blueman07
21st May 2008, 12:16
QUOTE (cataiff @ May 21 2008, 10:33)

Si care e problema ?
Ca are 15 mufe la spate sau ca face pauza de 5 secunde intre piese?
Cum ar trebui sa fie ca sa fie corect??

)
Pai normal ca problema e ca face pauza
Ia un CD original si ripuieste-l in mp3. Foloseste un program care iti permite sa scoti "linistea" de la finalul pieselor. In engleza parca era ceva de genul "remove silence from the audio end".
Sau incarca um mp3 in programul mp3directcut si taie piesa de unde nu se mai aude nimic. Dupa aceea fa niste probe cu piese taiate pe final. Vezi daca pauza este tot de 5 secunde sau cat ti se pare tie.
In atasament ai un screenshot din mp3directcut. Incepand de acolo de unde se afla dunga galbena intrerupta, practic nu se mai aude nimic. Acea dunga este la 3.37.60. Piesa dureaza 3.41.34. Deci este o diferenta de aproape 4 secunde in care practic nu auzi nimic.
Click pentru a vizualiza atașamentul
Cand asculti mp3, te poti uita la acel Vumetru/Egalizator sau cum i-o zice din filebrowser si vezi cat dureaza de cand nu se mai misca nicio linie pana cand incepe noua piesa.
enjoy,
Mtz
blueman07
21st May 2008, 13:49
Am incercat cu acelasi CD, la magazin, pe vreo 3 playere. Am urmarit si eu, asa cum spui si tu, acel "vumetru"(spikes). Ideea e ca se opreste tot si timerul si vumetrul si sta asa cel putin vreo 3 secunde pana trece la urmatoarea piesa. Am testat si un philips si la acela mp3-urile merg unul dupa altul fara pauza, "curgator". Problema e ca philipsul nu are functia "program" care ma intereseaza. Am testat de asemeni si 555plus si la asta sta cam vreo secunda.
vladi_ivans
21st May 2008, 18:44
QUOTE (blueman07 @ May 21 2008, 14:49)

Am incercat cu acelasi CD, la magazin, pe vreo 3 playere. Am urmarit si eu, asa cum spui si tu, acel "vumetru"(spikes). Ideea e ca se opreste tot si timerul si vumetrul si sta asa cel putin vreo 3 secunde pana trece la urmatoarea piesa. Am testat si un philips si la acela mp3-urile merg unul dupa altul fara pauza, "curgator". Problema e ca philipsul nu are functia "program" care ma intereseaza. Am testat de asemeni si 555plus si la asta sta cam vreo secunda.
afirmativ
blueman07
21st May 2008, 20:05
Problema cred eu e din soft caci daca dau next se duce imediat. La fel si daca ma duc cu sagetile si dau enter pe urmatoarea melodie.
E Boda DVX555 HD-313 V16 Mtz
Nou fata de V15.
- in meniul Preferences a aparut o optiune noua: aceea de a incarca subtitrari chiar daca numele acestora este diferit de al filmului. Puteti avea mai multe filme si subtitrari in acelasi folder. Daca ati ales optiunea de a incarca toate subtitrarile, apasand tasta de Subtitles de pe telecomanda la un moment dat veti ajunge la subtitrarea dorita. Numarul maxim de subtitrari incarcate este 10. Setarea recomandata este si cea default (OrAll/OrTot)
- sunt recunoscute si afisate pe ecran informatiile despre subtitrarile si audio in limba romana cand apasati butonul de Subtitle/Language de pe telecomanda. Atat in modul DVD cat si subtitrare externa, daca inainte de extensie aveti .ro. Exemplu: Film.ro.srt.
Am observat o optiune interesanta la HD 313-R:
Un fel de programare (PlayList) se face si in modul fisiere (MP3, jpg, fisiere video) atunci cand se folosesc butoanele: Program, Angle (pentru adaugare/stergere in/din PlayList) si eventual Display.
Va puteti programa fisierele pe care doriti sa le ascultati/vedeti in cazul in care doriti pe numai anumite dintre ele si intr-o anumita ordine. Am pus si mesaje mai explicite pentru acest mod de creare si ascultare a unui playlist.
Tot la 313-R am mai rectificat meniul.
HD 313-E suporta in plus fata de HD 313-R DivX Media Format (DMF) adica filme .divx cu meniu si fisiere MP4 (Nero Digital).
Firmware este AICI.
enjoy,
Mtz
vladi_ivans
22nd May 2008, 22:30
V15 e link la V16, deci asta e V17: nu inteleg?
E V16 pentru ca si numele fisierelor zip sunt tot cu V16.
enjoy,
Mtz
vladi_ivans
23rd May 2008, 10:31
QUOTE (Mtz @ May 22 2008, 22:36)

