_florianus
27th December 2005, 20:09
in 24 mi-am cumparat un E-boda E-89, care are 3 probleme:
- imi citeste subtitrarea de la filmul anterior in loc de subtitrarea filmului ce ruleaza
- la unele filme imi "ingheata"
- subtritarea se decaleaza
va rog sa ma ajutati, daca cineva a avut o problema asemanatoare
merci, Flo
Mtz
27th December 2005, 20:59
1. Ia scrie aici cateva exemple de denumiri ale filmelor si ale subtitrarilor care le ai pe DVD-urile respective. Denumirile exacte.
2. Verifica cu Mpeg4 modifier la filmele care ingheata daca nu cumva ai GMC de 3 Warp si QPEL.
3. Verifica daca nu cumva ti se decaleaza si pe PC, facand play tot de pe blank-ul respectiv.
enjoy,
Mtz
ursamajor
27th December 2005, 21:04
QUOTE(_florianus @ Dec 27 2005, 20:09)

- la unele filme imi "ingheata"
Off topic, să mai şi râdem:
-freac-o cu mâinile!
Nota bene: atenţie la exprimare.
P.S. Erată: În antepenultimul meu post am vrut să spun "VCD şi SVCD" în loc de "VCD şi VCD".
zildan
27th December 2005, 21:05
QUOTE(_florianus @ Dec 27 2005, 20:09)

in 24 mi-am cumparat un E-boda E-89, care are 3 probleme:
- imi citeste subtitrarea de la filmul anterior in loc de subtitrarea filmului ce ruleaza
Apasa pe subtitle si selecteaza subtitrarea corespunzatoare.
Prin apasarea repetata pe "subtitle" alegi intre diversele subtitrari existente in directorul cu filmele.
Problema ta apare la filmele formate din 2 avi-uri la care se aseamana denumirile celor 2 fisiere.
Ai denumiri scurte la filme.
ursamajor
27th December 2005, 21:08
Se poate aşa ceva? Cum? La mine apare "off" sau "01:01".
Later: cool, asta n-o ştiam.
Pentru toţi posesorii de e-boda, e-bola şi gripă aviară
o dedicaţie specială în atach! E un midi drăguţ. La mulţi ani tuturor!
_florianus
27th December 2005, 21:56
QUOTE(Mtz @ Dec 27 2005, 20:59)

1. Ia scrie aici cateva exemple de denumiri ale filmelor si ale subtitrarilor care le ai pe DVD-urile respective. Denumirile exacte.
2. Verifica cu Mpeg4 modifier la filmele care ingheata daca nu cumva ai GMC de 3 Warp si QPEL.
3. Verifica daca nu cumva ti se decaleaza si pe PC, facand play tot de pe blank-ul respectiv.
enjoy,
Mtz
Momentan nu iti pot spune exact denumirea (sunt la serv.), dar voi verifica si iti trimit.
Cred ca e totusi vb. de YUV2 (format film), iar subtitrarea e (sub.) - ambele sunt scrise cu nnn.avi si nnn.sub. La acest film subtitrarea la cd 1 o ia inainte , la cd 2 imi ia subtitrarea de la un alt film care l-am vazut inainte dupa care IMAGINEA INTRA IN STOP CADRU (INGHEATA - "l-as freca daca as sti ca o sa mearga" - merci de consolare ! ) -> quote
Pe PC se vede OK.
Nu sunt un expert al PC-ului asa ca va rog nu radeti daca fac vreo greseala
)))))))
Merci !
Flo
zuppy
27th December 2005, 22:00
mai mult ca sigur problema cu subtitrarea e din cauza ca ai luat varianta sincronizata pentru alta versiune a filmului.
pe pc se vede ok si subtitrarea ? da aproape de sfarsitul filmului si vezi daca mai e sincronizata
_florianus
27th December 2005, 22:02
QUOTE(ursamajor @ Dec 27 2005, 21:08)

