Yahoo Messenger pe Wap
Pagini: 1, 2

soxvirus

Stie careva daca exista vreo pagina de pe care sa poti accesa Yahoo Messenger de pe Wap? Nu program.
Pentru IRC am gasit.
Sato
wap.yahoo.com ai incercat?

soxvirus
da, este doar o pagina de news & stuff
rz
Yahoo Messenger, pe wap, este in meniul Wap Orange (la sectiunea Externe).
Sa inteleg ca nu esti pe Orange?
AirBoy
http://mm.yahoo.com/
George_Catean
oricum iti recomand wap.mopilot.com....inregistreaza-te....ii cel mai accesat sit de chat....si are si forum & chestii...
AirBoy
Sau daca ai telefon cu Java si GPRS Internet, incearca mobicq (www.mobicq.org)

soxvirus
Originally posted by rz
Yahoo Messenger, pe wap, este in meniul Wap Orange (la sectiunea Externe).
Sa inteleg ca nu esti pe Orange?

Thanx. Merge. Nu incercasem acolo. Sunt pe orange.
DANBV
http://ghiris.com/
George_Catean

nu stie nimeni un gateway de wap pentru zapp??..ce-i de la 400 il tin pentru ei ... devil.gif
FireEyes
http://mm.uk.yahoo.com
andrei_traznitu
eu cand intru dau la www.yahoo.com la messenger si ma conectez si merge f bine...mai prost cu sign out-ul raman on-line mai tot timpul....sper ca ai gprs ca altfel.....nu are rost sa intri pe wap pe messenger
FireEyes
eu am GPRS, Orange
Codename
Originally posted by soxvirus
Stie careva daca exista vreo pagina de pe care sa poti accesa Yahoo Messenger de pe Wap? Nu program.
Pentru IRC am gasit.

Unde ai gasit program pentru IRC? Pentru ce platforma ? Pe mine ma intereseaza pentru series 40. Stie cineva ?:help:
George_Catean
este o pagina wap de unde poti accesa IRC-ul...dar e foarte stresant sa scrii de pe mobil...poate in caz ca ai un ericsson si chatboard ca altfel ajungi cardiac...
Allex
Am observat o "ciudatenie" la Yahoo Messenger prin WAP (GPRS, Orange). Accesat din pagina Orange, nu merge, da o eroare. La fel si accesat direct de pe wap.yahoo.com. Merge insa fara probleme DUPA ce te loghezi la contul de e-mail de la Yahoo. Dupa ce selectezi messenger-ul, iti mai cere o data ID-ul si parola pentru Yahoo Messenger, dar merge, nu mai apare eroarea...
inginerum
si mie imi da 404 not found .. dar nu am incercat pana acum varianta asta.am sa vad mai tarziu
FireEyes
confirm inginerum

mie imi merge NUMAI folosind Yahoo UK.
DjAdi
Sau foloseste Yahoo Italia
StGermain
Eu folosesc ori wap.yahoo.com ori mobile.yahoo.com si cand ma pune sa selectez regiunea ori aleg Australia ori UK&Ireland, altfel imi da unele erori. Oricum, seara si in weekend merge greu de tot WAP-ul desi sunt prin GPRS, Orange. Probabil e solicitata tare reteaua si de asta.
inginerum
testat pe yahoo uk .. merge perfect numai ca interfata este alta fata de cea care era default prin linkul de la orange
serban_bogdan
Am abonament CONNEX si merge super Yahoo Messenger la adresa:

wap.yahoo.com

(se alege Yahoo UK)

Salutari si numai bine
IP-XCENTRIC
Mai mult sau mai putin Off-topic:-exista o tastatura universala pt astfel d utilizare?sau eventual pt siemens?
Goofy
De pe Connex exista si un link care te duce la yahoo fara sa mai tastezi adresa de yahoo: wap directory - portals - yahoo, eu m-am conectat la yahoo uk si a mers f bine
rev
Am gasit topic-ul cautand pe Google. Dar vad ca ultimul raspuns e destul de vechi...

De asta vreau sa va intreb: este cineva abonat la Orange careia sa-i mearga Yahoo! Messenger pe telefon? Eu daca vreau sa deschid wap.yahoo.com sta telefonul si sta si sta. Cei de la Connex nu au probleme, ei pot intra fara probleme deci cred ca e ceva de la Orange. Mentionez ca WAP-ul in rest imi merge.

Ceva smecherii? Sau nu merge si punct? sad.gif
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.