Paul_l
29th August 2005, 21:20
QUOTE(ak725 @ Aug 29 2005, 20:16)
Mi-am facut curatenie in player (555 standard) si am descoperit o mufa cu 3 pini pe linga care scrie cum ca e USB. Ce o fi ?
E interfata usb a procesorului mediatek . Are si asa ceva. Vezi si :
Alt topic
tmtgg
6th September 2005, 10:45
Salutare baieti.Am o dilema. Am facut rost de filmul Snow dogs si are o subtitrare care nu o recunoaste Eboda-ul. Vede ca e .sub dar nu o citeste.Am incercat sa aflu ce fel de subtitrare este dar n-am avut noroc. Need help. aici e un exemplu din subtitrare:
00:00:32:Doamnă Primier
00:00:36:Aș vrea să vi-l prezint pe noul meu asociat dr Brooks
00:00:38:Este aici pentru o zi de carieră.|Este adorabil
00:00:44:Vrea să fie un stomatolog ca si tatăl său.
00:00:47:Să vedem ce se întâmplă acolo.
00:00:52:Doctore, mă va durea?|Mă tem că te va durea un pic.
00:00:56:Este mai mult un gâdilat|și dureaza mai puțin decât atunci când plătești taxele.
00:01:05:Dr Brooks, vreau să aud și părerea ta.
00:01:08:Eu?
00:01:14:Fiule, dacăvrei să| ajungi un mare stomatolog|nu trebuie să uiți atingerea specială
00:01:32:25 de ani mai târziu
00:01:40:
00:01:47:Câinii zăpezilor
Keep in touch
gabir98
6th September 2005, 11:21
@tmtgg
Salve, titrarea ta e in format TMPlayer. Poti folosi orice program de conversie pentru a o aduce la o forma acceptata de player-ul tau. Personal folosesc SubRip. Succes!
radudan
13th September 2005, 12:08
Mi-am luat de cateva saptamani un 555x HIT_DE_CE. M-am lovit de urmatoarea problema: la majoritatea CD divx (peste 95% din cazuri) sunetul nu apare sincronizat cu imaginea (sunetul e inaintea imaginii cam cu 2-10 secunde) ceea ce e absolut enervant. pe calculator cu aceleasi cd-uri nu am nici o problema. S-a mai lovit cineva de chestia asta? O fi o problema de firmware sau sa merg cu el la garantie?
dcrst75
13th September 2005, 17:14
Sal! Citesc acest topic pt ca am si eu un 555x.
Din cate am vazut Mtz este tare pt firmware-ul oferit pt diferite dvdplayere.
La cate face E-Boda-ul meu sunt foarte multumit, cu mult fata de alte marci cu renume.
Intrebarea mea este: daca fac update cu ultimul firmware de la MTZ pt modelul 555x varianta HIT-DE-CE nu cumva imi pierd garantia ca nefiind unul oficial?
Categoric ultima versiune a lui este foarte buna, rezolva o gramada de lucruri (am vazut la altcineva update-ul facut) dar se merita sa-mi pierd garantia de 1 an cu acest update. Daca maine ma trezesc ca incepe sa citeasca din ce in ce mai greu?
As dori daca se poate sa-mi dea raspuns si E-Boda pe care l-am vazut in acest topic.
dcrst75
13th September 2005, 17:17
QUOTE(radudan @ Sep 13 2005, 12:08)
Mi-am luat de cateva saptamani un 555x HIT_DE_CE. M-am lovit de urmatoarea problema: la majoritatea CD divx (peste 95% din cazuri) sunetul nu apare sincronizat cu imaginea (sunetul e inaintea imaginii cam cu 2-10 secunde) ceea ce e absolut enervant. pe calculator cu aceleasi cd-uri nu am nici o problema. S-a mai lovit cineva de chestia asta? O fi o problema de firmware sau sa merg cu el la garantie?
Eu de ex am exact acelasi player ca si tine si nu am astfel de probl. Probabil se merita un drum la service.
Mtz
13th September 2005, 19:37
QUOTE(zildan @ Aug 24 2005, 21:29)
Si oricum daca citeai cu atentie pe forum observai ca omu e placat inca o luna dintre noi.
Il asteptam cu interes. Sper ca i-a fost bine la mare, nu de alta dar mai avem nevoie de el.
