zuppy
9th December 2005, 09:53
ba citeste, daca citeai de pe la inceput topicul asta vedeai ca s-a repetat de o groaza de ori ca nu sunt redate filmele cu rezolutie mai mare de 720 x ???
nolf
9th December 2005, 11:15
QUOTE(zuppy @ Dec 9 2005, 10:53)

ba citeste, daca citeai de pe la inceput topicul asta vedeai ca s-a repetat de o groaza de ori ca nu sunt redate filmele cu rezolutie mai mare de 720 x ???
Da merci greseala mea filmul este:
736x384 (1.92:1) [=23:12]
sisu_andrei
9th December 2005, 11:51
nu am stat sa citesc tot topicul dar ma lamureste si pe mine la ce ar putea ajuta USb asta tot discutat?
ce vin cu un stick si pot sa vad filmul de pe el ?
Danitzi
9th December 2005, 12:11
Cu un stick sau un hard extern ai putea sa vezi si sa asculti ce ai pus acolo, cam asta ar fi treaba cu USB-ul asta pentru eboda.
eusebiu b
9th December 2005, 12:40
QUOTE(neralaro @ Dec 8 2005, 17:40)

Cea mai interesanta mi se pare oferta Flanco! PACHET E-BODA DVD/ DIVX 555X + R20 = 599.90 RON
Singura problema este ca NU SE GASESTE IN STOC! Hahahahha. La nici unul dintre magazinele Flanco! Si nu se termina aici! Stiti numaru' ala de telefon 20.11.900? Dupa ce suni ca disperatul si nu raspunde nimeni sau e ocupat, domnisoara te "lamureste": "Oferta Eboda nu se gaseste in magazine si nici nu stim cand se va face aprovizionarea"!!! Ca-n bancul cu evreul si armeanul.
Daca platesti taxele de curier, iti trimit eu unul, nou, sigilat cu garantie. Ce zici?
ficus
9th December 2005, 22:53
Am facut captura prin tuner TV in format mpeg-2, dar pe e-boda se vede sacadat si cu sunetul intrerupt. Atat de prost este DVD-ul (nici pozle nu le reda bine), sau mai trebuie sa prelucrez captura (authoring)? Am V10 Mtz.
nolf
9th December 2005, 22:58
Mai lucreaza la captura aia .Trebuie putina rabdare si multa cafea si va merge bine
theonly1
10th December 2005, 10:26
Salutare!
Mi-am luat si eu ieri un E-Boda HIT-FE-66. Asa cum eram obisnuit, citeste tot ce arunci in el.
Insa am observat ca, la filmele DivX/XviD apare o sacadare a imaginii pe ultimele 20-30 sec. din film (genericul, in general). Am testat filmele in cauza si pe celelalte playere (mai am un 310 FE si un HIT-DE-CE) si au rulat fara sacadare.
Credeti ca este o defectiune hard sau mai degraba niste buguri de firmware? Are rost sa ma duc cu el in garantie? Mentionez ca la toate playerele firmware-ul este cel original (preinstalat de E-Boda).
nolf
10th December 2005, 12:29
QUOTE(theonly1 @ Dec 10 2005, 11:26)

Salutare!
Mi-am luat si eu ieri un E-Boda HIT-FE-66. Asa cum eram obisnuit, citeste tot ce arunci in el.

Insa am observat ca, la filmele DivX/XviD apare o sacadare a imaginii pe ultimele 20-30 sec. din film (genericul, in general). Am testat filmele in cauza si pe celelalte playere (mai am un 310 FE si un HIT-DE-CE) si au rulat fara sacadare.
Credeti ca este o defectiune hard sau mai degraba niste buguri de firmware? Are rost sa ma duc cu el in garantie? Mentionez ca la toate playerele firmware-ul este cel original (preinstalat de E-Boda).

Si eu am un hit-fe-66
Incearca sa adaugi in subtitrare inca 1 rind dupa final chiar la gatarea timpului . De exemplu Sfirsit
paulc_6969
10th December 2005, 12:41
theonly1, nolf,
HIT-FE-66 are firmware 8032 original de e-boda (august 2005) si ARM ultima versiune 05.00.06.00 (puteti verifica asta cu 1379 din telecomanda in meniul PREFERENCES).
Daca va uitati mai sus pe forum, am postat despre un bug la ARM cu versiuni >05.00.05.07 pe E-boda, si anume, dupa ultima subtitrare crapa, sacadeaza sau baga subtitrari din memorie aiurea.
Repet, e un bug de ARM si nu de firmware.
Cred ca problema se poate rezolva, dar din pacate, nu am timp si, in afara de ZILDAN, nici nu am cu cine sa colaboraz la asta. Si nici el nu prea are timp :-).
Pun si eu o intrebare: A vazut cineva pe HIT-FE-66 sau pe cele cu FW ala beta postat de MTZ (cu acelasi ARM) mergand fisiere .mp4 sau nero digital?
zuppy
10th December 2005, 13:27
QUOTE(paulc_6969 @ Dec 10 2005, 12:41)

