Am pus in player versiunea oficiala de la E-Boda, nu cea trimisa prin e-mail (din cauza mizeriilor din font), si playerul a functionat perfect de data asta, fara sacadari, toata sambata. Cum am vazut asta, am pus din nou versiunea E-Boda555_Ver.310FE-V7_Mtz, si playerul functioneaza perfect, fara sacadari. De data asta am rescris CD-ul cu verificare. Cred ca updateul s-a facut cu succes. Repet, playerul nu mai sacadeaza si merge cursiv si la DivX si la XviD. Cred ca s-a speriat ca l-am amenintat cu service-ul si ia revenit mintea in memorie.
PS: In schimb, indiferent de versiunea de firmware (MTZ sau oficiala), se blocheaza urat la cateva filme, care devin din ce in ce mai multe. Filmul merge cursiv iar apoi blocajul apare cu 2, 3 sau 4 minute inainte de finalul filmului, cand ar trebui sa apara scrisul cu distributia. Ecranul se transforma in albastru cu alb, plin de pixeli si ingheata asa. Nu mai iese din starea asta decat cu power off.
Credeam ca blocajul apare numai la filme XviD dar ieri s-a intamplat si la un film DivX 3 Low Motion.
Deci: blocaje la aceleasi filme, exact in acelasi loc. A patit cineva asta? E o problema cu filmele?
Filme la care apar blocaje (pe PC merg perfect):
- Spiderman 2002 (XviD), varianta pe 2 cd-uri (ambele se blocheaza);
- Runaway Jury (XviD), 2 cd-uri (ambele se blocheaza);
- Exit wounds (XviD), 1 CD;
- The Sixth Sense (DivX 3 Low Motion), 1 CD;
- Si cine mai stie cate din cele aproape 400 de filme pe care le detin
Rog daca a mai patit cineva asta sa-mi confirme ca sa stiu solutia. Cred ca tot service-ul pana la urma.