Nu m-a "placat" nimeni aici la mare. Au fost ceva "placari", dar ocazionale. Revin in curand, numai ca am cam uitat tot ceea ce invatasem. 
enjoy,
Mtz
PS: se pare ca in iarna o sa apara un E-Boda cu suport pentru Nero Digital. Mai vedem...
zuppy
14th September 2005, 00:23
QUOTE(dcrst75 @ Sep 13 2005, 18:14)
Intrebarea mea este: daca fac update cu ultimul firmware de la MTZ pt modelul 555x varianta HIT-DE-CE nu cumva imi pierd garantia ca nefiind unul oficial?
As dori daca se poate sa-mi dea raspuns si E-Boda pe care l-am vazut in acest topic.
nu sunt e-boda, dar este evident ca iti pierzi garantia, sau cel putin este la latitudinea lor daca iti mai repara un dvd player stricat. ca solutie ar fi sa iti pui din nou versiunea originala, daca defectiunea mai permite asta. (se gaseste pe undeva prin threadul asta sau daca nu ma insel si pe site-ul lui mtz)
dcrst75
14th September 2005, 10:45
Mdaa....ma gandeam eu ca se pierde garantia.
Desi am citit si mai inainte nu am gasit de unde sa iau firmware-ul original pt ver HIT-DE-CE.
Au fost unele firmware pt 55x dar nu se spune pt ce varianta. Iar la cei de la E-boda vad ca au probleme la descarcarea pt aceasta versiune.
Am facut update-ul de la Mtz si este cool, dar imi tb pt orice eventualitate si veriunea originala pt IT-DE-CD; ma puteti ajuta?
dcrst75
14th September 2005, 10:47
am mancat din litere ...dar intelegeti voi...
Ion_de_la_Raion
14th September 2005, 12:48
QUOTE(dcrst75 @ Sep 14 2005, 10:47)

am mancat din litere ...dar intelegeti voi...

La cat de grasut e avatarul tau, nici nu-i de mirare ca ti-e tot timpul foame si mai inghiti o litera pe ici, pe colo.
(eu am obiceiul sa pun litere in plus, pentru ca apas din greseala si tastele adiacente, asa ca daca ti-e foame, poti manca din literele mele)
dcrst75
14th September 2005, 15:08
QUOTE(Ion_de_la_Raion @ Sep 14 2005, 12:48)
La cat de grasut e avatarul tau, nici nu-i de mirare ca ti-e tot timpul foame si mai inghiti o litera pe ici, pe colo.
(eu am obiceiul sa pun litere in plus, pentru ca apas din greseala si tastele adiacente, asa ca daca ti-e foame, poti manca din literele mele)
Probabil esti foarte inteligent......din moment ce ai observat subiectul acestui thread in remarca ta.....
radudan
14th September 2005, 23:23
QUOTE(dcrst75 @ Sep 13 2005, 18:17)
Eu de ex am exact acelasi player ca si tine si nu am astfel de probl. Probabil se merita un drum la service.
Revin cu aceeasi intrebare, deoarece recitind cu atentie forumul, se pare ca aceeasi problema au mai avut-o si boss302 & sorinhe. Exista o problema cu modelul asta? S-a rezolvat in vreun fel?.
Am sunat la suportul tehnic E-boda si mi s-a dat un raspuns de genul mai vedem, mai studiem...poate mai stam de vorba duminica. Iar la e-mail nu au raspuns de loc (can you name this technical support?!!!!)
As vrea sa incerc firmwareul 10 al lui mtz (thk again to you mtz) dar nu am gasit nicaeri varianta originala pentru HIT-DE-CE (nu il cautai pe site la E-Boda pentru ca nu il gasiti). Asta in caz de Doamne fereste!!!!
Cateva amnunte tehnice: playerul are firmwareul original iar in GSpot nu apar diferente intre filmele (putine!) la care apare decalajul sunet-imagine si cele (multe) la care apare problema.
In rest numai de bine... salutari to everbody and thanks again.
dcrst75
15th September 2005, 17:50
Daca nu ti la garantie iti recomanda firmware-ul lui MTZ. Este super si are o gramada de chestii in plus.
La mine merge super ...si la fel mergea si cu update-ul original. Doar ca ma supara de ex chestia cu numele fis de 14 chrs.
In rest este super.
PanzerProblem
16th September 2005, 16:32
Salutare Salutare !!!
