blackcat
1st July 2005, 09:57
DIn pacate, Clone DVD nu e free, e facut de aceeasi firma ce face CloneCD. Dar te descurci tu, netul e mare. Si CloneDVD e la fel de simplu, nu prea ai mare lucru de facut, pur si simplu dai citeva click-uri. De aia e si bun.
Vezi ca mai exista un program cu acelasi nume, facut de alta firma. Acest program merge destul de bine, arata bine, dar are niste probleme de mi-a parut rau ca l-am incercat.
aurafas
1st July 2005, 10:26
Sau 1click DVD. Nici asta nu e free. L-am folosit si eu cu succes si Eboda nu mi-a facut probleme.
gomez99
1st July 2005, 11:03
am gasit un CloneDVD la clonedvd.net. dinsul e impricinatu?
@aurafas
@blackcat
voi ati reusit sa faceti upgradeul cu softul lui MTZ? mie nu imi recunoaste discul. am nero expres si nu am probleme cu scrierea.
aurafas
1st July 2005, 12:22
QUOTE(gomez99 @ Jul 1 2005, 11:03)
@aurafas
@blackcat
voi ati reusit sa faceti upgradeul cu softul lui MTZ? mie nu imi recunoaste discul. am nero expres si nu am probleme cu scrierea.
Eu am reusit sa fac upgrade fara probleme...
Fane
1st July 2005, 14:03
blackcat
1st July 2005, 21:14
Porgamul lui fane este.
Da, am reusit sa fac updateul de fw de multe ori, fara probleme. Foloseste un CDRW tras la 4X.
wasssu
3rd July 2005, 14:48
Mai sunt e-boda 555 in Carrefour? Si la ce pret?
blackcat
3rd July 2005, 17:30
Sunt, pe la 4900000, parca. Mult zic eu. Am vazut ieri pe VOX la teleshopping un combo DVD recorder - VHS Recorder cu Dvix, DTS samd, la 70 euro. La noi cam mari preturile.
Floyd76
6th July 2005, 00:59
Mi-am luat playerul si urmeaza sistemul de sunet. Vreau sa va cer parerea, ce boxe mi-ati recomanda pentru modelul asta de dvd?
Multumesc!
byte0468
6th July 2005, 09:43
Logitech Z-5500. Meseriase.
gomez99
6th July 2005, 11:45
QUOTE(blackcat @ Jul 1 2005, 22:14)
Porgamul lui fane este.
Da, am reusit sa fac updateul de fw de multe ori, fara probleme. Foloseste un CDRW tras la 4X.
descarcat programul cu oi.
copiat un disc test.
obtinut un folder cu niste voburi, ifouri si alte alea.
PowerDVD da eroare la citire si se inchide. windows zice critical error.
nero express nu vrea sa il incarce.
am reusit si eu sa fac upgrade.
intradevar tre scris la viteza f mica.
blackcat
6th July 2005, 14:59
Exact, de programul cu oi e vorba. Si mie imi merge foarte bine. Nu vad ce mi-ar trebui in plus. Ca am citit pe net tot felul de ghiduri cu combinatii de programe. Dara daca ai programul cu oi nu mai ai nevoie de nimic. Mar rog, cel putin la mine merge de rupe.
xplodzz
6th July 2005, 15:34
spunetzi`mi si mie va rog cum pot face un dvd pt e-boda cu filme divx
am incercat un cu dvd+rw si nu a mers zicea no disc(cd`ul l`am facut cu nero)
o fi din cauza ca e cd`ul dvd+ sau nu stiu eu sa il fac? 
help plz!
(
gomez99
6th July 2005, 15:48
QUOTE(blackcat @ Jul 6 2005, 15:59)
Dara daca ai programul cu oi nu mai ai nevoie de nimic. Mar rog, cel putin la mine merge de rupe.
oi, oi, oi, la mine rupe, da nu merge. mai sapam, mai negociem...
tony_roti
7th July 2005, 09:06
QUOTE(xplodzz @ Jul 6 2005, 15:34)
spunetzi`mi si mie va rog cum pot face un dvd pt e-boda cu filme divx
am incercat un cu dvd+rw si nu a mers zicea no disc(cd`ul l`am facut cu nero)
o fi din cauza ca e cd`ul dvd+ sau nu stiu eu sa il fac?

help plz!

