mihai d.
30th November 2005, 21:21
Am vrut sa zic interleaving 1 frame nu o secunda... in fine, am facut intre timp cateva teste dar toate rezultatele au fost proaste pana acum:
- am codat sunetul ADPCM si playerul nu l-a mai inteles de loc (codec: 0x0011, DVI ADPCM, Intel Corporation)
- am recodat unul din filmele la care aveam delay la sunet cu virtual dubu, GSpot 2.52 zice:
"Open DML (AVI 2.0)
interleave: 1 vid frame (42 ms), preload = 504
audio frames: split acros interleaves
codec 0x0055
48000Hz, 192 Kb/s" si tot am delay la sunet... poate n-am inteles eu unde-i problema..
DannyKid
30th November 2005, 22:17
As vrea sa-mi iau un dvd E-Boda. Merita banii?
zildan
30th November 2005, 23:53
Scuze. Era vorba de NANDUB. Potzi folosi si Virtual Dub Mod.
Avcolo scrie clar:
"Acelasi film dupa ce l-am salvat cu NanDub (direct stream copy la audio si video)"
Deci NU REENCODEZI.
Deschizi filmul si pui
la Video
Direct Stream Copy
La Audio
Direct Stream Copy
Salvezi cu alt nume.
Stergi, redenumesti si ai rezolvat.
Acum ai inteles?
nolf
1st December 2005, 11:01
Eu zic ca merita banii e-boda.
vers HIT-FE-66. 555x
mihai d.
1st December 2005, 20:31
Mda Zildan, intelesesem de data trecuta, dar din pacate nu am obtinut rezultatele scontate (acu am sunet ~0.5-1 secunde inainte de video). In fine treaba e ca solutia a mers totusi la 1 film din 4, si la celelalte e vag mai bine decat inainte.
Eram curios, ce se afla intr-un fisier de upgrade de firmware la un DVD (MTK.bin)?
Si ce am nevoie ca sa pot schimba chestii acolo?
Sau treburile astea sunt secrete rau?!
Fane
1st December 2005, 21:30
nu-s asa secrete, se discuta despre asta aici .
goodoane
1st December 2005, 22:44
QUOTE(mihai d. @ Dec 1 2005, 20:31)

Mda Zildan, intelesesem de data trecuta, dar din pacate nu am obtinut rezultatele scontate (acu am sunet ~0.5-1 secunde inainte de video). In fine treaba e ca solutia a mers totusi la 1 film din 4, si la celelalte e vag mai bine decat inainte.
Eram curios, ce se afla intr-un fisier de upgrade de firmware la un DVD (MTK.bin)?
Si ce am nevoie ca sa pot schimba chestii acolo?
Sau treburile astea sunt secrete rau?!
Daca stii programare ansamblare pt. procesoare 8051 si ARM si poti folosi un program de dezansamblat si de editat e destul de simplu(folosindute de ce au descoperit altii din cod pina acum, se munceste la asta de 2 ani buni) dar ocupa mult timp,iar unelte (utilitare)le gasesti si pe siteul lui MTZ sau aici.http://groups.yahoo.com/group/mt13x9/
Trebuie doar sa te inscrii pe forum si sa studiezi ce se gaseste prin sectiunea de fisiere.
zildan
1st December 2005, 22:51
@mihai d.
Filmele care mai au probleme sunt encodate cu XVID GMC in 3 puncte.
NU merge pe nici un dispozitiv hardware.
Trebuiesc reencodate.
Ia un Gspot mai nou si vei avea informatii mai multe despre filme.
nolf
1st December 2005, 23:09
referitor la payerul nou E-BODA 555x vers. HIT-FE-66
Citeste subtitrari format .txt .sub .srt
Acestea sunt verificate deocamdata de mine .
Revin si cu alte detalii
dorin_2k
2nd December 2005, 15:52
QUOTE(nolf @ Dec 1 2005, 23:09)

Unde se gaseste? si la ce pret?
nolf
2nd December 2005, 16:30
Titrarea afiseaza 50-57 caractere in functie de literele aflate pe rind de ex:
50 caractere cind sunt predominante literele D G A B si 56 cind sunt I J L etc..
Se taie automat scrisul inclinat .
Se gaseste la Flanco la 3.800.000 si la 6.000.000 cu sistemu 5.1 de boxe
zuppy
2nd December 2005, 17:19
sa inteleg ca au scos a 5-a varianta de 555x ...
paulc_6969
2nd December 2005, 18:03
Are cineva posibilitatea sa traga firmware-ul din eboda FE-66?