imi zici si mie te rog ce e arm-ul si de ce se manifesta si pe 310fe (vechi de 1 an) cu firmware mtz v11 ?
de ce daca nu e bug de firmware, se manifesta doar daca pui v11 mtz, pe v10 mergand foarte bine ?
Mtz
10th December 2005, 15:39
Eu cred ca hit-fe-66 are 5 pagini in 8032 si firmware e cam asa cum a venit de la mama lui.
V11 alea pe care le-am postat redau ND, fiind verificate cu Cd-ul 2 de teste de la francezi. Am si scris acolo ce si cum redau, ca nu postam informatiile acelea fara sa testez inainte.
Este mare pacat ca cel de la E-Boda China a reusit sa rezolve problemele in ARM-ul pe care l-am folosit in V10, cu blocarea la final din cauza ultimei subtitrari, adaugase suport pentru 124 de caractere prin alocarea bufferilor de la mama lui si nu de vreun "neoficial", rezolvase si Packed Bistream iar subtitrarea era redata excelent si nu stiu de ce dreq in loc sa pastreze acele setari in ARM s-a apucat el acum sa faca iar experiente aiurea.
Iar chestia cu cititul si a unor subtitrari care au numele diferit fata de cel al filmului mi se parea mult mai elegant sa fi facut-o de la ideea mea si anume de a arata si subtitrarea in filebrowser iar prin selectarea ei de exemplu cu butonul subtitle de pe telecomanda inainte de a se da play la film sa se fi incarcat acea subtitrare in memorie. Nu prea ii duce capu' pe chinezii astia cand e vorba de "fineturi".
enjoy,
Mtz
goodoane
10th December 2005, 17:11
QUOTE(zuppy @ Dec 10 2005, 13:27)

imi zici si mie te rog ce e arm-ul si de ce se manifesta si pe 310fe (vechi de 1 an) cu firmware mtz v11 ?
de ce daca nu e bug de firmware, se manifesta doar daca pui v11 mtz, pe v10 mergand foarte bine ?
Daca citeai un pic mai atent postul la care faci referire ai fi inteles ca :partea de 8032 e la fel ca si cea de la vs.10 numai partea de arm difera in vs.11.Cu alte cuvinte firmwareul are in componenta sa mai multe segmente ce alcatuiesc un intreg.Printe ele se numara si 8032 si arm si mai multe chestii.Este ca si un sistem de operare pt PC-uri.
zuppy
10th December 2005, 17:30
am inteles foarte bine asta, dar avand in vedere ca am zis ca nu stiu ce e arm, nu aveam de unde sa stiu daca tine de hardware sau software. daca nu stiu ce e, e logic ca nu am de unde sa-mi dau seama raspunsul la a doua intrebare.
cred ca era mai usor sa-mi raspunzi direct (sau sa ma ignori) decat sa te iei de mine.
nolf
10th December 2005, 18:16
QUOTE(paulc_6969 @ Dec 10 2005, 13:41)

