tony_roti
8th March 2005, 14:23
Am pus de ieri versiunea beta de la E-Boda. Ce pot sa va spun despre ea?
Intr-adevar a fost rezolvata problema cu tensiunea pe pinul 16 in standby. Probat si functioneaza. Aparatul comuta inapoi pe TV la apasarea butonului standby.
Altceva? Titrarea a fost coborata cat de mult posibil in asa fel incat nu mai este afisat volumul. Fontul mic de asemenea s-a mai lucrat la el si arata destul de dragut. E oleaca mai ingust parca si mult mai vizibil. Ruperea de rand se face tot cu cratima.
Cam asta. In rest n-am mai observat nimic deosebit.
Vroiam sa spun ca fontul e mai inalt si de aceea pare mai ingust, dar m-am grabit.
Mai astept si altii sa testeze si sa ne spuna si ei ce au observat.
Cam putin avand in vedere multitudinea doleantelor noastre de rezolvat si distanta mare dintre versiuni dar e bine ca cei de la E-Boda nu ne-au uitat.
dbarabas
8th March 2005, 15:47
QUOTE(E-Boda @ Mar 7 2005, 15:39)
In attach este o versiune beta a noului update valabil deocamdata numai pt VER310FE.
E-Boda
Normal ar fi sa apara FW pentru ambele versiuni, in acelasi timp.
Dan B.
geonrg
8th March 2005, 18:36
Asa este
trebuie sa apara ambele versiuni la e-boda sau noi cu versiunea standard suntem mai prosti oricum mii de multumiri lui MTZ si toti celor care aduc modificari.E-Boda ar trebuii sa va premieze substantial pt. ca a-ti convins pe multi sa-si cumpere aceste aparate inclusiv eu.
zuppy
10th March 2005, 16:45
ce sa apara, nu a zis omul ca e versiunea beta? deci nu a aparut nimic, e un fel de preview
dbarabas
11th March 2005, 07:43
QUOTE(zuppy @ Mar 10 2005, 16:45)
ce sa apara, nu a zis omul ca e versiunea beta? deci nu a aparut nimic, e un fel de preview

Ca sa intelegi: ....sa apara, inclusiv versiunile beta, pentru ambele....
tony_roti
11th March 2005, 09:20
Desi sunt posesor al versiunii cu 310FE, sunt de acord ca varianta beta trebuie sa apara pentru ambele versiuni. Cred ca problemele aparute sunt comune atat la varianta standard cat si la cea cu 310FE.
Fiind varianta beta inseamna ca au nevoie de testeri. Cu cat mai multi cu atat mai repede si mai bine pentru E-Boda si in final pentru noi, cu ajutorul nostru vor putea scoate versiuni de firmware mai bune.
Chiar nu a mai testat nimeni ultimul update? Oare sunt singurul posesor cu versiunea 310FE de pe acest forum? Nu cred. Eu am testat updateul si mi-am spus parerile mai sus pe acest forum dar poate mie mi-a scapat ceva. Banuiesc ceva legat de golirea bufferului pt. ca nu mai sacadeaza si nu mai trebuie sa inchid aparatul de la buton.
73437
11th March 2005, 09:55
Mie îmi pare rău că am decis să cumpăr acest aparat... Aveam mari dubii în utilitatea aparatului pentur mine, până la urmă l-am cumpărat, că era ceva mișto... Consider că am aruncat banii pe un lucru ce nu merita acei bani... Mă așteptam la un mai bun suport din partea celor de la e-boda, că doar cât e să stai să modifici un firmware (Mtz probabil știe)... în decursul a 8 luni de când am aparatul, modificări esențiale nu au adus cei de la e-boda (8 luni!!!)
Iar acum văd că apar tot felul de playere noi (exemplu concret Elite cu 3,1 milioane lei), care este cam la fel de bun, dacă nu mai bun decât eboda (asta dacă aplicăm modificările lui Mtz și pe acel player). Ăn tot acest timp, prețul la e-boda e în continuare mare, exagerat de mare.
