imblanzitoruldelei
6th January 2007, 17:39
De curand am luat modelul x700 de la Samsung.
Ca prima impresie ,ecranul este SUPER , Mp3 playerul se aude bine , designul mi se pare peste concurenta la candybar.
Singurul impediment este ca radioul unui NOKIA 6101 este mai performant in semnal fata de X700 .
Eu l-am achizitionat pentru multimedia si am avut de ales intre :
- S.E. w300i
- Sagem my700x
- Nokia 5200
- Samsung x700
Astept parerile eventualilor posesori.
blacksun77
14th January 2007, 12:51
Sal! Vreau si eu sa mi-l iau, imi place foarte mult design-ul! Te rog frumos spune-mi si mie cum se aude in timpul convorbirii, cam cat tine bateria, cum e tastatura (am citit review-ul de pe gsmarena - le-a cazut o tasta) si orice alte detalii care le-ai mai descoperit!
Multumesc mult!
imblanzitoruldelei
15th January 2007, 00:58
Am mai avut un SAMSUNG inainte si pot sa spun ca calitatea sunetului este buna.
Acest model are optiunea de SUNET CLAR - aceiasi ca la D500.
Eu fac parte din grupul de utilizatori reali si iti spun ca bateria tine in jur de 3 zile DOAR vb la el , si mai putin daca asculti MP3 sau radio.
Faza cu tasta mi s-a parut cea mai penala rau.
Cum au dizlocat aia o tasta -nu imi imaginez--- cica in decursul testelor (ce teste se face la tastele de mobile incat sa cada una dintre ele , doar ei stiu)
In rest pot sa te indrum la review de pe mobile-review.com (cel mai serios site de testat telefoane)
Acum sincer iti spun am niste obiectii in legatura cu HANDS-FREE : se aude cam incet in casca convorbirea si e inutil butonul de pe fir.
In rest ce pot sa zic decat ca e un telefon in stilul SAMSUNG.
P.S. la cate persoane detin telu asta devenim exclusivisti
imblanzitoruldelei
22nd January 2007, 02:37
Am sa pun si aici cele mai importante coduri pt SAMSUNG , care fac viata mai ''frumoasa'':
*#8999*8378# activarea meniului secret
*2767*3855# reseteaza complet telefonul (repara tot ce ai stricat tu cu codul de mai sus)
Pt cei care au SAMSUNG si au probleme cu intarzierea ringtonului la apel am o rezolvare , testata si garantata.
Se introduce *#8999*8378#
Se apasa tasta 2 aferenta H/W TEST
Apoi se tasteaza 2 AUDIO
8 YAMAHA MEL VOL
1 NORMAL
si se introduc urmatoarele valori:
nivel 1=31
nivel 2=4
nivel 3=31
nivel 4=31
nivel 5=31
ATENTIE! inainte sa modificati ceva faceti backup la agenda mesaje sau ce mai aveti voi.
Cand faceti modificarile notati ce ati modificat astfel incat sa puteti reface la loc valorile.
Aceasta rezolvare este NUMAI pentru ringtonurile .MMF . Pentru Mp3 inca nu stiu cum.
imblanzitoruldelei
23rd January 2007, 11:31
Tin sa precizez ca acum se aude bine convorbirile in castile HANDSFREE.
Iar butonul de pe fir are rolul de a suna ultima persoana din call list.
imblanzitoruldelei
25th January 2007, 13:50
Ofer tuturor posesorilor de SAMSUNG X700 ghidul de instalare a jocurilor java pe telefon.
In felul acesta se duce mitul cum ca este un D500 in alta forma.
logatul
29th January 2007, 13:25
cam cat vb la tel daca te tine bateria doar 3 zile (inchis sau nu in timpul noptii ?)
imblanzitoruldelei
29th January 2007, 16:39
Eu cand vorbesc de acumulatori , ma refer strict la amperaj.
SAMSUNG X700 are acumulator de 900 mAh.
Acum aia 900 mAh te tine in functie de situatie si de folosinta 1-2-3 zile.
Eu am specificat ca l-am luat pentru partea multimedia a lui si design.
M-ai inteles gresit - am spus ca te tine in jur de 3 zile bateria daca nu folosesti nici o functie extra a lui ''DOAR'' sa vorbesti.
Eu nu fac parte din categoria persoanelor cu minute (ore) multe pe zi de convorbire.
blacksun77
29th January 2007, 17:26
Sal Imblanzitorule! Intr-adevar, cel mai bun reper in cazul acumulatorului este amperajul; mai ales daca ai mai avut de-a face cu un Samsung poti sa apreziezi cam cat o sa te tina acumulatorul daca stii amperajul. Mersi mult pentru post, cu ocazia asta mi-ai lamurit si mie o problema...ca pe unele site-uri aparea ca ar avea acumulator de 800 pe altele de 720 si altele de 900 mAh.
