am lovit un om un animal..daca si cu daca ...am platita amenda, motiv am avut viteza daca nu aveam viteza nu imi spargeam scutul , nu mai are rost sa vorbesc ca degeaba.
aeon
asa de usor crapa baia de ulei? de craciun, un tovaras (de fapt gagica lui smile.gif) a apreciat gresit distanta pana la o bordura si a urcat pe ea
opel vectra de prin 2001, baia de ulei s-a facut praf + balta de ulei uriasa
zicea ca il costa in jur 17mil toata reparatia
Quenall Quabin
Am sanse mari sa castig 30.000 de euro cat sunt despagubirile....ceream mai putin daca avocatul nu cerea 10% din toata treaba asta.

NightShift
Remorcarea / baia de ulei / scutul / manopera vor fi decontate de societatea de asigurari. Atat.

QUOTE(Quenall Quabin @ Feb 9 2007, 17:12) *
Am sanse mari sa castig 30.000 de euro cat sunt despagubirile

laugh.gif

Mai, tu crezi ca aia de la drumurile nationale sunt atat de naivi (si de darnici) ? Oare sa fie asa simplu?
Hop, masina 'ntr-o groapa / hop baia de ulei / hop miliardu' / hop casa de vacanta ... laugh.gif

Aaa, ca societatea de asigurari ce iti va repara masina ii va da in judecta? ----> Probabil.
Ca va obtine castig de cauza si va incasa de la ei suma reparatiilor? ----> foarte probabil.
TU nu vei obtine nimic mai mult decat despagubirea standard acoperita de CASCO. ----> 100%
crst_g
QUOTE(Quenall Quabin @ Jan 6 2007, 19:19) *
Cand am venit la de la TIHUTA mi s-a spart a doua oara BAIA DE ULEI !!!! tot intr-o groapa neasfaltata de niste cretini oligofreni!!

Trepida urat motorul de m-am speriat ....cand vad in urma mea picuri picuri de ulei si sub masina balta!!
Am dat o suma uriasa pentru a ridica masina (nu am fortat-o pana acasa) si cand acasa ma trezesc ca-mi cer 250 de lei noi pentru tractare ...m-am ratoit urat la ei si am zis ca e jegmaneala....pana am vorbit cu patronu care mi-a spus ca defapt ma costa toata distractia 120!!(si-a cerut scuze ,asa fac angajatii cer mai mult decat trebuie) pentru 25 de km au cerut si asa prea mult!!

Ma bate ganul sa-i dau in judecata...sa-i chem in instanta pe cei care se ocupa cu drumul sau pe cei de la Drumuri si Poduri,drumul se afla in reabilitate ,deci normal cei care se ocupa de drum ar trebuie sa plateasca toata distractia.

sa-mi zici si mie pe unde e groapa aia biggrin.gif
nu de alta, dar am si eu nevoie de vreo treijedmii smile.gif
test_driver

Poate sa castige niste bani buni din afacerea asta, asa ca nu mai radeti, daca eram in America, nu incasa 30 000 Euro, ci undeva la cateva milioane de $. Am vazut o emisiune la Discovery, unii in Londra inspectau soseaua, si au gasit ei o gropicica nu foarte mare, daca o luam eu cu masina nu pateam nimic, si aia au inceput sa zica ceva de genul, aceasta groapa este o amenintare periculoasa, din cauza ei oamenii pot muri, bla bla, etc. Deci.... Succes, sper sa castigi mai mult de 30 000 Euro.

edit: la mine in oras sunt multe damburi de limitare a vitezei, nu o dara am vazut dambul, si dupa damb o dara lunga si subtire de ceva lichid, probabil ulei. Niste porcarii puse cu buna stiinta, care nu fac decat sa lungeasca frana, daca nu vezi dambul si sare un pieton, si pui frana in clipa in care iei dambul ABS-ul lucreaza si lungeste enrom de mult frana. Ei spun ca astea scurteaza frana cu 5 metri la o viteza de 60 km/h, poate la Daciile Logan fara ABS, ca a mine o lungeste ca dracu. O data am pus frana asa, si m-a salvat pietonul, ca s-a oprit, mentionez ca in conditii normale ma opream cu mult inainte de trecere, si nu am franat bursc, dar cand am luat dambul, roata a sarit si sa blocat, apoi a intervenit ABS-ul, care m-a lungit mult si bine. Cum facem sa scoatem rahaturile alea? Numai prosti la conducerea tarii si a oraselor.

l. edit: sau hoti care vand limitatoare de viteza, si hai sa faca si ei un ban. si spaga la primar. in tara asta e nevoie de un lunetist bun.
NightShift
America ... In america profeseaza 2/3 din avocatii planetei.

Ce 30.000? / Ce despagubiri? / Ce daune morale? / In Romania? / Get real!!!

