73437
4th March 2005, 14:04
Păi e oarecum off-topic... atat, sau nu? și ce te revolți așa? Dacă vrei să mulțumești există PM adică Personal Message...
GrimRipper
4th March 2005, 14:17
QUOTE(73437 @ Mar 4 2005, 14:04)
Păi e oarecum off-topic... atat, sau nu? și ce te revolți așa? Dacă vrei să mulțumești există PM adică Personal Message...
Ii multumesc cum vreau eu....nu trebuie nimeni sa-mi spuna cum. Daca eu sau noi am simtit nevoia sa-i multumim public...asta am facut....si avand in vedere cata munca benevola a prestat omu'...cred ca merita din plin aprecierile noastre.
tony_roti
4th March 2005, 15:37
Nu va mai certati degeaba ca poate omul (ma refer la MTZ) a fost cooptat de cei de la Rosal Electronics. Si atunci, ar trebui sa vedem un upgrade de firmware oficial in curand. Ar fi frumos dar nu prea cred.
danilo
4th March 2005, 15:47
Desi nu-mi foloseste inca Multam si io in numele comunitatii
Acum m-ai convins cu utimul update la E-boda sa-mi iau player cu mt1389 in loc de ESS
10xxx....Mtz si zildan
insanemind
4th March 2005, 18:51
THNX Mtz pentru toata munca depusa.
AcerMate
4th March 2005, 21:22
GATA! Dupa multe suspiciuni am facut si eu pt prima data upgrade. Am urmat toate instructiunile de pe www.e-boda.ro si am bagat V9 a lui Mtz. Rezultatul? BETON.
Bravo!!!
PS La mine nu s-a mai inchis sertarul dupa upgrade si imaginea de fundal s-a schimbat cu cea a lui Mtz. Am asteptat vreo 5 minute dupa care am inchis de la buton. La restart era totul OK. Am facut niste probe cu filme vazute deja si totul e OK cu modificarile de soft mentionate.
AcerMate
4th March 2005, 21:44
aurafas
5th March 2005, 20:02
Am pus și eu ultima versiune a lui Mtz. Am avut ceva emoții, că a durat cam mult până s-a închis "tăvița", dar a fost OK. Super, maestre. Ămi place la nebunie faptul că văd fișierul de subtitrare, iar poza de background e și ea super, mai sobră.
Well done, man ! Mii de mulțumiri pentru munca depusă.
Sper că măcar mulțumirile noastre să te răsplătească în vreun fel.
Wazowski
6th March 2005, 12:54
Bladhaund, pe cand si unde un FW nou pentru versiunea standard. Bineanteles, cu facilitatile de la v9_mtz! Ro-555x de pe yahoo a disparut.
Paul_l
6th March 2005, 16:28
QUOTE(picieri @ Mar 2 2005, 02:20)
Deci problema cu revenirea imaginii la TV este rezolvata. Nu trebuie desfacut playerul numai daca vrei, este mai usor
si mai elegant inauntru dar asta duce la pierderea garantiei. Eu lam construit si la mine functioneaza perfect.
Cine vrea poate sa incerce, sper sa functioneze si la voi. Mentionez ca eu nu am probleme cu comutatul de la 4:3 la 16:9.
Am gasit si eu timp de experimente si imi merge schema lui picieri perfect cu modificari nesemnificative. Nu modifica cu nimic comportamentul comutarii 4:3 / 16:9 care oricum era cam ciudat si aleator. Cred ca treaba este din alimentare dupa cum zice si picieri.
@MTZ multumiri pentru tot ce ai facut si pentru bunavoinata de a-ti impartasi munca intr-un mod altruist. As vrea sa te bucure multumirile noastre si macar asa sa te recompensam putin .
sdobre
6th March 2005, 19:47
Mai oameni buni ce a facut MTZ arata excelent, dar voi (cei care ati pus MTZ v.8 - v.9) chiar nu aveti nici o problema cu playerul ?
Eu am, mai multe :
*DVD
1. La subtitrare se vad niste manjeli in partea de jos, parca este urmatorul rand.
2. La unele filme, cam pe la jumatate uita sa mai afiseza subtitrarea.
3. Uneori sare cateva secunde (daca dau inapoi si reiau secventa respectiva merge normal)
*MP3
Erori de citire care produc zgomotele specifice.
*DivX
1. Imagine sacadata si macroblocuri.
2. Daca derulez cu viteza mai mare, la revenirea pe play se blocheaza.
Mai are cineva problemele astea sau mi s-a stricat mie playerul dupa upgrade?
P.S. Mentionez ca mergea perfect cu firmware original. Acum am pus v.5 varianta cu cele mai putine probleme.
GOR
6th March 2005, 20:10
*DVD
1. Am avut si eu astfel de "linii" rupte din subtitrare, insa cred ca asa erau - nu am dat inapoi sa verific, insa data viitoare o sa fiu mai atent.
2. nu am patit-o!
3. nu s-a intamplat nici asta...
