ursamajor
19th December 2005, 14:01
QUOTE(lcuzma @ Dec 19 2005, 10:17)

M-ati bagat in ceata

. Acu is 2 modele e-boda unu asamblat in China si unul in Romania. E vreo diferenta? Sa caut unu sau altu?

(
Vezi că s-a vorbit despre asta în pagina anterioară. HIT89E, zice MTZ că e ultima versiune, cea anterioară fiind HIT FE 66. Eu am scris cum se poate alege din maldărul de la Carrefour versiunea cu HIT89E.
Altceva: vouă vă merg asf-urile? "De vină" e update-ul de firmware, nu? Nașpa de noi, cei nou-veniți.
tEo
19th December 2005, 18:16
QUOTE(ursamajor @ Dec 19 2005, 14:01)

Nașpa de noi, cei nou-veniți.

ei, na... nu te plinge... pe noi astia mai vechii ne-a costat cel putin DUBLU playerele...
vestea buna este ca NU ASTA conteaza... cred ca performantele aparatelor 555x sint foarte apropiate si poate mai incolo, cu vreo schimbare de firmware, ASF-ul o sa mearga la fel ca si AVI...
baieti... va stiti voi care sinteti... faceti treaba buna! multam!
ursamajor
19th December 2005, 18:38
QUOTE(tEo @ Dec 19 2005, 18:16)

ei, na... nu te plinge... pe noi astia mai vechii ne-a costat cel putin DUBLU playerele...
ASF-ul o sa mearga la fel ca si AVI...
baieti... va stiti voi care sinteti... faceti treaba buna! multam!
Ehehehe, sigur că nu mă plâng.
Mă felicit că am luat e-boda.
Deocamdată asf-urile le transform cu ASF Tools. Nu-mi imaginam că se poate face conversia atât de rapid.
Dar, vorba ta, mulțumim anticipat băieți!
manea1517
19th December 2005, 21:58
Salut, am luat si eu un HIT FE 66 si as vrea sa stiu daca exista si pentru acest model update de firmware.
Ce parere aveti de acest model?
Am un sistem Genius SW-5.1 si as vrea sa-mi spuneti cum sa cuplez firele ca sa se auda filmele surround si nu virtual surround. De pe CD se poate obtine sunet 5.1 sau doar de pe DVD?
Multumesc, astept raspunsuri de la cineva care se pricepe.
Mtz
19th December 2005, 22:43
Pune toate boxele pe small. Seteaza 5.1. Mergi la ProLogic II si pune pe Auto sau On.
Deocamdata pentru 66 nu este update. Cand va fi, va cuprinde, cred, doar nume lungi de fisiere si o fatza mai omenoasa.
enjoy,
Mtz
DannyKid
20th December 2005, 12:20
Vreau si eu o lamurire de la posesorii de HIT FE 66 in legatura cu blocarea sau sacadarea filmelor divx la sfirsit din cauza subtitrarii. O fi numai la mine sau este o chestie generala la acest model ? I s-a mai intimplat si altcuiva ?
van den plas
20th December 2005, 12:32
Stai linistit ca nu ti se intampla numai tie. Si eu am patit la fel.
bully
20th December 2005, 12:59
E cineva care are si DVD-ul 555 si sunetul E-boda 5.1 ( stiti turnurile alea mari de aluminiu ? ) Cum le-a cuplat pentru un sunet de calitate si ce setari a facut la dvd ? Multumesc !
miniteh
20th December 2005, 14:03
Salut,
M-am hotarit pina la urma sa imi cumpar un E-Boda 555x si sa nu risc cu un BlueTech3300VGA,in caz ca mai se gasesc.Pentru cei ce si-au luat deja noile versiuni,care ar fi diferenta,daca este vre-una,intre HIT-89E si HIT-FE-66 ,in afara de tara de asamblare, si intre ele si versiunile mai vechi.
Stie cineva,daca comanzi direct de pe site-ul E-Boda mai platesti ceva in plus transportul sau il suporta firma.Eu am vrut sa cumpar direct de la Flanco din Timisoara,dar smecherii de acolo au zis,ca nu mai este, si la intrebarea,daca macar stiu ce versiune de E-Bode555x au vindut ultima data s-au uitat la mine ca picati din luna,de parca ar fi vinzatori la aprozar nu la electronice.Din pacate cam la toate magazinele e aceiasi poveste cu vinzatorii.
Multe multumiri pt. raspunsurile viitoare.
Twinsen
20th December 2005, 14:07
Eu nu ma grabesc sa cumpar.
Cum am vazut pe calculator toate filmele pana acuma nu mai mor 2 luni.
Astept versiunea cu USB
Pt miniteh...
Daca ar sti fiecare vanzator toate versiunile si codurile care sunt pe un aparat (in conditiile in care are zeci de modele in magazin) ar fi geniu... si nu ar lucra ca vanzator
ursamajor
20th December 2005, 14:29
QUOTE(miniteh @ Dec 20 2005, 14:03)

