xwh
4th January 2007, 17:45
am nevoie sa inchiriez o masina pentru o zi maxim doua in Lyon in luna Februarie 2007 , cred ca undeva pe 19-20 Feb 2007. m-am uitat pe net la ceva firme dar par cam mari preturile , chiar si cele economy gen renault twingo , citroen c2/c3 , opel corsa etc. pentru o zi ma costa minim 100 EURO , chiar si 130 EURO pe zi ceea ce mi se pare cam mult. vreau sa inchiriez de preferat din aeroportul Saint Exupery si sa plec apoi catre Geneva.
ceva solutii ? sa rezerv online ? sau gasesc mai ieftin la fata locului in aeroport ?
va astept cu sugestii
clicu
4th January 2007, 18:04
Din experiența mea la închirierile de mașini e ca și la biletele de avion - cu cât faci mai din timp rezervarea, cu atât e mai ieftin.
M-am uitat și eu pe site-ul EasyCar.fr, un Mondeo pe perioada aia e pe la 81 de euro, un Astra pe la 62 iar un Corsa pe la 52 de euro la aeroport în Lyon. Acuma mai e și faza că EasyCar sunt o firmă tip "budget", deci serviciile nu sunt prea grozave și în Anglia au limită de km la mașini, trebuie să plătești în plus kilometrii suplimentari. N-am timp să văd condițiile exacte pentru Franța. Eu am închiriat de 2 ori mașini de la ei în Anglia dar nu mi-au făcut o impresie grozavă la capitolul servicii, de obicei biroul de închirieri este într-o rulotă situată în parcare și o dată am așteptat vreo 20 de minute să vină angajatul care era ieșit cu ceva mașină. În rest n-au fost probleme, mașinile erau bune și noi, asigurarea acoperea tot, a doua oară am avut un geam lateral spart dar n-am plătit nici o penalizare pentru asta.
Baftă!
xwh
4th January 2007, 22:04
multumesc pentru site , ofertele par ok , atata ca mai sunt niste taxe ascunse...
driver information
Rental Age The Minimum rental age is 21 years depending on vehicle group
The Maximum rental age is 74 years depending on location chosen
For ALL young drivers aged 21-25, a charge of EUR 18.39 with a maximum of EUR 183.90 per rental day applies.
This is NOT included in the booking price and is paid locally by you
aceste taxe nu apar cand bagi numarul de card, ci doar daca dai "For more information on the following please click here"
oricum, pentru un Mondeo/Vectra e 155 EUR pe 2 zile + 19 EUR taxa de sofer sub 24 de ani , deci cam 174 euro.
daca mai aveti sfaturi va rog , inca am timp sa fac alegerea corecta
xwh
5th January 2007, 11:26
alte pareri ?
Phx'
5th January 2007, 11:32
Eu pt Paris am inchiriat de la www.europcar.fr convenabil.
xwh
5th January 2007, 13:20
mi se pare un pic cam scump la europcar pentru un grande punto , twingo nu-mi place sa trag de el , momentan easycar.fr sunt ok
Rates
Modify / Cancel
Shopping Cart
New Request
Invoice reprints
To guarantee the rate below please book now. Otherwise conditions and rates are subject to change.
Pick-up 20-02-2007 / 11h00 - LYON AIRPORT (SAINT EXUPERY) (LYST01)
Return 22-02-2007 / 11h00 - LYON AIRPORT (SAINT EXUPERY) (LYST01)
Duration: 2 day(s)
FIAT GRANDE PUNTO 1.3D 75CH 5P AC or similar
Total Price 212.00 EUR
This rate includes Unlimited kilometers
BBBull
15th January 2007, 05:50
Jupane, vrei ieftin da' te infigi la Mondeo, ca doar romani suntem...
xwh
15th January 2007, 16:09
jupane detin un bmw si un mondeo , la ce ai vrea sa ma arunc ? la chevrolet spark ?
pana la urma am schimbat destinatia, ajung direct in Geneva si inchiriez din aeroport dar din partea franceza , cu preturi frantuzesti
ca fapt divers, peugeot 307 , 3 zile , all included + nr nelimitat km , ~ 109 euro. asa mai zic si eu
cristane
15th January 2007, 17:29
Ca sa nu mai deschid alt topic despre inchirieri masini, intreb si eu tot aici: pentru Roma, din Fiumicino, aveti vreo recomandare? Trebuie inchiriat de pe net, din timp, sau se poate si direct de acolo? Multumesc.
