laurentiuvaduva
23rd October 2005, 17:55
vezi ca in setarile playerului s-a modificat iesirea (VGA...ETC.) de aceea vezi altfel culorile (asa am patit si eu)
depashitu
24th October 2005, 00:12
QUOTE(Mtz @ Oct 23 2005, 06:39)

Acum e-boda se fabrica cu bloc optic Hitachi si care se pare ca sunt mai bune decat Sony.
Vei gasi pe piata doar ultimul model din cele 4.
Cea mai nasoala faza la Philips mi se pare faptul ca nu are iesiri 5.1. Sa le fie rusine. Nu as lua numai pentru faza asta.
enjoy,
Mtz
Eboda o sa stie filme codate cu divx6, eventual cu firmware modificat , sau ce anume o sa se vada dintr-un divx6?
Se simte diferenta dintre iesirea audio de 192 KHz/24 bit si cea de 96khz/24 bit si ce diferente sunt intre eboda 555x si blue tech3300vga?
bogpat
24th October 2005, 07:13
stie cineva unde este fabricat HIT-DE-CE? romania sau china?
dino1967
24th October 2005, 07:29
Eu l-am cumparat acum o luna si este fabricat in China, dar la fel de bine poate sa fie asamblat si in Romania, nu cred ca este vreo diferenta.
Mtz
24th October 2005, 09:47
QUOTE(depashitu @ Oct 24 2005, 01:12)

Eboda o sa stie filme codate cu divx6, eventual cu firmware modificat , sau ce anume o sa se vada dintr-un divx6?
Se simte diferenta dintre iesirea audio de 192 KHz/24 bit si cea de 96khz/24 bit si ce diferente sunt intre eboda 555x si blue tech3300vga?
S-a mai scris pe aici ce se vede din filmele cu extensia .dvix si la care le spui tu DivX 6.
enjoy,
Mtz
PanzerProblem
24th October 2005, 10:02
QUOTE(c|pone @ Oct 23 2005, 14:28)

Eu am updatat dvd-ul meu cu un update de la Mtz ,initial mi-a placut intr-adevar schimbarea apoi dintr-o data cand am deschis dvd-ul am observat ca intensitatea culorilor nu este aceeasi si se vad unele umbre , contururi pe imagine . Vreau sa stiu daca i s-a mai intamplat cuiva asa ceva , eu folosesc mai mult cdrw , poate fi din cauza ca sunt cd-urile destul de uzate ? Totusi , si atunci cand nu e nici un cd in dvd , imaginea este cam ....palida in ceea ce priveste culorile si cu niste contururi asa cum am zis ........stie cineva despre ce ar putea fi vorba ?
Si eu vedeam umbre si o dunga verticala me mijloc .....nu era deranjant dar am renuntza la cablu euroscart si se vede perfect
depashitu
24th October 2005, 19:34
Revin si intreb:
e vreo diferenta intre iesirea audio de 192 KHz/24 bit si cea de 96khz/24 bit, in speta, cum se aude eboda 555x comparativ cu bluetech 3300vga pe partea de mp3?
fanica
25th October 2005, 14:58
AM rezolvat problema cu progressive scan-ul ( nu pastra setarile). Era dintr-o setare gresita a TV-ului.
Off topic, intr-o oferta a magazinelor PLUS am vazut un DIVX player cu port USB. Revin cu detalii in seara asta
picieri
27th October 2005, 19:53
Din ce in ce mai multe playere au port USB sau cititor de carduri, chiar nu se poate face nimic cu deja batrinul E-Boda?
zildan
27th October 2005, 20:27
Daca mai ai rabdare vei vedea ca se va face.
GOR
27th October 2005, 20:57
Ar fi incredibil de bine, insa parca nu imi vine sa cred!
Mie imi place E-Boda ca e destul de complex! merge cam tot! si daca acest tot ai fi rulat de pe un HDD ar fi si mai bine.
zildan
27th October 2005, 21:45
Problema de baza va fi sursa de alimentare!
Va trebuie HUB USB cu sursa externa sau HDD cu propriul alimentator.
La card reader se rezolva simplu.
madvet
28th October 2005, 12:53
BUNA ..........AM CUMPARAT DE CATEVA ZILE UN 555X SI UN SISTEM 5.1 GENIUS , ALA DE LEMN ...
PROBLEMA E CA NU STIU CE COMBINATII SA MAI FAC CU FIRELE RCA.
LA TV AM CONECTAT 555X PE SCART .........DECI PANA A PUNE GENIUSUL AVEAM SUNET DIN TV
DUPA CE AM CUPLAT RCA 3 PERECHI INTRE DVD SI BOXE SE AUZEAU DOAR 2 BOXE SI IN TV ....AM PUS SI RCA PE IESIREA STEREO DVD BOXE ..........ACU AM SUNET IN TOATE BOXELE .....
AS DORI SA STIU DACA E NORMAL SA SE INTZMPLE ASA ......SAU E ALTA FAZA ....IN PLUS NU MERGE SUNET TV PRIN BOXELE 5.1 ...AS DORI SI ACEST LUCRU
MULTUMESC
xymzar
28th October 2005, 14:40
Pai ce combinatii sa faci, legi fiecare iesire a dvd-ului la intrarea corespunzatoare din sub-ul Genius, dai din setup-ul dvd-ului pe 5.1 si gata.Conditia esentiala este sa ai filmul 5.1 ca sa se auda 5.1.
Ptr TV adaptor scart -rca si gata.
madvet
28th October 2005, 15:00
MULTUMESC ........PROBABIL CA E CAM IDIOATA INTREBARA MEA ...
SA LEG PE SCART RCA TV DE BOXE SAU CE
TV ARE DOAR UN SCART SI COMPOSITE ..DECI ?
xymzar
28th October 2005, 15:45
Exista ceva dar nu stiu cum se numeste (am vazut in Cora) ca un fel de prelungitor cu 3,4... scart-uri.Banuiesc ca asa ceva iti trebuie.(TV-ul meu are 2 scart-uri).Dar nu e mare branza sa bagi tv-ul pe Genius.
goodoane
28th October 2005, 17:48
QUOTE(madvet @ Oct 28 2005, 12:53)

