DivX player E-Boda DV555X
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233, 234, 235, 236, 237, 238, 239, 240, 241, 242, 243, 244, 245, 246, 247, 248, 249, 250, 251, 252, 253, 254, 255, 256, 257, 258, 259, 260, 261, 262, 263, 264, 265, 266, 267, 268, 269, 270, 271, 272, 273, 274, 275, 276, 277, 278, 279, 280, 281, 282, 283, 284, 285, 286, 287, 288, 289, 290, 291, 292, 293, 294, 295, 296, 297, 298, 299

bladhaund

QUOTE(c|pone @ Jan 23 2005, 12:45)
Am inteles ca piesele de la dv-555x sunt ansamblate in Romania , dar in ce tara sunt fabricate de fapt ?!

Ca aproape orice din lumea asta, in China.
http://eboda.en.alibaba.com/
http://www.ebodachina.com/
http://www.ebodachina.com/player/player-1.htm

Daca ce am citit eu pe undeva este real, s-ar putea sa vedem si ceva din:
http://eboda.en.alibaba.com/group/50035619..._Recorders.html
Cst
se poate modifica firmwareul astfel incat sa citeasca subtitrarile ce nu au aceeasi denumire cu filmul ( daca ar face si asta si ar sti sa citeasca bine si filmele cu packed bitstream ar fi un player perfect ) ?

Fane
probabil ca se poate. dar baietii care modifica firmware inca nu au ajuns la performanta asta, asa ca pt acest feature eboda ar trebui sa plateasca la mediatek. iar cei de la eboda deja au platit destul de mult ca sa-l puna la punct cu cititul de .sub si ai mari limita de caractere, asa ca nu prea vad sa fie sanse pe viitor pt asta. oricum daca eboda va face vreodata o imbunatatire firmware-ului nu o va face atat pentru noi cei care am dat deja banii pe player, ci pt al face mai competitiv si mai usor vandabil, adica pt cei care urmeaza sa-l cumpere. dar cum eboda nu face fata cerererii la acest player nu prea vad probabila vreo imbunatatire majora de firmvare in viitorul apropiat. nu se justifica economic.
ONeill
QUOTE(Fane @ Jan 23 2005, 15:32)
probabil ca se poate. dar baietii care modifica firmware inca nu au ajuns la performanta asta, asa ca pt acest feature eboda ar trebui sa plateasca la mediatek. iar cei de la eboda deja au platit destul de mult ca sa-l puna la punct cu cititul de .sub si ai mari limita de caractere, asa ca nu prea vad sa fie sanse pe viitor pt asta. oricum daca eboda va face vreodata o imbunatatire firmware-ului nu o va face atat pentru noi cei care am dat deja banii pe player, ci pt al face mai competitiv si mai usor vandabil, adica pt cei care urmeaza sa-l cumpere. dar cum eboda nu face fata cerererii la acest player nu prea vad probabila vreo imbunatatire majora de firmvare in viitorul apropiat. nu se justifica economic.
*

Pe teoria asta daca merg, si nu-mi baga un update pt rezolvare packed streamului ala (parca asa ii zice) si o sa vaz filmele sacadat in continuare.... o sa-l vand pe-asta si nu o sa-mi mai iau in viata mea eboda sau orice altceva tine de rosal.... Ce incredere pot sa mai am? Altceva pe mine sincer nu ma deranjeaza - la dvd-uri e ok, subtitrarile le ia , insa la un film la care ma bag in pat si sting lumina si de-abia astept sa-l vad, si cand ii dau drumu il vad sacadat... nu se accepta. Rabdare am destula.... sa vedem ce o sa se intample.
Mtz
1.) Zoom icon goes off.

Am testat si intr-adevar, dupa 2 secunde aproximativ dispare icon-ul de zoom.
Deci se poate.

