ursamajor
13th December 2005, 12:36
QUOTE(dorin_2k @ Nov 24 2005, 12:40)

OK. vreau sa "pun mana" pe ceva bun

(la DVD player ma refer

).
Am strans ceva banuti si pana de Craciun vreau sa am si eu un cadou frumos.
Care ar fi recomandarea ta?
QUOTE(blanc @ Dec 7 2005, 14:07)

O intrebare simpla sa-mi iau un E-boda vers. HIT-FE-66 (ca tot e pretul mai mic acum) sau sa mai astept ?
QUOTE(Mtz @ Nov 24 2005, 12:45)

Sa mai astepti.
enjoy,
Mtz
Hai, te rugăm, n-o mai face pe misteriosul. Şi eu vreau să iau un e-boda 555x, tot la sugestia ta şi-ţi mulţumesc. Să mai aştept? Ce? Vinde-ne şi nouă, te rugăm, pontul pe care-l ştii.
Am citit integral ultimele 20 de pagini ale acestui subiect. N-am priceput mare lucru. De asta şi pun întrebările de mai sus, la care nu s-a răspuns. Ar fi interesant să sistematizeze cineva "mai bazat" informaţiile ce apar pe acest topic.
zuppy
13th December 2005, 13:36
QUOTE(cata73 @ Dec 13 2005, 12:24)

am observat din proprie experienta ca poate sa aiba si mai mult de 12 caractere dar nu afisaza decat primele 12 caractere.
firmware-ul modificat me mtz afiseaza mai multe
cata73
13th December 2005, 13:58
am citit acum pe site la e-boda la specificatii ca citeste sub-uri .txt...si .mp4
mai scrie acolo ca citeste divx 6 (numai play), care este noutatea? divx6 il citea de la inceput fara meniuri...
poate nu inteleg eu bine...
totusi nu au un update nou, in afara celui din august?
deci numai cele noi pot asta, nu?
de ce nu apare ceva si pentru celelalte variante....e ceva beta...daca vand deja ultimul model cu asa ceva, inseamna ca firmware-ul este stabil...
m-ar interesa mult posibilitatea de citire a subtitrarilor care nu au acelasi nume cu filmul
andrei640
13th December 2005, 14:05
Deaocamdata ea nu exista.Poate pe viitor...cine stie?
theonly1
13th December 2005, 14:09
QUOTE(Obi Wan @ Dec 12 2005, 23:08)

Stie cineva sa existe vreo problema cu DVD-ul Star Wars III pe E-Boda 555X ? Am cumparat DVD-ul de la Media Galaxy si cand il introduceam zicea No Disc. Daca il mai bagam o data vedea meniul dar nu mergea filmul. Inca o data mergeau primele 3 capitole. Apoi iar nu il citea deloc. M-am dus inapoi si mi-au dat banii, baietii de acolo fiind extrem de amabili. Apoi am luat DVD-ul de la Diverta. Am zis ca am avut ghinion. Dar nu. Aceasi problema. M-am dus la Diverta, l-au bagat baietii intr-un Panasonic si zbura. Mergea perfect. Mi-au zis ca are o protectie speciala si trebuie sa incerc de mai multe ori. Am tot incercat si ce-i adevarat o data am reusit chiar sa vad prima jumatate de ora din film. Dar apoi iar nu il vede deloc. DVD-ul meu este VER31FE. Azi i-am pus si noul FW de pe site-ul E-boda. Dar tot nu merge sau cand merge merg doar cateva capitole si apoi gata. Mai are cineva problema asta ? Cum o pot rezolva fara sa-i iau alt player ?