theonly1, nolf,
HIT-FE-66 are firmware 8032 original de e-boda (august 2005) si ARM ultima versiune 05.00.06.00 (puteti verifica asta cu 1379 din telecomanda in meniul PREFERENCES).
Daca va uitati mai sus pe forum, am postat despre un bug la ARM cu versiuni >05.00.05.07 pe E-boda, si anume, dupa ultima subtitrare crapa, sacadeaza sau baga subtitrari din memorie aiurea.
Cred ca problema se poate rezolva, dar din pacate, nu am timp si, in afara de ZILDAN, nici nu am cu cine sa colaboraz la asta. Si nici el nu prea are timp :-).
Pun si eu o intrebare: A vazut cineva pe HIT-FE-66 sau pe cele cu FW ala beta postat de MTZ (cu acelasi ARM) mergand fisiere .mp4 sau nero digital?
Scrie mai sus in cele postate de mine ca am testat EU nerodigital si divx6 si MERGE!!!!!
gerrygrigore
10th December 2005, 19:09
Va salut pe toti ........ Dupa zile intregi de studiat forumuri etc, m-am decis sa achizitionez un DVD player cu chipset Mediatek, datorita suportului mult mai bun pe care il are vis-a-vis de afisarea subtitrarilor la filmele ce ruleaza de pe CD. Acest suport este posibil datorita voua, participantilor la acest forum, si in mod special datorita lui MTZ, caruia trebuie sa ii adresam cu totii multumiri. In sfarsit, sunt intr-o mare indecizie, si sper ca experienta voastra superioara in ceea ce priveste DVD player-ele sa ma ajute sa iau o decizie. Avand in vedere toate calitatile si lipsurile, ce se merita cel mai mult sa imi iau Yamada 6700 sau E-boda 555x ?
Va multumesc pentru intelegere si astept raspunsurile voastre ..........
Mtz
10th December 2005, 21:27
gerrygrigore, ti-am raspuns in threadul pe care l-ai deschis aiurea.
zuppy, daca citeai mai cu atentie postul meu precedent, pricepeai care este problema cu subtitrarea si ca aceasta provine din ARM.
enjoy,
Mtz
Cst
11th December 2005, 00:03
Mi-am luat un sistem 5.1 Logitech X-530, dar nu stiu cum sa-l conectez ... am mufe pt RCA sa intre si-n spate la e-boda, dar nu stiu in ce slot anume sa le pun, ca initial pusesem pe Centre si Subw, dar cand selectam din player la mixare - 5.1 - nu auzeam vocile, doar muzica si ce mai era pe fundal [ la filme 5.1 ] ... rog asistenta
DeeJay
11th December 2005, 00:52
@GOR da, am reusit cu telecomanda de la DW ... m-a uscat de bani
da' macar invatza si ea ceva ....
adyta
11th December 2005, 01:00
salut...as vrea sa va intreb si eu ceva...tinand cont de pretul de pretul la care este (3.299.000 lei) se merita sau nu sa cumpar un e-boda 555x???
am vazut si o oferta in care e-boda 555x este impreuna cu un sistem 5+1 (R-20) la vreo 5.999.000 si as vrea sa va intreb daca, dupa parerea voastra se merita sa dau in plus vreo 2.700.000 pt sistemul ala de boxe, tinand cont ca pe la vreo 3.500.000-4.000.000 gasesc un sistem audio destul de bun.
si apropo, cum e faza cu subtitrarile? pana la urma ce tipuri de subtitrari citeste, pt ca asta am auzit ca ar fii principalul lui dezavantaj???
astept raspunsurile voastre si va multumesc anticipat!!!
mtcojo
11th December 2005, 08:06
QUOTE(Mtz @ Dec 10 2005, 15:39)

...ideea mea si anume de a arata si subtitrarea in filebrowser iar prin selectarea ei de exemplu cu butonul subtitle de pe telecomanda inainte de a se da play la film.........
Un V11 mic si pentru HIT-DE-CE nu vine si pentru noi Mtz?!!
theonly1
11th December 2005, 09:39
QUOTE(nolf @ Dec 10 2005, 12:29)

Si eu am un hit-fe-66
Incearca sa adaugi in subtitrare inca 1 rind dupa final chiar la gatarea timpului . De exemplu Sfirsit
Am incercat si eu acum faza cu subtitrarea pe ultima secunda. Intr-adevar, merge perfect, fara nici o sacadare. 10x nolf
QUOTE(paulc_6969 @ Dec 10 2005, 12:41)

theonly1, nolf,
Pe HIT-FE-66 cu fw original merg fisierele .mp4. Din pacate n-am nici un fisier Nero Digital ca sa testez.
Btw, mie nu imi afiseaza nici un ARM in meniul Preferences - 1379. Imi arata doar Region Code 0 in josul ecranului:
Click pentru a vizualiza atașamentul
xentor33
11th December 2005, 11:15
QUOTE(Cst @ Dec 11 2005, 00:03)

Mi-am luat un sistem 5.1 Logitech X-530, dar nu stiu cum sa-l conectez ... am mufe pt RCA sa intre si-n spate la e-boda, dar nu stiu in ce slot anume sa le pun, ca initial pusesem pe Centre si Subw, dar cand selectam din player la mixare - 5.1 - nu auzeam vocile, doar muzica si ce mai era pe fundal [ la filme 5.1 ] ... rog asistenta

In manual este o greseala la SW si centru.Inverseaza-le si vei auzi corect.E-Boda dixit.
nicolaev
11th December 2005, 14:35
Am si eu o nelamurire. Daca mi-am cumparat ieri un 555X trebuie sa-i fac update-ul de firmware sau nu este necesar. Am vazut ca pot sa-l downloadez de pe situl lor. Deci e cazul sau nu sa fac update-ul si in cazul ca il fac ce schimbari vor aparea. Multumesc de raspunsurile de pana acum, acest topic convingandu-ma sa-mi achizitionez acest player.
paulc_6969
11th December 2005, 15:13
E-BODA 310FE cu fw mtz beta.
NU merg fisiere .mp4 din DIVX-TEST 2.0 / H_VIDEO_CODECS/VID_4x.mp4.
Nu merg nici fisiere .pm4 facute cu mizeria de NeroVision.
Nu ca ar fi foarte important, sunt alte buleli mai mari, dar NU MERGE MP4 AVC.
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.