freddym
9th August 2005, 22:42
... Cei de la e-boda au pus update nou pe site-ul lor
Suport oficial pentru packed bitstream
Pentru cine nu are curaj sa incerce versiunea MTZ v.10
09.08.2005 -NOU-
Prin acest upgrade de firmware se aduc urmatoarele imbunatatiri:
-redarea fisierelor AVI de ultima generatie ( "packed bitstream")
-permite citirea DVD +R DL
FreddyM
cata73
10th August 2005, 08:25
vad ca totusi cei de la e-boda se tin de treaba, pacat ca nu au introdus si numar de caractere mai mare la denumirea fisierelor.
Si...ce? pana acum nu citea DVD+R Double Layer, sau se refera la altceva?
acum trebuie sa munceasca serios, mai ales ca au aparut playere divx gen Ellite la numai 1.750.000 lei, ....fata de cat costa e-boda (oricum banuiesc ca nu este calitate comparabila, dar totusi diferenta de pret...)
byte0468
10th August 2005, 14:02
Au bagat si suport DTS pentru Standard?
insanemind
10th August 2005, 22:12
Sal aveti idee daca firmware-ul nou suporta filme codate cu GMC? Am vazut ca din ce in ce mai multe filme sunt codate cu GMC, BVOP, NVOP etc.
goanga
13th August 2005, 15:32
Eu am cautat update original si pe site si nu apare nimic nou!
De unde se poate descarca?
picieri
14th August 2005, 11:21
Cred ca marile probleme ale playerului sau cam rezolvat si acest topic incet incet va muri, din pacate. Acest subiect nu mai prezinta mare interes pentru multi, multi siau implinit visul cu acest player.
Paul_l
14th August 2005, 18:51
QUOTE(picieri @ Aug 14 2005, 11:21)
Cred ca marile probleme ale playerului sau cam rezolvat si acest topic incet incet va muri, din pacate. Acest subiect nu mai prezinta mare interes pentru multi, multi siau implinit visul cu acest player.
Nu a trecut "concediul" lui MTZ ?
cibononi
14th August 2005, 19:46
AM LUAT INTRO COMBINATIE UN DIVX E-BODA CARE E BUSIT DIN CAUZA CA SA PUS UN FIRMFARE AIUREA.CARE IMI POATE DA VREO INFORMATIE SE MAI POATE FACE CEVA CU EL,TREBUIE SAL DUC OBLIGATORIU LA UN SERVICE E-BODA SAU POATE REZOLVA PROBLEMA SI UN ELECTRONIST INCA NAM UMBLAT CU EL ASTEPT O IDEE DE LA VOI PLZ
xentor33
14th August 2005, 20:56
QUOTE(cibononi @ Aug 14 2005, 19:46)
AM LUAT INTRO COMBINATIE UN DIVX E-BODA CARE E BUSIT DIN CAUZA CA SA PUS UN FIRMFARE AIUREA.CARE IMI POATE DA VREO INFORMATIE SE MAI POATE FACE CEVA CU EL,TREBUIE SAL DUC OBLIGATORIU LA UN SERVICE E-BODA SAU POATE REZOLVA PROBLEMA SI UN ELECTRONIST INCA NAM UMBLAT CU EL ASTEPT O IDEE DE LA VOI PLZ
Citeste aici
http://mtz.softpedia.com/index.php?option=...&id=20&Itemid=2
nexland
14th August 2005, 21:39
Nu te chinui zadarnic, ia-l in brate si du-te cu el la reprezentanta! Cei de-acolo sunt profesionisti si stiu ce-au de facut, nu trebuie sa-ti prinzi tu urechile. cibononi, ai postat aceeasi intrebare in trei locuri... Te sfatuiesc sa citesti regulamentul!
cibononi
14th August 2005, 21:42
mii de scuze dar de disperare am postat in 3 locuri,nexland nu sti pentru o treaba dinasta cam cit ma costa la un service am vazut intrun ghid mtz ca daca ai tot ceti trebe dureaza 5 minute sa faci un flasu la chip
nexland
14th August 2005, 21:48
QUOTE(cibononi @ Aug 14 2005, 21:42)
mii de scuze dar de disperare am postat in 3 locuri,nexland nu sti pentru o treaba dinasta cam cit ma costa la un service am vazut intrun ghid mtz ca daca ai tot ceti trebe dureaza 5 minute sa faci un flasu la chip
Si tu chiar crezi c-ai sa te descurci? Personal, ma indoiesc. Nu e mai simplu sa-i intrebi pe cei de la reprezentanta cat costa operatiunea asta si dupa aceea sa iei o decizie?
cata73
15th August 2005, 08:15
ieri am luat un film cu rezolutie 732x326( sau cam asa ceva) codat divx
bineinteles ca pe e-boda se auzea doar sonorul si se vedea doar...sutitrarea, in rest fundal cu mira e-boda.
apoi mi-am adus aminte ca cineva pe aici spunea ca e-boda nu suporta rezolutii mai mari de 72sn.....acum trebuie sa-l recodez.
s-o putea (tehnic vorbind) sa-i faca vreun update, ceva sa citeasca si rezolutii mai mari?
ca vad ca filmele astea noi multe sunt codate la rezolutii foarte mari, de o sa ajunga sa nu mai mearga pe e-boda...