Sa vedem si noi ce ARM are, ce face firmware-ul?
Sa ne bagam putin si noi gherutzele pe acolo, asa, pentru inspiratie?
starsoft
2nd December 2005, 19:51
Stie cineva de ce nu mai este activ mai este activ site-ul lui mtz ?
ajax13
3rd December 2005, 00:52
Salut ..am si eu o mica problemuta ..am facut update la un Eboda 555x cu v.10 standard de la MTZ de pe site si totul a mers aparent bine ....doar ca acum nu mai vrea sa citeasca nici un cd sau dvd ..Scrie Loading si apoi No disc....are cineva o idee ce a mers rau si ce e de facut ?
zuppy
3rd December 2005, 09:52
inseamna ca nu aveai versiunea standard si nu mai ai ce face decat asta:
http://mtz.softpedia.com/index.php?option=...&id=20&Itemid=2
Mtz
3rd December 2005, 09:53
Daca acum iti da "No Disc", asta inseamna ca nu "a mers aparent bine".
Eu cred ca ai pus firmware gresit.
Scrie aici ce informatii iti apar pe ecranul TV referitor la VERSIO, SERVO, etc.
enjoy,
Mtz
BlackS0ull
3rd December 2005, 14:29
MTZ vreau sa te intreb ceva legat de un DVD E-Bodat 555X cu codul in stanga jos HIT-DE-CE
Vroiam sa stiu daca ceea ce ai pus pe site http://mtz.softpedia.com/ la update de firmware este valabil si daca este bun ?
Vreau sa precizez ca am downloadat vers. de Firmware special facuta pt. DVD-Playerul cu codul HIT-DE-CE
Multumesc anticipat !
blackcat
3rd December 2005, 15:00
Nu mai apare v11? Greu merge treaba domnule...
Just kidding.
BlackS0ull
3rd December 2005, 18:37
Am luat Firmware de pe site am pus pe CD am bagat in DVD Player a citit a facut totul perfect....s-a instalat noul Firmware !!!
Acuma imi merg si numele lungi ca aveam 12 caractere !
Merci mult de tot MTZ !!!
ficus
3rd December 2005, 19:56
Am probleme la vizionarea unor poze facute cu o camera digitala Canon.E-boda reda bine numai pe unele (aleatoriu), iar pe celelalte din a doua sau mai multe incercari. Precizez ca am incercat variantele V9.3, V9.4 si V10 cu acelasi rezultat. Sa fie de vina rezolutia la care sunt facute pozele (2272x1704 rezolutia max. a camerei)?
zuppy
3rd December 2005, 20:02
firmware-ul e-boda este pur si simplu prost la capitolul poze 
problema asta am observat-o de acum un an, de cand l-am cumparat si nu a fost rezolvata.
mihneag
3rd December 2005, 22:33
Salut
Am si eu un 555X FE CE, care, desi are vreo 6-7 luni, nu a dat rateuri pana acum.
Am scris multisession un DVD-R, am vizionat filmele si adineaura am mai adaugat 2 filme pe el formate obisnuite. Numai ca e-boda nu le vede pur si simplu!
Mentionez ca nu am facut nici un update nici de pe site, nici de la MTZ.
TKS
gabitza
3rd December 2005, 23:49
E-Boda nu citeste DVD-uri cu divx in format multisession.
nolf
4th December 2005, 09:24
E-boda 555x vers HIT-FE-66
Concluzie:
1. Citeste DIVX 6
2.Citeste Nero Digital
Problema:
La vizionarea unui film ce avea 2 Cd ( eu am facut 1 dvd RW cu 3 filme a cite 2 cd) la incarcarea titrarii *.sub
nu a mai vrut sa afiseze decit urmatoarele: 1 0:0:10 (adica doar timpii).Am revazut primul cd cel vazusem cu 5 minute mai devreme si la ala acelasi lucru la subtitrarea .sub. Subtitrarea *.srt mergea fara probleme.
Dupa circa 5 min de relaxre a inceput sa arate titrarea .sub dar avea culoare albastra cu toate ca nu poti sa selectezi decit alb si galben la culoarea subtitrarii.Dupa inca o pauza de relaxare mai serioasa circa 40 de minute totu a revenit la normal.
Daca are cineva vreo explicatie !!!!!!!
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.