Salut,
M-am hotarit pina la urma sa imi cumpar un E-Boda 555x si sa nu risc cu un BlueTech3300VGA,in caz ca mai se gasesc.Pentru cei ce si-au luat deja noile versiuni,care ar fi diferenta,daca este vre-una,intre HIT-89E si HIT-FE-66 ,in afara de tara de asamblare, si intre ele si versiunile mai vechi.
Stie cineva,daca comanzi direct de pe site-ul E-Boda mai platesti ceva in plus transportul sau il suporta firma.
Ai citit ce scrie mai sus? Îți spun eu: nu!
Nu plătești deloc transportul, ci doar cei 329 lei, când comanzi pe site.
Versiunea HIT89E nu are sacadările alea pe final de film, datorate (zice-se) subtitrării. Altceva nu știu, dar dacă citeai ceva mai sus aflai câteva caracteristici de-ale aparatului, testat de mine. Știe divX, Xvid, cu toate subtitrările posibile, ia subtitrări cu nume diferit de al filmului, știe wma, mp3 CBR și VBR, ogg etc. etc. Cum identifici versiunea (HIT FE 66 sau HIT89E) îți las ție plăcerea să descoperi... citind pagina anterioară, unde am spus deja.
Cum tot spune MTZ, deosebirile apar de la firmware, aparatele fiind comparabile la partea de hardware și, implicit, performanță.
cata73
20th December 2005, 15:37
lamuriti-ma si pe mine intr-o problema:
la noul firmware din 05.12 de pe siteul e-boda scrie la imbunatatiri printre altele "redare fisiere codate divx 6.0 - doar play"
eu nu inteleg ce imbunatatire este asta?
reda ca si pana acum numai filmul fara meniu, capitole etc
sau are totusi ceva in plus? meniu sau ...
luminati-ma si pe mine
(vers 310 FE - made in romania)
cat despre celelalte imbunatatiri am inteles....mp4 si subtitrari .txt
deci? merita dau nu ? (eu am firmware oficial din august) ca filme codate nero digital (.mp4) nu prea am vazut...
aaxi
20th December 2005, 15:42
Exista vreun firmware pentru 555x hit fe 66?
ursamajor
20th December 2005, 16:15
Post #2204 MTZ:
NU.
manea1517
20th December 2005, 16:26
revin cu o intrebare:
Pot vedea filme de pe un CD care sa aiba sunet surround?
Sau numai daca filmul este pe DVD?
Am sistem de boxe Genius SW-5.1(cum se pot cupla cu E-boda? doar cu cele 6 fire jack?)
zuppy
20th December 2005, 16:38
poti dar trebuie sa-ti iei boxe
xymzar
20th December 2005, 17:15
Manea1517, se poate, eu am combinatia asta si merge brici.
Sunt simplu de conectat intre ele.
manea1517
20th December 2005, 20:00
QUOTE(xymzar @ Dec 20 2005, 17:15)