Eu categoric aș merge pe o variantă mai ieftină decât pe e-boda dacă ar trebui să aleg acum. Anul trecut, singurele variante erau e-boda și philips. Atunci am ales varianta cea mai bună (eboda) dar imi pare rău că nu am mai așteptat...
Concluzie, pe banii pe care îi cer cei de la e-boda, ar trebui să ofere mai mult.
Prețurile lor nu sunt deloc mici, de exemplu și boxele home theatre le dau exagerat de scump. Oricum, bravo lor, în fond trebuie să maximizezi profitul dacă lucrezi în comerț, și din acest punct am toată stima pentru băieții (și/sau fetele) de la Rosal.
Mtz
11th March 2005, 13:00
. + I = i
enjoy,
Mtz
pirannia
11th March 2005, 16:20
sunt mai multe variabile care intra in pretz ( nu incerc sa iau aparare Eboda ):
1. unitatea optica care recunoaste cam orice jaf bagi in ea
2. iesirile (am vazut un thomson la 12M care avea 3 iesiri)
etc ...
73437
11th March 2005, 16:27
Elite la 3,1 milioane are tot ce are și eboda... o singura problemă de proiectare există însă... nu merge simultan și scart și vga
Iar ca unitate optică, e un sony sau ce o fi... așa cum la cd-roame poți băga orice jaf la început, la fel e și cu unitățile optice din e-boda sau alte playere.. să vedem după un an două...
și oricum deja s-au plâns unii de faptul că unele cd-uri și dvd-uri nu a citit eboda.
bogdi
11th March 2005, 18:49
QUOTE(73437 @ Mar 11 2005, 16:27)
Elite la 3,1 milioane are tot ce are și eboda... o singura problemă de proiectare există însă... nu merge simultan și scart și vga
Iar ca unitate optică, e un sony sau ce o fi... așa cum la cd-roame poți băga orice jaf la început, la fel e și cu unitățile optice din e-boda sau alte playere.. să vedem după un an două...
și oricum deja s-au plâns unii de faptul că unele cd-uri și dvd-uri nu a citit eboda.
E-boda chiar citeste orice dvd. A citit chiar si dvd-uri scrise de Plextor Px 708-A pe care acesta nu le mai citea.
Nici chiar Kiss - urile echipate cu procesor Sigma, care au cu totul alte preturi nu redau fara sacadari orice divx, deci nu exista nici un player net superior.
Sigur ca sufera de probleme caracteristice produselor romanesti + chinezarii = calitate de fabricatie, senzatie de ieftin si slab finisat, telecomanda sub orice critica, suport destul de slab.
Mentionez ca al meu e varianta standard din sept 2004 si inca mai functioneaza, sa vedem cat timp!
razvan71
11th March 2005, 20:02
Am aflat ca varianta uploadata de cei de la eboda de fapt nu e de la eboda si inca prefer sa nu o pun.
Paul_l
11th March 2005, 20:16
QUOTE(razvan71 @ Mar 11 2005, 20:02)
Am aflat ca varianta uploadata de cei de la eboda de fapt nu e de la eboda si inca prefer sa nu o pun.
Vrei sa detaliezi putin ! E-boda nu e e-boda.
Iar in privinta pretului si dinamicii preturilor la produse electronice nu trebue sa vedem respectivele produse ca pe o investitie. Sunt produse de consum rapid. Ex camera digitala pe care am luat-o in august anul trecut costa acum 60% din cit am dat pe ea atunci. E-boda inca tine pretul sus pe ce se bazeaza ?
tony_roti
12th March 2005, 12:44
QUOTE(razvan71 @ Mar 11 2005, 20:02)
Adica cum preferi sa nu o spui? Nu va inteleg oameni buni ce e cu secretismele astea. Daca ai ceva de spus pe acest forum spune-o tare si clar ca sa afle toata lumea.
