tEo
29th December 2005, 09:19
cred ca am citit pe undeva aici ca faza aia apare la versiunile astea noi de e-boda.
cit despre telecomanda virtuala, ea se poate folosi doar atunci cind vizionezi un vcd, svcd sau dvd. practic e un fel de interfata grafica pt butoanele obisnuite, iar intre ele navighezi folosind doar butoanele sageti si enter de pe telecomanda reala
zuppy
29th December 2005, 09:24
QUOTE(ursamajor @ Dec 29 2005, 07:44)

Ieri, prima ciudățenie întâmpinată cu e-bodache: în loc de subtitrare apărea timpul la care trebuia să apară subtitrarea. A mai pățit-o cineva? Oricum, după un restart scurt și-a revenit. O fi avut vreo "scamă" ceva.
mi s-a mai intamplat si mie o data sau de 2 ori intr-un an, cred ca de vina era subtitrarea.
QUOTE(tEo @ Dec 29 2005, 09:19)

cit despre telecomanda virtuala, ea se poate folosi doar atunci cind vizionezi un vcd, svcd sau dvd. practic e un fel de interfata grafica pt butoanele obisnuite, iar intre ele navighezi folosind doar butoanele sageti si enter de pe telecomanda reala
e total inutila
Click pentru a vizualiza atașamentul
madvet
29th December 2005, 09:46
HIT DE CE V11 ...AM PUS PE UN DVD 4 DIRECTOARE CU DIVX URI
PE LAPTOP E OK ...LE VEDE ...PE PLAYER VEDE DOAR UN DIRECTOR
CONTEAZA CA AM SCRIS CU NERO 7 ???
SAU UNDE AM GRESIT ?
MULTUMESC !
zuppy
29th December 2005, 09:57
CATE SESIUNI AI PE DVD-UL ALA ?!
DACA NU E DVD+RW sau -RW SI L-AI FACUT MULTISESIUNE, PE PLAYER O SA VEZI DOAR ULTIMA SESIUNE.
ursamajor
29th December 2005, 10:29
Tare-ar fi util un multimounter pe DVD player.
tegeo, the truth (about viruses) is out there...
madvet
29th December 2005, 10:39
E UN DVD SIMPLU ....L-AM FACUT MULTISESIUNE E DREPT
CUM ERA NORMAL SA FAC ARDEREA ???
TOATE FILMELE DEODATA ?
PE LAPTOP SE VAD TOATE .
GOR
29th December 2005, 10:45
E ca si cand ai zice - de ce discurile de Win nu merg pe MAC - ca doar pe laptop merg! LOL
madvet
29th December 2005, 10:49
ESTI NOSTIM .........GOR !
AVEM UN COMIC PRINTRE NOI .........TOTUSI DOREAM O EXPLICATIE ...
DACA DVD PLAYERUL SE BUCURA DE FAIMA CA REDA ORICE DISC ...
ATUNCI UNDE E CHICHITZA ?
zuppy
29th December 2005, 10:49
QUOTE(madvet @ Dec 29 2005, 10:39)

E UN DVD SIMPLU ....L-AM FACUT MULTISESIUNE E DREPT
CUM ERA NORMAL SA FAC ARDEREA ???
TOATE FILMELE DEODATA ?
PE LAPTOP SE VAD TOATE .
poti sa-l faci multisesiune, dar pe dvdplayer o sa vezi doar ultima sesiune...
cel mai bine e sa tragi toate filmele odata, fara multisesiune.
te rog nu mai folosi CAPS, este mai greu de citit.
madvet
29th December 2005, 10:55
scuze pt caps !
multumesc ;
asa o sa fac ;an nou fericit tuturor
lcuzma
29th December 2005, 11:28
QUOTE(zuppy @ Dec 28 2005, 18:20)

dupa ce l-ai scoti, folosesti un smirghel fin ca sa razuiesti zona de deasupra senzorului. nu te alarma daca pare putin opac plasticul, chiar merge mai bine.
Merge
. Mersi. Eu incercasem sa deschid carcasa ininte dar nu am ajuns la gemulet. Acu am dezlipit-o si e super
DeeJay
29th December 2005, 11:53
ma duc sa caut un cutter .....
tEo
29th December 2005, 11:55
QUOTE(Crysty Gye @ Dec 29 2005, 03:52)