xwh
15th January 2007, 19:50
ar fi:
www.budget.com
www.hertz-europe.com
www.avis.com
www.europcar.com
www.easycar.com
cam astea imi vin acuma imi minte pe care am cautat si eu
si parca mai erau www.alamo.com
se poate inchiria si la fata locului, dar pe net mai beneficiezi de un discount cateodata si ai mereu garantia ca tii masina ocupata pentru data cand ajungi , la fata locului nu stii niciodata ce gasesti liber. cu 4 zile inainte cred ca e de ajuns sa rezervi
moob elran
25th April 2007, 14:42
As vrea sa incerc MyAir spre Paris in iulie. Am inteles ca de la 1 Iunie vor incepe zborurile de pe Otopeni (Baneasa e in renovare pana in 31 iulie) spre Paris Charles de Gaulle (!) . Avand in vedere ca pretul e identic cu Budapesta - Beauvais , merita .
Ati zburat cu aceasta companie ? Cum sunt ? Gen Wizzair , sau gen BlueAir ?
Black Daniel
25th April 2007, 15:03
QUOTE(moob elran @ Apr 25 2007, 15:42) [snapback]2750599[/snapback]
Ati zburat cu aceasta companie ? Cum sunt ? Gen Wizzair , sau gen BlueAir ?
Scuza-mi intrebarea poate putin naiva, dar ce inseamna gen Wizzair sau gen BlueAir ? Cum e un gen si cum e celalalt ?
moob elran
25th April 2007, 16:06
Wizzair imi inspira ceva mai multa incredere pentru ca sunt mai punctuali . Poate am eu o imagine deformata vis-a-vis de BlueAir ....
Black Daniel
25th April 2007, 17:09
QUOTE(moob elran @ Apr 25 2007, 17:06) [snapback]2750877[/snapback]
Wizzair imi inspira ceva mai multa incredere pentru ca sunt mai punctuali . Poate am eu o imagine deformata vis-a-vis de BlueAir ....
OK, am inteles, multumesc. Deci Wizzair sunt mai "nemti", iar BlueAir mai "romani"
julie81
27th April 2007, 11:45
Nu neaparat, dar blue air practica tarife mari in comparatie cu alte companii low cost. wizzair are preturi mai accesibile, la fel ca si skyeurope sau ryanair.
moob elran
28th April 2007, 09:55
Am renuntat la aceasta idee , e mai complicat sa ajung de la Cluj la Bucuresti , apoi la Otopeni . Mai bine iau din Cluj un microbus care ma lasa in fata terminalului 1 din Budapesta . Unde mai pui ca varianta Budapesta e mai ieftina cu 25 de euro .
Ole , Wizzair ....
Pacat , aeroportul CDG e superb , merita vazut , dar e prea complicat .
Mihai Damianov
2nd May 2007, 00:12
Una din variantele de calatorie pentru cel mai mic tarif ar fi, pentru un weekend break sa zicem:
- plecarea pe 13 iulie/vineri (18:10 - 20:10)
- intoarcerea pe 16 iulie/luni (20:50 - 00:50)
€9.99 + €9.99 + TAXE ~ €120 / 400 Lei
Mai multe variante (daca nu va place sa calatoriti pe 13
), plus luna iunie, am adunat aici.
misto mod sa-ti faci reclama la blog nu ?
Mihai Damianov
2nd May 2007, 18:06
Well done, Sherlock. Chiar eu am scris mai sus "am adunat aici".
Mai bine zi-mi daca informatia nu e utila sau daca nu se potriveste in context.
Kids...
puteai foarte bine sa pui acel calcul postat in blogul tau AICI
sau poate o fi un backlink cine stie , whatever se pare ca esti prea slab sa-ti promovezi blogul
Mihai Damianov
3rd May 2007, 00:26
Grow up si fii on-topic.
pai as fi ontopic daca as avea de ce. nu cred ca avea nimeni nevoie de topicu asta
Mihai Damianov
3rd May 2007, 01:04
QUOTE(xwh @ May 3 2007, 01:30) [snapback]2780386[/snapback]
pai as fi ontopic daca as avea de ce. nu cred ca avea nimeni nevoie de topicu asta
... sau de raspunsurile tale plictisitoare
Jaguar Paw
3rd May 2007, 01:21
(i)eftin...
ar fi bun un itinerar cu tot cu costurile aferente
otopeni-paris (120 euro)
cat e biletu de metrou sau autobuz in paris?
cat e o cafea in paris?
cat costa intrarea in turn?
cat costa o vizita la luvru?
cat costa o noapte de cazare ?
Mihai Damianov
3rd May 2007, 03:58
Hm... o idee buna, cred ca ma voi ocupa de asta cat de curand 
Multumesc
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.