Se poate așa ceva? Cum? La mine apare "off" sau "01:01".
Later: cool, asta n-o știam.
Pentru toți posesorii de e-boda, e-bola și gripă aviară

o dedicație specială în atach! E un midi drăguț. La mulți ani tuturor!
Acelasi lucru imi apare si mie .
Nu rez. nimic .
Sa aiba cumva vreo problema !!!!!!
Cand l-am cumparat era ultimul si nu era sigilat.
Sa merg sa il schimb ??????
Flo
QUOTE(zuppy @ Dec 27 2005, 22:00)

mai mult ca sigur problema cu subtitrarea e din cauza ca ai luat varianta sincronizata pentru alta versiune a filmului.
pe pc se vede ok si subtitrarea ? da aproape de sfarsitul filmului si vezi daca mai e sincronizata
Merci mult !
Flo
nanu
27th December 2005, 22:08
Ma ajuta si pe mine cineva? Pleaaase Mtz.
ursamajor
27th December 2005, 22:09
QUOTE(_florianus @ Dec 27 2005, 22:02)

Acelasi lucru imi apare si mie .
Nu rez. nimic .
Sa aiba cumva vreo problema !!!!!!
Cand l-am cumparat era ultimul si nu era sigilat.
Sa merg sa il schimb ??????
Nu, tată, noi suntem mai "jmekeri": avem doar o subtitrare în directorul cu filmul.
Una şi BUNĂ. Ca Merlotul pe care-l savurez în onoarea voastră!
_florianus
27th December 2005, 22:13
QUOTE(ursamajor @ Dec 27 2005, 22:09)

Nu, tată, noi suntem mai "jmekeri": avem doar o subtitrare în directorul cu filmul.

Ei bine "Tata", eu am pe disc 10 subtitrari de la alte filme...
De ce nu o ia pe aia buna !!!!!!!!!!!!!!!
Flo
zuppy
27th December 2005, 22:20
pune si tu filmele in directoare, nu toate la un loc
sforicel
27th December 2005, 22:24
QUOTE(Mtz @ Dec 27 2005, 20:59)

enjoy,
Mtz
Am si eu un film cu GMC de 3 Warp si QPEL, Sunet MP3 VBR.
Se poate face ceva ca sa mearga pe Eboda 555x
_florianus
27th December 2005, 22:25
QUOTE(zuppy @ Dec 27 2005, 22:20)

pune si tu filmele in directoare, nu toate la un loc
Era o gluma
Observ ca aici in loc sa inveti esti luat la baza ...
Oricum merci pentru sfat.
Flo
ursamajor
27th December 2005, 22:28
QUOTE(_florianus @ Dec 27 2005, 22:13)

Ei bine "Tata", eu am pe disc 10 subtitrari de la alte filme...
De ce nu o ia pe aia buna !!!!!!!!!!!!!!!
Flo
RTFM!!!!!!!!!!!! Îţi spune acolo cum să faci! De-aia suntem mai "jmekeri": fiindcă ştim să ne organizăm filmele şi subtitrările.
Mtz
27th December 2005, 23:23
QUOTE(sforicel @ Dec 27 2005, 22:24)

Am si eu un film cu GMC de 3 Warp si QPEL, Sunet MP3 VBR.
Se poate face ceva ca sa mearga pe Eboda 555x
Unica sansa este sa-l recodezi. Ca sa iti iasa ceva bun, foloseste AutoGK. Scrie despre el pe aria ghiduri.
@ cei_care_se_contreaza_pe_aici: mai usurel...
enjoy,
Mtz
termitag
27th December 2005, 23:50
..........Post #2319.........are cineva timp sa-mi raspunda? .... mai am cateva ore si trebuie sa iau o decizie,sint putin incurcat.........
andrei640
28th December 2005, 00:12
QUOTE(termitag @ Dec 27 2005, 23:50)