E V16 pentru ca si numele fisierelor zip sunt tot cu V16.
enjoy,
Mtz
Scuze, am uitat ca ai si puterea unui moderator. Multumim de update!
------------
HD-313-R:
intr-un firmware viitor:
*poti face un scroll pentru denumirea fisierelor prea lungi ca sa incapa pe tot ecranul? Ca la winamp cand ruleaza un fisier, la taskbar e intr-un continuu scroll. Acum: deseori, sunt prea lungi si le taie extensia si nu numai.
*la file browser, daca crezi si tu, n-ar fi mai bine daca ar fi aratate toate fisierele dintr-un disc, chiar daca nu le suporta pe toate. Iar cele pe care nu le ruleaza sa fie colorate in alta culoare, dar macar sa stim ca sunt pe cd, nu sa dispara pur si simplu.
Multumesc!
Nu pot face asa ceva. Eu cred ca 44 de caractere in filebrowser sunt indeajuns. Cum era cu 14?
Si asa pentru HD-313 am facut mai mult decat mi-am propus. Interesul nu este mare. Sunt aproximativ 15 downloaduri pana acum. Aveti ceea ce trebuie unui player divx: subtitrari ca lumea si posibilitatea de a incarca si subtitrari cu nume diferit. Si multe alte chestii.
enjoy,
Mtz
vladi_ivans
23rd May 2008, 14:15
Imi cer scuze de insistenta, dar am o mare problema cu DVD-urile originale. Ieri am pus HD-313-R V16 MTZ: toate bune si frumoase pana la subtitrarea dvd-urilor originale. Am incercat cu mai multe. Atunci cand filmul (de pe dvd) ruleaza si apare subtitrarea, imaginea face purici si incepe sa trepideze. Daca pun fara subtitrare filmul ruleaza fara probleme. Astept o parere! Imi cer scuze, multumesc!
andreic
23rd May 2008, 17:10
QUOTE (vladi_ivans @ May 23 2008, 14:15)

Atunci cand filmul (de pe dvd) ruleaza si apare subtitrarea, imaginea face purici si incepe sa trepideze.
Ce tv folosesti ?
vladi, vezi ca am facut o modificare pentru 313-R. Numele este tot V16. Downloadeaza din nou arhiva zip, fa-i update din nou la player si spune-mi daca mai ai problemele cu subtitrarile de DVD-uri.
enjoy,
Mtz
andreic
23rd May 2008, 20:49
QUOTE (Mtz @ May 23 2008, 19:07)

vladi, vezi ca am facut o modificare pentru 313-R.
Ai modificat culoarea sa nu fie max ?
Nu e vorba de culoare. La v16 este un cod in plus pentru a incarca orice subtitrare. Am pus codul in alta parte.
enjoy,
Mtz
vladi_ivans
23rd May 2008, 21:12
QUOTE (Mtz @ May 23 2008, 20:07)

vladi, vezi ca am facut o modificare pentru 313-R. Numele este tot V16. Downloadeaza din nou arhiva zip, fa-i update din nou la player si spune-mi daca mai ai problemele cu subtitrarile de DVD-uri.
enjoy,
Mtz
Rezolvat, multumesc pentru efortul depus! Multumesc! Merge fara probleme!
t0mi
30th May 2008, 15:28
QUOTE (vladi_ivans @ May 23 2008, 22:12)

Rezolvat, multumesc pentru efortul depus! Multumesc! Merge fara probleme!

Aceeași problemă am avut-o și eu. Am instalat ultima versiune și într-adevăr merge fără probleme.
Mulțumesc Mtz, dau o bere
svenache
5th June 2008, 19:06
Mi-am instalat ultimul firmware Mtz pentru Eboda Hit 89-E.
Mii de multumiri Mtz si sanatate.
Tine-o tot asa.
vastangiul
6th June 2008, 17:51
Super. Am facut update la HIT-89 E de la firmwareu dupa siteu e-boda la v.19 si e o diferenta de la cer la pamant
Imi afiseaza toata melodia, nu mi se mai blocheaza dvdu dak butonez prea rpd telecomanda, plus ca imaginea de fundal era chiar stresanta.
DVDul meu e altul acum.
Tine`o tot asa MTZ! thanks
T3quila
7th June 2008, 13:34
Salutare,
imi poate spune cineva, pls, daca exista posibilitatea de a se reveni la varianta anterioar de soft (stergerea ultimului update)?
Am descarcat si instalat de pe e-boda.ro update pentru versiunea "fara cod" pe un "VER310FE" si acum nu-mi mai citeste niciun disc...
ecou
7th June 2008, 18:31
QUOTE (T3quila @ Jun 7 2008, 14:34)

Salutare,
imi poate spune cineva, pls, daca exista posibilitatea de a se reveni la varianta anterioar de soft (stergerea ultimului update)?
Am descarcat si instalat de pe e-boda.ro update pentru versiunea "fara cod" pe un "VER310FE" si acum nu-mi mai citeste niciun disc...

Doar prin aplicarea unui nou firmware, corect de data asta, ti se poate rezolva problema. insa fie la service, fie folosind instructiunile de resoftare ale lui MTZ (cablu de date etc)
T3quila
9th June 2008, 13:19
of.. asta n-ar fi o problema, numai ca nu gasesc intructiunile respective. nu stiu care sunt pasii...
coaca
10th June 2008, 15:16
Sal.Am un DVD Player Eboda 555x si in modul NTSC sacadeaza, iar in modul PAL si MULTI mananca din imagine fata de modul NTSC.Aveti idee cum pot rezolva?
Merci mult
vladi_ivans
12th June 2008, 20:06
Imi mai puteti spune va rog care este codul pentru meniul acela ascuns unde arata versiunea firmware-ului? Nu-l pot gasi in atatea pagini! Multumesc.
florian_cj
13th June 2008, 15:23
QUOTE (vladi_ivans @ Jun 12 2008, 20:06)

Imi mai puteti spune va rog care este codul pentru meniul acela ascuns unde arata versiunea firmware-ului? Nu-l pot gasi in atatea pagini! Multumesc.
Setup > Preferences > 1 3 7 9
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.