*MP3
Da, eu am problema asta, insa se intampla destul de rar si sunt niste erori pe sunet scurte ~ 0.2s
*DivX
1. Treaba cu DivX-urile e discutabila - in general mi-au mers bine.
2. Se blocheaza de tot?! Si la mine se blocheaza pentru 1s (probabil pentru resincronizare A/V) insa apoi merge bine.
Paul_l
6th March 2005, 23:33
QUOTE(GOR @ Mar 6 2005, 20:10)
*DVD
1. Am avut si eu astfel de "linii" rupte din subtitrare, insa cred ca asa erau - nu am dat inapoi sa verific, insa data viitoare o sa fiu mai atent.
2. nu am patit-o!
3. nu s-a intamplat nici asta...
*MP3
Da, eu am problema asta, insa se intampla destul de rar si sunt niste erori pe sunet scurte ~ 0.2s
*DivX
1. Treaba cu DivX-urile e discutabila - in general mi-au mers bine.
2. Se blocheaza de tot?! Si la mine se blocheaza pentru 1s (probabil pentru resincronizare A/V) insa apoi merge bine.
Pentru DVD -uri la mine nici o problema.
La MP3 mai apar si la mine click-uri pe unele setari de prologic II si/sau prelucrari 3d. Fara prea multe prelucrari se aud bine.
La DivX pare sa mearga corect. Parca la unele filme a crescut granulatia pe fundaluri dar poate fi ceva subiectiv.
Toate testele facute cu V9 mtz.
AcerMate
7th March 2005, 10:21
La mine cu V9:
* DVD
nu folosesc. am mai vazut niste DVD-uri la un amic dar nu erau originale. cred ca erau facute din divx-uri.
* MP3
nici o problema
* DivX
citeodata mai apar citeva secunde niste monoblocuri, chestie care se intimpla si daca pun filmul pe PC. Mentionez ca folosesc doar DVD+RW 4x Traxdata pe care le trag (si retrag). Sacadari am doar la filmele cu packed bistream pe care le scot cu MPEGModifier.
E-Boda
7th March 2005, 15:39
In attach este o versiune beta a noului update valabil deocamdata numai pt VER310FE.
Intarzierea se datoreaza bug-urilor de care ne lovim impreuna.
Lucram in continuare pt implementarea celor mai cerute dintre noile functii.
S-a rezolvat problema cu tensiunea care ramanea pe PIN-ul 16 in StandBy.
E-Boda multumeste inca o data tuturor pt sprijin.
Succes,
E-Boda
Mtz
7th March 2005, 15:55
Eu cel putin astept suport Packed Bistream pentru ca am vazut ca este posibil la alte playere.
V10_Mtz va fi numai pe un firmware care suporta cel putin Packed Bistream.
Din partea mea, cine vrea sa modifice ceea ce este modificat deja, este liber sa o faca.
enjoy,
Mtz
PS: welcome back E-Boda.
Poate macar o data la doua saptamani ne mai tii si pe noi la curent cu planurile voastre in ceea ce priveste dezvoltarea firmware-ului.
AcerMate
7th March 2005, 16:59
Poate cineva sa spuna ce e nou in aceasta ultima versiune?
GOR
7th March 2005, 18:00
Da!, un fel de "What's new"!
catalin1paul
8th March 2005, 08:10
QUOTE(E-Boda @ Mar 7 2005, 15:39)
In attach este o versiune beta a noului update valabil deocamdata numai pt VER310FE.
Intarzierea se datoreaza bug-urilor de care ne lovim impreuna.
Lucram in continuare pt implementarea celor mai cerute dintre noile functii.
S-a rezolvat problema cu tensiunea care ramanea pe PIN-ul 16 in StandBy.
E-Boda multumeste inca o data tuturor pt sprijin.
Succes,
E-boda bine ai revenit printre cei vi...
Pe cand un nou apdate si pt versiunea standard care sa contina si modificarile din versiunea V9FE de la Mtz
Fane
8th March 2005, 09:29
QUOTE(sdobre @ Mar 6 2005, 19:47)
 DVD
 2. La unele filme, cam pe la jumatate uita sa mai afiseza subtitrarea.
patit si eu problema, trimis mail la e-boda si raspuns ca e cunoscuta problema si se lucreaza la remedierea ei. asa ca o sa asteptam impreuna.
razvan71
8th March 2005, 10:36
Sunt nou pe aici da am player E-Boda mai demult! Multam Mtz ptr firmware
.Nimic de reprosat ptr toate versiunile, inclusiv a 9 a.Intrebare: A testat cineva varianta beta a celor de la Rosal?Aduce ceva imbunatatiri sau raminem cu varianta nr.9 a lu Mtz?
aurafas
8th March 2005, 10:45
Oare de ce nu au pus acea noua versiune si pe site-ul E-Boda ? (ce intrebari imi pun si eu...)
73437
8th March 2005, 10:56
Pentru că e beta
și poate vor beta testeri
Puteu totuși să includă în post detalii despre ce aduce nou firmware-ul lor...
aurafas
8th March 2005, 13:26
QUOTE(73437 @ Mar 8 2005, 10:56)
Pentru că e beta

și poate vor beta testeri

Aham... uite la asta nu m-am gandit. Multam de iluminare
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.