Mtz
11th December 2005, 23:12
Daca vrei sa iti mearga mp4 va trebui sa folosesti optiunea Standard sau Cinema.
MP4 AVC nu merge deocamdata.
Si nu e chiar mizerie NVE odata ce poate sa scoata niste fisiere video care bat divx-ul si xvid-ul la calitate.
enjoy,
Mtz
box2005
12th December 2005, 00:56
Dupa ce ,peste un an m-am folosit cu brio de un dvd pixelview(fara divX) ,am decis sa cumpar un e-boda555x hit-fe-66.Am facut asta acum 8-9 ore ,de la carrefour.Astazi il voi pune la teste si sper ca voi fi multumit.
Twinsen
12th December 2005, 10:34
Aveti idee cand se lanseaza versiunea cu USB ?
Auzisem ceva de ianuarie, februarie...
nolf
12th December 2005, 10:55
QUOTE(theonly1 @ Dec 11 2005, 10:39)

Am incercat si eu acum faza cu subtitrarea pe ultima secunda. Intr-adevar, merge perfect, fara nici o sacadare. 10x nolf
Pe HIT-FE-66 cu fw original merg fisierele .mp4. Din pacate n-am nici un fisier Nero Digital ca sa testez.
Btw, mie nu imi afiseaza nici un ARM in meniul Preferences - 1379. Imi arata doar Region Code 0 in josul ecranului:
Click pentru a vizualiza atașamentul
Pentru nerodigital megeti la www.nero.com
Pentru divx 6 la www.divx.com
ursamajor
12th December 2005, 14:02
Ce diferenţă este între versiunile HIT-DE-CE, VER310FE spanac, spanac? Că n-am prea înţeles. Vreau să-mi iau de Crăciun un e-boda 555, că am înţeles că ar fi THE BEST. (O fi?) La ei pe site, pentru upgrade de firmware, sunt două fişiere, dau exemplu: pentru VER310FE asamblat în RO sau în China... Link.
Luminaţi-mă, please!
eusebiu b
12th December 2005, 15:14
QUOTE(ursamajor @ Dec 12 2005, 14:02)

Ce diferență este între versiunile HIT-DE-CE, VER310FE spanac, spanac? Că n-am prea înțeles. Vreau să-mi iau de Crăciun un e-boda 555, că am înțeles că ar fi THE BEST. (O fi?) La ei pe site, pentru upgrade de firmware, sunt două fișiere, dau exemplu: pentru VER310FE asamblat în RO sau în China...
Link. 
Luminați-mă, please!
Oricum nu gasesti de cumparat decat ultima versiune, HIT-FE-66
Mtz
12th December 2005, 15:40
Cele cu HIT au unitatea optica Hitachi. Cele de dinainte au avut Sony.
Celelalte diferente tin de DAC-ul audio.
Din punct de vedere al performantelor hardware nu este nici o diferenta.
Dupa cum a zis si eusebiu, in general se gaseste numai ultima versiune.
enjoy,
Mtz
ursamajor
12th December 2005, 16:50
Bun, am înțeles. Și ăla, ultimul tip HIT FE 66, are firmware deștept pus de fabrică? Știe de toate? Serios, nu vă supărați că vă sâcâi, fiindcă aș vrea să iau unul pe 16 (că vin la București, la Carrefour că noi n-avem decât Metro și Billa
) și trebuie să mă edific asupra tuturor detaliilor. Mulțumesc.
Twinsen
12th December 2005, 17:05
QUOTE(ursamajor @ Dec 12 2005, 16:50)

Bun, am înțeles. Și ăla, ultimul tip HIT FE 66, are firmware deștept pus de fabrică? Știe de toate? Serios, nu vă supărați că vă sâcâi, fiindcă aș vrea să iau unul pe 16 (că vin la București, la Carrefour că noi n-avem decât Metro și Billa