Azi ar trebui si eu sa intru in posesia unui exemplar si nu mai am rabdare!!! Imi place foarte mult telefonul! Sper sa nu fiu dezamagit!
Aaa...si inca o intrebare... Stiu pe cineva care are un D600 cu card de 512MB in el. Problema e ca atunci cand il conecteaza prin cablu la calculator, vede memoria telefonului dar nu vede cardul ca sa poata lua/pune fisiere pe el! A reusit doar cu un card reader! Nu mai stiu pe unde am citit ca la X700 nici nu trebuie instalat Samsung PC Suite si ca merge ca si Mass Storage (il vede ca drive separat). Poti sa-mi spui daca e asa?
O seara placuta!
imblanzitoruldelei
29th January 2007, 19:26
Mda , sper sa fi multumit de el si sti cum e - fiecare cu mobilul care i se potriveste.
Uite raspunsul tau la intrebare:
_ SAMSUNG X700 poate fi folosit ca MASS STORAGE cat si se poate folosii optiunea PICTURE BRIDGE
Ca sa folosesti optiunea MASS STORAGE te duci in SETARI -> SETARI TELEFON->SETARI USB->Alegi a 2 a varianta (MASS STORAGE)
In momentu acesta nu mai poti utiliza telu pentru ca el va fi vazut de PC ca un USB STICK si tot ce vei transfera se va transfera numai pe CARD .
ATENTIE !
Daca transferi melodii vezi ca numele melodiei sa nu depaseasca 25-30 (nu mai stiu exact) de caractere caci altfel nu le va mai recunoaste telefonul.
Mp3 playerul incarca liste cu numai 50 melodii.
E bine sa-ti partajezi cardul cu foldere ce nu depasesc 50 melodii si nu ai sa ai probleme.
blacksun77
30th January 2007, 00:32
Multumesc mult pentru raspuns! Abia astept sa imi vina si sa facem schimb de pareri! Din ce ai mai scris tu pe aici si ce-am mai citit pe net pare super telefonul! De-ar veni odata!
logatul
30th January 2007, 09:37
QUOTE(blacksun77 @ Jan 29 2007, 17:26)

Intr-adevar, cel mai bun reper in cazul acumulatorului este amperajul
Nu chiar. Pt ca un nokia 1112 are acc de 700 si il tine bateria 1 sapt fara probleme, daca nu vorbesti foarte mult. Insa, daca tel are ecran cu mii de culori, si functii ca mp3/4 player, radio, jocuri noi, autonomia scade simtitor.
am spus ca te tine in jur de 3 zile bateria daca nu folosesti nici o functie extra a lui ''DOAR'' sa vorbesti.
inseamna ca CODE
Stand-by Up to 450 h
Talk time Up to 7 h 30 min
specificate la gsmarena de catre producator e un mare bullshit.
imblanzitoruldelei
30th January 2007, 15:53
QUOTE(logatul @ Jan 30 2007, 09:37)

Nu chiar. Pt ca un nokia 1112 are acc de 700 si il tine bateria 1 sapt fara probleme, daca nu vorbesti foarte mult. Insa, daca tel are ecran cu mii de culori, si functii ca mp3/4 player, radio, jocuri noi, autonomia scade simtitor.
inseamna ca
CODE
Stand-by Up to 450 h
Talk time Up to 7 h 30 min
specificate la gsmarena de catre producator e un mare bullshit.
Omu' acum fiecare crede ce vrea .
Nu se supara nimeni daca ai NOKIA 1112 si tine bateria 1 saptamana sau NOKIA 6210i care este cel mai performant in domeniu.
Iti cumperi telefon pentru ce crezi tu ca ai nevoie .
Mi se pare ca si PHILIPS a scos un mobil XENIUM care are performante foarte bune.
In legatura cu ce specifica producatorii este alta mancare de peste fata de realitate.
bofteru
2nd February 2007, 00:08
QUOTE(imblanzitoruldelei @ Jan 6 2007, 17:39)

De curand am luat modelul x700 de la Samsung.
Ca prima impresie ,ecranul este SUPER , Mp3 playerul se aude bine , designul mi se pare peste concurenta la candybar.
Singurul impediment este ca radioul unui NOKIA 6101 este mai performant in semnal fata de X700 .
Eu l-am achizitionat pentru multimedia si am avut de ales intre :
- S.E. w300i
- Sagem my700x
- Nokia 5200
- Samsung x700
Astept parerile eventualilor posesori.