faza tare.am deshcis carcasa dvd-ului, si am continuat de vazut filmul, pana la final.a mers perfect frate cu carcasa deschisa......acuma am puso la loc, o sa incerc maine sa mai vad un film ca acuma este prea tarziu.dar imi puteti da o explicatie de ce inainte sa scot carcasa facea figurile astea?
am stat mai demult de vorba cu un tip care repara (aka schimba placile) dvd-urile in garantie. din ceea ce mi-a spus el, multe dintre dvd-urile astea ieftine sucombau din cauza ambalarii termice: chipsetul se supraincalzeste, nu mai functioneaza la parametrii corecti, ceea ce in final poate sa duca la ardere.
acuma eu ma gindesc ca tu, scotind carcasa, ai racit astfel chipsetul. poate de aia a mers dvd-ul
zuppy
29th December 2005, 12:08
DeeJay
29th December 2005, 12:40
gata am reusit. n-am avut smirghel, da' am gasit "burete abraziv" ...
Mtz
29th December 2005, 12:44
Offtopic: se vede cine le are cu bucataria si mai spala vase pe acolo.
Felicitari pentru noua metoda!
enjoy,
Mtz
DeeJay
29th December 2005, 13:22
offtopic:
mtz, nu e pt. spalat vase .. e pt. pereti
ontopic: V11 pt. HIT-DE-CE imi face si mie probleme acum: intr-adevar, tv-ul nu mai comuta inapoi pe tv dupa inchiderea dvd-ului din telecomanda (hint: filamentul display-ului ramane inca aprins - secventa power-off nu e completa, iesirea tv-out / scart inca activa). tv-ul imi comuta inapoi pa TV doar dupa oprirea de la butonul de retea. cred ca trec inapoi pe V10
owl
29th December 2005, 15:00
Credeam ca e mai simplu de scos softul din el. Pentru mine e prea complicat...
Pentru cei care mai vor sa-si cumpere, am incercat vreo 10 filme pana acum, unele scrise acum 1 an , altele recent :
La 2 filme, dupa cateva secunde de rulat, se opreste si revine in meniul principal.
La 2 filme nu afiseaza subtitrarea (dar nu ma deranjeaza pt ca sunt vorbite in engleza)
La un film dupa 30 minute a inceput sa afiseze patratele ciudate. Si din ce in ce mai rau. L-am oprit...
Am vazut un singur film pana la capat, un film romanesc , si lucrurile au fost ok.
4 din ele au o imagine foarte buna, neastepta de mine (la calculator se vad mai prost si inclusiv daca le scot pe tv din calculator...)
Am incercat si doua desene animate, unul e ok, la celalalt nu am sonor.
HIT 89 E + R20
PS. Aparatele astea nu au sistem de operare, nu va asteptati sa functioneze ca un windows. De exemplu, chestia ca nu citeste multisesiuni la dvd e dificil de rezolvat (daca nu chiar imposibil). UN avantaj mare este insa faptul ca se poate face UPGRADE la firmware. Si ar fi si mai mare daca firma l-ar pune la dispozitia utilizatorilor.... Mtz se chinuie destul de mult....
ursamajor
29th December 2005, 15:11
Pune-le și tu pe Gspot și elucidează misterele.
AVAYA
29th December 2005, 15:30
salutare mi-am luat si eu un e-boda 555x si de inceput ce sa zic ca sant foarte mutumit de el, este varianta HIT-89 E ,are doua probleme mici nu comuta inapoi pe tv si daca intri in meniu in timpu filmului se face albastra subtitrarea,in rest ok.
si un upgrade pt el pe cand......va multumesc pt intelegere si VA UREZ UN AN NOU SI FERICIT.....in special pt Mtz care isi da silinta sa faca ceva bun
ursamajor
29th December 2005, 15:43
Stai să facă firma upgrade întâi. Abia a apărut pe piață în noiembrie versiunea ta.
buffy
29th December 2005, 16:34
tegeo42 si andrei 640: multumesc mult! Nu m-am gandit sa incerc cu alt browser! Nu mi-am imaginat ca poate fi problema de IE! Nu am mai patit asa ceva! Am incercat de pe 2 calculatoare si rezultatul a fost acelasi.
owl
29th December 2005, 16:40
GSpot is a free utility which identifies the codec required to play an AVI file
and supplies other information as well.
Nu-mi dau seama cu ce ma pote ajuta.
Nu ma apuc sa recodez filmele pentru ca ar fi pierdere de timp... Le vad pe calculator si astept un an un player mai bun
) . Doar nu ies la pensie cu player-ul asta.....
Am uitat sa va spun ca am niste poze superbe, cu rezolutie mare care se vad foarte prost pe player. Timpul de afisare este de asemeni MARE. Am inteles si la ce le foloseste impartirea ecranului in doua : face preview la poze. Absolut inutil. Si dureaza si mult.
Mtz
29th December 2005, 17:50
Eu din zeci de filme la care m-am uitat, am avut probleme doar cu cateva: unul avea GMC de 3 warp si QPEL, alte 2 aveau in Interleave ciudat si alte 3-5 s-au datorat scrierii defectuoase pe CD/DVD.
Subtitrarile la mine imi merg toate pentru ca acestea nu mai au secrete fata de mine.
enjoy,
Mtz
ursamajor
29th December 2005, 17:52
QUOTE(owl @ Dec 29 2005, 16:40)

GSpot is a free utility which identifies the codec required to play an AVI file
and supplies other information as well.
Nu-mi dau seama cu ce ma pote ajuta.
Nu ma apuc sa recodez filmele pentru ca ar fi pierdere de timp...
Exact pentru asta ţi l-am recomandat şi eu. Nu te ajută, doar te informează. Nu e icoană făcătoare de minuni. E treaba ta ce faci mai departe.
QUOTE(ursamajor @ Dec 29 2005, 07:44)

Ieri, prima ciudăţenie întâmpinată cu e-bodache: în loc de subtitrare apărea timpul la care trebuia să apară subtitrarea. A mai păţit-o cineva? Oricum, după un restart scurt şi-a revenit. O fi avut vreo "scamă" ceva.
Subtitrările respective sunt srt. Are idee cineva de ce se comportă aşa? Ataşez subtitrările cu pricina, poate le găsiţi voi hiba. Sunt la acelaşi fps ca şi filmul, în acelaşi director cu filmul etc. ca la carte.
Daca mai stai mult p-aici, o sa ratezi concertul Gorrilaz Sound System. Castiga invitatii aici.
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.