eusebiu b
15th December 2005, 10:49
QUOTE(Fane @ Dec 15 2005, 09:12)

se pare ca ai luat firmware de pe site-ul e-boda. de ce nu belit ochi la instructiunile de imprimare a cd-ului? cand orice altceva nu merge, citeste manualul. intra pe link-ul
asta , selecteaza din josul paginii ecranul ce-ti apartine si vei ajunge sa cunosti cunoasterea.
Nu, e versiunea beta ( ptr HIT DE CE ) pusa de E-Boda aici pe site. Am incercat inscriptionez ( dupa aceea ) versiunea v.10 de la Mtz ( care de altfel am mai inscriptionat-o ), si imi da aceeasi chestie. Cred ( posibil sa gresesc ) ca e de la Nero, dar nu stiu ce.
iuzar01
15th December 2005, 11:21
Am cumparat si eu ieri, din Carr4 Militari un 555x dar in ecranul de startup, in colt imi scrie versiunea HIT-89E ...nu am gasit la ei pe sit, sau aici pe forum (sau nu am cautat eu bine) vreo specificatie a acestei versiuni...imi puteti spune ce e cu versiunea asta? HIT-89E? Mersic
ursamajor
15th December 2005, 13:28
O fi vreo versiune jubiliară cu decembrie 89.
Mtz
15th December 2005, 15:26
QUOTE(iuzar01 @ Dec 15 2005, 11:21)

Am cumparat si eu ieri, din Carr4 Militari un 555x dar in ecranul de startup, in colt imi scrie versiunea HIT-89E ...nu am gasit la ei pe sit, sau aici pe forum (sau nu am cautat eu bine) vreo specificatie a acestei versiuni...imi puteti spune ce e cu versiunea asta? HIT-89E? Mersic
HIT-89E
Acesta este playerul 555X care va fi de aici in colo pana (probabil) va apare noul model cu USB.
Spre deosebire ce celelalte de pana acum, are o alta generatie de chipset MTT 1389. Nu pot spune ca este mai bun sau mai slab acest chipset, pentru ca din experienta mea, valoarea unui player este data de firmware si nu de chipset. Inca am vechiul 1389 GE pe E-Boda standard si in afara de problema cu DTS-ul, care este din firmware, si care imi functioneaza corect cu toate implementarile introduse ulterior.
enjoy,
Mtz
iuzar01
15th December 2005, 16:30
si sa inteleg ca vei avea in vedere si aceasta versiune pentru un viitor firmware modat? Ca aseara, la Carr4 erau destui cu 555X in brate...
Multumesc mult pt info
ursamajor
15th December 2005, 16:57
QUOTE(Mtz @ Dec 15 2005, 15:26)

HIT-89E
Acesta este playerul 555X care va fi de aici in colo pana (probabil) va apare noul model cu USB.
Ce e ciudat e că am telefonat unui tip de la e-boda, pe la 16.00, cel la care am făcut comanda şi spunea că la depozit au doar HIT FE 66... Să-i mai înţeleagă D-zeu, că eu nu pot. Alea or fi import China?
GOR
15th December 2005, 17:02
QUOTE(mtcojo @ Dec 14 2005, 18:38)

Nu, materialul nu e pe CD, DVD (asta era la minte cocosului

)) si e doar un semnal PAL pur si simplu, iar eu am nevoie de un semnal NTSC pe care sa-l bag intr-o camera video care nu stie decat NTSC...Asa ca daca mai ai alte sfaturi astept.....
Playerul nu este transcoder... deci nu poti sa faci o trecere directa!
Nu merge decat daca ai materialul pe suport optic.
mtcojo
15th December 2005, 17:12
QUOTE(GOR @ Dec 15 2005, 17:02)

Playerul nu este transcoder... deci nu poti sa faci o trecere directa!
Nu merge decat daca ai materialul pe suport optic.
Te contrazic, pentru ca acel transcoder exista in E-boda..pot sa dau catre iesirea de video complex ori PAL ori NTSC indiferent de sursa pe care o am pe DVD, sau CD...trebuie gasit doar acel punct de intrare si facut un artificiu....cand introduc semnal exterior cel care vine de la CD, DVD sa fie intrerupt si invers...
zildan
15th December 2005, 20:01
Nu e asa. Mai studiaza.
tegeo42
16th December 2005, 08:15
Uite aici , l-am descarcat ptr. tine
catalin1paul
16th December 2005, 08:19
QUOTE(tegeo42 @ Dec 16 2005, 08:15)

nu se cere nici un fel de autentificare.... daca tot nu reusesti uitel aici
tegeo42
16th December 2005, 08:21
QUOTE(tegeo42 @ Dec 16 2005, 08:15)

ocrv
16th December 2005, 10:31
Dupa experiente cu mai multe DivX playere am achizitionat si eu un E-Boda 555X (HIT FE 66).
Dpdv Video (divx & DVD) este intradevar ok (cum am citit de altfel si pe forum).
Dpdv audio (Audioa CD & mp3) este insa in preistorie.
De ce?: Nu neg calitatea multumitoarea a sunetului redat, dar facilitatile sunt ca si inexistente:
-Unde este CD-Textul?
-Unde este ID3Tag?
-Unde sunt numele lungi?
-Unde sunt functiile de presetare a ordinii (sau playlistul)?
Inteleg ca E-Boda s-a concentrat asupra facilitatilor Video (divX, subtitle, etc) dar de ce au uitat de partea audio?
Fac o comparatie:
Mai am acasa un Elite PV 371 (Din pacate si un 373 care este ingrozitor si nu-l aduc in discutie).
371 Dpdv hardware are unele probleme fata de E-Boda : Unitatea optica a crapat de 2 ori in garantie. Telecomanda merge cam aiurea etc.
371 Dpdv software (cu ultima ver de Firmware instalat la service) este comparabil cu E-Boda:
-Video: Vede aproape orice, subtitrarea este ok (mare si cu diacritice).
-Audio: Se aude ok si, in PLUS FATA de E-Boda, afiseaza numele lungi.
Ce credeti, se va ocupa E-Boda si de partea de mp3 - id3tag, nume lungi, CD Text?
Merci
djkrys5
16th December 2005, 10:41
say again?
Elita ...parca era cafea!
Danitzi
16th December 2005, 11:23
QUOTE(djkrys5 @ Dec 16 2005, 10:41)

say again?