Adica aia de li s-au terminat fondurile inainte sa asfalteze o amarta de groapa vor scoate acu' un miliard ca moralul
domnului Quabin sa nu aiba de suferit? Mai reveniti-va, domnilor...

Singura persoana ce are sanse sa recupereze bani de la Drumurile Nationale, este societatea de asigurari.
active95
QUOTE(NightShift @ Feb 13 2007, 01:02) *
America ... In america profeseaza 2/3 din avocatii planetei.

Ce 30.000? / Ce despagubiri? / Ce daune morale? / In Romania? / Get real!!!

Adica aia de li s-au terminat fondurile inainte sa asfalteze o amarta de groapa vor scoate acu' un miliard ca moralul
domnului Quabin sa nu aiba de suferit? Mai reveniti-va, domnilor...

Singura persoana ce are sanse sa recupereze bani de la Drumurile Nationale, este societatea de asigurari.

Si la noi sint o groaza de avocati, SI? Problema nu consta in avocati ci in faptul ca justitia (tribunale, judecatori, etc ) lucreaza dupa ureche.
In rest sint 100% de acord cu tine NightShift. Poate dupa 2 ani Quenall o sa aiba sansa ca procesul intradevar sa se judece ( dupa ce a platit avocatul pt fiecare infatisare, chiar daca cealalta parte nu sa prezentat sau tergiverseaza judecata ). Si foarte posibil ca judecatorul in fata caruia se va judeca cauza sa dea cistig de cauza celor de la Drumuri, fiindca in general cel care are compania de Drumuri este incuscrit cu seful politiei, cu primarul, cu judecatorul, etc puke.gif

Pt toti cei atit de increzatori in sistemul juridic, duceti-va intr-o sala de judecata sa vedeti cu adevarat cum sta treaba.
Quenall Quabin
Intre timp groapa a fost asfaltata...noroc ca am facut poze a doua zi dimineata la indemnul unui vecin(a trecut si el prin aceas chestie)..am proba de dosar....deci sunt sanse mari sa speram.
in zona nu erau deloc avertizare cum ca drumul e in lucru!!!
Drumul nu era in lucru(finantarea proiectului s-a terminat la finele lui 2006), groapa nu era avertizata , mi-a fost pusa viata in pericol....eu sunt optimist
yoproject
sa ne tii la curent! chiar sunt curios daca vei reusi sa invingi sistemu ohmy.gifK:
NightShift
Ce sa invinga?

Daca si-ar fi spart spoilerul lovind un caine sau ii aluneca roata pe o balega si-si proptea masina intr-un pom, pe cine mai dadea in judecata?
Toata lumea i-ar fi spus "bah, da' prost esti" sau "vai domne' ce ghinion". Dar asa ca a nimerit intr-o groapa deja incepe sa-i lucreze imaginatia.
Masina va reparata pe CASCO, deoarece despagubirea nu tine cont de vinovat, ci doar de dauna.

Or fi vinovati si cei de la Drumuri - nu zic, dar nici ei nu sunt mai prosti decat prevede constitutia. Au si ei avocati. Si inca destul de buni (probabil).
Acum ca s-a scos prevederea aia idioata cu "reducerea vitezei pana la evitarea oricarui pericol" le va fi mai dificil, dar tot il descalifica pe Quenall:
- Domne', ati condus regulamentar? Nu ati depasit cumva viteza legala? Puteti dovedi? Daca nu, ne pare rau... nu e vina noastra.
- Nu cumva ati fost sub influenta alcoolului, si de aceea nu ati observat groapa? Daca nu, puteti aduce cumva si niste dovezi?
- Sigur acolo ati spart baia de ulei? Nu altundeva? Nu era fisurata cumva deja de dinainte de eveniment?

Castig de cauza ... 30.000E ... no.gif greedy.gif
mst
pana la urma lucrurile trebuie sa se schimbe. nu mai trebuie sa existe oameni morti pe sosele, iar politistul sa incadreze simplu la 'neadaptarea vitezei la conditiile de drum'.
atunci cand drumul e perfect, ai voie sa circuli cu 100 la ora, nu exista nici un semn de drum in lucru si totusi iei o groapa, dai in pom, nu poti fi considerat vinovat.
normal ca atat timp cat nu ripostam si acceptam situatia, nimic nu o sa se schimbe. ce interes au sefii de la drumuri sa puna lucrurile la punct, cat timp indiferent ce se intampla, ei nu sunt sanctionati?

bafta!
NightShift
QUOTE(mst @ Feb 17 2007, 00:14) *
pana la urma lucrurile trebuie sa se schimbe.
ce interes au sefii de la drumuri sa puna lucrurile la punct, cat timp indiferent ce se intampla, ei nu sunt sanctionati?

Sunt de-acord: lucrurile trebuie sa se schimbe. Dar vorbim generalitati.