Player-ul in cauza este Zensonic Z330. ReadMe Oficial.
Totusi ei spun acolo ca citeste si MicroDVD, dar pe ce aparat am testat eu nu merg subtitrarile MicroDVD.

Este cunoscut faptul ca Yamada 6700 suporta Packed Bistream. Dezavantajul lui major fata de E-Boda este ca numarul maxim de caractere/subtitlu este de 60.

Alta problema la E-Boda pe care am vazut-o de curand pe aparatul meu a fost la cateva filme codate cu ultimul XviD (ca la carte) si care au fost puse pe suport DVD (Proformance) este aceea ca la scenele in miscare apar o groaza de patratele.
Unii ar spune ca este necesar un update de codec deoarece am folosit ultimul XviD. Vrajeala! Acelasi DVD (cu filme DivX) puse pe un player Denver DVD 188 si care are un firmware foarte vechi imi reda filmele perfect in conditiile in care E-Boda nu face fata.
Parerea mea este ca in aceste firmware se lucreaza neglijent in primul rand si in al doilea rand nu se vrea. Referitor la neglijenta, observati partea din stanga a chenarului de update la 310FE.
Deasemena ganditi-va ca sunt mii de utilizatori ai firmware-ului oficial din aparat si care nu au facut upgrade cu cele neoficiale care se gasesc pe acest forum poate din teama, neincredere sau lipsa de informatie. Au trecut mai mult de 6 luni de cand au lansat versiunea 310FE si la ei pe site-ul oficial nimic. Voi cei care folositi firmware de pe acest forum, v-ati mai intoarce la cel oficial?
Parerea mea este ca se poate cam tot ce vrem noi, dar nu se doreste. Vad ca lanseaza produse noi si nu prea cred ca le mai arde de noi cei cu 555. Poate doar daca va apare un player (sau un update neoficial la playerele deja existente si mai ieftine) care sa aiba aceleasi caracteristici mai ales in ceea ce priveste subtitrarea, dar "sa ii faca la pret".
Pana atunci, tot forumul asta e speranta.

enjoy,
Mtz
bladhaund
QUOTE(Mtz @ Jan 23 2005, 22:36)
Parerea mea este ca se poate cam tot ce vrem noi, dar nu se doreste. Vad ca lanseaza produse noi si nu prea cred ca le mai arde de noi cei cu 555. Poate doar daca va apare un player (sau un update neoficial la playerele deja existente si mai ieftine) care sa aiba aceleasi caracteristici mai ales in ceea ce priveste subtitrarea, dar "sa ii faca la pret".

Stiu io unu'. Dar sa vedem daca o sa reuseasca sa-i "faca" la caracteristici.
picieri
As vrea sa fac un comentariu.
La alte playere pre cum Elta sa reusit destul de bine manipularea subtitrarii.
De ce la eboda nu se poate face o modificare ca subtitarea sa fie afisata
de jos in sus? Asta ar rezolva unele probleme precum numarul de rinduri afisate.
Eu de exemplu nu pun rupere de rinduri in subtitrari pentru ca mam obisnuit
cu programul "G400" care face o treaba perfecta, si imi maninca o caruta
de caractere, plus ca nu ar mai fi problema cu pozitionarea, mai sus,
mai jos, etc. Incepe de jos si cit incape tot urca in sus chiar
si pina la 10 rinduri daca e nevoie. A doua problema este ruperea cuvintelor.
Cu 2 bucati de "IF THEN" se poate rezolva, se merge pina la primul space
inainte de 40 si nu stiu cite caractere si se rupe rindul, iar daca este
linie de dialog se rupe iarasi rindul. ATIT. Nu sunt un rpogramator bun ":))"
asa ca nu stiu sa rezolv problema, dar cei care au habar de un pic de ARM
sigur o pot rezolva.

Mtz
Cu pozitionarea subtitrarii nu este chiar asa o treaba simpla.
Bun, sa zicem ca rezolv problema cu afisarea subtitrarii de la baza:
- cand este doar un rand afiseaza chiar la baza
- cand sunt 2 randuri sau 3 (nu voi face un firmware pentru 4 randuri desi as putea) afisarea se face de la baza in sus.

