De multe ori conteaza calitatea scrierii si a blankului. De aceea este foarte posibil sa iti sara de la un film la altul.
Ar fi interesant un screenshot din Nero CD-DVD speed si disc quality test cu respectivul DVD care iti face probleme.
Problema cu sacadarea este posibil sa fie de la un buffer care nu se elibereaza.
Eu nu am nici una din problemele tale, iar chestia cu sacadarea nu o pot rezolva din firmware. In V9.3 am modificat niste buferi pentru ca unii se plangeau ca li se blocheaza playerul la sfarsitul filmului. La acei bufferi nu mai pot umbla din nou.
Cel mai elegant ar fi ca E-Boda sa faca un firmware macar cum sunt cele din ultima generatie care vin de la Mediatek cu suport pentru 124 caractere/subtitlu si suport pentru packed bistream, firmware facut de Mediatek si nu de E-Boda sau de mine.
Pe baza unui asemenea firmware se mai pot face chestii estetice la un eventual V10. Fara optiunile de mai sus, dupa cum am zis mai demult, nu voi face V10 pentru ca practic nu mai am ce sa ii adaug.
Si ca tot veni vorba de noi optiuni, am vazut pe un alt player (clona de BBK) cum se vede un mp3 Tag si cum sunt afisate informatiile despre melodie chiar si in cazul CD-Audio. Mi se pare o optiune interesanta si care poate fi adaugata de cei de la Mediatek. Problema este ca acestia sunt caposi. Mereu mi-am pus intrebarea: de ce la unele firme Mediatek pune optiuni in plus si la altele, nu? S-ar putea sa fie vorba tot de bani.
In acest screenshot este o semnatura oficiala a celui care a facut un firmware cu suport pentru packed bistream, dar acel player nu se numeste E-Boda ci RJ 800. Deci cei de la RJ au firmware cu suport de packed bistream furnizat de catre E-Boda China.
Click pentru a vizualiza atașamentul
Portiuni din acel firmware am folosit pentru a adauga suport pentru packed bistream pentru versiunea E-Boda Standard, numai ca file browserul este aiurea in sensul ca imi arata astfel denumirile fisierelor: _N_u_m_e__d_e__f_i_s_i_e_r.mp3 si pe care l-am uploadat aici.
enjoy,
Mtz