Referitor la cei de la drumuri: A spus cineva ca ei sunt vreo asociatie de binefacere?
Pentru sefii de-acolo totul e un simplu bizniss, iar starea drumurilor depinde exclusiv de sumele investite de statul Roman.
Tot asa cum nu doctorii trebuie sa finanteze medicamentele, nu profesorii sa se ocupe de zugravitul unei scoli,
tot asa si cei de la drumuri au doar o singura atributie: Trebuie doar sa execute o lucrare comandata si finantata de stat.

... dar ne abatem incet-incet de la subiect.
mst
cred ca nu ai inteles. nu ma refer numai la cei care executa o lucrare si gata, cineva este responsabil de drumul respectiv si trebuie sa semnalizeze gropile si sa se asigure ca nu pun viata nimanui in pericol.
Quenall Quabin
Cu sa calc pedala de acceleratie cand eram in localitate, era noapte , nu era iluminat public deloc in zona, ceata....,dar cum spuneam nu am ce pierde si acuma in martie trebuie sa ma duc la proces...cum spunea si NightShift o sa faca tot posibilul sa castige procesul,dar atata timp cat sunt cu dovada in mana, viata mi-a fost pusa in pericol !! de ce sa nu sper ....ma lupt cu morile de vant si pana la Haga daca e nevoie
Eu am mare noroc cu cativa localnici ...martori ca in zona au fost luate panourile cu drum in lucru.
forbs
Eu sunt pentru!
Atat timp cat nu deschidem procese de tip americanesc sa cerem daune morale situatia nu se va schimba, pana si in justitie exista cerere si oferta. Cazurile izolate, extrem de rare de astfel de procese deschise se rezolva tipic romanesc cum ne explica NightShift. Sunt cazuri rare, PR-ul lucreaza si chiar si fara asta, justitia nu se grabeste sa stabileasca un precedent. Cand numarul proceselor de daune morale va creste in nesimtire va apare si "precedentul" si acela o sa fie momentul zero si liber la daune morale si lucrari cu simt de raspundere.
Quenall Quabin
coolspeak.gif A fost super tare la proces, firma de constructii care am dat-o in judecata nu s-a prezentat la proces, a fost luata pe nepregatite, nu stiu care e motivul ,dar s-a amant pe luna mai...
H725
QUOTE(Quenall Quabin @ Mar 14 2007, 21:48) *
coolspeak.gif A fost super tare la proces, firma de constructii care am dat-o in judecata nu s-a prezentat la proces, a fost luata pe nepregatite, nu stiu care e motivul ,dar s-a amant pe luna mai...

....................................
Pauzele lungi și dese, cheia marilor succese

Justitia din RO functioneaza dupa principiul semnaturii tale: procesul se amina si amina si amina.......
NightShift
No? Cum evolueaza lucrurile, domnule Quenall?
Inca nu ti-a intrat miliardul in cont?

.... sau deja esti prin Caraibe? laugh.gif
romaximusro
QUOTE(NightShift @ Feb 17 2007, 00:49) [snapback]2461346[/snapback]
Ce sa invinga?

Daca si-ar fi spart spoilerul lovind un caine sau ii aluneca roata pe o balega si-si proptea masina intr-un pom, pe cine mai dadea in judecata?
Toata lumea i-ar fi spus "bah, da' prost esti" sau "vai domne' ce ghinion". Dar asa ca a nimerit intr-o groapa deja incepe sa-i lucreze imaginatia.
Masina va reparata pe CASCO, deoarece despagubirea nu tine cont de vinovat, ci doar de dauna.

Or fi vinovati si cei de la Drumuri - nu zic, dar nici ei nu sunt mai prosti decat prevede constitutia. Au si ei avocati. Si inca destul de buni (probabil).
Acum ca s-a scos prevederea aia idioata cu "reducerea vitezei pana la evitarea oricarui pericol" le va fi mai dificil, dar tot il descalifica pe Quenall:
- Domne', ati condus regulamentar? Nu ati depasit cumva viteza legala? Puteti dovedi? Daca nu, ne pare rau... nu e vina noastra.
- Nu cumva ati fost sub influenta alcoolului, si de aceea nu ati observat groapa? Daca nu, puteti aduce cumva si niste dovezi?
- Sigur acolo ati spart baia de ulei? Nu altundeva? Nu era fisurata cumva deja de dinainte de eveniment?

Castig de cauza ... 30.000E ... no.gif greedy.gif

acuzatiile astea trebuie sa le dovedeasca cel ce le aduce. pana atunci functioneaza prezumtia de nevinovatie
NightShift
Maximus, reciteste te rog.
Am spus ca masina va fi reparata pe CASCO, dar sa-si ia gandul de la alte despagubiri.
Cine are vreun dubiu, sa se uite ce-i scrie acolo in partea de sus a buletinului wink.gif

Auzi mah ... dauna morala daca iti spargi baia de ulei intr-o groapa. cigar.gif
Si io vreau despagubire: Mi-am dat alaltaieri din greseala cu ciocanul peste un deget. madanimated.gif
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.