Probleme in cazul in care aplic afisarea de la baza:
- diferentele de afisare intre NTSC si PAL. Daca in PAL ai subtitrarea chiar la baza, in momentul in care doresti sa folosesti optiunea NTSC din player, nu vei mai vedea ultimul rand iar daca respectivul subtitlu are doar un singur rand, in modul NTSC nu vei mai vedea nimic.
- pentru ca E-Boda are 2 dimensiuni pentru fonturi, afisarea de la baza o pot face doar pentru subtitrarea mica, cea mare folosind ca baza doar randul al doilea din 3 maxim permise.
Exemplu de subtitlu cu 3 randuri:
Subtitrarea mare:
Rand 1 > sus de tot
Rand 2 > la mijoc
Rand 3 > la baza

Subtitrarea mica:
Rand 1 > sus de tot
Rand 2 > la mijoc
Rand 3 > la baza
Dupa cum se vede, ambele afiseaza subtitrara la fel.

Exemplu de subtitlu cu 2 randuri:

Subtitrarea mare:
Rand 2 > sus de tot
Rand 3 > la mijoc

Subtitrarea mica:
Rand 2 > la miloc
Rand 3 > la baza
In acest caz, subtitrarea mica este afisata corect, cea mare fiind cu un rand mai sus.

Subtitrarea mare:
Rand 3 > la mijloc

Subtitrarea mica
Rand 3 > la baza
Si in acest caz, subtitrarea mica este afisata corect, cea mare fiind cu un rand mai sus.

Sa zicem ca in cazul meu (cu TV 16:9) vreau sa vad un film cu firmware V5 si subtitrarea pusa la baza in modul NTSC. Daca aleg subtitrarea mica, voi pierde intotdeauna ceea ce este sub randul 1 al unui subtitlu. Daca aleg subtitrarea mare, voi avea 2 randuri afisate la subtitlurile cu 2 randuri si unu la cel cu un rand. Dar... mie nu imi place subtitrarea mare atunci cand comut TV-ul in modul 16:9.

Dupa cum vedeti, nu este chiar asa de simplu si va trebui sa gasesc o cale de compromis fara a lansa o groaza de firmware pentru aceeasi versiune.
Oricum pregatesc V6 astazi.

enjoy,
Mtz
merlin26
Mtz, sa nu ne uiti pe cei cu varianta servo 2.1 standard.. PLSSSSS!!!!
Fane

pt DTS, am gasit zilele trecute pe net un mic demo pt sonor DTS. il postez aici poate vreti sa va jucati cu el. inca nu am apucat sa-l pun pe aparat sa vad daca merge, dar mai tarziu verific si postez rezultatul.
Becioiu
Salutare la toata lumea! Daca va deranjeaza avatar-ul meu sa-mi spuneti, ca-l scot...Sper sa nu ma fac de ras prea tare...Nu am mai "post-at" pana acum pe nicaieri...

@Mitz si bladhaund: ma adresez voua, pentru ca am vazut ca voi sunteti "jupani" p`aci.

Mitz scuza-ma ca te-am contactat pe privat (puiu) dar nu reuseam sa ma loghez ca sa pot posta.