Eu chiar am pus varianta care zici tu ca nu-i de la E-boda pe aparatul meu si de atunci au incetat sacadarile si blocajele la filme.
starsoft
12th March 2005, 14:20
QUOTE(tony_roti @ Mar 12 2005, 12:44)
Adica cum preferi sa nu o spui? Nu va inteleg oameni buni ce e cu secretismele astea. Daca ai ceva de spus pe acest forum spune-o tare si clar ca sa afle toata lumea.
Eu chiar am pus varianta care zici tu ca nu-i de la E-boda pe aparatul meu si de atunci au incetat sacadarile si blocajele la filme.
Poate ai citit gresit. Era vb de a o "pune" nu "spune".
Mtz
12th March 2005, 15:18
Firmware pus de userul E-Boda este de la E-Boda. Am verificat eu asta.
enjoy,
Mtz
Paul_l
12th March 2005, 22:49
QUOTE(Mtz @ Mar 12 2005, 15:18)
Firmware pus de userul E-Boda este de la E-Boda. Am verificat eu asta.
Poti face un review? Afiseaza nume lungi la fisiere ? Afiseaza numele subtitrarii ? Pe scurt fata de mtz v9 vine cu ceva in plus sau minus ? Chiar nu mai apar sacadari ?
Mtz
13th March 2005, 08:59
Incercati si un reset to default settings care este ultima optiune de la meniul Preferences. Opriti apoi aparatul din buton timp de 30 de secunde.
enjoy,
Mtz
Eugen1968
13th March 2005, 12:54
QUOTE(Mtz @ Mar 13 2005, 08:59)
Incercati si un reset to default settings care este ultima optiune de la meniul Preferences. Opriti apoi aparatul din buton timp de 30 de secunde.
Si dupa restart face la fel.

Deci ultima posibilitate este sa-l duc la service ??????????????????
Mtz
13th March 2005, 13:09
Du-te la service.
Bafta!
enjoy,
Mtz
catalin1paul
14th March 2005, 08:08
@ Mtz Salut...
Pe cand un apdate si pentru versiunea (care nu afiseaza nimic pe ecran) standard similar cu V9FE?
Multumesc anticipat
tony_roti
14th March 2005, 09:31
QUOTE(Paul_l @ Mar 12 2005, 22:49)
Poti face un review? Afiseaza nume lungi la fisiere ? Afiseaza numele subtitrarii ? Pe scurt fata de mtz v9 vine cu ceva in plus sau minus ? Chiar nu mai apar sacadari ?
Nu afiseaza nume lungi. Nu afiseaza numele subtitrarii. Fata de v9 MTZ are multe minusuri. Fontul mic pentru divx a fost putin modificat (e mai ingust si mai inalt - vizibilitate mai buna), a fost coborat la limita de jos a ecranului astfel incat subtitrarea apare pe bordura neagra.
Sacadari mai apar dar cand se intampla, inchid aparatul de la buton cateva secunde iar dupa asta functioneaza fara sacadari.
Nu fac o comparatie cu V9 MTZ ci cu penultimul update de la E-Boda. Astea sunt noutatile fata de penultimul update de la E-Boda.
Atat am observat.
PS: Cel putin la mine au incetat blocajele care apareau la sfarsitul unor filme, exact in acelasi loc. Am revizualizat filmele care se blocau la sfarsit si nu se mai blocheaza.
coco
14th March 2005, 12:30
Salut, sunt si eu ca voi toti dealtfel un detinator al DivX player-ului E-Boda. Citesc de mai mult timp acest forum, precum si altele similare ca subiect, si nu am vazut nicaieri o explicatie a faptului ca acest player nu incarca subtitrarile la mpeg-uri. Intreb si eu: se poate face ceva in legatura cu acest lucru? A, si inca o chestiune: in update-urile de fw se pot introduce si codecuri noi? Multumesc anticipat pentru un eventual raspuns...
cata73
14th March 2005, 12:51
QUOTE(coco @ Mar 14 2005, 12:30)
in update-urile de fw se pot introduce si codecuri noi?
am inteles ca playerele sunt compatibile cu viitorul codec divx 6 (care va fi lansat in cateva saptamani), dar nu stiu daca cu update sau nu...
ce ziceti?
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.