Am achizitionat un E-boda DV-555X (HIT-DE-CE). Sunt oarecum multumit de cum lucreaza (la bani astia) dar fac cateva mici observatii in sperantza ca ma vezti ajuta sa le rezolv.
- la citirea DVD sau DivX exista o dunga verticala pe mijocul ecranului (putzin spre stanga) lata de 8 cm nederanjant de vizibila (nu este vizibila in meniu). In plus se creaza umbre la subtitrari si la obiectele din imagine, la fel nu foarte deranjant.
- Telecomanda merge doar daca o indrept spre aparat si fara a fi unghiul sau distantza prea mare.
- din cand in cand se mai blocheaza si trebuie sa reintroduc CD-ul.
Ce credetzi ca ar trebiu sa fac?
Multzam anticipat
GGavan
16th September 2005, 17:00
QUOTE(PanzerProblem @ Sep 16 2005, 16:32)
- la citirea DVD sau DivX exista o dunga verticala pe mijocul ecranului (putzin spre stanga) lata de 8 cm nederanjant de vizibila (nu este vizibila in meniu). In plus se creaza umbre la subtitrari si la obiectele din imagine, la fel nu foarte deranjant.
Eu folosesc cablu euroscart si se manifesta cam cum spui tu daca nu este setat pe RGB.
x3mytiz
16th September 2005, 19:37
QUOTE(GGavan @ Sep 16 2005, 17:00)
Eu folosesc cablu euroscart si se manifesta cam cum spui tu daca nu este setat pe RGB.
Excelent! Se jucase cineva la setari si-mi lasase player-ul pe VGA in loc de RGB! Noroc cu post-ul tau ca altfel cumparam un cablu Euroscart (bine, mai intai as fi cautat sa imprumut unul pentru probe...). Oricum m-ai scutit de mult timp pierdut!
Multumesc!
Mtz
16th September 2005, 20:38
QUOTE(radudan @ Sep 14 2005, 23:23)
nu am gasit nicaeri varianta originala pentru HIT-DE-CE (nu il cautai pe site la E-Boda pentru ca nu il gasiti). Asta in caz de Doamne fereste!!!!
In rest numai de bine... salutari to everbody and thanks again.
Am sa pun eu aici intr-un atasament originalul de la HIT-DE-CE pe luni-marti.
enjoy,
Mtz
PanzerProblem
18th September 2005, 07:15
QUOTE(GGavan @ Sep 16 2005, 18:00)
Si eu folosesc cablu euroscart dar pe RGB se vede totul in verde. 
Cum sa-l pun YUV, VGA, sau S-video ?????
dcrst75
19th September 2005, 07:50
QUOTE(PanzerProblem @ Sep 18 2005, 07:15)
Si eu folosesc cablu euroscart dar pe RGB se vede totul in verde.

Cum sa-l pun YUV, VGA, sau S-video ?????
In Setup la Video este prima optiune.
rox
19th September 2005, 13:32
Am probleme cu subtitrarile..adica nu citeste nici un fel de subtitrare..daca filmul e cu subtitrare( el, de la el putere, si at cd il pun la calc, si deschid si subtitrarea, imi apar doua ), merge, daca pun eu fisier de subtitrare, nu-l ia..
de ce? si ce pot sa-i fac?
aurafas
19th September 2005, 14:50
QUOTE(rox @ Sep 19 2005, 13:32)
Am probleme cu subtitrarile..adica nu citeste nici un fel de subtitrare..
Verifica in Setup sa ai pe on optiunea de afisare a subtitrarii.
Verifica numele fisierelor filmului si subtitrarii sa fie absolut identice (mai putin extensia, bineinteles).
Verifica sa nu ai un fisier denumit srt si el de fapt sa fie un alt format de subtitrare.
Cam astea sunt de obicei problemele, desi se mai intampla si ciudatenii fara explicatie.
Mtz
19th September 2005, 22:22
QUOTE(aurafas @ Sep 19 2005, 14:50)
Verifica in Setup sa ai pe on optiunea de afisare a subtitrarii.
Chestia asta se refera numai la filmele de pe DVD.
In atasament este un HIT-DE-CE original (by request radudan)
enjoy,
Mtz
GGavan
20th September 2005, 07:27
MTZ, te-ai intors?
GOR
20th September 2005, 11:08
Da, chiar asa te-ai intors?! Ca ne-a fost dor de tine!
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.