Am facut up-date-ul "E-Boda555_Ver.310FE_Normal_V4_Mtz" din pagina 16 si a inceput sa se vada sacadat...Precizez ca pana la update toate se vedeau bine, deci nu este de la filme.Am incercat sa fac "up-date" (daca se poate spune asa) la loc cu fw original dar problema sacadarii mi-a ramas...Ce deaq i-am facut? S-o fi dus dracu`? La muzica merge OK! Nu ma injurati ca ma exprim asa neacademik dar nu prea ma pricep la termenii astia...Va rog sa-mi sputeti si mie ce-i de facut...Daca este da la aparat...pot sterge urmele up-date-ului? ca sa nu pierd garantia? Pls HELP me !
Fane
sunt filme care inainte de update mergeau bine si acu sacadeaza? daca ai revenit la versiunea de firmware oficiala nu ar trebui sa existe "urme" ale flash-uirii anterioare. daca-l duci in service cum e acuma (inteleg ca acu are firmware oficial) nu-ti refuza garantia. eu ma indoiesc ca e o problema care sa faca obiectul garantiei. vezi ca s-a mai scris in topic despre problema sacadarii filmelor. de obicei e data de pached bitstream de care poti scapa usor, citeste aici:
http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=44261
sau se mai intampla sa se umple nus' ce bufer de la aparat smile.gif, de problema asta scapi inchizand si deschizand aparatul de pe butonul de pe aparat (nu cel de pe telecomanda). oricum de cate ori schimbi filmul in aparat e recomandat sa-l restartezi pt golirea buferului respectiv. am patit si io sa-mi mearga sacadat orice film ii dadeam, chiar care altadata a mers ok, s-o rezolvat cu un simplu restart.
merlin26
Ok Fane... am luat "fisieru" cu DTS... Si acum? Ce fac cu acel demo.dts?? Cum il testez?? Apropo, e chiar enervant... In ultima vreme am facut rost de o multime de DVD-uri si toate aveau DTS.. Cu firm original mergea DTS-ul, acum nu se mai aude nimic. Chestia ca logo-ul imi apare pe display-ul aparatului... huh.gif Din curiozitate am testat si cu firm ultima versiune de la E-boda.. dar nu mai mere.. Cineva spunea cu ceva vreme in urma cum ca l-au scos din nu's ce motiv.. Eu nu prea am inteles.. Puteti detalia?? Multumesc!

PS- Am facut o "clona" de firmware, poate cea mai buna pe care am avut-o pana acum. Bazat pe ultima versiune oficiala a celor de la E-Boda, cu fonturile desenate parte de AK si parte de MTZ, cu elemente de la Bladhoud... ce mai: TARE! Merge perfect, se vede perfect si arata super. Celor mentionati le multumesc din suflet. Apreciez efortul lor...
Fane
pai iti trebe o varianta de firmware care sa stie de dts. vezi ca bladhaund a postat una cu lucrata, cu ultimele fonturi aici in topic. citeste-l de la coada la cap si ai s-o gasesti.
IguanaBuc
Salut,

Citesc forumul asta de ceva vreme (1 luna cred) si am inceput deja sa aflu deja o gramada de raspunsuri la intrebarile pe care le aveam. Dar nu despre asta vreau eu sa vorbesc acum.
In primul rand vreau sa-i multumesc lu MTZ pentru ca isi dedica timpul pentru solutionarea problemelor pe care noi le avem. Felicitari si tine-o tot asa MAN.
In al doilea rand am o mica problema pe care as dori sa o fac publica (mentionez ca termeni sau chestiuni de genul asta nu prea ii stiu) si anume:

Am un film pe dvd ex. Collateral si nu reusesc sa-i vad subtitrarea in romana nici daca tin E-Boda in brate biggrin.gif , daca il bag in calculator si deschid filmul asta cu power DVD 6.0 reusesc sa o vad (aici nu cred ca este vorba de dioptrii).

Deschid DVD-ul cu shrink 3.2 si ce vad ???? ca are subtitrare in romana dar e in subpicture????
Cum draqu nu stiu, cert este ca incep sa innebunesc, iau DVD-ul, il duc la un prieten care are un Philips si stupoare w00t.gif mere subul perfect. Imi zic in sinea mea las ca vin acasa pun mana pe tastatura si pe mouse deschid forumul si imi fac curaj sa postez si eu aici ca poate (nu poate ci sigur) aici gasesc oameni mult mai pregatiti ca mine care m-ar putea ajuta.