Manea1517, se poate, eu am combinatia asta si merge brici.
Sunt simplu de conectat intre ele.
Mersi mult XYMZAR aveam emotii ca nu merg.
Cu RCA-uri se conecteaza,nu?
Mtz
20th December 2005, 20:51
Raspund pe scurt la cateva intrebari:
- singurul firmware care nu are problema cu ultima linie de subtitrare si sacadarea filmului la final este V10_Mtz, dar este numai pentru 4 modele. Eu personal am tot V10 pentru ca am subtitrarile cu aceasi denumire ca si filmul si deocamdata nu am ND si DMF
- divx6 "numai play" inseamna ca daca ai avea un container DMF (Divx Media Format) nu ti se va afisa meniul ci numai filmul cu streamurile audio si ale subtitrarilor aferente.
- diferentele intre 66 si 89 sunt si de chipset. Daca aveti posibilitatea alegerii, cumparati 89.
- vor fi firmware pentru toate modelele, trebuie doar putina rabdare.
enjoy,
Mtz
miniteh
20th December 2005, 22:15
Dupa cum am mai spus in acest topic,vreau sa cumpar un E-Boda555x, dar la Flanco in Timisoara nu au si nici Carrefour nu e in Timisoara, ca sa imi petrec o zi sa caut tot felul de etichete pe cutii de DVD cum imi recomandau binevoitorii in marea lor intelepciune, iar la comanda prin Internet, nu cred ca pot sa-mi aleg versiunea de DVD,ci oamenii imi vor trimite ce au si ei la indemina sau pe stoc.Fiind din Timisoara,am pus si problema costului de transport,ca banuiesc,ca la Bucuresti livreaza la usa clientului, costurile fiind mai usor de suportat de firma, dar daca expediatul coletului e gratuit in toata tara,dupa cum am fost informat tot aici pe forum,cu atit mai bine.No offence!
Deci in concluzie as vrea sa pot sa aleg,dar nu am cum.Oricum multumiri Mtz pentru toate lamuririle esti un adevarat profesionist.
Salutari tuturor,Miniteh.
c.d.
20th December 2005, 22:34
salut , sunt si eu proaspatul posesor al unui hit-fe-66 (de vreo 2 sapt), dar nici nu l-am luat bine ca deja ma ofitc din ce am citit mai sus , nu prea am avut timp sa-l testez pana acum si nu am vazut inca la el nici un film cap-coada , dar sa recapitulez putin din ce am citit care ar fi eventualele probleme :
1. probleme cu subtitrarea la sfarsit ? dupa ultimul rand al titrarii sacadeaza filmul
2. probleme cu dvd 8.5 gb , zicea cineva mai sus ca nu-i merg toate filmele de pe dvd-ul respectiv
in schimb la hit89e din ce am citit probleme cu sacadarea nu sunt , si are un chipset mai bun e adevarat ? (asta la aceiasi bani)
ambele modele se gasesc pe piata , totul tine numai de noroc , m-am grabit la inceput sa-l iau (credeam ca la nebunia care va fi n-o sa mai gasesc daca nu ma misc repede), nu stiam si de versiunea china acum 2 sapt ca o luam p-aia, acum cateva zile am citit despre ea , dar deja era prea tarziu , imi vine sa-l schimb , dar nu cred ca se mai poate .. asta e ,rezolvarea ar mai fi poate doar printr-un update de firmware , care momentan nu e disponibil pe situl lor
zuppy
20th December 2005, 22:55
nu ai de ce sa te oftici, problema cu subtitrarea nu este asa de mare.
daca vrei sa nu te mai lovesti de ea, converteste subtitrarile, cu subtitle workshop, din .sub (microdvd) in .srt (subrip)
in mod sigur o sa se repare, ai rabdare.
Mtz
20th December 2005, 23:45
Cea mai buna metoda este de a adauga o linie in Subtitle Workshop cu filmul deschis in el undeva dupa ce apar Credits la film.
"The end" de exemplu.
enjoy,
Mtz
cnss
21st December 2005, 00:37
Problema care cred ca merita aratata la HIT-89E sau pe care va rog sa mi-o lamuriti.
Iesirea de pe S-video pe TV nu merge nici pas. In schimb pe SCART e OK, doar ca in momentul afisarii meniurilor apar deformat putin.
Poate aveti vreo idee.
ursamajor
21st December 2005, 08:30
E de la aparatul tău. La mine merge OK.
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.