DeeJay
15th August 2005, 11:40
se pot modifica codurile de telecomanda, de ex. sa poata fi folosita una mai "prietenoasa" = ergonomica ?
GGavan
15th August 2005, 11:57
QUOTE(picieri @ Aug 14 2005, 11:21)
Cred ca MTZ ar mai avea un cuvant de spus la noul firmware de la e-boda.
zuppy
15th August 2005, 12:16
QUOTE(DeeJay @ Aug 15 2005, 12:40)
se pot modifica codurile de telecomanda, de ex. sa poata fi folosita una mai "prietenoasa" = ergonomica ?
nu inteleg ce vrei, dar daca te referi la faptul ca telecomanda merge prost ai solutie pe threadul asta. problema nu e de la telecomanda, ci de la stratul reflexiv de vopsea aflat pe plasticul din fata senzorului IR. daca te apuci sa-l cureti, iti merge telecomanda din orice directie.
wasssu
15th August 2005, 12:18
QUOTE(GGavan @ Aug 15 2005, 11:57)
Cred ca MTZ ar mai avea un cuvant de spus la noul firmware de la e-boda.
Si noul firmware l-au pus pe site-ul lor? Unde?????
zuppy
15th August 2005, 12:23
cred ca-ti lua mai putin timp sa cauti pe google decat sa intrebi aici:
http://www.e-boda.ro/produse/dvd/dvd_555x_upgrade1.html
wasssu
15th August 2005, 12:28
QUOTE(zuppy @ Aug 15 2005, 12:23)
cred ca-ti lua mai putin timp sa cauti pe google decat sa intrebi aici:
http://www.e-boda.ro/produse/dvd/dvd_555x_upgrade1.html
Citez d p situl lor: "ultimul update - 03.03.2005 "
http://www.e-boda.ro/produse/dvd/dvd_555x_upgrade.html
zuppy
15th August 2005, 12:30
ia mai da niste click-uri pe poze sa vezi ca se schimba data
wasssu
15th August 2005, 12:38
QUOTE(zuppy @ Aug 15 2005, 12:30)
ia mai da niste click-uri pe poze sa vezi ca se schimba data
Ia intra tu aici http://www.e-boda.ro/produse/dvd/dvd_555x_upgrade2d.htm si citeste cu voce tare. (vbesc de ver. hit-de-ce)
zuppy
15th August 2005, 12:50
da, ai dreptate.
atunci astia sunt idioti ca nu au lansat firmware nou pt toate versiunile.
la al meu, 310fe, scrie 09.08.2005 -NOU-.
wasssu
17th August 2005, 17:34
Mai recomandati-mi si mie un sistem audio pana'n 3 mil. pentru eboda; nu am pretentii sa se auda f bine la volum maxim, si la care nu-i trebuie schimbate mufele.
florinss2
18th August 2005, 14:54
Salut prieteni!
Am cateva intrebari si va rog sa ma ajuta-ti si pe mine:
1) Vreau sa-mi iau un DVD player cu citire mpeg4 si inca nu m-am hotarat la un model. Cele mai multe informatii le am despre E-Boda 555x si as opta pentru el. Va rog sa-mi spunet-i daca e cel mai indicat model sau eventual altul. Presupunem ca nu conteaza pretul.
2) A aparut codecul DivX 6 si chiar am facut o comprimare cu el de proba si merge foarte bine. Intrebarea este daca DVD playere-le cu suport DivX actuale (incluziv E-Boda) pot sau vor putea sa redea filmele compresate cu divx 6? Tine de cipul decodor intern (deci problema hard) sau se poate rezolva printr-un update de firmware? Intreb asta fiindca ma gandesc in viitor cand poate peste un an de zile majoritatea filmelor vor fi divx 6.
Multumesc anticipat!
byte0468
18th August 2005, 15:18
1) Parerea mea este ca 555x face toti banii.
2) Toate playerele care redau DivX 5 vor reda si DivX 6, bineinteles fara facilitatile suplimentare aduse de DivX6 (meniuri de ex). Scrie si pe site-ul DivX si pe aici prin forum.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.