Daca e cineva dispus sa-mi raspunda, astept cu nerabdare ................

P.S. MTZ zi-mi si mie ce floare e aia ca am avut ceva discutii contrare cu nevasta-mea pe tema asta boxing.gif . Ea ba ca e una , eu (mare cunoscator de flori worthy.gif ) ba ca e crin si uite asa cred ca o sa ajung in scurt timp la divort din cauza asta.

Va multumesc
IguanaBuc
Cst
Link
"E-Boda
Firmware varianta Beta pt Ver310FE .

--------------------------------------------------------------------------------

Imbunatateste redare DivX,XviD.
Imbunatateste redare PL II de pe suport MP3
Font mare inlocuit (adaptat de la varianta creata de MTZ ).

Asteptam sugestii !!

Aceasta varianta este numai pt player-ele care afiseaza in stanga jos a ecranului : VER310FE. "

Am testat acum .. backgroundul sucks .. nu se vede nici o imbunatatire la redarea filmelor .. fontul mi'a placut .. dar nu dispare iconul de zoom ; si playlist-ul este de maxim 10 caractere .. pe scurt mad.gif
Fane
QUOTE(IguanaBuc @ Jan 25 2005, 15:48)
Am un film pe dvd ex. Collateral si nu reusesc sa-i vad subtitrarea in romana nici daca tin E-Boda in brate biggrin.gif , daca il bag in calculator si deschid filmul asta cu power DVD 6.0 reusesc sa o vad (aici nu cred ca este vorba de dioptrii).

Deschid DVD-ul cu shrink 3.2 si ce vad ???? ca are subtitrare in romana dar e in subpicture????
Cum draqu nu stiu, cert este ca incep sa innebunesc, iau DVD-ul, il duc la un prieten care are un Philips si stupoare  w00t.gif mere subul perfect. Imi zic in sinea mea las ca vin acasa pun mana pe tastatura si pe mouse deschid forumul si imi fac curaj sa postez si eu aici ca poate (nu poate ci sigur) aici gasesc oameni mult mai pregatiti ca mine care m-ar putea ajuta.

*

pt a incarca subtitrari in timpul filmului si eventual care nu sunt prezente in meniul filmului foloseste butonul "subtitle" de pe telecomanda. sper ca asta sa fie, subtitrarea sa fie prezenta pe dvd, dar sa nu figureze in meniul filmului si nu stii cum sa o incarci.
Becioiu
java script:emoticon(':death:')
smilieSunt disperat ! cred ca l-am bulit...Orice cd sau dvd ii bag in nas, merge sacadat...cd-uri si dvd-uri care mergeau inainte de a face up-date...nu mai stiu ce versiune de fw sa-i instalez...stie cineva cum se poate testa daca este de vina aparatul?Pls dati-mi si mie un link cu ultima vers pfociala de fw pentru fe310 sa-l fac la loc si sa-l duc la service...thank`s
Fane
a pus cst mai sus cu doua posturi fata de postul tau link spre forumul hi-fi fix pe pagina unde cei de la eboda au pus ultimul lor firmware. fiind dat de eboda nu ar trebui sa-ti faca probleme la service. daca citesti aici ai sa vezi ca au fost si care au dus player-e cu firmware-ul lui Mtz si nu au refuzat garantia.
IguanaBuc
QUOTE(Fane @ Jan 25 2005, 17:02)
pt a incarca subtitrari in timpul filmului si eventual care nu sunt prezente in meniul filmului foloseste butonul "subtitle" de pe telecomanda. sper ca asta sa fie, subtitrarea sa fie prezenta pe dvd, dar sa nu figureze in meniul filmului si nu stii cum sa o incarci.
*