Sunt un posesor a acestui telefon.Il am de o luna.Mp3 playerul nu poate fi ascuns, sa asculti muzica si sa scrii sau sa citesti si un sms........nu se poate.Am un card de 512MB si merge f bine.......am auzit k merge si de 1 gb. Care e pretul unuia second?
blacksun77
5th February 2007, 22:16
Sal Imblanzitorule!
Mi-a venit si mie telefonul in sfarsit si sunt in extaz! E excelent telefonul, are un design mai mult decat reusit! Displayul face toti banii, player-ul este peste ce ma asteptam, iar volumul si claritatea din timpul convorbirii sunt mult peste orice alta firma din domeniu (este si motivul pentru care mi l-am luat, la SE W810 pe strada nu prea auzeam!). Singurul punct slab pare sa fie bateria (oricum deocamdata l-am incarcat doar o data si nu e relevant!).
Ceea ce ma incanta este ca e un telefon pe care nu-l vezi in fiecare zi pe strada, e deosebit!
Am gasit pe Emag card de 1 Gb la 50 RON! Aveti idee daca merge card de 1 Gb pe el?
imblanzitoruldelei
6th February 2007, 08:13
Merge card de 1 Giga.
Eu am de 512 si este ok!
Vezi ca iti trebuie MICROSD la card - sa nu cumva sa-l incurci cu MINISD.
geoh
8th February 2007, 20:36
Salutare!
E bun acest telefon, il am de 2 luni si sunt multumit.
Vreau sa instalez si eu aplicatia 'Cell track' ca aceea de pe telefoanele nokia. Am gasit-o pe net free, dar e .sis.
Are cineva aceasta aplicatie pentru Samsung sau ceva asemanator?
Merci!
imblanzitoruldelei
9th February 2007, 04:14
Vezi ca poti sa instalezi orice atat timp cat este .jar .jad
imblanzitoruldelei
9th February 2007, 07:46
vasilas_1
14th February 2007, 09:06
E asa de bun telu ca nu-l cumpara NIMENI(ma rog 4 amarati:vorba maidanezului BAse..).
CAt va tine(ore)in mod mp3?MAx. 4 parca.PAi JAFUL asta e telefon multimedia???
blacksun77
14th February 2007, 11:10
Dupa parerea mea calitatea unui telefon nu sta in durata de viata a bateriei atunci cand asculti muzica. Mai ales ca nu pentru asta l-am cumparat. Faptul ca nu-l cumpara foarte multa lume nu poate decat sa ma bucure, inseamna ca am un telefon deosebit!
Pana la urma e alegerea fiecaruia sa-si ia ce telefon vrea si nu stiu de ce de macina pe tine faptul ca noi avem X700 si suntem fericiti cu el! Nu te obliga nimeni sa postezi aici printre "amarati", iti poti exprima opiniile tale valoroase
la alte topicuri care au ca subiect telefoane mult mai interesante!
vasilas_1
14th February 2007, 13:38
Durata de viata a bateriei e un factor IMPORTANT.MAi ales cand Samsung il promoveaza ca tel.multimedia!
PS:vezi putin opiniile val.ale "imblinzitorului de purici"si vei intelege...
imblanzitoruldelei
16th February 2007, 00:13
QUOTE(vasilas_1 @ Feb 14 2007, 13:38)

Durata de viata a bateriei e un factor IMPORTANT.MAi ales cand Samsung il promoveaza ca tel.multimedia!
PS:vezi putin opiniile val.ale "imblinzitorului de purici"si vei intelege...
Vasile du-te si vinde SAJEMURI la fraieri ca aici este vorba de telefoane adevarate cu semnal dupa ce dai apel , cu suport tehnic in tara si fara latenta in meniu.
Ai specificat si tu aici pe thread la ce telefoane faci reclama (junghiuri)?
Spune la baieti ca promovezi masiv brandul SAGEM by FRANCE si il compari cu SAMSUNG by Korea.
Baiatule niciodata SAJEM nu va fi comparat cu SAMSUNG , chiar daca vi cu galuste dastea cu amperaj sau ce idiotenii iti mai trec prin cap.
Tu ai auzit de telefon BUSINESS ?
Nu cred - ai auzit doar de tentative de telefoane.
Ia raspunde si mie de ce pe forumurile mari de specialitate din Germania Franta Rusia nu se discuta despre SAJEM ?
Eu nu iti raspund , te las sa-ti dai seama singur.
vasilas_1
16th February 2007, 11:07
Esti complet dus...
Samsung este si Probabil)va fi intotdeauna cu un pas inainte.
Eu zic ca platesti o carcasa si putina calitate extra care un isi au rostul.
VEzi ca confunzi latenta de la 6-2 cu viteza de la 70sn.
uratudraqu
9th April 2007, 14:06
salutare cat suporta x700 la memorie ma refer 512 sau 1 giga?
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.