Subscriu si eu la problema cu DVD-ul Star Wars III. A trebuit sa-l decriptez cu AnyDVD ca sa-l ruleze playerul. De, ca in Romania, iei DVD-ul original si trebuie sa-l copiezi ca sa-l poti vedea.
Mtz
13th December 2005, 14:14
ursamajor, quote ala al meu era din 24 noiembrie. Intre timp a aparut Hit-Fe-66. Ce alt pont mai vrei, ca deja vi l-am dat?
Da... un alt pont de care am mai pomenit era ca ar fi posibil ca prin primavara cei de la e-boda sa scoata un alt model cu USB, dar intre timp userul E-Boda de pe forum a zis ca atunci cand vor avea firmware cu suport USB, vor asigura ei implementarea acestui suport la ei la sediu. Nu cred ca o sa fie gratis asa cum au zis initial, dar dupa cum ii stiu de baieti buni, nu cred ca or sa ia pielea de pe voi.
Poate ca si asta e pont, dar 66-le nu mai este la ei in depozite ci doar prin magazine. 66 este ultimul model cu chipset DE sau FE, modelul urmator (care va fi probabil tot 555, nu stiu) va avea alta generatie de chipset MTK. Ca sa evit intrebari aiurea, toate modelele de e-boda, chiar si cel urmator au cam aceleleasi performante deoarece firmware este aproximativ identic, iar performantele unui player sunt date de firmware si nu de brand, hardware, etc in general.
enjoy,
Mtz
ursamajor
13th December 2005, 14:20
Hai ca m-ai lamurit acum.
Mtz
13th December 2005, 14:21
cata73, deocamdata se cam face confuzie cu acest DivX6. Si modelele vechi pot citi filme codate cu codecul DivX6 pentru ca respecta parametrii DivX.
Ar trebui ca pe viitor, un player care citeste acel film codat cu DivX6 incusiv meniurile sa se spuna despre el ca reda
DMF (Divx Media Format).
Dar cred ca pentru simplitate se va spune in continuare ca un player reda DivX6 atunci cand este vorba si de meniuri. E ca la treaba cu "adidasii" si "xerox-ul". 
enjoy,
Mtz
cata73
13th December 2005, 14:25
sau pot sa zica FULL COMPATIBLE DIVX 6
ca daca ii zici la unul ca citeste DMF, te intreaba ala cu ce se mananca dmf-ul asta...
de divx au auzit toti, dar de DMF...
din cate am inteles de pe aici, sunt sanse sa apara un firmware FULL compatibil divx 6 si pentru cei care au dat 7.000.000 pe player...
PS: MTZ, ai ramas tot..."from the beach"?!...nu actualizezi si tu ca un super-moderator ce esti (- gluma - )
aaxi
13th December 2005, 14:30
1.Am un e-boda 555x hit-fe66 si am luat un film la care nu merge sunetul
Nu mergea nici pe calculator, dar am bagda AC3 decoder si pe calculator a mers
Am copiat din nou filmul pe un CD nou dar tot nu a mers in DVD
Ce pot face? Am mai multe filme la care nu merge sunetul
2. Ce e ala un firmware?Imi trebuie firmware?De un sa-l iau daca imi trebuie asa ceva?
Mersi anticipat
Mtz
13th December 2005, 15:06
aaxi, firmware este programul care se afla in player si care se ocupa sa iti redea tie pe TV si in boxe ce este pe CD/DVD-uri. Aceste firmware pot fi mai bune sau mai proaste pentru ca nu sunt facute intr-un singur loc si nu este universal valabil asa cum ar fi sa zicem Windowsul. Fiecare player este cu firmware lui.
cata73, si eu am dat 7 mil. pe e-boda standard si cu firmware care il am acum pe el (V10Mtz), nu am DTS. 
Offtopic: the beach is in my mind and in my soul. De aia scrie acolo tot "The Beach".
enjoy,
Mtz
aaxi
13th December 2005, 15:13
Mersi Mtz
Cu sunetul ma poate ajuta cineva?
Cum pot face sa am si sunet la filme?
cata73
13th December 2005, 15:28
ce nu merge baga si tu in divx converter si sa vezi ce merge dupa aceea...
aaxi
13th December 2005, 15:43
o sa incerc si iti zic maine
daca merge ai o bere de la mine
daca nu insemana ca ori sint idiot ori te rog pe tine sa-mi explici cum sa fac
cata73
13th December 2005, 15:46
daca reencodezi cu divx converter nu are cum sa nu mearga. A fost special conceput ca sa scoata decat standarde divx: high definition/home theatre/ etc...
aaxi
13th December 2005, 15:51
cata, mai am o intrebare
filmul e cu terminatia avi (harry potter.avi)
atata si nimic mai mult
si la asta nu am sunet
te rog mult zi-mi cum sa fac!!!!!!!
cata73
13th December 2005, 16:07
pai nu ti-am zis? o sa ai dupa aceea un film cu extensia .divx
aaxi
13th December 2005, 16:12
acum incerc
mersi si scuze ca te-am batut la cap
van den plas
13th December 2005, 16:12
QUOTE(Cst @ Dec 11 2005, 01:03)