Merci Fane dar nici chiar asa de blond nu sunt. Am incercat butonul subtitle dar ........................ nimik.
Cst
E-Boda555 Ver.310FE Oficial
Versiunea oficiala

ps : Mtz cand vine v6 ? biggrin.gif
Becioiu
Va multumesc ptr. raspusuri! Cst si Fane
Fane
QUOTE(IguanaBuc @ Jan 25 2005, 17:16)
Merci Fane dar nici chiar asa de blond nu sunt. Am incercat butonul subtitle dar ........................ nimik.
*

nu te-am crezut blond, dar din cate am observat eu cam in 90% din cazuri asta-i problema. sunt anumite subtitrari adaugate de baieti la dvd-uri care pe calculator si pe anumite player-e merg, pe alte player-e nu merg. am patit sa fac si eu asa o suptitrare cu dvdlabpro, am bifat cand am facut subtitrarea 4/3 in dvdlabpro si pe eboda nu a mers, in rest pe pc mergea ok pe unele player-e da pe altele nu. nu prea ai ce-i face daca asta-i problema decat sa te apuci sa-i pui tu subtitrare calumea. daca vrei sa te apuci de asta si ai chef sa muncesti vreo doua, trei ore ai giduri ale lui Mtz in primul rand cum extragi subtitrarea de pe dvd-ul ala in format .srt (ca sa nu mai fi nevoit sa o sincronizezi alta luata de pe net) si dupa aia cum o pui la loc cu dvdlabpro. daca urmezi intocmai ghidul respectiv fara sa te complici ca mine sa o faci mai buna decat perfecta wink.gif , o sa-ti mearga sigur. asta daca ai si dvd-writer....
Mtz
Fane, nu stiu de ce ai pus fisierul acela cu dts deoarece nici macar pe calculator nu vor putea sa il asculte majoritatea.

M-am chinuit eu cateva ore sa va fac un film avi pentru teste cu sunet DTS.
Se numeste DTS Test by Mtz si se gaseste AICI.
Testat pe E-Boda 310FE si merge. Acum aveti "jucarie". Spor la testat.

Pentru cei curiosi, V6 este "pe drum", dar ma cam necajeste faptul ca nu imi pune si subtitrarea mare chiar la baza. Necazul acela provine de la faptul ca vreau sa ofer suport pentru 3 linii de subtitrare. Daca era doar cu doua, era gata deja. Chestia cu PAL/NTSC am rezolvat-o.

@IguanaBuc, de ce ti-ai mai luat DivX-Player? Ca sa te uiti in continuare la DVD-uri din nu stiu ce "... Gold Collection" cu filmul tras din sala, subtitrare de kko, pusa direct pe film in cele mai multe cazuri? De banii pe care ii cer "meseriasii" pe asa ceva nu mai zic nimic. La banii aia te uiti la 15 filme (din sala sau nu) si nu ai probleme cu subul chiar daca este tot de kko.

enjoy,
Mtz
dbarabas
QUOTE(Mtz @ Jan 25 2005, 18:43)
Pentru cei curiosi, V6 este "pe drum", dar ma cam necajeste faptul ca nu imi pune si subtitrarea mare chiar la baza. Necazul acela provine de la faptul ca vreau sa ofer suport pentru 3 linii de subtitrare. Daca era doar cu doua, era gata deja. Chestia cu PAL/NTSC am rezolvat-o.

enjoy,
Mtz
*

Daca se poate (eventual in colaborare cu Bladhaund) si pentru versiunea Standard. Pliiiiiiiz... smile.gif
Multumesc,
Dan B.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233, 234, 235, 236, 237, 238, 239, 240, 241, 242, 243, 244, 245, 246, 247, 248, 249, 250, 251, 252, 253, 254, 255, 256, 257, 258, 259, 260, 261, 262, 263, 264, 265, 266, 267, 268, 269, 270, 271, 272, 273, 274, 275, 276, 277, 278, 279, 280, 281, 282, 283, 284, 285, 286, 287, 288, 289, 290, 291, 292, 293, 294, 295, 296, 297, 298, 299
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.