Sa te pregatesti pt stat la niste cozi kilometrice...
Am vrut sa-mi iau sambata dimineata unul din Carrefour Orhideea si am renuntat. La garantii era o coada de 50 de oameni.
Cel mai tare mi s-a parut un tip cu 5 bucati PixelView....
Sansa ta e sa fii la prima ora acolo...
eusebiu b
12th December 2005, 17:09

Poti face direct comanda la ei pe site, si scapi de cozi si alte alea, plus ca-ti vine acasa
ursamajor
12th December 2005, 17:20
QUOTE(Twinsen @ Dec 12 2005, 17:05)

Ooops! În cazul ăsta îl pot lua de la Flanco, unde e cu 50 lei mai scump sau pe site la ei, cum spunea eusebio.
Twinsen
12th December 2005, 18:34
la ei pe site e cu 300 000 mai scump....
eusebiu b
12th December 2005, 18:56
QUOTE(Twinsen @ Dec 12 2005, 18:34)

Asta e o chestie tare
Vorba unuia : traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul. Probabil ca au pus la socoteala si transportul. Oricum, succes.
ursamajor
12th December 2005, 19:03
QUOTE(Twinsen @ Dec 12 2005, 18:34)

...la cer se adugă și taxe poștale, pentru amărâții din provincie, ca mine. Mai bine îl iau de la "Fleanco".
tlc
12th December 2005, 19:22

Am vrut sa-mi iau sambata dimineata unul din Carrefour Orhideea si am renuntat. La garantii era o coada de 50 de oameni.
Din aceleasi motive, eu l-am luat in ziua x si dupa garantie m-am dus in ziua x+6... Am dus bonul de casa + certificatul pe care l-am gasit in cutie (care, in cazul PixelView, e o banala foaie trasa la xerox, dar trebuie sa-ti puna stampila Carrefour + data cumpararii + SN pt. a fi valabil).
Am riscat pt. ca nu i-am facut proba.
ursamajor
12th December 2005, 19:56
Înseamnă că se dau mai bine decât caşcavalul ăla de 69 000 lei / kilu'. 
Mai dă-l în mă-sa, mai bine îl iau de la Flanco. Avem şi în Brăila aşa ceva. E cu 50 lei noi mai mult.
ursamajor
12th December 2005, 20:18

Și ăla, ultimul tip HIT FE 66, are firmware deștept pus de fabrică? Știe de toate? Serios, nu vă supărați că vă sâcâi, fiindcă aș vrea să iau unul. Mulțumesc.
În plus, se poate pune vreun firmware neoficial de aici, că pe pagina cu update-uri nu figurează și HIT-ul ăsta.
ioio-computers
12th December 2005, 22:30
Aveti grija ca la Flanco ( cel putin in Braila ) era varianta HIT-DE-CE. Uitati-va cu atentie ce apare pe ecran cind va face proba - daca va face ... - ca cei de la Flanco, DOMO, ALTEX sunt cam dusi cu pluta. Trebuie sa sti ce vrei ca cei de la magazin nu stiu decit ca trebuie sa plece acasa la sfirsitul programului!
Obi Wan
12th December 2005, 23:08
Stie cineva sa existe vreo problema cu DVD-ul Star Wars III pe E-Boda 555X ? Am cumparat DVD-ul de la Media Galaxy si cand il introduceam zicea No Disc. Daca il mai bagam o data vedea meniul dar nu mergea filmul. Inca o data mergeau primele 3 capitole. Apoi iar nu il citea deloc. M-am dus inapoi si mi-au dat banii, baietii de acolo fiind extrem de amabili. Apoi am luat DVD-ul de la Diverta. Am zis ca am avut ghinion. Dar nu. Aceasi problema. M-am dus la Diverta, l-au bagat baietii intr-un Panasonic si zbura. Mergea perfect. Mi-au zis ca are o protectie speciala si trebuie sa incerc de mai multe ori. Am tot incercat si ce-i adevarat o data am reusit chiar sa vad prima jumatate de ora din film. Dar apoi iar nu il vede deloc. DVD-ul meu este VER31FE. Azi i-am pus si noul FW de pe site-ul E-boda. Dar tot nu merge sau cand merge merg doar cateva capitole si apoi gata. Mai are cineva problema asta ? Cum o pot rezolva fara sa-i iau alt player ?
zuppy
12th December 2005, 23:21
eu am problema cu un dvd cu sincity... de fiecare data cand se termina capitolul ales din meniu, sare la ultimul capitol (cel cu numele actorilor) dupa care se termina.
dackro
13th December 2005, 00:03
QUOTE(ursamajor @ Dec 12 2005, 19:56)

