Corect mi se pare, când pui o problemă, să dai informații cât mai precise și inteligibile despre aceasta. Puteai să specifici măcar cu ce program e făcut CD-ul.
Ai căutat să vezi structura unui astfel de CD? Fotografiile sunt stocate într-un singur director. Dacă numărul stocat acolo depășește numărul maxim acceptat (per folder), e firesc să nu-ți afișeze toate pozele.
Însă, după mine, nu se justifică crearea unui CD cu vreun program de PhotoCD, deoarece:
1. e-boda știe efecte, tranziții, rezoluții mari, dă și el singur "pagina" etc.
2. programele de tipul acela, de cele mai multe ori, redimensionează fotografiile, cu pierderea corespunzătoare de calitate,
3. stochează toate pozele într-un folder.
Și, reține, de cele mai multe ori rezolvările "simple și banale" sunt cele mai bune. Reply-ul meu nu "dă bine" la inteligență, ci ar vrea să stimuleze inteligența altora. Să experimentezi întâi și-apoi să scrii ceva e una, iar să spui ceva fără măcar a încerca un lucru e alta. Îmi pare rău că te-ai supărat (n-am avut intenția asta), dar cum spunea Edison, geniul e 99% transpirație și se potrivește și aici cimilitura respectivă.