(
Eu folosesc pentru testarea filmelor si a subtitrarilor blancuri DVD+RW (Philips si Traxdata) si daca sunt multumit de filme le ard final pe DVD-R. Si am scris si sigle session si multi session. Toate la 4X. Si nu am avut probleme de genul "no disc".
Poate folosesti tu blancuri pe care nu le vede e-boda sau poate unitatea cu care le inscriptionezi face figuri. Eu folosesc un DVD writer ASUS 1604P si nu am nici un fel de probleme.
KamiKADZE
8th July 2005, 11:46
S-ar putea sa ai o problema cu blocul optic al aparatului.
Ideal ar fi sa faci un DVD de proba (preferabil chiar un RW) si sa incerci pe un alt EBODA (pe la magazine). Daca merge pe astea nu e problema de mediu DVD, ci de la unitattea ta
TRazvan
8th July 2005, 11:59
Salutare,
Nu am playerul despre care se vorbeste aici, dar, cititnd tot thread-ul, am ramas foarte impresionat de munca titanica efectuata de MTZ. Foarte rar gasesti asemenea oameni care sa-si puna in slujba comunitatii munca sa. Cinste tie!
K:
chooleen
9th July 2005, 09:55
Este util de citit testul facut de cei de la DVD.BOX.SK ce se gaseste AICI. Acest test ne poate usura alegerea unui soft cat mai performant pentru DVD back-up. Dupa citirea testului respectiv, fiecare poate alege ce soft vrea sa foloseasca. Rezultatele vor fi cu siguranta cele care s-au dorit.
Parerea mea e ca AnyDVD + InterVideo DVD Copy face cea mai buna combinatie in ceea ce priveste calitatea produsului final.
Bafta!
Mtz
10th July 2005, 16:52
QUOTE(TRazvan @ Jul 8 2005, 11:59)
Cinste tie!

K:
Merci. Tocmai ce m-am cinstit pe malu marii cu un Pepsi. Asa ca de ziua mea... (care a trecut) 
enjoy,
Mtz
Paul_l
10th July 2005, 21:21
QUOTE(Mtz @ Jul 10 2005, 16:52)
Merci. Tocmai ce m-am cinstit pe malu marii cu un Pepsi. Asa ca de ziua mea... (care a trecut)

enjoy,
Mtz
Rac ?
Floyd76
11th July 2005, 11:59
LaMulti Ani, Mtz !
demeter
11th July 2005, 12:05
La multi ani Mtz!
gomez99
11th July 2005, 14:08
@MTZ
1000 de ani cinstire (adica sa te tot cinsteasca unii si altii 1000 de ani!)
... ca no fi off topic
Paul_l
16th July 2005, 21:04
QUOTE(gomez99 @ Jul 11 2005, 14:08)
@MTZ
1000 de ani cinstire (adica sa te tot cinsteasca unii si altii 1000 de ani!)
... ca no fi off topic

Ce liniste s-a lasat pe forum! Maestre MTZ vino inapoi ca adoarme topicul ........
metalurgescu
16th July 2005, 21:55
Am scris un DVD-R 4x pe care E-Boda il reda numai sacadat. Am testat cu Nero obiectul si rezultatele sunt in acest post: http://forum.softpedia.com/index.php?showt...t=120&p=753437&
Problema cu aparatul meu e ca nu citeste nici alte DVD-RW pe care le-am scris. Writerul e un Benq. Toate discurile au fost single session. Aparatul are ultimul update de firmware oficial
CD-RW si CD-R vede fara probleme.
Credeti ca ar trebui sa il duc la garantie?
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.