Elita ...parca era cafea!
...ia citeste tu mai bine...!
iuzar01
16th December 2005, 12:59
nicolaev
16th December 2005, 14:31
Am upgradat azi firmware-ul la al meu 555x HIT-DE-CE de pe e-boda.com si am observat ca nu imi marge TV la care e legat aparatul decat daca scot cablul cu mufa scart (am sonor dar n-am imagine). Asta se intampla cand DVD-ul este inchis. Inainte cand inchideam DVD imi intra un post de TV, acum doar sonorul si ecranul negru. Am apasat ceva pe acolo fara sa stiu (PAL, NTSC, RGB, etc)? Va rog sfatuiti-ma pentru ca nu vreau sa scot toata ziua mufa de la spate ca sa vad la televizor ceva. Multumesc anticipat.
mtcojo
16th December 2005, 14:35
Nene MTZ au inceput astia de pe e-boda.ro sa te imite...fisierul de upgrade este deja imagine Nero...Cere-le drept de autor!!!
cata73
16th December 2005, 15:13
mai oameni buni, ia uitati aici ce este pe site la e-boda la firmware pt 310FE:
"Descarca pentru VER310FE asamblat in Romania
Descarca pentru VER310FE asamblat in China
05.12.2005 - NOU
Prin acest upgrade de firmware se aduc urmatoarele imbunatatiri:
- redarea fisierelor AVI de ultima generatie ( "packed bitstream")
- permite citirea DVD +R DL
- corectarea pozitiei subtitrarii;
- fonturi imbunatatite.
Descarca pentru VER310FE asamblat in Romania - firmware anterior
Descarca pentru VER310FE asamblat in China - firmware anterior
09.08.2005
- corectarea pozitiei subtitrarii;
- fonturi imbunatatite. "
spuneti-mi si mie, ca eu nu inteleg...care este diferenta intre cel din 09.08. si cel din decembrie de acum.....
pe bune....
ce dracu...ca nu e firma de cartier...
sau la HIT DE CE vad ca nu aduce nimic nou....ca nu scrie nimic...:
"Descarca imaginea discului
05.12.2005 - NOU
Descarca imaginea discului - firmware anterior
09.08.2005
- corectarea pozitiei subtitrarii"
Obi Wan
16th December 2005, 17:05
Stie cineva care-s noutatile la noul FW de pe site-ul E-BODA ?
eusebiu b
16th December 2005, 17:57
M-am gandit ca la intrebarea ta cei mai in masura sa dea relatii sunt cei de la E-Boda. Dar am avut o mare surpriza ( de fapt nu stiu daca e surpriza ). Adresa data pe site ptr. probleme tehnice, nu functioneaza.
Asta apropo de chestia cu cartieru' . Aflam noi pana la urma.
ursamajor
16th December 2005, 18:38
Am luat şi eu unul azi din Carrefour, anulând apoi comanda la e-boda. Versiune HIT89E, assembled in China. Dealtfel, prin asta se deosebeşte de cealaltă versiune aflată în vânzare la Carrefour. Şi se mai deosebeşte printr-o etichetă micuţă, lipită deasupra unuia dintre cele două coduri de bare şi pe care scrie "DV55520051102860". HIT FE 66 nu are aşa ceva şi scrie Assembled in Romania pe cutie. Detalii, mai târziu, că abia am ajuns acasă.
ursamajor
16th December 2005, 20:04
Ooops! Așa repede dispare EDIT-ul aici?
Testat e-Boda de mai sus cu tot soiul de divX-uri și Xvid-uri, până la rezoluția maximă PAL (720x576) și sunt impresionat! E bun, dom'le! La un singur avi nu s-a auzit; băgat CD-ul în computer, deschis cu Gspot >> sunet necomprimat codec PCM. Greșeala mea, am uitat să comprim sunetul, că era o captură făcută cu tunerul. Totuși, nu știe decât formate comprimate?
Subtitrările le ia chiar dacă au alt nume decât avi-ul. Nu mi-a luat subtitrare de pe un CD care avea două în format txt. Se poate selecta de undeva subtitrarea, în cazuri ca acesta?
Testat VCD2.0, SVCD, DVD... astea le halește pe pâine!
Testat MP3-uri cu diverse bitrate......OK!
Testat JPG-uri................................OK!
E..................................................OK!
andrei640
16th December 2005, 20:12
QUOTE(Obi Wan @ Dec 16 2005, 17:05)

Stie cineva care-s noutatile la noul FW de pe site-ul E-BODA ?
E-boda 555 Hit-de-ce dupa upgrade cu fw de pe site:
+vede mult mai multe subtitrari
-nu citeste filme cu sunet necomprimat
-apare problema cu subtitrarea albastra deschisa pe forum
-la zoom ramane iconita pe ecran
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.