Mi-am luat un sistem 5.1 Logitech X-530, dar nu stiu cum sa-l conectez ... am mufe pt RCA sa intre si-n spate la e-boda, dar nu stiu in ce slot anume sa le pun, ca initial pusesem pe Centre si Subw, dar cand selectam din player la mixare - 5.1 - nu auzeam vocile, doar muzica si ce mai era pe fundal [ la filme 5.1 ] ... rog asistenta

Si eu mi-am luat vineri din Carrefour un HIT-FE-66 la care am atasat boxele Logitech X-530, pe care le aveam la calculator. Pt. conectare ai nevoie de trei cabluri 3.5 socket - 2 RCA, cate unul pt. fiecare grup de mufe (subwoofer + central, fata dr. + fata stg., spate dr. + spate stg.) Bineinteles ai grija ca si culoarea cablurilor sa coincida cu culoarea mufelor in care le introduci. Apoi in cele 3 mufe de 3.5 vei introduce cei trei conectori ai boxelor ,conform manualului de utilizare.
Mtz
13th December 2005, 16:45
aaxi, daca nu ai sistem 5.1 legat asa cum ti-a zis van den plas, mergi prin setarile audio, seteaza toate boxele pe small (mici) si la Mixare acele stereo si nu 5.1. Ai sa reusesti la un moment dat. Nu cred ca este nevoie de recodare, pentru ca pana acum E-Boda mi-a redat toate formatele audio de la filme, pe care le-am bagat in el.
Stiu ca threadul e lung, dar incearca sa citesti cat poti din el mai ales la inceput, pentru ca majoritatea problemelor s-au mai discutat.
enjoy,
Mtz
eusebiu b
13th December 2005, 17:33
QUOTE(aaxi @ Dec 13 2005, 15:51)

cata, mai am o intrebare
filmul e cu terminatia avi (harry potter.avi)
atata si nimic mai mult
si la asta nu am sunet
te rog mult zi-mi cum sa fac!!!!!!!
E cumva prima parte ( Camera Secretelor ) ? Ca la ala am avut si eu probleme cu sunetul.
DannyKid
13th December 2005, 18:30
Am testat HIT-FE-66 cu fw original cit de cit si nu ma pot plinge. Are si plusuri si minusuri
dar sper ca se vor rezolva printr-un upgrade de fw in viitor. Per ansamblu merge fb fata de alte playere, imagine excelenta la divx si dvd, sunet excelent pe audio.
In mare :
- subtitrarile au 40 de caractere pe rind (ar fi excelent 45) ceea ce pe 3 rinduri duce la 120
- afiseaza si subtitrarile cu terminatia .txt si .idx .sub pe linga cele obisnuite
- ruleaza nero digital fara probleme, imagine excelenta
- ruleaza filme encodate cu divx6 (terminatie .divx). nu am avut timp sa vad daca merg si meniurile dar voi incerca
Parererea mea este ca isi merita pretul (l-am luat cu 329 lei).
ursamajor
13th December 2005, 21:33
QUOTE(Mtz @ Dec 13 2005, 14:14)

Poate ca si asta e pont, dar 66-le nu mai este la ei in depozite ci doar prin magazine. 66 este ultimul model cu chipset DE sau FE, modelul urmator (care va fi probabil tot 555, nu stiu) va avea alta generatie de chipset MTK.
Și,oare, de sărbători acum să nu facă ei un "efort" să încarce piața cu d-alea noi? Acum sunt românașii în bani!
mtcojo
13th December 2005, 21:34
Intrebare pentru cei experimentati: cum ma pot folosi de eboda pentru a-i introduce un semnal tip Pal si al scoate din el NTSC! Este posibil acest lucru?!
Paul_l
13th December 2005, 21:57
QUOTE(mtcojo @ Dec 13 2005, 21:34)

Intrebare pentru cei experimentati: cum ma pot folosi de eboda pentru a-i introduce un semnal tip Pal si al scoate din el NTSC! Este posibil acest lucru?!
NU !
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.