..........Post #2319.........are cineva timp sa-mi raspunda? .... mai am cateva ore si trebuie sa iau o decizie,sint putin incurcat.........
In principiu eu iti recomand fe 66.Am inteles ca e-89 are o problema la comutarea tv-ului pe cablu cand se trece in stand-by.Mai important, insa, mi se pare sa fii foarte atent in momentul probei la magazin.Ia mai multe filme la tine si nu pleca de acolo pana nu vezi subtitrari pe divx si imagine clara pe dvd.In rest... da-i batai, e-boda e o alegere foarte buna!Succes!
ursamajor
28th December 2005, 08:46
QUOTE(andrei640 @ Dec 28 2005, 00:12)

In principiu eu iti recomand fe 66.
Neprincipial, să-i recomandăm, totuși, prietenului nostru HIT89E. E ultimul model. Asta înseamnă că s-a mai lucrat puțin la el.
Dokken
28th December 2005, 10:21
QUOTE(andrei640 @ Dec 28 2005, 00:12)

In principiu eu iti recomand fe 66.Am inteles ca e-89 are o problema la comutarea tv-ului pe cablu cand se trece in stand-by.
Cum m-am mai repetat, o mai fac inca o data si spun ca detin un FE-66 si are problema la comutarea tv`ului.
DeeJay
28th December 2005, 10:29
v11_Mtz pt. HIT-DE-CE ..... are Auto Power Off. La mine, dupa 10 minute de stat pe "pause" a facut "bye"
booghi
28th December 2005, 11:25
Salut,
Am achizitionat un player DV 555X (89-E) si am o problema cu redarea cd-urilor audio DTS! Vede track-urile de pe cd , face play, scrie pe afisajul aparatului DTS, dar in boxe nu se aude nimic. Am atasat la player un sistem 5.1 Creative la iesirea 5.1 canale (analogica/RCA)! Fisierele respective sunt Audio: DTS 5.1, 1411Kbps (asa i-mi arata Power DVD-ul) si la calculator le ascult fara probleme! Filmele codate AC3 functioneaza , ca de altfel cam tot ce am bagat in el, cu problemele mentionate de altii anterior . E o setare care mi-a scapat? sau unde e problema!
Multumesc anticipat!
ursamajor
28th December 2005, 12:44
E o problemă cu DTS. Citește mai sus.
E-boda nu lucrează în perioada asta? Că le-am trimis câteva mail-uri și toate s-au întors. Cam purceluși, baieții!
ocrv
28th December 2005, 13:44
Sal
Revin si eu cu problema firmwareului nou pt HIT FE 66.
A aparut o noua versiune (neoficiala)? Ca oficiala nu am gasit nimic.
Exista (sau va exista) posibilitatea sa va titlurile lungi (cu peste 12-14 caractere)?
Va sti sa citeasca ID3 Tag?
Am tot citit forumul dar nu m-am edificat. A aparut un nou firmware dar nu este pentru FE 66 , sau am inteles gresit?
10x
PS: Poate sa ataseze cineva o poza cu modificarea panoului fata pentru a creste sensibilitatea IR-ului?
andrei640
28th December 2005, 13:56
QUOTE(ocrv @ Dec 28 2005, 13:44)

Sal
Revin si eu cu problema firmwareului nou pt HIT FE 66.
A aparut o noua versiune (neoficiala)? Ca oficiala nu am gasit nimic.
Exista (sau va exista) posibilitatea sa va titlurile lungi (cu peste 12-14 caractere)?
Va sti sa citeasca ID3 Tag?
Va apare doar dupa ce se va gasi cineva care sa o extraga pe cea oficiala din propiul player.
Am tot citit forumul dar nu m-am edificat. A aparut un nou firmware dar nu este pentru FE 66 , sau am inteles gresit?
10x
PS: Poate sa ataseze cineva o poza cu modificarea panoului fata pentru a creste sensibilitatea IR-ului?
Va apare doar dupa ce se va gasi cineva care sa o extraga pe cea oficiala din propiul player.Citeste pagina 13 a acestui topic!
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.