Un site simplu in flash

Profit zilnic

Am o rugaminte la cine ma poate ajuta. Am un website, care este la inceput de drum, iar designul sau este dezastruos. El l-am facut in 10-15 minute cu FrontPage, dar nu ma laud deloc cu el. Atasat acestui topic exista o imagine, pe care va rog sa o deschideti, si sa cititi in continuare.

As vrea ca website-ul meu sa fie o simpla pagina flash, de 800 x 600, de culoarea imaginii anexate. Nu vreau efecte complicate, ci doar sa pot modifica eu ulterior textul si tabelele care vor fi inserate in acel flash, si care se vor modifica zilnic. Plus ca as mai dori daca este posibil inserarea de trafic countere in acel document flash, sa nu le las sa "atarne" in html-ul alb de dedesupt.

Daca intuiti ce vreau sa spun, va voi spune si adresa website-ului, sa vedeti daca s-ar reusi asa ceva.

Click pentru a vizualiza atașamentul
crst_g
tre sa fie facut "ca-ntre prieteni" ? smile.gif

Profit zilnic
Daca se poate "ca intre prieteni" raman pe veci dator. Plus ca voi gasi eu o cale de a ma revansa, devreme ce acest website sunt sigur ca va fi destul de cunoscut peste cateva luni.

ps: mentionez ca deja am bannerul care vine pus pe pagina. Eu ce doresc concret este acel background (daca il pot numi asa) facut in flash, ca sa nu arate urat site-ul.
crst_g
cum poate deveni un site flash (ma refer la cele de o calitate direct proportionala cu pretul, in acest caz 0) foarte cunoscut...
Profit zilnic
In acest site va conta exclusiv continutul, insa nu vreau sa ma fac de rusine cu designul. De aceea am apelat aici. Un site flash mai simplu cred ca nici nu ar exista. Pur si simplu ar fi un dreptunghi de 800 x 600 in care ar fi inserata informatia. Daca cunoasteti aplicatia Anim-FX stiti ca si acolo se creea un fisier .swf alaturi de care statea "in spate" un .txt si de unde isi extragea informatia.

Numai ca mie mi-ar place ca in acel txt sa pot pune coduri cu tabele, calcule, etc, nu doar un text simplu.
djclocky
De ce vrei sa-l faci musai flash?
Profit zilnic
Nu vreau neaparat flash, insa as fi vrut sa fie o culoare mai "vie" nu ceva simplu. Si cred ca ar trebuie sa fie si ceva frame-uri, ca textul sa nu se lungeasca in jos.

Si un gif m-ar ajuta, insa culoarea lui sa fie placuta la ochi.

Purice`
Salut. Se duce de rapa aria asta death.gif
In legatura cu imaginea:
Daca am timp(iti voi spune) voi incerca sa te ajut eu.
Insa nu inteleg ce spui tu prin culoarea mai vie. Vrei cumva sa schimb culoarea background-ului ? sa pun alte culori dar sa ramana amplasarea aceeasi?

Ti-ai ales porecla ... smile.gif perfect!
oldshark
Te pot ajuta !! YM - baloo_xx
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.