BUNA ..........AM CUMPARAT DE CATEVA ZILE UN 555X SI UN SISTEM 5.1 GENIUS , ALA DE LEMN ...
PROBLEMA E CA NU STIU CE COMBINATII SA MAI FAC CU FIRELE RCA.
LA TV AM CONECTAT 555X PE SCART .........DECI PANA A PUNE GENIUSUL AVEAM SUNET DIN TV
DUPA CE AM CUPLAT RCA 3 PERECHI INTRE DVD SI BOXE SE AUZEAU DOAR 2 BOXE SI IN TV ....AM PUS SI RCA PE IESIREA STEREO DVD BOXE ..........ACU AM SUNET IN TOATE BOXELE .....
AS DORI SA STIU DACA E NORMAL SA SE INTZMPLE ASA ......SAU E ALTA FAZA ....IN PLUS NU MERGE SUNET TV PRIN BOXELE 5.1 ...AS DORI SI ACEST LUCRU
MULTUMESC
Mai intai folosete toate cablurile RCA si conecteaza iesirile din DVD la Boxe apoi din meniu alegi iesire 5.1 apoi alegi toate boxele sa fie setate pe marimea mica si la urma alegi setarea de la 3D si anume ProLogic pe auto.
Enjoy!
QUOTE(zildan @ Oct 27 2005, 21:45)

Problema de baza va fi sursa de alimentare!
Va trebuie HUB USB cu sursa externa sau HDD cu propriul alimentator.
La card reader se rezolva simplu.
Ai mai facut ceva cercetari in privinta asta sau te bazezi doar pe faptul ca MB are acea mufa pt. USB.Sunt curios daca ai reusit ceva cu implementarea in FIRMWARE a acestui gadget pt E-BODA.(poesd cele necesare pt. acest lucru dar nu am nimic referitor la partea de soft ,playerul e standard si am si cablu pt. upgrade).Stiu ca in timp ai fost inplicat in dezvoltarea acestui subiect dar nu mai stiu ce ai mai realizat.Daca ai noutati pote le faci publice daca doresti.
Mult NOROC!!!
picieri
28th October 2005, 18:55
Sursa ar fii ceea mai mica problema, cine stie sa-si monteze mufa USB ala stie sa faca si sursa. E de exemplu eu am 2 surse in el, care este mai mult ca suficient si pentru 2 harduri. Problema e partea soft, si problema ceea mai mare e ca deocamdata nici o speranta sa se rezolve. Asa ca rabdare pina cind??? Din moment ce nimeni nici nu lucra la asa ceva.
zildan
28th October 2005, 22:10
Am soft cu USB.
Aveti putina rabdare.
Acum nu lucrez la asta.
picieri
29th October 2005, 10:44
Mersi, mersi!!! Macar ne-ai dat o speranta. Sa speram ca curind va fi ceva functional.
goodoane
30th October 2005, 15:44
QUOTE(madvet @ Oct 28 2005, 15:00)

MULTUMESC ........PROBABIL CA E CAM IDIOATA INTREBARA MEA ...
SA LEG PE SCART RCA TV DE BOXE SAU CE
TV ARE DOAR UN SCART SI COMPOSITE ..DECI ?
Uite un link pt. mufa euroscart pote te descurci sa faci conexiunea.
http://pinouts.ru/data/Scart_pinout.shtml
Polo
30th October 2005, 22:37
Cum pot sa fac rost de fw original pentru modelul HIT-DE-CE de Eboda 555-x? Vreau sa-l pun pe cel al lui MTZ dar as prefera sa-l am ca back-up si pe cel actual. Pe site nu apare altul si cand am scris la firma, mi-au spus ca cel care e in DVD e cel mai nou si deci nu au ce sa-mi trimita.
Banuiesc ca exista vreo metoda de "copiere" din aparat dar pentru asta cred ca iti trebuie ceva interfete.
Multumesc.
GOR
31st October 2005, 00:50
Eu abia astept sa vad daca merge versiunea USB - o sa fie o adevarata masinarie multimedia! 
Eu am si un rack extern USB cu alimentare, deci ar trebui sa mearga!
tegeo42
31st October 2005, 09:24
QUOTE(Polo @ Oct 30 2005, 22:37)

Cum pot sa fac rost de fw original pentru modelul HIT-DE-CE de Eboda 555-x? Vreau sa-l pun pe cel al lui MTZ dar as prefera sa-l am ca back-up si pe cel actual. Pe site nu apare altul si cand am scris la firma, mi-au spus ca cel care e in DVD e cel mai nou si deci nu au ce sa-mi trimita.
Banuiesc ca exista vreo metoda de "copiere" din aparat dar pentru asta cred ca iti trebuie ceva interfete.
Multumesc.
Uite aici
Polo
31st October 2005, 23:36
Multumesc teqeo42. Am pus fw de la MTZ si nu vad nici un motiv pentru care l-as mai pune inapoi pe cel original
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.