Înseamnă că se dau mai bine decât cașcavalul ăla de 69 000 lei / kilu'.

Mai dă-l în mă-sa, mai bine îl iau de la Flanco. Avem și în Brăila așa ceva. E cu 50 lei noi mai mult.
Comanda-l al ei pe site ca taxele postale sunt incluse in pret. Nu mai platesti nimic in plus.
box2005
13th December 2005, 02:09

Sambata am luat si eu un eboda.la prima vedere te sperii de aglomeratie dar degeaba.(ora 12:30)l-am luat si cu bonul de casa m-am dus la garantii. pare ca e multa lume dar dvd-urile se probau doar in dreapta(restul erau cu electrocasnice)am luat garantia in maxim 15min.(e mult?)
Boss302
13th December 2005, 09:50
QUOTE(Obi Wan @ Dec 12 2005, 23:08)

Stie cineva sa existe vreo problema cu DVD-ul Star Wars III pe E-Boda 555X ? Am cumparat DVD-ul de la Media Galaxy si cand il introduceam zicea No Disc. Daca il mai bagam o data vedea meniul dar nu mergea filmul. Inca o data mergeau primele 3 capitole. Apoi iar nu il citea deloc. M-am dus inapoi si mi-au dat banii, baietii de acolo fiind extrem de amabili. Apoi am luat DVD-ul de la Diverta. Am zis ca am avut ghinion. Dar nu. Aceasi problema. M-am dus la Diverta, l-au bagat baietii intr-un Panasonic si zbura. Mergea perfect. Mi-au zis ca are o protectie speciala si trebuie sa incerc de mai multe ori. Am tot incercat si ce-i adevarat o data am reusit chiar sa vad prima jumatate de ora din film. Dar apoi iar nu il vede deloc. DVD-ul meu este VER31FE. Azi i-am pus si noul FW de pe site-ul E-boda. Dar tot nu merge sau cand merge merg doar cateva capitole si apoi gata. Mai are cineva problema asta ? Cum o pot rezolva fara sa-i iau alt player ?

Aceasi problema o am si eu.ieri mi-am luat discul Star Wars III din Carrefour si nu merge.Discul cu Bonus a mers doar la a treia restartare iar discul cu filmul nu ruleaza decat 5 secunde si se blocheaza.L-am incercat insa si pe alt player - Neuston - si la fel.Cred ca nu-i din player.
ursamajor
13th December 2005, 11:33
QUOTE(ioio-computers @ Dec 12 2005, 22:30)

Aveti grija ca la Flanco ( cel putin in Braila ) era varianta HIT-DE-CE.
Ce vrei să spui?
HIT-ul ăsta era cel mai lăudat pe aici.
Dackro, într-adevăr, prețul de pe site include și taxele pentru curieratul rapid. Deci, se plătesc doar cei 329 lei.
Mai am o întrebare: titlul filmului / subtitrării trebuie să aibă până-n 12 caractere? Ce se întâmplă dacă sunt mai multe, nu le redă?
cata73
13th December 2005, 12:24
am observat din proprie experienta ca poate sa aiba si mai mult de 12 caractere dar nu afisaza decat primele 12 caractere.
pana la urma cu firmware ala beta de la e-boda, afisat aici pe site, se poate ca filmul sa aiba alt nume decat sub-ul sau nu?, daca da, cand ai mai multe subtitrari, cu nume diferite, pe care o afisaza?
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.